• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tedavi sürecinde olan, tedavisine yeni başlayan ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsur inş güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla mutlulukla kalın :54::16::16::16:

Son düzenleme:
tedavi sürecinde olan, tedavisine yeni başlayan ve sonuç bekleyen tüm arkadaşlarım hakkınızda hayırlısı olsur inş güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla mutlulukla kalın :54::16::16::16:

nerelerdesin sen dimpleee yoktun epeydir özlettin kendini..nasılsın görüşmeyeli hala bekleme sürecindemisin?

dun o kadar mutsuzdum ki hayat durdu benim icin. tek derdim anne olmak olsun dedim hic olmazsa hep bir umut var. negatifleri gorsem de bir sonraki ay icin ihtimal var. pek cok sorun varki cozum yok bazi seyler elimizde olmuyor unutmak hazmetmek zorunda kaliyorsun. ama anne olmaya calismak en kotu anda bile insanin icinde yemyesil bir filiz gibi duruyor. hani burda genel bir gorus var ya sinavimiz bu sabretmemiz gerekiyor diyoruz biraz maneviyatimizi guclendirmeye calisiyoruz hem kendimiz hem isteyen herkes icin yurekten dualar ediyoruz... sinav bu olsun sinavim bu olsun dedim. askla bu hayattaki en sevdigim insanla yapmaya calistigim kimseye ihtiyacim olmadigi bir konu. vazgecmek zorunda olmadigim surece saglik ve ask oldugu surece umut hep var nasilsa. gece aglayarak uyudum sabah gulerek uyandim. sirf anne olma umudum oldugu icin bile yeniden gulmeye deger.

dilerim guzel haberlerle dolu bir gun olur hepimiz icin:))

nerelerdesin sen dimpleee yoktun epeydir özlettin kendini..nasılsın görüşmeyeli hala bekleme sürecindemisin?

buralardayım canım ben geliyorum bakıyorum şöyle bi size :61: Karşılaşamadık senle iyidir canım seni sormalı sen nasılsın ben devam bekleme sürecine sende nasıl durumlar ?

saol canım inşallah sende bende pozitifi görürüz.bekleme sürecin nasıl geçti hep dinlendinmi.
Merhaba canım, sürekli dinlenemedim benim transferim akşam saat 18:30 da yapıldı 19:30 a kadar hastahanede yattım sonra taksi ile eve geldim ev kendi evimiz degildi 15-20 dk da evde uzandım sonra hep oturdum bir gün sonrada eve saat 17 de yola çıktık bir saate yakın istenbul içinde trafikte gittim sonra hava alanında 1-2 saat ayakta bekledim uçakla izmire geldim buradanda otobüsle 1,5 saat kuşadasına düşün yani eve geldiğimizde saat 23 e geliyordu sonrasında iş yerimden 2-3 gün izin aldım ama evde hep hareket halindeydim dışarıyada çıktım ignemi vurulmak için hergün yaklaşık 1 saat uzaklıktaki hastahaneye yürüyerek gittim geldim. pazartesiden beride çalışıyorum hemde iş yerimde yalnızım. Olacagı varsa olur diyorum hep,zaten bana verdikleri evraktada 24 saat dikkat sonra istediğiniz gibi normal hayata dönebilirsiniz diyordu.

benimde geçen salı taransferim yapıldı ikide bende var pazartesi test günüm inşallah hepimimizin kırkları karışır
canım hayırlı olsun umarım dediğin gibi hep beraberce dogum yaparız.

Kızlar iyi akşamlar herkese merhaba insan tedavide olmayınca giremiyor pek fazla bir de uzaklaşmak da iyi geliyor ara sıra ama yine de aklım hep sizlerde benim de tüp bebek raporum sonunda çıktı ilaçlarımı yazdırıcam bu hafta 10 ekim gibi adet olunca da başlıyorum çok heyecanlıyım. bir yandan da iptal olan aşılamam gibi ya uyarılma olmazsa da iptal edilirse diye korkuyorum. ama o zaman çok düşük doz kullanmıştım. şimdi dayarlar en az 300 doz puregon u coşarlar inşallah ve kaliteli olurlar :)

mda canım az kalmış test gününe sakın umutsuzluğa kapılma benim içime pozitif doğuyor canım.

jolly cim canım seni de sanki hep test gününü bekliyormuşsun gibi hatırlıyorum ne zaman yaptıracaktı diyorum hep unutuyorum transferin ertelendiğini ne zaman adet olacaksın ne zaman alacaksın kuzucuklarını göbüşüne.

superim sen nasılsın canım doğal denemeye devam değil mi? kilo verme çalışmalarını takdir ediyorum şekerim birkaç ay daha doğal denemeni vee tedavilerden dolayı eğer monotonlaştıysa aşk hayatını canlandırmanı tavsiye ederim canım :1: belki kendiliğinden gelir bebişin. bana da 2 ay dinlenmek acayip iyi geldi.

masalımızı göremiyorum uzum zamandır ama kalbimiz onunla sanırım kafasını toparlıyor.

doa82 canım sen hamilesin sanırım hemen bir kan testi yaptır ve sonucu kesinleştir. tedavierin olumlu sonuç vermesine çok seviniyorum.

ve ismini sayamadığım tüm arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum yakında tüp tedavisinde olan bir hatun olarak aranıza döneceğim. o zamana kadar kendinize iyi bakın. arada müjdeli haberleri almak için gireceğim. öpüldünüz...
canım merhaba
oh raporlarda alınmış tedaviye az kalmış herşey gönlünce ve dilediğince olsun.

ben kaldım herhalde hamile kalamayan 3.aşılamam da tutmadı sanırım hasta olacağım gene :-((((

tek degilsin canım ya burada genelde hepimiz böyleyiz birde düşün bizler birde tüp bebek denedik. ve gene olmadı . sakın üzme kendini.

MDA canım test gününe çok az kaldı.Ben bile çok heyecanlıyım.İnşallah Allah emeklerini karşılıksız bırakmaz.Yne de senin için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Cuma sanırım test günün.O gün bizde eşimle kuşadasında olacağız eşim bir kongreye katılacak bende bahaneyle azcık tatil yapayım dedim :) ama mutlaka girip bakarım sonucuna.Belki bende ordayken senin müjdeli haberini almak nasip olur.(İnşLLAH) kendine çok iyi bak.

canım hoşgeldin nasılsın..tüp bebeğe başlamanı beklerken sürpriz yapmışsın bize aşılamaya dönmüş tedavin..hayırlısı olsun canım maşallah yumurtalarında güzel inşallah tüpe gerek kalmadan gelicek bu sefer bebeğin canım..emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda..
saol canım benim...hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım inşallah..evet aşılamya döndü..hayırlısı bakalım..umarım sonuç verir de tüpe gerek kalmaz..erzuruma gün aşırı git gel telef oldum vallahi...en sıkıntılı kısmı yollar oldu...

Yumoslarin guzel gelismis canim hakkinda hayirlisi vardir doktorunun bi bildigi 4.asilamada tutan arkadasim bile var oyuzden hayirlisi olsun hosgeldin buarada tekrardan
hoşbulduk canım.bugün tekrar gideceğim..umarım daha iyi olmuşlardır..benimkiler gelişiyor sorun yok ama işte sağlık lı olup olmaması önemli..
Belki böylesi hayırlıdır. İnşallah herşey yolunda gider.

s.a kızlar benimde dün transferim yapıldı iki embriyom var beklemedeyim
canım benim..hayırlıs olsun..ikiz olarak tutunurlar sana inşallah..
sevde cimmmm canımmmmm ben de seni arıyordum hep gözlerim esajını aradı kaçırdım mı diye de düşündüm. demek aşılama denemeye karar verdim canım olsun iyi olmuş belki dozu yarar canım daha kaliteli yumurtaların olur inşallah bu seferki doktorun sana uğurlu gelir hamile olursun canım. olmazsa tüp bebek denersin zaten hep aklındaki bu değilmiydi istediğin oldu sonunda canım hayırlısı böyleymiş demekki. inşallah güzel haberlerini alırız sevde. artık olmaması için bir engel yok bence. operasyonunu oldun polip den kurtuldun tüplerinde açık. daha ne olsun. bu yumurtalar kaliteli olacak bence. muradına ermeni canı gönülden diliyorum. tüylerim ürperdi yazarken canım arkadaşım :)

benim de tüp bebek raporum çıktı. 10 ekim adetimle başlıyorummm :)))

ercelffim..canım..bende seni arıyordum..nerelerdesin diye yazacaktım ki mesajını gördüm..haydi bismillah canım..tüpe başlıyorsun ha...ne güzel..bende başlayacaktım ama dediğim gibi illa bi aşılama yapalım dedi doktorum..biliyorsun bu başka bir doktor..maddi manevi cok yıpratıyor ama umarım sonu güzel olur...erzuruma git gel cok yorucu oluyor..tüp için nasıl yaparım bilmiyorum..bu arada bu puregon baş ağrısı yapıyormuydu..iğneye başladığımdan beri başımın ağrısı dinmedi...öpüyorum canım seni..güzel haberlerla paslaşırız inşallah..

ERZURUM ŞİFA HASTANESİNDE tedavi olan varmı...varsa görüşmek isterim...???

MDA canım test gününe çok az kaldı.Ben bile çok heyecanlıyım.İnşallah Allah emeklerini karşılıksız bırakmaz.Yne de senin için hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun. Cuma sanırım test günün.O gün bizde eşimle kuşadasında olacağız eşim bir kongreye katılacak bende bahaneyle azcık tatil yapayım dedim :) ama mutlaka girip bakarım sonucuna.Belki bende ordayken senin müjdeli haberini almak nasip olur.(İnşLLAH) kendine çok iyi bak.

evet hayatım az kaldı bende hiç heyecan yok şimdilik :34: galiba son gün olacak. Gelirsen beklerim eşinin işi bitinceye kadar bana gelebilrisin , iş yerime yani seni evimde agırlamak isterdim ama çalışıyorum.:16:

slm kızlar nasılsınız,bende yuvarlanıp gidiyorum işte zor günler başladı.önümüzdeki hafta kendi hazırlığımı ve bebeğimin çantasını hazırlicam artık dursun köşede diyorum ne olur ne olmaz ben hazır olayımda...çünkü 38.haftaya kadar allahtan bişey olmazsa doğum yapacağım gün belirlenecek hayırlısıyla....

Son düzenleme:
evet hayatım az kaldı bende hiç heyecan yok şimdilik :34: galiba son gün olacak. Gelirsen beklerim eşinin işi bitinceye kadar bana gelebilrisin , iş yerime yani seni evimde agırlamak isterdim ama çalışıyorum.:16:

Sağol canım, biz zaten otelde olacağız. Ben sadece senin sonuç gününde orda olacağım için bir anlam yüklüyorum sanırım buna :) İnsan iyi şeyler olsun istiyor işte:)) Heyecanın olmaması bir anlamda iyi çünkü günler saatler geçip gitmek bilmiyor..

slm kızlar nasılsınız,bende yuvarlanıp gidiyorum işte zor günler başladı.önümüzdeki hafta kendi hazırlığımı ve bebeğimin çantasını hazırlicam artık dursun köşede diyorum ne olur ne olmaz ben hazır olayımda...çünkü 38.haftaya kadar allahtan bişey olmazsa doğum yapacağım gün belirlenecek hayırlısıyla....

az kalmış gibi doğuma.İnşallah sürpriz yapmaz oğluşun zamanından önce gelmez.Ama tedbirli olmalısın bencede çantan hazır beklesin bir yerde. Son aylarda zor geçiyormuş değil mi? Ben bulantıları atlattım şimdiden son aylarda napıcam diye düşünmeye başladım bile. Özellikle nasıl uyuyacam bilmiyorum.Çünkü hala yüzüstü yatmadan asla uyuyamıyorum.Böbüş büyüyüncede yüzüstü yatamayacağım malum:(( Neyse birşekilde geçecek zaten. Kendine ve oğluşuna iyi bak.Çok yorma kendini..

az kalmış gibi doğuma.İnşallah sürpriz yapmaz oğluşun zamanından önce gelmez.Ama tedbirli olmalısın bencede çantan hazır beklesin bir yerde. Son aylarda zor geçiyormuş değil mi? Ben bulantıları atlattım şimdiden son aylarda napıcam diye düşünmeye başladım bile. Özellikle nasıl uyuyacam bilmiyorum.Çünkü hala yüzüstü yatmadan asla uyuyamıyorum.Böbüş büyüyüncede yüzüstü yatamayacağım malum:(( Neyse birşekilde geçecek zaten. Kendine ve oğluşuna iyi bak.Çok yorma kendini..

inşallah canım erkenden gelmez çok dua ediyorum o yüzden :16:bide son aylarda çok zorlanıyor insan canım, ben zaten yüz üstü yatmıyordum hiç o konuda zorlanmıyorum da sağa sola dönerken mutlaka uyanıyorsun benim mide yanmam vardı hep bulantım falan olmamıştı gece mutlaka şurup içmeye kalkıyorum artık idrar kesene baskı yaptığından geceleride tuvalete çok sık çıkıyorsun valla şaşkoloz oldum:37: gece uykusu yok gündüz de uyuyamıyorum...hareketler kısıtlı artık dün eşime diyorumki karnım daha çıkmadan ne güzeldi ne rahattım şimdi hareket etmek zor geliyor napcam ben diye yakınıyorum,oda zavallı dua ediyor sabret canım az kaldı dayan falan teselli ediyor...rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...:16::16::16::16::16: sende çok iyi bak bebişine canım:49:

merhaba arkadaşlar herkes iyimi epeydir nete giremedim iş yerinden kapanmıştı engelleme gelmişti.. umarım herkes iyidir.. benimle aynı hafta içerisinde olanlar en son ne zaman dr gittiniz ve bebeğinizin kg ve boyu ne kadardı?

canım takvıme gore aramızda 1gun var ben cumartesı gıttım doktora 692 gram 30 santımdı oglum sen nezaman gıttın doktora ve senın oglun nekadardı

ay nekadar heycanlı gunler mavı cınarını kucagınıza almaya azkaldı zor gunler agırlastın tabı bel fıtıgında var zoroluyodur kum dokuyodun sımdı nasılsın canım oglusun kac kılo olmus

DOA'dan haber yok mu test yapicakti? ben tek tek mesajlari goruntulemeyi basaramadim. yazdiysa da goremedim:(

ay nekadar heycanlı gunler mavı cınarını kucagınıza almaya azkaldı zor gunler agırlastın tabı bel fıtıgında var zoroluyodur kum dokuyodun sımdı nasılsın canım oglusun kac kılo olmus

yelizcim valla sorma zor günler geçiriyorum belim de bir taraftan,dün öğleden sonra hep hastanedeydim sancım vardı sağ tarafımda nst ye falan girdim şükür doğumla alkalı değil dedi,ayakları aşağıda bizimkinin ondanda olabilir dedi,bir kaç gün yatıracaktı ben istemedim yatmayı bir durum olursa biz geliriz dedim bol bol istirahat et dedi bişey yapmayacakmışım,çınar bey 12 gün önce 1135gr.dı dün 1357 gr olmuş herşeyi normal haftasında gidiyor dedi,son haftalarda kilo alımı hızlanırmış.tek sağlıklı olsunda dedim....kum azlmış biraz enfeksiyon var dedi ilaç vermedi....sen nasılsın senin nasıl gidiyor???

Back
X