• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar cumartesi günü ilk tüp bebek için randevu aldım çok heycanlıyım.Eşime randevu aldığımı söylediğimde okadar mutlu olduki.Sanki çocuğumuz olmuş kadar sevindi hayaller kurmaya başladı.Ben şöyle severim şöyle öperim.Allahım yardım et ne olur hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.Eşime o mutlu haberi vereceğim günü bekliyorum.

onurumsun arkadaşaım hadi bakalım başladın hayırlısı ile sende umaım bu sefer herşey gönlünce olsun.:46:

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar :nazar::nazar::49::nazar::nazar:
Kan testimi gec yaptirdim bugun ancak kendime geldim
Beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan
tebrikler doa bu ne güzel bir haber oldu böyle bu ay herkese pek ugurlu geldi gene bir hamile patlaması oldu topikte uzun zaman sonra tebrikler canım:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

huzurlu sakin dertsiz bir gün olsun :))))
amin medids , umarım bugün her yeni umuda öncü olsun

Dün doktora gittim kontrol için kalp atışlarını duyduk pıt pıt harika bir duygu :))) her şey yolundaymış çok şükür 1 ay sonra gideceğim tekrar.

Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
çok güzel bir haber bu canım , umarım rabbim bizede bu duyguları yaşatsın

hayırlı olsun..cok sevindim..Allahım tamamına erdirsin..darısı başımıza...:34:

keşke bir listemiz olsaydı..hamile kalanlar..aşılamacılar ..tüpcüler...takibi daha kolay olurdu...ben yapmayı cok isterdim ama her zaman istikrarlı giremiyebiliyorum..

merhaba sevde canım normalde bir listemiz var , ancak uzun süredir ben güncelleyemedim. Malum uzun bir süre istanbulda kaldım geldim birden yogun bir iş temposu oldu bu hafta sonu yeniden düzenleyecegim. listeye girmek bilgilerini güncellemek steyen arkadaşlarım bana özel mesaj atsın yenilenelim.

ben hamileyim hayirlisi ile dualarim kabul oldu kizlar :nazar::nazar::49::nazar::nazar:

canımcım çoooooooook sevindim:52::52::52::52: rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.bende sonucu öğrenir öğrenmez hemen şükür namazımı kılmıştım:16: darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16:

mavicim ilk hamilemiz demek doguma az kaldı ne çabuk geçiyor günler çınar ımız geliyor bile allah saga salim hayırlısı ile bir dogum nasip olsun

:16::16::16::16:

amin canım çok saol ... valla şöyle arkama bakıyorum ne çabuk 7 ay bitti falan diyorum,ama bu aydan sonra zaman geçmiyo sanki...rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada bu günleri göstersin inşallah seninde yarın test günün dört gözle bekliyorum iyi haberini inşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım.....:16::16::16::16::16::16::16:

batımın 10. günü itibariyle yarın 2.aşılamam olucak arkadaşlarım...biraz erken oldu ...10. gün erken değil mi?? dün gece 24:00 de catlatma iğnesini vuruldum..buraya kadar iyi ama şimdiden sonrası daha zor...14 gün bekleme sitresi..ve olumsuz olursa yaşayacaklarım korkutuyor beni...hayal kırıklığı ve sonrasında gelen önlenemez göz yaşları...hayırlısı demek lazım yine ..içten ve derinden...öpüyorum sizi..
aşılaman hayırlı olsun canım:16::16: demekki senin yumurtalar erken geliştiler:34:10.gün normal canım buna takma kafanı :54: daha hiç aşılama yapılmadan olumsuz düşnmeye başalmışsın :20: rabbim hayırlısıyla bu sefer nasip etsin inşallah :54::54:dualarımız sen ve diğer arkadaşlarımızla olucak :54:rabbim yardımcın olsun :54:
merhaba ayse evet canım cuma günü yani yarın bu saatlerde çıktı çıkıyor olacak sonucum, ama hiç olmuş gibi gelmiyor bana hiç agrım ızımda yok karnımın şişliğide indi.
maşallah ne çabuk geçti zaman ya:nazar::nazar: hayırlı haberler olsun canım inşllah,,, bi bombada sen patlatırsın :16::16:canım hiç ağrıya sızıya takılma:34: biz dün kesemizi gördüğümüz halde bende hala tık yok belirti adına:1: takama kafaya herkeste farklı oluyo çünkü:34:hayırlı haberlerini bekliyoruz :54:

canımmmm ya hayırlı olsun ne güzel oldu bu ay:16::16:rabbim kucağına aldığın günleride göstersin inşallah:16::16:

medids canım pıt pıtları duymuşsunuz ne kadar güzel :16:darısı başıma :1:hep böyle güzel devam etsin inşallah :54::54:

Doa82 Cnm hayirli olsun bebiss cok sevindim valla hamsiler artmaya başladı bu ayda bereketli gecicek ins. Bekle cok yakında yetişiriz sana:)
Cy76 Sekerim kasik ağrıları cok normal kötüye yormayalım ins. bebisin seninledir. Basınız sagolsun bu arada :( Ne kadar plan yapmakta transferden sonra söyle yapicak diye irademiz dısında birşeyler çıkıyor iste. Ama olucak olduktan sonra ne yaparsak yapalim o bebis oraya yerleşir ;)
Superim morelini bozma. Diyet yapanlar hep ara ara bazi donemlerde kilo vermeyip bünyenin durduğunu söylüyorlar. Seninde bu ay durma ayindir belki. Bundan sonraki aylar bu sekilde devam edersen eminim kilo vermeye devam edeceksin. :16:

jolly....canım cok saol amin insallahhh pespese gelir hamiss haberleri saglıklaa..

beta 78 ''' insallah dualarinizla degerim artar sukur namazi kilicam birazdan

ben sana o gün ne yazmıştım hatırladınmı hamilesin sen demiştim çok sevindim kadaer arkadaşım darısı biz bekleyenlere inşalalh değerinde katlanarak yükselecek allahın izni ile benimde yumurtalarım pazartesi toplanacak gibi yarın son kontrolüm var yarın belli olcak öpüyorum senide dualrını eksik etme canımm

cnm sen metfromin kullanıyormusun çok fayda ediyor pkoda hem yumurtlamaya hem kilo vermeye..

tebrikler doa rabbim kucağına almayıda nasip etsin...

ben de bugün iğnelerime başladım puregon 50 ..
4. ve artık son aşılama startını verdik ALLAHım yardım etsin...

olimbera arkadasım insallahh seninde bu asılamada tutar kalbini ferah tut.. kendimden biliyorumm deneyip deneyip olmayınca ben cok umutsuzluga kapıldım ve test sonucunu almaya annemı gonderdım dusun .. nasılsa umudum yok dıye :( ama cooook dua et ve tevekkul ettim kendim... insallahh devamı gelir saglıkla devam eder pozitif cıkması hersey demek degil asıl mucadele simdi baslıyor ...raabbbiimm insallahh burda tanıdıgım tum arkadaslarımın dualarını kabul etsın onlarada nasıp etsın dıye dua ettımmmm

şubatta beraber bşladığımız arkadaşlarımın hamişliğini duyunca ayrı bi mutlu oluyorum nedense bugün doa82 ye çok sevindim
yarında senin için çok sevinecem inşallah canımmm öpüyorum seni

Canım çok sevindim tebrik ederim eşine ne güzel bir doğum günü hediyesi olmuş :)))

Darısı diğer kızların başına inşallah :)))

tesekkur ederim medidss canım seninde hayırlı olsun cok sukur duymusun kalp atısınııı ... ınsallahh hersey yolunda gider.. evet darısııı tum isteyen asılamaya baslayan tupe gecen arkadasların basınaa insallahhh onlarda arkamızdan gelirrr... dualarımmmda onların nicklerini geciriyorum icimdenn :16:

Hayırlı olsun canım çok sevindim .Darısı bekleyenlerin başına .Ben rapor çıkartmıycam benimkisi özel sağlık ben ödeyip fauramı bana ödeyecekler.

amin canım cok saoll.. insallahhh allah sanada nasip etsinnn ..bende ozel hastanede yaptırmıstım

şubatta beraber bşladığımız arkadaşlarımın hamişliğini duyunca ayrı bi mutlu oluyorum nedense bugün doa82 ye çok sevindim
yarında senin için çok sevinecem inşallah canımmm öpüyorum seni

ne bileyimki kuzum ya , hiç bişeyim yok, bende şaşıyorum kendime sanki olmamış gibi geliyor.Umarım kendimi ve sizleri sevindiririm.:18:

hayırlı olsun..cok sevindim..Allahım tamamına erdirsin..darısı başımıza...:34:

keşke bir listemiz olsaydı..hamile kalanlar..aşılamacılar ..tüpcüler...takibi daha kolay olurdu...ben yapmayı cok isterdim ama her zaman istikrarlı giremiyebiliyorum..

aminnn canım insallahh darısıı burdaki tum kızların basınaa sırayla guzell haberler almayı nasip etsin allahım

tebrikler doa bu ne güzel bir haber oldu böyle bu ay herkese pek ugurlu geldi gene bir hamile patlaması oldu topikte uzun zaman sonra tebrikler canım:32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

evet bu ay insallahh herkese ugurlu gelcekk...insallah darısıı burdaki tummmm kızların basınaa insallahh ... sende snaırım sonuc ogrencekmisin guzel haberde senden bekliyorum allahın izniyle:nazar:

canımcım çoooooooook sevindim:52::52::52::52: rabbim kucağınızada almayı nasip etsin inşallah.bende sonucu öğrenir öğrenmez hemen şükür namazımı kılmıştım:16: darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah :16::16::16::16::16::16::16::16:

amin canım çok saol ... valla şöyle arkama bakıyorum ne çabuk 7 ay bitti falan diyorum,ama bu aydan sonra zaman geçmiyo sanki...rabbim sana ve diğer arkadaşlarımada bu günleri göstersin inşallah seninde yarın test günün dört gözle bekliyorum iyi haberini inşallah rabbim yüzünüzü güldürür canım.....:16::16::16::16::16::16::16:

mavicimmmm allah razı olsun insallahh boyle devam eder ben de senin gibi 30. haftalara gelmeyi nasıp eder allahım... darısıı tum kızların basınaa saglıklaa insallahhh :16:

Back
X