• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet hatırlıyorum ben çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almakta nasip eder inşallah. Darısı başımıza canım.

ayy çok sevindim bende o ay benimde olmamıştı birlikte gün sayıyorduk :1: Inş. Sağlıkla alır kucağına bizde o günleri görücez inşallahhhh :16:

ne güzel bir mucize daha zamanı gelmiş demekki çok sevindim ben de hatırladım allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı da bizim başımıza olsun.
Bebeskocum yarın test günü dimi heyecan var mı heyecan?

bebeşkom çok sevindim :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64: Rabbim kucağında almak nasip etsin arkadaşımızın görüşürsen mutlaka sevincimizi kendisine ilet.darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallaaaaaaaaaaaaa:16::16::16::16::16::16::16::16::16: Haydi gelsin güzel haberler canlaaaaaaaaarrrr:52::52::52::52:

bebeşkom yarın haberini dört gözle bekliyorum:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size :((((((

Evet jolly hatırlıyorum ablanı.Bizimkide ultrasonla bakar bakmaz kesin erkek dedi.Ama öncekinde kıza benziyo dediğinde erkek diyice bi kaldık eşimle.Sonra hemen adapte oluyosun tabi.Kız erkek ne farkeder.Hem bu kadar bekleyince insan cinsiyeti beğenmeme gibi bir durumu düşünmüyor bile.Sağlıklı, hayırlı evlat olsunda başka bişey istemiyorum.Allah sanada, bekleyen arkadaşlarada tez zamanda yaşatsın inşallah.Çok güzel heyecanlar bunlar.İnşallah sizinkilerinde cinsiyetlerinin belli olacağı günleri de göreceğiz. Bu arada miyom vardı rahmimde o büyümüş.3 gündür ağrım vardı, ondandır dedi dr.Hamileliğim ağrılı geçebilirmiş.Azcık moralim bozuldu ama Allahtan gelen şeyler karşısında boynumuz kıldan ince sabredeceğiz.Sen nasılsın?Nasıl hissediyorsun?

Tabi cnm cinsiyet isteme gibi bir lüksümüz yok sadece meraktan bizimkisi değil mi :) Şimdi belli olunca dahada bir adepte olursun bebişine :) İnş. bir gün bizde o günleri yaşarız :16: Miyom belkide sürekli büyüyerek devam etmez. ilk başlarda hormonların etkisiyle daha fazla büyüyebiliyormuş çünkü. Şurda kaldı 5 ay bişeycik çabucak geçer :) Benim bugün 5.gün bitti. Dondurulmuş tedavisi olduğu için yumurtalıklarımda felan ağrı yokya ilaç etkiside yok o yüzden doğal br süreç yaşıyorum şu an ağrı sızı yok :) Bakalım ilerleyen günlerde birşeyle olucak mı zaten pek belirtilerede takılmıyorum ben. Altında birşeyler aradıkça psikolojik olarak çıkıyor gibi geliyor. Daha oncacık bebe etki etmez diyorum. Etrafımda hamile kalan herkes başlarda hiçbir belirti yaşamadıklarını söylüyorlar . Sen testi yapmadan önce birşey yaşamışmıydın ?

Bebeskooo bugün bize güzel haber verr tatile çıkmadan önce moral olsunn :)

Mda cnm sende durumlar nasıl dünde göremedim seni. İnş. herşey yoluna girmiştir. Dinlen güzelcene ;)

günaydın güzel bayanlar gününüz güzel geçsin :)))

bebesko sabırsızlıkla haberini bekliyoruz, hadi bayramı erkenden başlatalım senin sayende :)))

o kadar güçsüzüm ki bugün hatta dr gidesim bile yok geçen ayın 21 de adet olmuştum beklesemmi diyorum :((((

kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli

arkadaşım nasılda mutlu oldum güzel haberini alınca. tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı ansip etsin

uzun süredir giremedim ilk baktığımda senin durumun oldu ayyyy çok sevindimallah nasip ettiyse imkansız diye bişey yok. çok şükür ki bu unutulamayacak güzel anları bizde yaşıyoruz...

benim bebişleriminde cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olacak dört gözle onları bekliyoruz ve dört kişilik bi aileye hazır olaya çalışıyorz:))))

o kadar güçsüzüm ki bugün hatta dr gidesim bile yok geçen ayın 21 de adet olmuştum beklesemmi diyorum :((((

seninki aslında yine negatifi görme korkusu, kendini ona hazırlıyorsun ama yapma böyle pozitif olduğunu düşün, o cesaretle ver kanını, aslında bizler gerçekten çok güçlüyüz çoğu insanın yaşamadığı şeyleri yaşadık, belki biraz büyük konuşmak gibi olacak ama yine çoğu insandan daha fazla hak ediyoruz bebek sahibi olmayı, o yüzden umudunu yitirme dinç ol cesaretli ol güzel haberlerle gel :)))))

seninki aslında yine negatifi görme korkusu, kendini ona hazırlıyorsun ama yapma böyle pozitif olduğunu düşün, o cesaretle ver kanını, aslında bizler gerçekten çok güçlüyüz çoğu insanın yaşamadığı şeyleri yaşadık, belki biraz büyük konuşmak gibi olacak ama yine çoğu insandan daha fazla hak ediyoruz bebek sahibi olmayı, o yüzden umudunu yitirme dinç ol cesaretli ol güzel haberlerle gel :)))))

asıl korkum negatifi görmek :43::43::43:o yüzden gitmek istemiyorum ama eşim kızar gitmesem :37:gidecem sonuc ne olursa olsun 3 egatifi gördüm aşılamada bu beden alıştı artıkkkk

asıl korkum negatifi görmek :43::43::43:o yüzden gitmek istemiyorum ama eşim kızar gitmesem :37:gidecem sonuc ne olursa olsun 3 egatifi gördüm aşılamada bu beden alıştı artıkkkk

Cnm yaa ne 10 'u git ver kanını gel. Çatlıycaz burda meraktan :))

Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))

oy oy yesinler bir prens daha geliyor :emir_bebek::emir_bebek:benim doktorda kıza benziyor demişti ilk zmanlar ama benim içimden hep erkek geçiyordu,sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil:34:

haydi bebeşkom bir cesaret git kanını ver eninde sonunda gerçekle yüzleşiyoruz,allahın izniyle güzel sonuçla gelirsin inşallah:16::16::16:

Kızlar cinsiyetimiz belli olduuuu.O bir ERKEK!!!! Oğlumuz olacakmış Allahın izniyle.1 ay önce kıza benziyor dedi dr.Ama bugün kesin erkek dedi.Pipisinide gösterdi ama ben anlamadım:))

arkadaşım nasılda mutlu oldum güzel haberini alınca. tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı ansip etsin
uzun süredir giremedim ilk baktığımda senin durumun oldu ayyyy çok sevindimallah nasip ettiyse imkansız diye bişey yok. çok şükür ki bu unutulamayacak güzel anları bizde yaşıyoruz...
benim bebişleriminde cinsiyetleri belli oldu iki tane kızım olacak dört gözle onları bekliyoruz ve dört kişilik bi aileye hazır olaya çalışıyorz:))))

ayy ne güzel topiğimize 2 prenses ve bir prensimiz daha ekleniyor.:16::16: Allah sağlıkla tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı ve analı babalı büyütmeyi nasip etsin arkadaşlar... Allah'a emanet olun dostlar...

hestia demek oğlun oluyor.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.
hepinizden allah razı olsun tgbesr de ileticem güzel dileklerinizi.bende saat 10 gibi çıkıcam kan vermek için çok duygusalım o kadar çok korkuyorum ki sonucumu almaya cesaretim yok desem inanınn ne olur çok dua edin kızlar güzel haberlerle geleyim size :((((((

bebesko inşallah güzel haberler alırız bugün senden.umarım test sonucunda yüzün gülerek çıkarsın hastaneden...

arkadaşlar dün mda ile görüştüğümde evde istirahat ettiğini yanında annesinin olduğunu söyledi.. durumunda bir değişiklik yokmuş.. umarım bugünler sayılıdır ve meleği sağlıkla 9 ay 10 gün boyunca onunla olur...

inşallah güzel sonuçlarla gelirsin.çook yüksek değerlerle...

arkadaşım hakkında hayırlısı olsun.. umarım 2 saat sonra özlemini çektiğin meleğinin seninle olduğunu müjdelersin bizlere... Dualarım seninle canım...

arkadaşlar dün mda ile görüştüğümde evde istirahat ettiğini yanında annesinin olduğunu söyledi.. durumunda bir değişiklik yokmuş.. umarım bugünler sayılıdır ve meleği sağlıkla 9 ay 10 gün boyunca onunla olur...

inşallah öyle olur gayem.bende epey merak etmiştim mda yı.dualarımız onunla...

kızlar slm uzun bir aradan sona tekrar aranıza geldim eskiler bilir beni 2 düşük yaşamıştım. kasımda tüp bbek denemesi yapıcaktım ama meleğim bana süpriz yapıp bu ay geldi dün adetimin 29. günüydü adet olmam gereken zamandı ben sabah gebelik testi yaptım ve silik olarak 2. cizgiyi gördüm ve hemen hastaneye gidip kan verdim ve sonucum 99.1 cıktı dr. yurt dışında olduğundan konusamadım ama ordaki baska bir dr sorduk ve 2 gün sonra tekrar kan ver dedi ve bebeğin kalp atışını duyana kadar corasprin folbiol ve b12 içeceksin dedi ama ben endişeliyim asılama ve tüp bebek yaparken 1 ay öncesinde cleksan 0.4 lük iğneye başlamıstım ama gebelik olmadığından kestik iğneyi simdi coraspirin yeterli olacakmı anlamadım ben 2 gebeliğimdede kalp atışı duyamadımki cok korkuyorum benim değerim mthfz 1298 homozigot yorumlarınızı bekliyorum kızlar nolur yardım edin

Back
X