Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
jolly tebrik ederim allah tamamina erdirsin guzel guzel haberler ver bize

bu arada MDAdan haber alan var mi?

Kızlar tünaydınlar;
Herkesin geçmiş bayramlarını kutluyorumm iyi haftalar olsun hepimize inş. :16: Evett bugün test günümdü ve ben olmıyacağından o kadar emin bir şekilde ilaçlarımı ve iğelerimi dün bıraktım. Olmaması için çok sebep vardı tatilde yaşadığım yorgunluklardan dolayı :) Adette oldum olucak karnım bugün ağırmaya başladı bacaklarıma vuruyo midem hafif bulanıyor adet belirtilerimin hepsi mevcut. Eşimi zoruyla merkez bugün arayıp test sonucunu isteyeceği için kaımı verdim. Sonuç 81 çıktı. 2 gün sonra kan vermelere devam neler olucak görücez. Şu an şoklardayım. Normalde hislerim çok kuvvetlidir 0,25 'i geçmez değer diyordum :) İnş. ikiye katlanır çok endşeliyim :18:

canım çok sevindim merak ediyoduk seni sonunda geldin mutlu haberinle..yazını okurken başlarda üzülmüştüm ama sonlara saklamışsın sürprizini seni seni :1: değerin çok iyi bence katlanacaktır 2 gün sonra..allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahh :16:

kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef :43:

sağol canım inşallah yani herşey yolunda gitti 12 tane fala toplicaz diyor doktorum ultrasonda da olgun gözüküyorlar diyor tabi topladıktan sonra daha net belli olur. ilk dileğim hayırlısıyla olsun opu sonrasında en azından yarısı kaliteli olsun donduracak embriyom da olsun. lakin şu var ki sondan bir önceki kontrolümde 8mm ölçmüşken rahim duvarını son kontrolde 7.5 ölçtü :((( ben de 9-10 u bulur transfere kadar diyordum ama bir incelme söz konusu. doktoruma sordum toplama sonrası yeniden bakıcaz dedi. 7 sınır 7 nin yukarısında yapıyoruz transfer dedi. ama bakıcaz hem embriyoların durumuna göre hem de rahimine göre gerekirse rahimi hazırlamak için erteleriz transferi dedi :(
sen tecrübelisin benim rahimin zaten hep 7-8 arasında gidip geliyor 1 kez 9mm olmuştu. rahim anomalime göre normal bir kalınlaşma olduğunu söylüyor doktorum. ama ben korkuyorum tutmazsa diye. sen şu yuttuğun hapları bana da bir saysana aklımda bulunsun neyi ney için içiyorsun bir de en son kaçtı rahim kalınlığın?
bana da daha önce düşük olduğu için kan sulandırıcı iğne vericem dedi hem beslensin diye hem de düşükten dolayı pıhtılaşma varsa önlemek için. rahim duvarı için belki bant yada estrofem verir bilemiyorum gerekirse progestan iğnesi olmaya bile razıyım. inşallah herşey yolunda gider daha da incelmez rahim duvarım da olur transferim..

Üzülme cnm yaa daha önünde 3-4 gun var o biraz daha kalınlasir.Benimde 8,2-9 arası gidip geliyordu en son. O bebik kendine en uygun yeri bulur yerleşir sen merak etme ;) Ben corasprin,( Kan sulandirici) Elevit,folik asit,( Vitaminler ) 4 tane estrofem.( Rahim kalinlasmasi icin) crinone jel,( Dusuk onleyici ) clexane (kan sulandirici iğne,)climarafort bant ( Rahim kalinlasmasi icin)birde progestan ampul 50 mg hergün kalçadan :) Opudan sonra sanada hemen iğnelere ve bantlara basliyor zaten o 3 gunde guzelcene hazırlanır rahimin;) Yarinida bir atlar gerisi kolay heyecanlı günler ;)

Bugün okulda internette sorun vardı.Bütün gün meraktan öldüm.Eve gelir gelmezde sonucunu öğrenmek için hemen açtım veee hamilesiiinnn.Çoookk sevindim inan.Umarım herşey yolunda gider.sonucun düşük değil bence.Daha düşük sonuçla hamileliği devam eden arkadaşlarımız var biliyosun.Sanırım mda nında 70 lerdeydi.İnşallah değerin katlanarak devam edecek,keseyide kalp atışlarınıda göreceksin, bebeğini kucağına alacaksın.Sen hemen ilaçlarına başla tekrardan.Kendine çok dikkat et.İki gün sonra daha yüksek sonucunu bekliyorum.

İnşss. Katlanır cnm yaa merkezdende sonuc gayet guzel 2'ye katlanması önemli bizim icin dediler. Sende bebisinle dua et banaa ne olurr :) Ben yaramazlığı kestim hemen eve gelir gelmez yaptım iğnelerimi:1: Evet Mda 'nında 70 küsürlerde birseydi bende öyle hatırladım şimdik. Ondada haber alamıyoruz bir aksilik yoktur ins.bBebisini buyutuyordur:16:

Nekadar güzel bir haber bu.İşallah bende bu yolda senin gibi ilerleyebilirim

Cok Teşekkürlerr :) Darısı en kısa zamanda seninde basına tabikisi :)

jolly tebrik ederim allah tamamina erdirsin guzel guzel haberler ver bize

bu arada MDAdan haber alan var mi?

Cok teşekkürler âmin insallahhh :)Mda nerde hakikaten yaa haberi olanlar arsa bizede haber verin bende meraktayim :18:

canım çok sevindim merak ediyoduk seni sonunda geldin mutlu haberinle..yazını okurken başlarda üzülmüştüm ama sonlara saklamışsın sürprizini seni seni :1: değerin çok iyi bence katlanacaktır 2 gün sonra..allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahh :16:

Aminn Cok sağol cnmm oyle birden deyivermiyim dedim :1: İns. 2 gun sonra dahada cok sevincim bugun şoktan pek bisey yaşayamadim :)

kızlar bu kötü haberi ben vermek istemezdim ama Mda bebeğini kaybetmiş malesef..çok üzüldüm duyduğum zaman..merak ettim mesajlaştık onunla..onun gelip söylemesini bekledim ama sanırım buraya girmek istemedi..diyecek bişey bulamıyorum malesef :43:

Hadi yaaa :(( Ne denilebilir kii:( İns. En kısa zamanda tekrardan guzel haber vericek bize ..

canım ne olur mdaya benden slm söyle faceyi görmez şimdi o onu en iyi ben anlarım bu ilk basamak önünü açtı melegi inş hem ahirette önümüze çıkıcak iletirsen sevinirim canım çook üzüldüm çokkk söylenecek laf kalmıyor emegin boşa hayellerin suya düşüyor anlamadım gitti bende ama rabbim en iyisini biliyor :5::5:

jollyy senide tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin:16:

su perisi ne nasılsın güzelim tedaviye başladınmı benim başıma senin başına gelen geldi adet olamadım 24günü buldu test yaptırdım ngatif malesef hap içtim adet gelsin diye hala gelmedi canım çok sıkkın gelirmi daha hani biliyormusun?

:( Allah yardımcısı olsun, sabır versin.
Ne kadardı bebeği Superisi?
Allah'ım zor imtihanlar vermesin kimseye, amin.

Kızlar tünaydınlar;
Herkesin geçmiş bayramlarını kutluyorumm iyi haftalar olsun hepimize inş. :16: Evett bugün test günümdü ve ben olmıyacağından o kadar emin bir şekilde ilaçlarımı ve iğelerimi dün bıraktım. Olmaması için çok sebep vardı tatilde yaşadığım yorgunluklardan dolayı :) Adette oldum olucak karnım bugün ağırmaya başladı bacaklarıma vuruyo midem hafif bulanıyor adet belirtilerimin hepsi mevcut. Eşimi zoruyla merkez bugün arayıp test sonucunu isteyeceği için kaımı verdim. Sonuç 81 çıktı. 2 gün sonra kan vermelere devam neler olucak görücez. Şu an şoklardayım. Normalde hislerim çok kuvvetlidir 0,25 'i geçmez değer diyordum :) İnş. ikiye katlanır çok endşeliyim :18:

canım yaaa nasıl sevindim anlatamam tatlımmm inşşaAllahhhh katlanacak kan degerin hayırlı olsun jolim yaaa çok mutlu oldum valla :nazar::nazar::nazar::32::32:

sabah sabah çok üzüldüm:( evet merak ediyorduk ama 10 gün kadar raporluydu sanırım, evde dinleniyordur diye düşünüyordum.
önce bulup sonradan kaybetmek çok zordur gerçekten.
ve bu durumu topikte 4 ya da 5 kez yaşadık. doa'nın, minikmeleğim'in(yanlış yazmamışımdır umarım), rana'nın, şimdi mda...aklımda olanlar. keşke hiç aklıma gelmese...niye böyle oluyor ki?? moralim bozulduğu için ne yazsam bilemedim:(

jolly allah tamamına erdirsin çok sevindim.
aynı zamandada bi okadar üzgünüm mda için, rabbim tez zamanda tekrar nasib eder inşaallah.

Kızlar tünaydınlar;

Canım benimmmmm. Çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim:)))
Bende biliyosun hiç beklemiyodum. Aşılama yaptırdığım ay grip olp 1 hafta yataklara düşmüştüm.
Çok yoğun bir 15 gün geçirmiştim. Tam adet olucam derken.13. günümde kan testim 92'yi vurunca şoka girmiştim.
Rabbim zamanı gelince öyle birveriyoki. Bak bana Jollyy Kızım Rüya'nın gelmesine 89 gün kaldı zaman su gibi akıp gidiyor :)
Bundan 7-8 ay önce beraber yola çıktığım dostlarımın hamilelik haberleri beni kendiminki kadar heycanlandırıyor.
Bunu Mda'nın haberindede yaşadım.Senin adına inanılmazzzzzzz derecede sevindim.
Tekrardan tebriklerrrr kucak dolusu sevgiler.Umarım bütün arkadaşlar pozitifleri görürrrler :))

canım ne olur mdaya benden slm söyle faceyi görmez şimdi o onu en iyi ben anlarım bu ilk basamak önünü açtı melegi inş hem ahirette önümüze çıkıcak iletirsen sevinirim canım çook üzüldüm çokkk söylenecek laf kalmıyor emegin boşa hayellerin suya düşüyor anlamadım gitti bende ama rabbim en iyisini biliyor :5::5:

jollyy senide tebrik ederim rabbim tamamına erdirsin:16:

su perisi ne nasılsın güzelim tedaviye başladınmı benim başıma senin başına gelen geldi adet olamadım 24günü buldu test yaptırdım ngatif malesef hap içtim adet gelsin diye hala gelmedi canım çok sıkkın gelirmi daha hani biliyormusun?

konuşursam söylerim canım selamını fazla rahatsız etmek istemedim onu haberi aldıktan sonra niye diye sordum ama üzmek istemedim onu..ben iyiyim canım bildiğin gibi adet olamamana takılma canım mevsim değişikliği yada onu beklediğin için psikolojik olarak gelmiyodur..bende pco olduğu için hep düzensiz gelirdi zaten ben alışkınım yani..hangi hapı içtin canım gelmesi için?

:( Allah yardımcısı olsun, sabır versin.
Ne kadardı bebeği Superisi?
Allah'ım zor imtihanlar vermesin kimseye, amin.

canım tüp bebek yaptırmıştı bildiğim kadarıyla 6 haftalıktı hiçbişeyi yoktu doktora gitti muayenede kanaması başlamış doktor dinleniceksin 10gün demiş ama malesef kaybetmiş bebeğini :43: çok üzüldüm yaa allahım kimseye yaşatmasın..

çok geçmiş olsun,okadar üzüldüm ki moralim alt üst oldu keşke böyle olmasaydı,:25::25::25:rabbim inşallah tekrar nasip edecek:16::16::16::16:

canım senin haberinede sevindim:52::52::52::52:
sevinç ve hüznü aynı anda yaşadım...
gözünüz aydın olsun rabbim kucağınızada almak nasip etsin.inşallah değerin artacak canım :34:

ne kadar üzgünüm desem senin kadar olamamm biliyorum ama biz güçlü kadınlarız neleri atlatmadıkkı rabbim sana en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almayıda dualarım seninle canımm:16::16::16:

Herkesin günü aydın olsun, Sabah sabah moralim bozuldu.MDA'nın bebeğine çok üzüldüm.Güzel haberi verdiğinde ne kadar da sevinmiştim oysaki.Ne kadar üzgün kimbilir.Buraya bile bakamadı hiç.Allah sabır versin.Yıllarca bulamamak sonra bulup da kybetmek çok zor olsa gerek.Hayırlısı böyleymiş demekki demekten başka birşey gelmiyor elimden.Umarım biran önce toparlanır.Allah bu acılarının karşılığını sağlıklı evlatlarla verir inşallah.

Superisi canım benim. bende çok üzüldüm. yeni okudum yazdıklarını. Bende Mda nerelerde diye bakınıyodum.
Rabbim sanada Mdaya en kısa zamanda bebeişlerinizi göndersin. İkinizin güzel haberleri çifte mutluluk yaşatacak bizleri.

Back
X