- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
jolly cnm demek 17 sinde iş başı yapıyorsun, Allah şimdiden kolaylık versin cnm, ama iyi yanını da düşün, ne güzel 7 ay birlikte oldun kızınla, demişsin yaa yürüteçle beni arıyor oda oda diye, ayyy dedim ne kadar büyümüş yaa maşallah:) her gün annene getir götür zor gerçekten, arada orda kalırsınız olmadı, idare edilir bir süre ne yapacaksın, sağlık olsun,ama başlarda sanırım zor olacaktır, hem gece kalk, hem sabah işe git, hem özlem endişe, Allah kolaylığını verir inşallah. Ben de 32+0 raporumu aldım, hastane kağıt vermiyor, ama sgkdan birine ulaşıp sordum görünüyor mu diye, onlarda evet dedi, rahatladım, önemli olan orası nasılsa:) benim kiloda pek bir ağırlığım yok,şu andaki fazlalığım 5 kilo kadar, ama canımı o kadar çok yakıyor ki artık bu böcük, yaa diyorum yaa çok yaramazsın yaa çok güçlüsün:) O iyi olsun yeter ki tabi ama ağırlaştım sanırım biraz,ağırlaşma derken ağrım çok var sağa sola dönmek çok zorlaştı, zaten iş yerinde saat 2 den sonra kalkmak istediğimde kasıklarımda çok ağrı oluyor. bakalım nereye kadar:)
superisi tekrardan tebrikler cnm, kavuştun kelebeğine, bir ömür mutlu olun inşallah. şu normal doğum sancılarını merak ediyorum galiba nasıl bir şey diye, benim kasıklarım hep ağrıdığından sancı da çeksem anlamayacağım herhalde:) bazen bir ağrı giriyor 4-5 dakika hiç kımıldayamıyorum. bu durumu 4-5 kere yaşadım gerçi. sırada ben varım sanırım, inşallah ben de mutlu sona ulaşırım bir an evvel.
mda cnm geçmiş olsun, kolik bebek zordur, inşallah bir an evvel atlatırsınız bu durumu.....
Valla cnm geldi çattı o gün son 1 haftam . Haziran 17sinde ayrılmıştım işten tam 8 ay ne ara geçti hiç bişey anlamadım ben. Geçmez bitmez diyordum hani 1 haftalık yıllık izinden farkı yokmuş :) Büyüdü valla yaa gündüzleri uyuttuğumda uyurken hep resmini çekiyorum . Eskilerere bakıyorum bide sanki hiç o kadar olmamış .Sırf getir götür olayına üzülüyorum zaten. Kendi isteğiyle 6da kalktığı zaman keyifli oluyor ama biraz büyüyünce zorla kaldırılacak belki problemler çıkarabilir. 1 sene zor geçicek orası kesin . Allah'tan Temmuz'a kadar cuma günleri süt iznim var 3 gün evdeyim. Önümüzde yaz Idare edicez bi şekilde . Hadi hayırlıolsun kapı gibi raporun var artık :) Hastane giriş yaptıysa sgk'ya sorun yok. Bazı hastaneler raporu sana veriyor iş yerine sen veriyorsun iş yeri bildirimde bulunuyor. Sanırım sgk geçmeyen hastanelerde öyle. Oyy yerine sığmaz oldu tabi. Son zamanlarda resmen kol bacak dirsek her yeri geliyodu elime :) Valla doğumdan hemen sonra gidiyor kilolar sende zaten bişey yokmuş eksiye bile düşersin :) Emzirme döneminde tombul teyzelerin süt olur ye gari sözlerine pek kulak asma :) Artık sıra sende senin güzel haberlerini bekliyoruz :)