Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım iyiyim çok şükür...estağfrullah canım en üstde bildirimlerim varya ordan mesajların beğenilenler falan hepsi oraya geliyo geldiğinde kırmızı uyarı oluyor.mesajın geldiğinde okuduğun zaman altda cevapla butonu var ordan gönderiyosun

anladım canım sagol bılgılendırdıgın ıcın melegını gorcekmıssın bugun saglıklı haberlerını beklıyorum canım

aaaaah ah bende bir görebilseydim. bir duyabilseydim. böyle tedirgin kalmak kötü. sevinemiyoruz bile.

kızlar buarada söyleyecem bir türlü fırsat bulamadım..aşılamada tutan bebekleriniz sağ yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti kız sol yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti erkek olurmuş bilginizeee :10::10:

kızlar buarada söyleyecem bir türlü fırsat bulamadım..aşılamada tutan bebekleriniz sağ yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti kız sol yumurtalıkta döllendiyse cinsiyeti erkek olurmuş bilginizeee :10::10:

ama cinsiyeti erkek hücresi belirliyor diye biliyordum ben

aaaaah ah bende bir görebilseydim. bir duyabilseydim. böyle tedirgin kalmak kötü. sevinemiyoruz bile.

canım beklemek cok zor degılmı ben ogrendıkten sonra gorene kadar ınanamamıstım sımdıde bazen ınanamıyorum ulturosan fotosunu gorunce bıraz endıselerın azalıyo ama bıtmıyo ınan ve doguncaya kadarda bıtmıycek Allah yardımcımız olsun senın kontrolun nezaman

benimkide erkek olmuş oluyo ozman.zaten bende içimden erkek geçiyo hep.sağlıklı olsunda ne olursa olsun..

benimkide erkek olmuş oluyo ozman.zaten bende içimden erkek geçiyo hep.sağlıklı olsunda ne olursa olsun..

valla cnm dediğim çıkarsa daha şimdiden bütün bebişlerin cinsiyetini öğrencez desene.. :16: doğru diyosun sağlıklı olsunlarda ne olursa olsunlar..

canım beklemek cok zor degılmı ben ogrendıkten sonra gorene kadar ınanamamıstım sımdıde bazen ınanamıyorum ulturosan fotosunu gorunce bıraz endıselerın azalıyo ama bıtmıyo ınan ve doguncaya kadarda bıtmıycek Allah yardımcımız olsun senın kontrolun nezaman

yarın canım ya. benim dr. hala emin deil hamile olup olmadığımdan. ilk gün 116 çıkmıştı sonucum 2 gün sonra tekrar çağırdılar. ilk testi akşam vermiştim. ikinciyi sabah verdim. tam48 saat dolmamıştı 207 çıktı. 250 çıksaydı 1 hafta sonra keseye bakmak için çağıracaktım ama dedi şimdi 2 gün sonra yine gelin dedi. inşallah tutmuştur aşılamanız dedi. :( o yüzden biz daha tam sevinemedik.

kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. siz siz olun aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdiyse vurulmayı benim gibi unutmayın. :14::14::14:kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun.:nazar: kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz. :14::14:

:52: masall35 duymasın bunu ,o hep sana kız diyordu biliyorsun canım:32:
ohhhhh yaşasın kızzz geliyoooooo :12:

duydum bile..... yani ne diyeyim şimdi hadi yeliz bir kız doğur da çakralarımı sigortalatıp korumaya alayım kainlerde bulunurum ek iş olarak:))
mda cim doğru biliyosun bu arada cinsiyet erkekten..x ve y kromozon olayları :))) ama yelizin kızı olacak :))))))ayy çok güldüm kendime bende ki ısrara bak.

kızlar doktordan geldim nurtopu gibi kistlerim var. en büyüğü 6,5 cm. siz siz olun aşılamadan sonra doktor çatlatma iğnesi verdiyse vurulmayı benim gibi unutmayın. :14::14::14:kistlerimden geri kalan kısımda küçücük kesemizi gördük şükürler olsun.:nazar: kistlerden seçemediği için çoğul gebelik olabilir dedi doktor 10 gün sonra tekrar çağırdı. asıl doktoruma perşembe gidicem bakalım o nediyecek canım çok sıkıldı. kisti olupta hamile kalan biliyor musunuz. :14::14:

Canım dur hemen sıkma canını bebek yada bebeklerin orda seninle ...çokk duydum hemde kistleri olupta sağlıkla hamileliği devam eden ve bebeğine kavuşan.. bu tür durumların bir oluru vardır mutlaka ben yumurtalığı hamileyken dönen ki bunun bir adı var hastalık olarak şuan unuttum hamileyken açık ameliyat olup bu durumu düzeltilen vakti geldiğinde sağsalim doğuran da duydum bırak kistleri..
çok erken endişelenmek için takip edileceksin nasılsa Sait bey de bir görsün perşembeye az kaldı umarım hepsi küçülür yok olur gider panik yaparak sağlığını tehdit etme.sabırla bekle perşembeyi bu beklemeler bitmeyecek hiç malesef kendini yıpratma

hayır madem birbirinizi bulacaktınız, bu kadarda çok olacaktını niye beklettiniz jollyy annenizi yaaa ayıp hiç yakıştıramadım :60:
Vallahi yaa bu naz bu çaka neden doğsun bı guzel hirpalanmayi hakediyolar bizim bebikler:)
nasılsınız çok fazla takılamıyorum aralarda açıyorum...jolly için çok sevindim inşallah oda bebeğine kavuşur:16::16::16:

bugün akşam randevumuz var bakalım bebeğimiz nasılmış öğrenicez allahın izniyle.inşallah herşey normaldir:16::16::16:
Sagoll cnm seninkine kardes yetiştirmemiz gerek hepimiz elimizden geleni yapiyoruzz:)

maşallah maşallah ne güzel 6 tane bebik olmuş aşklarını doyasıya yaşasınlar sonrada jollyy annelerine gelsin yada gelsinler :1: çok sevindim cnm inşallah böyle dvm eder..

Gelsinler gelsinler bağrıma basim hepsi benim yavrum Ehehehe:))

Son düzenleme:
kızlar resimi ancak akşam yükleyebilirim usb kablom çalışmıyor nedense

bence yükleme benim şahsi fikrim bırak sende kalsın arkadaşım ya az daha büyüsün şöööle yüzü gözü seçilsin o zaman paylaş yanlış anlamadın değil mi mavicim görünce mesajını öyle yazasım geldi düşüncemi yinede sen bilirsin tabi ben biraz hassasım bu konularda beni de takma tabi sen.

Back
X