kızlar slm ben dün aşılamaı yaptırdım çok şükür herşey yolunda dedi dr sabahtan eşim testini verdi saat 12 de aşılamam oldu 30 dk yattım sonra idrara sıkışık başlandığı için çok sıkıştım idrarımı yaptım sonra tekrar 15-20 dk daha yattım sonra evimize gittik ama ben nedense çok rahattım hiçç aklımda yoktuu yani normal bir gün gibiydi benim için hayırlısı olsun artık napalım dün bütün gün yattım oturdum güzeldi yanii ilaç olarakda elevit günde 1 tane aşılamada dhea kullanıyodum ona gene devam et dedi bende dedimki eee ya hamile kalırsam dhea bişey yapmazmı dedim oda gülerek altı üstü bebeğin erkek olur dedi bende anlamadım neden öyle dedi zaten 4 günlük dhea kaldı onuda içip bitirince ararım dr bi daha devam et demez herhalde sonraa cleksan 0.4 günde 1 tane şimdilik birde beneksol b12 içiyorum günde 3 kezde progestanı fitil olarak kullanıyorumşimdilik sadece hafif bir kasık ağrım var onun dışında gayet iyiyim bugün işe başladım zaten hayırlısı olsun 29 mayısda test günümm
sabah işe gelirken bir sıkıntı yoktu yavaş yavaş kendimi yormadan geldim ama geldiğimden beri sol kasığımda bir ağrı var normalmi acaba tecrübeli arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim eşimde belki döllenmişte rahme tutunuyodur diyo bu kadar kısa sürede olurmu yani aşılama yapıldıktan sonra eğer döllendiyse rahme gelip tutunması kaç gün sürüyoo ayyyy heyecanlıyım çok soru sordum nolur yardımcı olunnn![]()
hayırlısı olsun canım bende omasaya yatıgımda hıcbısey dusunmuyordum galıba en guzelıo agrın olması cok normal canım catlatma ıgnesı de yapıyo ayrıca tutunmada hemen oluyo bence dıkkat et kendıne yorulma sakın