merhaba canım evet karşılaşamadık seninle bir türlü.ben bu ay kendimi kendimle bıraktım.hazirandada aynı olacak herhalde.hiç düşünmüyorum kendimi sıkmıyorum.bir rahatlık geldi bana.tüp bebeğe geçmek için kendimi psikolojik olarak hazırlıyorum:)herhalde temmuz gibi tüp olur.sen nasılsın aşılama mı tüpe mi karar verdin?
:)) nihayet cevabını aldım seyhan karıştırmış mesajları..hallettik ama onunlada yazışıyordum çünkü.
En iyisini yapıyorsun kendini hazır hissettiğin zaman en sağlıklısı önce düşüncede hazır olmalı insan zor süreçler.
Ben bu hafta ovulasyon haftasındayım tabi olursa ..aşılama sonrası bu ay kendiliğinden yumurta olur mu çatlar mı bilmiyorum tabi.
Yinede boş geçmesin diye gerekeni yapmaya çalışıyoruz.Ay sonu Haziran başı adet haftam,,olursam arayıp haber vericem randevu alıp gidicem yine doktoruma konuşup karar vereceğiz.2.aşılamayı atlamak istesemde bu adetle hemen tüpe başlayabilirmiyiz bilmiyorum çünkü biliyosun ki tüp bebekte durumuna göre bir sürü protokol tedavi şekli var kimizi adetin 21.günü başlıyor eğer kısa protokol olmaz ise
o zaman haziranda kaynar o yüzden haziranda 2.aşılama geçirip doktorunda isteği bu yönde..yine olmaz ise haziran sonu adeti ile temmuz başı
tüp bebek başlar hayatım nasip kısmet görücez bakalım ama hiçbirşekilde ara veremiyorum hani yaz sonunu bekleyeyim gibi malesef amh düşük yumurta rezervi giderek azalma gösteriyor bende ameliyatlıyım ya yaş ta malum 35'i yaşıyorum durumlar böyle canım bende