Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar nasıl gidiyor az önce doktordan geldim ikiz bebeklerim olacak çok sevinçliyim tahlil sonucuna göre doktorum ikiz istermisin demişti bugün kesin söyledi iki kese gördük 6. haftamdayım kalp atımınıda 15 gün sonra dinleyeceğiz inşallah bi sorun çıkmaz sevincimi sizlerle paylaşmak istedim inşallah sonuna kadar iyi gider allah isteyen herkeze nasip etsin

canım cok sevındım ay cojk guzel ya benım esımde cok ıstıyodu ıkız olmasını ama olmadı olsun bır tane olsun bızım olsun:) Rabbım ıkısınıde kucagına almayı nasıp etsın

Oyy cnm tebriklerr darisi ins. Bizimde başımıza. Banada bugun 2 bebis transfer ettiler. Bu seviyelerede gelebildikya bunada cok şükür diyorum. İns. 2 bebisime sımsıkı tutunur banaa. Banada dua et ne olurr:16:

canım transferın hayırlı olsun ınsallah tutunur bebıslerın sana sevındır bızlerı

mutfak kedisi...
canımmmm çok sevindimmm... hayırlı olsun bebişlerin..

jolly....
transferin olmuş hayırlı olsun canım sıkı sıkı tutunsunlar sana inşallah..

bebeskocum nerelerdesin sen aşılamanı yaptırdın ortadan kayboldun..nasılsın iyimisin kanaman olmadığını yazmışsın önceki sayfalarda..inşallah bu sefer güzel haberini alıcaz cnm..

Canimm 3gundur evde yiyorum iciyorum yatiyorum valla yarin ise gidicem cumartesi pazar yine tatil ohhh.bende suan ne ni agri ne bi sanci var canim.sende haberlrr nasil canimm ne kadar kaldi rengli olmana.supericim insallah rabbim melegimi 3.asilamada vercek teyzesi :))))))sen dualarini eksik etme bizden

Canimm 3gundur evde yiyorum iciyorum yatiyorum valla yarin ise gidicem cumartesi pazar yine tatil ohhh.bende suan ne ni agri ne bi sanci var canim.sende haberlrr nasil canimm ne kadar kaldi rengli olmana.supericim insallah rabbim melegimi 3.asilamada vercek teyzesi :))))))sen dualarini eksik etme bizden

ohh ne güzel yat dinlen tabi bol bol..hafta sonuda yatarsın iyi gelir sana..bende herşey bildiğin gibi adet olmayı bekliyorum 29unda gelicek inşallah günler geçmiyo valla gelsede biran önce başlasak tedaviye..inşallah canım dualarım hep seninle 3.aşılamada teyze olucam hayırlısıyla :16::16::16::16:

kızlar selam hepınıze hamiş olanların bebişlerini allahım korusun inşallah :nazar:

bende bu ay rahım fılmı cekıldım bıdakı aya gunluk ıgnelere gecıcez inşallah bır an once bebişlerimiz gelir ..

İkiz anneleriiii tebrikler cok sanslisiniz cook allah nazarlardan korusun :-)
Hepimizin dualari ve istekleri kabul olur insaallah
Herkes Sonuclarini ve diger gelismeleri haberdar ederse cok guzel olur.
Sevgiyle kalin...

bence sonucuna göre seninde ikiz ihtimali yüksek tahlil sonucumu burada söylediğimde bazı arkadaşlar bana bu sonuca göre senin ikiz demişlerdi haklı çıktılar hepsine tşk ediyorum

Cok cok tebrikler canim.saglikla alirsin insalla kucagina bebisleri aman dikkat et kendine ve onlara:-)

geldim canlarım geldim,
inanmıcaksınız ama ilk ignemi bile yaptım bu sabah :52:
pek hızlı oldu dün gittim hemen sabah başlayalım dedi doktorum ama gece saat 10 igne nerden bulacagım ki benim orada eczanelerde olmaz bu ilaçlar dedim. Hemen tanıdığı bir eczacıya dükkanı açtırdı igneleri aldım 3 kutu eksik var onuda bugün kurye ile gönderecekler
sabah ilk e2 için kanımı verdim ve ilk gonal-f ignemi yaptım bile.
inşallah böylede güzel geçer gider.:1:

Canım tez zamanda mühdeli haberini alırız inşaallah dualarımız seninle

Kızlar maşşaallah valla.bu ay hamile patlaması oldu:D çok şaşırdım.allah nazarlardan koruusn inşaallah şimdiden sonra herkesin sonucu pozitif çııkar.bana gelince bu gün 13. günümdü.doktorum test için çağırmıştı ama gitmedim.gitmeyide düşünmüyorum.artık cesaretim yok.kaldıramam olumsuz bir sonucu.o yüzden yapmayı düşünmüyorum.ve tedaviyede son verdim.çünkü maddi olarak artık kaldıramayacağımızı farkettim.zaten ruhen çökmüş durumdayım.tüp bebek olayıda zaten hayal oldu.allah sizlere yardım etsin .daha doğrusu hepimize.çünkü tedaviyi bıraksamda bu ruh halinden nasıl kurtulucam bilmiyorum.sürekli ağlama krizi tutuyor.artık bebek görmek istemiyorum

Ehehehehe:) Sorma cnm yapılacak yapılmayacak derken kaptım iki tane bebisi:) Ekranda izledim işlem sırasında minikleri herkes koşturma halindeydi işlem sırasında etrafımda cok güzeldi :) 29 Mayıs test gunüm ins. Pozitif sonuc alirim senin işlem oncesinde sanada umut olmuş olurum:16:
jolly tüm kalbimle duacınım inşallah tutar bebeklerin.
kızlar selam hepınıze hamiş olanların bebişlerini allahım korusun inşallah :nazar:

bende bu ay rahım fılmı cekıldım bıdakı aya gunluk ıgnelere gecıcez inşallah bır an once bebişlerimiz gelir ..

öncelikle topiğe hoşgeldin.güzel dileklerin için teşekkürler.
Kızlar maşşaallah valla.bu ay hamile patlaması oldu:D çok şaşırdım.allah nazarlardan koruusn inşaallah şimdiden sonra herkesin sonucu pozitif çııkar.bana gelince bu gün 13. günümdü.doktorum test için çağırmıştı ama gitmedim.gitmeyide düşünmüyorum.artık cesaretim yok.kaldıramam olumsuz bir sonucu.o yüzden yapmayı düşünmüyorum.ve tedaviyede son verdim.çünkü maddi olarak artık kaldıramayacağımızı farkettim.zaten ruhen çökmüş durumdayım.tüp bebek olayıda zaten hayal oldu.allah sizlere yardım etsin .daha doğrusu hepimize.çünkü tedaviyi bıraksamda bu ruh halinden nasıl kurtulucam bilmiyorum.sürekli ağlama krizi tutuyor.artık bebek görmek istemiyorum

hypou kaçarak hiçbir şeyi çözemezsin bence gidip testini yaptır.bi süre ara vermek istiyorsan ver ama tedaviyi sakın bırakma.

ohh ne güzel yat dinlen tabi bol bol..hafta sonuda yatarsın iyi gelir sana..bende herşey bildiğin gibi adet olmayı bekliyorum 29unda gelicek inşallah günler geçmiyo valla gelsede biran önce başlasak tedaviye..inşallah canım dualarım hep seninle 3.aşılamada teyze olucam hayırlısıyla :16::16::16::16:

bende 29.da teste gidicem canımm :))) sende adett olmayı beklerken hamile kalıyomuşun ayyy ne güzelll bekliyomuşun olmuyomuş gecikdi heramanki gibi diyip dr gidiyomuşun dr sana hamilesin diyomuş düşünsene ne kadar güzel olur demiii :)))

günaydın kızlarr nasılsınız:16:

akşam ilacım geldi biesteron içmeye başladımmm inşallah iyi gelir :24:
kullanan varmıydı aranızda kızlar

bende 29.da teste gidicem canımm :))) sende adett olmayı beklerken hamile kalıyomuşun ayyy ne güzelll bekliyomuşun olmuyomuş gecikdi heramanki gibi diyip dr gidiyomuşun dr sana hamilesin diyomuş düşünsene ne kadar güzel olur demiii :)))

her ay bu hayalle dolaştımm bende neden olmasın

Canım tez zamanda mühdeli haberini alırız inşaallah dualarımız seninle
Insallah canim bende izmire giddiyorum doktora simdi
Uleyn benide aglaattin sabah. Sabah durmak yok yola devam
günaydın kızlarr nasılsınız:16:
akşam ilacım geldi biesteron içmeye başladımmm inşallah iyi gelir :24:
kullanan varmıydı aranızda kızlar
Ben bir aydir kullaniyorum canim dhea bu ilac

Back
X