Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar iki saat once yazmistim cevap veren olmamis:(( disaridan gelenlere cevp vermiomusunuz ki:43:Ogrenmek istegim sey asilamanin kacinci gunu yapiosunuz test ve asilama gununu dahil ediyormusunuz? Cevaplarsaniz cok mutlu olurum:29:

canım ben aşılamanın (aşılama günü dahil) 10. gününde idrar testinde öğrendim. emin olamadım. kan testi yaptırdım. 116 çıktı. tabi herkesinki farklı olabiliyor. dr. lar en erken 12. gün diyorlar. inşallah pozitif sonuç alır bizede müjde verirsin.

bu nasil bisey ya bu hayıt suyu fena geldi bana :-) sanki toprak yiyorum daha ilk gunum o yuzden mi acep ?
Nolur düş fshım kurtar beni ve bizi bu durumdan diger asamaya gecelim artik

tatlım dün bu konu hakkında sohbet ettik yazıştık biliyorsun ,,,sana istiyorsan iç ama unutmaki asla gerçek değerin olmayacak göstermelik etkilese bile dedik ,,hatta bu konuda uzmanlardan alıntı yaptım sana da ,,eğer tadını beğenmediysen zorlama kendini stresten uzak dur yeter ne bitki ne ilaç bu değerlerin somut gerçeğini iyileşme anlamında etkilemeyecek keşke etkileseydi o zaman fsh ı artık yüksek hale gelmiş herkese doktorlar bunları ye iç derdi yap ama çare arama bunlarda

arkadaşlar selam. bende geçen ay klomen ile yumurta takibi yaptırmıştım, bu ay aşılama düşünürken doktorum ameliyat oldu, ve temmuz başına kadarda yok. aşılama için ağustosun sonuna kadar beklemem gerekiyor olacak. açıkçası bu kadar süre beklemekte istemiyorum. çalıştığım için izin almak sıkıntı oluyor. istanbul avrupa yakasında akşam saatlerinde (5- 5.30 ve sonrası) muayeye gidebileceğim , tavsiye edebileceğiniz doktor veya hastane var mı? bu arada eşim varikosel ameliyatı olmuştu, ileri hız ve morfoloji problemi vardı.bu ayın sonunda tekrardan test yaptıracağız, 9 ay olacak. kendi doktorumu beklesem ayrı, beklemesem ayrı bir dert:(

Merhaba arkadaslar. Ben 7 mayista ilk asilami oldum. Doktorum bana ne test tarihi nede herhangi bir ilac verdi. Asilama gununude sayarsak bugun 12.gunum test ne zaman yapmaliyim? Cok duzenli olmasada sabahlari atesimi olcuyorum ama ne zaman kalkarszm. Busabah 2 derece dusus gordum ve canim sikildi:43:Cok karmasik duygulardayim. Beklemek cok zor fakat sonucla yuzlesmekten de korkuyorum:18:

aşılama tedavin hayırlı olsun,, ilaç vermemesine yorum yapamayız doktorun durumuna göre gerek görmemiş demek ki fakat aşılama yapıp nasıl olurda test gününü söylemez ilginç ve yanlış ,,ama sen nasılsa öğrendin şimdi cevap veren diğer arkadaşlarımızdan okuduklarından dedikleri gibi 14.gününü bekle canım ateşini ölçmekle de uğraşma istersen zaten sonuca çok yakınsın az kalmış.

İnsallah arkadaslar sonucum olumlu cikar;) bugun yaptiracaktim aslinda ama ceasret edemedim gitmeye;):18:

Canim hosbulduk;) asilamadan sonra ilac vermedi doktorum hic. Asilamadan sonra hassasiyetim basladi ve hergecen gun dahada sis ve acili hale geldiler. Dun temizlik yaptiktan sonra bi sure kasik agrim oldu sonra gecti simdilik yok. İlk asilamam 3 yumosum vardi ve 9 milyon sperm verildi sag yumurtaligima . İslem cok sukur kanamasiz ve cok rahat gecti. Asilamadan sonra 2 saat e yakin dogumhaneede bsasagi yattim;) veeeee cok karmasik duygulardayim:43:Bi gun umutlu bir gun umutsuz 12. Gunumuze geldik cok sukur.

Evet belirtiler hem bu yonde hem adet belirtisi gibi ayni durumu yasadim heran biseyler var gibi geldi ama bu belirtilerle adet gordum.
Ama ins senden guzel haber gelir

cevabınız için teşekkür ederim..progesteron baktırmak için gitmiştim merak işte.umarım hala bir umurt vardır.yalnız bende ne belirti var ne bişey...kısmet bakalım..

İnsallah arkadaslar sonucum olumlu cikar;) bugun yaptiracaktim aslinda ama ceasret edemedim gitmeye;):18:

ah o cesaret insan son güne kadar dayanamazken belli olabileceği o gün nedense birden kal geliyor acaba beklesem mi bir gün daha diye işte cesaretin kırıldığı anlar oluyor o anlar..haklısın aynı şeyleri hissettik hemen hemen hepimiz...hissediyoruzda hala..
12.gününe gelmişsin bugün zorlama artık madem yarın 13.gün nasılsa belli olmuş olacak yarın yaptırırsan umarım hamilesindir

conqueror arkadaşım sonucunu merak ettim..inşallah hayırlısıyla tutmuştur..iyi beklemişsin ..ben çok erken davrandım baktırmakda..

arkadaşlar selam. bende geçen ay klomen ile yumurta takibi yaptırmıştım, bu ay aşılama düşünürken doktorum ameliyat oldu, ve temmuz başına kadarda yok. aşılama için ağustosun sonuna kadar beklemem gerekiyor olacak. açıkçası bu kadar süre beklemekte istemiyorum. çalıştığım için izin almak sıkıntı oluyor. istanbul avrupa yakasında akşam saatlerinde (5- 5.30 ve sonrası) muayeye gidebileceğim , tavsiye edebileceğiniz doktor veya hastane var mı? bu arada eşim varikosel ameliyatı olmuştu, ileri hız ve morfoloji problemi vardı.bu ayın sonunda tekrardan test yaptıracağız, 9 ay olacak. kendi doktorumu beklesem ayrı, beklemesem ayrı bir dert:(

Slmm cnm Avrupa yakasının neresindesin? Benim Dr 7 hatta 8 orda :) Taksimde.

canım ben aşılamanın (aşılama günü dahil) 10. gününde idrar testinde öğrendim. emin olamadım. kan testi yaptırdım. 116 çıktı. tabi herkesinki farklı olabiliyor. dr. lar en erken 12. gün diyorlar. inşallah pozitif sonuç alır bizede müjde verirsin.

Cnm senin kesin cogul gebelik gibi duruyor sen o yüzden erken öğrendin:)

Evt aynen soylediginiz gibi bu sabah giyindim hastaneye gitmek uzere ve sonra vazgectim degistirdim yine giysilerimi:) o an gelince gercekler yuzlesmekten kacioruz . Belki pazartesine kadar beklerim. Rabbim bu hayirli cuma gununde hepmizin dualarini kabul etsin. İnsallah:16:

Slmm cnm Avrupa yakasının neresindesin? Benim Dr 7 hatta 8 orda :) Taksimde.
bakırköy tarafındayım canım ama sorun değil taksim tarafına da gidebilirim, yeter ki iş çıkışı uyan bir saat olsun, hastane mi yoksa kendi yerimi? tavsiye ediyorsan gideyim canım, özel değilse nerde ve kim? çok sağol.

Slm kızlar 2 gunden berı pek ugrayamadım yazamadım yenı arkadaslar katılmıs asılamlarını hayırlı olsun kızlar mdcım sende ıyı sonuclarla gel ınsallah optum hepınızı kızlar

Çok sağol canım benim.ama üzülmüme sadece bu neden olmuyor başka faktörlerde var.o yüzden üzülüyorum.kısmet ne yapalım

başka sebepler senin özel hayatın ve özelinle ilgili belli ki....o yüzden o sebepler her ne ise bunları bilen yaşayan sensin ,,,tek temennim dualrım elbette herkes için Allah önce sana her türlü sağlık versin arkadaşım ruh sağlığı beden sağlığı gönül huzuru mutluluğu gerisinde de hakkında hayırlısı olacak olan olsun ,,umarım en kısa zamanda huzura ve bebeğine kavuşursun.kendini bırakmamak için gayret et yeter duaların yerini bulur.

Canım sonucum henüz belli değil. Bu sefer farklı oldu öncekilerden.
Önceki iki aşılamamda progestan kullanmamış ve tam 15. gün regl olmuştum.
Bu sefer progestan da verdi doktor. Normalde 10'unda olmam gerekirdi ama adet sancılarım olmasına rağmen hala bir şey yok.
Biz de progestan geciktirebiliyor diye bir hafta bekleyelim dedik.
Yarın inşallah test yaptıracağım, sonucunu yazarım.
Sağol düşündüğün için..

canım ya sen test yaptıracaktın yaptırdınmı? inşaalah güzel sonuç almışsındırda bize haber vermeyi unutmuşsundur.

Slm kızlar 2 gunden berı pek ugrayamadım yazamadım yenı arkadaslar katılmıs asılamlarını hayırlı olsun kızlar mdcım sende ıyı sonuclarla gel ınsallah optum hepınızı kızlar

evet bugün öyle olmuş yeni aşılamacılarımız gelmiş haklarında hayırlısı,, sen de öpüldün minnacığın nasıl iyimisin

Back
X