Cnmmm hiç üzülme o yumoslar ortaya cikicak merak etme. Ben 1 hafta kullanıyorum iğneleri hiç bir kımildama bile olmuyo. Hatta e2 ye bakmadı dr'um nasılsa görünürde bişey yok diye . 10 günden sonra yaptırdım e2mi. Sonlara doğru baktık hep. O yüzden ilk 2 muayeneye giderken hiç beklentiyle girmedim ekrana bile bakmak istemedim hatta. E2 50 bile çıktıysa belliki bı yumurta başlangıcı var. Pzt gittiğinde minicikte olsa göreceksin ins yumurtaciklarini![]()
Jolly cim canım nasılsın uzun zamandır göremiyordum seni ben de pek giremedim nasıl gidiyor tüp bebiş tedavisi yoksa yapıldı mı transfer ay merak ettim kız :)
inşallah canımcım inşallah olurlar , olmaması çok kötü zaten bu herşeyin bitmesi gibi bişey olur herhalde. Oysaki aşılamada bile 3 tane olmuştu bende anlamdım inşallah bu sefer görürüz.
merhaba canım evet bende umudunu devredenlerdeydim ben 1 ay ara verdim dogum kontrol hapı kullandım şimdide tüp bebekteyim, onun için ilaç alıyorum canım.Haklısın herşey beyinde bitiyor ama üzülmeden bu süreci atlatan varmıdır ki?
anladım canım senin bu tutmayan 2. aşılamanmıydı 3 mü? devlette mi yaptırıyorsun tüp bebeği canım?
ben de 1 ay ara verdim bence ara vermek daha iyi dinlenmek açısından hem de kist varsa gider 1 ay ara vermekle bişey kaybetmeyiz sanmıyorum.zaten raporumu bekliyorum ben.
hakkında hayırlısı canım. ben de 2.aşılamadan hiç ümidim yok tüp bebeğe geçiş için basamak olarak görüyorum. haziran 10 da başlicaz 2. aşılamaya tutmazsa artık ağustos yada eylül de tüp bebekteyim kısmetse.hangi ilaçları kullanıyorsun sakın umutsuzluğa kapılma kafana takma elbette üzülüyoruz ama gez dolaş evde durma düşünmemeye çalış bak o zaman vücudun daha güzel tepki veriyor.
ercelfcim mda arakadaşımız aşılama yaptırmıyo tüp bebek tedavisine başladı o..sen uzun zamandır giremediğin için bilmiyosun tabi..
bende 2.aşılama için bekliyorum inşallah ikimizde bu tedavi sonunda hamile kalırız..
evet canım benim sonuç negatif olunca biraz uzaklaşmak istedim hissizleştim sanki böyle içimden ruhum çekilmiş gibi oldum ara vermeden başlayabilirdim ben de 2. aşılamaya ama elim gitmedi nedense hiçbirşeye.nasip böyleymiş. beklemedeyim bende. kist var mı bilmiyorum ben aşılamadan sonra biraz yoğun ve ağrılı adet oldum. soğan suyu içiyorum bu ay hoşuma gidiyor :))
sen ne zaman başlıyorsun canım?