Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
stres yumların için çok önemli biliyosunn unutmaya düşünmemeye çalış pazartesiye kadar en azından
gör bak nasılda yuvarlak yuvarlak göreceksinn:16:

İnşaallah öyledir canım.dün okadar kötü oldumki.sakinleştirici bi hap içtim.akşama kadar aptal gibiydim.bundan sonra tedaviye devam edemicem.ama duaya sarılıcam artık.elime bir kitap geçti.her anneye lazım adı.bu kitabı herkese tavsiye ediyorum.muhteşem şeyler var.yumurtalıklarında sorun olanlar için bile dua var:D bence sizde alın bu kitabı.bide hatim yapmayı düşünüyorum.çünkü kayınvalidem bir rüya görmüş.çok ilginç bir rüya.bize sabretmek düşüyor.allah herkesin yardımcııs olsun.duarınızı esirgemmeyin benden ne olur

merak etme cnm dualarımız seninle elbet sende birgün anne olucaksın..

MDA'CIM
canım sakın üzülme .sadece dua et.ondan başkası bize yardımcı bize yardım edemez unutma.ben türkiyenin en iyi doktorlarından birine gidiyordum.ama rabbim vermesse olmuyor işte.rabbim sana bir evlat nasip edecekse bütün engelleri kaldıracaktır aradan merak etme

evet canım haklısın

Offff cok beter sancim oldu kizlr bayilicaktim artik dayanamadim igne vurund cok sukur gecti:( biktim bu adet sancilarindan
Moralim bozuk fakat yilmak yok yola devam diyorum saplsun esim cok destek oluyor ve sizlerede tesekkur ederrim:) umarim rabbim hayirlisini verir hepimize;)

canım sana 2 tanemi yumoş kondu.
ben sordum 35 yaşın altına 1 tane konabiliyormuş eger 35 in üzerindeyse 2 tane koyuyorlarmış.Senin yaş kaç

slm kızlar dün 2.aşılamamıda oldum bu sefer ilkine göre daha sıkıntılı bir işlem oldu dr rahim pozisyonunudn ötürü zorlandi (önde olduğunu söyledi) fazla ağrılı ve uzun süren bir işlemdi, ilki bu kadar acı vermemişti.dr yine umutlu konuştu benimde içimde busefer tutacağına dair hisler var zaten o yüzden geçen sefer işyerim için(bu arada ben 112 de çalışıyorum,ambulans ta düşünün)rapor almamıştım dün 10 günlük rapor aldım eşimde izinli bol bol kociş yemekleri yiyorum keyf benim :) geçenkinden farklı olarak bu sefer fazla bel ağrım var hamiş kalanlar sizde olmuşmuydu? daha 2.gün ama umut işte:1: bu arada sonuç 1 hazirann :)

canım sana 2 tanemi yumoş kondu.
ben sordum 35 yaşın altına 1 tane konabiliyormuş eger 35 in üzerindeyse 2 tane koyuyorlarmış.Senin yaş kaç

Evet kuzum 2 bebis koydular. Normalde hep 1 denildi.2010da çıkan yasaya göre 35 yas altı 1 tane doğru. Benn 26,5 yaşındayım:))Çok yalvardım. Devlette olsaydım 1 taneyi ama özelde oldugu icin 2 taneye ikna ettik. Kendimi kafa olarak daha iyi hissedecektim. Her gittiğimde söyledim 2 de 2 diye.:) Olcagi varsa 1 taneylede oluyo gerçi zamani gelmezse 4 tane koysalarda nafile. Birde dr'lar cogul gebelikten hic hoslanmiyolar. Transfer sirasinda bile neyse haydi boyun uzun kaldirirsin sen 2 sinide dedi. Sana ne dedi Dr? Yumurta toplamadan sonra daha net konuşursun gerçi ama ikna olur 2 tane istersen;)

mrb kızlar nasılsınız artık fazla kalamıyorum hiç keyfim yok bir kaç gündür ama arada girip sizleri takip etmeye çalışıyorum...

slm kızlar dün 2.aşılamamıda oldum bu sefer ilkine göre daha sıkıntılı bir işlem oldu dr rahim pozisyonunudn ötürü zorlandi (önde olduğunu söyledi) fazla ağrılı ve uzun süren bir işlemdi, ilki bu kadar acı vermemişti.dr yine umutlu konuştu benimde içimde busefer tutacağına dair hisler var zaten o yüzden geçen sefer işyerim için(bu arada ben 112 de çalışıyorum,ambulans ta düşünün)rapor almamıştım dün 10 günlük rapor aldım eşimde izinli bol bol kociş yemekleri yiyorum keyf benim :) geçenkinden farklı olarak bu sefer fazla bel ağrım var hamiş kalanlar sizde olmuşmuydu? daha 2.gün ama umut işte:1: bu arada sonuç 1 hazirann :)

Hayirli uğurlu olsun simdidennn Ohhh İyicene bı dinlen bakalim tatil tatil kafanda rahat:) Ben pzt başlıyorum son 1 haftayı iste sayiyo olucamm. Sonrasında ins. Bolll Bolll raporlar almak istiyorum. :))

Jolly cim canım nasılsın uzun zamandır göremiyordum seni ben de pek giremedim nasıl gidiyor tüp bebiş tedavisi yoksa yapıldı mı transfer ay merak ettim kız :)

Ooo cnm sen baya uzak kalmıştın bak bizden:) Oldu transferim oldu test sonucu icin gun saymaya bilem başladık.:) Sende ara vermiştin bu ay surda Haziran'da bişey kalmadı. İns. 2 asilamanda gelir bebisinn :16:

Hayirli uğurlu olsun simdidennn Ohhh İyicene bı dinlen bakalim tatil tatil kafanda rahat:) Ben pzt başlıyorum son 1 haftayı iste sayiyo olucamm. Sonrasında ins. Bolll Bolll raporlar almak istiyorum. :))

teşekkür ederim canım seninkide inşallah, transfer yapılmış umarım en güzel sonuçları alır keyifle sohpete devam ederiz burada :) ya rapor konusunda kararsızdım öldürmek istemedim ama mecbur kaldım sen istersen uzatabilirsin heyet raporuyla süreyi tabi aldıysan bilemem, sevgiler...

hayırlısı olsun kuzum umarım bu sefer sonuç güzel olurda çekilen çileye deger

Evet kuzum 2 bebis koydular. Normalde hep 1 denildi.2010da çıkan yasaya göre 35 yas altı 1 tane doğru. Benn 26,5 yaşındayım:))Çok yalvardım. Devlette olsaydım 1 taneyi ama özelde oldugu icin 2 taneye ikna ettik. Kendimi kafa olarak daha iyi hissedecektim. Her gittiğimde söyledim 2 de 2 diye.:) Olcagi varsa 1 taneylede oluyo gerçi zamani gelmezse 4 tane koysalarda nafile. Birde dr'lar cogul gebelikten hic hoslanmiyolar. Transfer sirasinda bile neyse haydi boyun uzun kaldirirsin sen 2 sinide dedi. Sana ne dedi Dr? Yumurta toplamadan sonra daha net konuşursun gerçi ama ikna olur 2 tane istersen;)

bende tüp bebek teki hemşireye yalvardım ama nafile kendi doktorumla konuşmadım henüz , heleki bir yumurtayı görelim birde ona yalvaracagım. ama olmayacak galiba.

cnm aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer hislerin doğru çıkar ve hamile kalırsın hayırlısıyla..bol bol yat dinlen kocişin sana hizmet etsin hep senmi ona hizmet edicen dimi ama :1:

neden ki kuzum zorlanıyormusun yoksa , dikkat et kendine bol bol dinlen

canım bel fıtığım var benim son bir kaç gündür ağrılarım arttı bşey yaptığımda falan hemen topallamaya başlıyorum bide midemde devamlı yanma iştahsızlık falan var.anlayacağın hiç tadım yok....

canım bel fıtığım var benim son bir kaç gündür ağrılarım arttı bşey yaptığımda falan hemen topallamaya başlıyorum bide midemde devamlı yanma iştahsızlık falan var.anlayacağın hiç tadım yok....

dkkat et canım ya , çok ayakta kalma diyecegim ama çalışıyorsun bildiğim kadarıyla. Bir kaç gün izin al istersen

dkkat et canım ya , çok ayakta kalma diyecegim ama çalışıyorsun bildiğim kadarıyla. Bir kaç gün izin al istersen

canım çok saol.böyle giderse çalışamicak gibiyim fizik tedavi doktorum bana durumu anlatmıştı hamilelik zor geçer demişti.hakkımızda hayırlısı salı günü toplantımız var bakalım durumum ozman belli olacak...

bende 2.aşılama için bekliyorum inşallah ikimizde bu tedavi sonunda hamile kalırız..

inşallah cnm benim ben pko lu oldugum için doktor adetini beklememize gerek yok dedi ignelere başaldık bu şekilde pkolu olup adetini beklemeden iğnelere başlayan var mı arkadaslar

Back
X