Yol arkadaslarim dualariniza ihtiyacim var..
İlk asilama olumsuzdu tupe hemen gecemedik bu fsh degeri nedeniyle ilac bitti bugun kahverengileri gordum.
Yarin oglen 1de randevum var.
Dua edin nolur bu fsh dusmus olsun bende hyirlisiyla tupe baslayayim...
Yoksa tatil planlarina baslayacagim..
Mdacim hadi hayirli olsun yeni tedavin..
Masalcim valla hep aklimdasin cok kolay gelsin...
NİMESAY'CIM...canım...sen de siz ler de benim hep aklımdasınız benimle birlikte yaşıyorsunuz:)) cumartesiden beri şu 3-4 gün nasıl geçti bende anlayamadım adli tatil öncesi bizim işler çok sıkışıyor ordan oraya koşturuyorum arada da özel hayat aile arkadaşlar sıkıştırınca gecem gündüzüm karıştı sıcaklar çok fena ayıl bayıl ter stres koşturuyoruz tüm gün..pazartesi kontrole de gittim bu arada ..,bir folükül oluşmuş tek yumurta var bu ay onada şükür :) dün 10.günümdü 15.5 ml di dün ve bugünde iğne oldum yarın 12.gün tekrar kontrol şu 2 günde büyürse yarın çatlatma olur perşembe aşılamaya girerim heralde yarınki kontrolde netleşecek inşallah.nimesaycım fsh ı takma kafana ister yükselsin ister düşsün nasılsa tedavi görüyoruz o fsh mda nında dediği gibi dalgalanan bir hormon sabit değil her ay,, stres çok etken yükselmesine kafandan sil at benim kış boyunca bakıldı 1 'er ay ara ile bakıldı ortalama ortada 1.aşılama ya girerken bile bakılmamıştı şimdi 2.aşılamaya başlarkende bakılmadı bakılsa ne olacak yüksekse de alacak aşılamaya sen unut ki onu düşündükçe tırmanmasın yukarı inşallah
tüp bebek tedavine hayırlısı ile başlarsın çok öpüyorum seni...
herkese mrb.... tedaviye yeni başlıcaklara şans diliyorum herşey gönlünüzce olsun beklemede olanlar inş güzel haberler alırsınız herkesin hakkınnda hayırlısı olur inş
test için son 2 gün çok heyecanlıyım geçmek bilmiyor günler rabbim dileyen isteyen herkesi anne baba yapsın
DİMPLE....canım geri sayımın bitmek üzereymiş perşembe günü hayırlı ve nihai güzel sonucunu almanı diliyorum umarım hamilesindir canım
kan testi sonucum negatif arkadaşlar çok üzgünüm. 5 gün geciktim belki de sıcaklardan bir de soğan suyu içmiştim o mu bozdu acaba dengemi? biraz üzüldüm tabi ağladım falan ama toparlandım inşallah bir iki güne gelir adetim.
ERCELF....canım sayfalar 3 günde ilerlemiş haliyle hepsini tek tek okuyamasamda senin yazışmaların çokmuş dikkatimi çekti hamile olma ihtimalin olunca ümitlenmişsin haklı olarak keşke olsaydı da dediğin gibi 2 yıllık uğraşılarından sonra sana tedavisiz süpriz olsaydı tabi ama napalım be güzelim vaktini bekleyeceksin oluncada beraberce kutlayacağız her gelen adet bebeğe kavuşmak için yeni bir umut yeni bir sayfa ve varsa yeni bir tedavi başlangıcı sende yüksek umutlarla yola devam arkadaşım hakkında hayırlısı olsun
haklısın cnm direk 12 den vuracağımmm

büyük ihtimal memorialde yaptıracağımmm
SEYHAN'CIM bu aldığın karara göre cumartesi randevuna gitmiş ve olumlu çıkmışsın.Bana ve bu konuda ki birçok uzmana göre de İstanbul için en başarılı ve kaliteli birkaç adresten birisi olduğu için yerinde bir karar verdiğine inanıyorum daha önce de sana söylediğim gibi hakkında hayırlısı bebeğine de vesile olsun bir an evvel adet olup tedavine başlamanı diliyorum.
merhaba kızlar. ne zamandır okuyorum ama yazamıyorum. misafirlerim vardı. kayınvalidem, görümcelerim vs. bu sıralar çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. işe gelmek adeta işgence. mda cım evliliğin bu senesi inşallah sana bebşiini getirir canım. 2013 bereketli olacak görünüyor. bakın mart ayında aşılama sonuçları hep negatifken nisanda bir patlama oldu resmen. ve nisan ayında hamile kalanlar 2013 ocak annesi oluyor. ercelfcim için inşallah sonuç güzel olur. tedaviye devam eden arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. görüşmek üzere.
LEYLUŞUM:))...ohh ohh misafirler gelmiş bir yandan çalışıyorsun kendini çok yorma bırak gelen giden kendini ağırlasın bebişine kendine iyi bak tedaviye devam arkadaşlara Allah yardımcınız olsun demişsin bende kendi adıma bu grupta biri olarak teşekkür edeyim öpüyorum canım...
günaydın arkadaşlar nasılsınız , arkadaşlar özellikle hamişlerimiz lütfen dualarınızı bekliyorum bu benim son aşılamam eger olmassa ara vercem tedaviye onun için inş. olur. rabbim hepimizi daha fazla sınamasın evlat özlemiyle en kısa zamanda göndersin inş. bebişlerimizi (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
ECRİN'CİM.... inşallah tutar aşılaman da ara filan vermeden aynı hızla bebeğini beslemeye başlarsın içinde...hayırlısı arkadaşım Allah hiçbirimizi uzun seneler aylar bu hasretle mücadeleye esir etmesin..
mda canım yeni tedaviye başlamışsın.hayırlı olsun inşallah.umarım bu defa herşey çok çok güzel olur tüm kalbimle senin için dua edeceğim...
MCAN'CIM.....özledim seni de... anladığım kadarı ile iyisin kan değerlerin sağlığın herşeyin iyi olsun canım sağlıkla devamını diliyorum bu güzel günlerinin sevgilerimle..perşembe aşılamaya gireceğim heralde yarın son kontrolde netleşecek benden dualarını eksik etme:))
günaydın kızlar
uzun süredir yoktum.arada mesajları okuyup çıkıyorum.biraz kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.okuduğum kadarıyla mda tüpe başlamışsın canım innşallah bebişine kavuşursun hayırlı olsun şimdiden.ercelf sanırım test yapmış inşallah devamı gelir.masalcım umarım sende de herşey yolundadır.seyhan sanırım seninle tüp bebek merkezleri için konuşmuştuk.memorialde karar kılmışsın.hayırlı olsun.sen memnun kalırsan bende birkaç ay sonra tüp yaptıracağım için orayı düşünebilirim.haberleşiriz.daha unuttuğum kim varsa herkesi öpüyorum.umarım hepinizin ve benim en kısa sürede güzel haberlerinizi alırım.
SARDUNYA.'CIM....İhtiyacın olan zamanı en iyi şekilde huzur yüksek moral ve sağlıkla geçirmeni diliyorum...beni sorduğun ve iyi temennilerin için de çokk teşekkür ederim.Eğer aksilik çıkmaz ise 2.aşılama için tedavi sürecim yarın dolacak perşembe 2.aşılamaya gireceğim kısmet..Sana da zamanı geldiğinde başlayacak olan tedavinde herşeyin hayırlı geçip güzel sonuçlanmasını diliyorum nasılsa daha bol bol sohbet ederiz.Öpüyorum...
MDA...birtanem...telefonların bir ucunda sen bir ucunda ben zaten...sesli yüz yüze her türlü destekçinim.:)) arkanda önünde sağında solunda hepimiz hepimize desteğiz iyi ki de varızzz valla..:)
Kızlarrrr nasılsınızzz? aşılama tüp bebek sonucu belli olan vamı? inşallah tutanlar vardır.
Tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımnın Allah yardımcıı olsun inşallahhhh...
Dualarım sizinle...
PELİKANN....cım sen bir de perşembe cuma gel aşılama sonuçları var iki gün sonra bakarsın..dualar için eksik olma minnacık bebeğine sana sevgiler..
canım teşekkür ederim inşallah bu seferki tedavimin sonunda hamile kalırım normalde çok heyecanlanırım ama şuan hiçbişey hissetmiyorum..hakkımda hayırlısı olmazsada geçen seferki gibi çok üzülmem diye düşünüyorum..oluncaya kadar pes etmek yok..buarada senden hayırlı haberler bekliyoruz git ver bir an önce kanını öğrenelim şu güzel ve mutlu haberi inşallah hamilesindir canım allah gönlüne göre versin...
SUPERİM......canım adet olmuşsun ohh süper ilaca falan gerek kalmadı aşılama tedavinde başlamış hayırlı olsun uğur getirsin...güzelim arkamdan yetiştin bak aferim adetine....:))))) bu sefer tutsun aşılaman da inşallah hamile kal...öpüyorum
masal nerdesin kuzummmmmm ctesiyi unuttun dimi
seyhan cım yazdım sana ..bakınız yukarı ve daha önceki sayfalara...:)))ben geldim dağları tepeleri aşıp seni bulamadım şansıma..... öğlende bir ara 2 dakika cepten girip gelcem dedim ama gene bulamadım seni ..