Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nimesay82 önden gelip kapıları açmış bende sonrada gelip camları falan açtım topiği havalandırdım.:)))

topik kullanıma hazır halde :))) güle güle kullanın :))))

günaydın hanımlar... hepimizin uğrunda verdiğimiz bebiş tedavilerimizde şanşı bol olsun , Allah yardımcımız olsun.. güzel haberlerle dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle...

selam kızlar bende bugün aşılama startını verdim ilk kez yaptırıcam.
bana iğne falan vermedi doktor serophene verdi.zaten normaldede kendiliğinden yumurtlamam var şükür:nazar:
ama bi sorun var ben devlette yaptırıyorum aşılamayı.ve sperm özelde verilcekmiş sanırım
kendim nasıl götürcem hastaneye:31::31:

hoşgeldin cnmmmm naber nasılsın :16:
ilk aşılamanmı olacak hadi hayırlısı olsunnn

kan testi sonucum negatif arkadaşlar çok üzgünüm. 5 gün geciktim belki de sıcaklardan bir de soğan suyu içmiştim o mu bozdu acaba dengemi? biraz üzüldüm tabi ağladım falan ama toparlandım inşallah bir iki güne gelir adetim.

sabrın sonu selamet inşallah yakında mükafatını alırız cnm

Seyhan cim unutmadim girdigimde soracagim elbet ne yaptin gittin mi karar verdin mi aklimdasin cumartesi kesfe gidecektin hatirliyorum ancak cumartesiden bu yana cok yogunum islerim rezalet sicaktada komaya girip kosturuyorum dun de doktorumda kontrole gittim suanda da hastane deyim annem icin buradan ofisime gececegim isim cok ama ilk firsatta girip hepinizle rahat rahat haberlesecegim aklimdasiniz beni unutmadigin icin sana ve nimesaya tesekkur ederim ayrica... Mda ile zaten telefonla surekli diolog halindeydim gelicem bekle beni..

dün kimse yoktu bi ara bende çıktım cnm
sonrada çok sıcaktı girmedim :1::1::1:
şaka şaka işlerim vardı gördüm mesajını :34:

nimesay82 önden gelip kapıları açmış bende sonrada gelip camları falan açtım topiği havalandırdım.:)))

topik kullanıma hazır halde :))) güle güle kullanın :))))

MEDİDS...sabah sabah güldürdün beni, harika oldu yüz kaslarım çalıştı ..:) yerler seni havalandırmışş ay hala gülüyorum arkandan da kızlar gelmiş çay koymuş kahvaltı hazırlamış zaten kahvaltı yapamadım ağzımı şapırtadıyorum şuan

HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK...GÜNAYDINLAR OLSUN..... benim bugün acaip kasık sancım var çatlatı patladı eli kulağında heralde hemen bir girip bakayım size dedim günaydın demek için şimcik çıkıyorum duruşup geleyim öpüyorum sizii çokkk

Son düzenleme:
kızlar puregon iğne kullanıyorum bugün 4. günüm 75 le başladım 3 gün bugün 100 lük vuruldum 3 günde böyle vurulcam ama benim acayip gazım var karnım çok şişti kabızlığımda var iğnemi yapıyor bunları sizde böyle oldunuzmu?

evet anım iğnelerin etisin aşılamalamadan sonra bugün 14.günüm hala şişkinlik karnım balon gibi resmen :) ve kasık ağrılarımda ağrı var bebek gelsinde katlancaz artık

MEDİDS...sabah sabah güldürdün beni, harika oldu yüz kaslarım çalıştı ..:) yerler seni havalandırmışş ay hala gülüyorum arkandan da kızlar gelmiş çay koymuş kahvaltı hazırlamış zaten kahvaltı yapamadım ağzımı şapırtadıyorum şuan

HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK...GÜNAYDINLAR OLSUN..... benim bugün acaip kasık sancım var çatlatı patladı eli kulağında heralde hemen bir girip bakayım size dedim günaydın demek için şimcik çıkıyorum duruşup geleyim öpüyorum sizii çokkk

anaaa yine gitttiii
kız bi varsın bi yoksun masal gibisin :27:

Back
X