Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
KIYAMAM CNM İNŞALLAH YAKINDA HEPİNİZ ANNE OLURSUNUZ
mevlam benide içinizden ayırmaz kuzuma kardeş verir inşallah

cnm aslında çok hazırdım takiii son 2 güne kadar , beklesemde diğer son 2 gün yine stress olacam eminim ilk denemem olduğu için sanırım
erteleyerek dahada kötü beynim hep bunu düşünüyo o yüzden inşallah aksilik olmazsa başlamak istiyorummm
yaşımda var malum ayrıca benim durumum ertelemeye gelmiyo her geçen ay benim için kötü
o zaman zaman kaybetmeden stressten uzaklaşıp tedavi sürecine girişiyorsun canım... inşallah her şey güzel olacak...

ay sorma bende 2 aydır yiyorum birde annem gitmiş aktardan karışım almış içinde yok yok, arı sütü, polen, krem bal, propolis.Dün bitmişti yenisini aldı, bir de geçen hafta eşime keçiboynuzu pekmezi, kuru incir. Ve aktar en sonunda dayanamamış anneme abla sen bunları bu kadar çok neden alıyorsun demiş. Annemde kız senin yüzünden rezil oldum adamda bunları babanla biz kullanıyoruz sanacak diye kıpkırmızı olmuş.
:52::52::52:Ve anlatmaya başlamış benim kızım var o kansızlık çekiyor ona yediriyorum diye aktarda hemen atlamış abla senin çocuk kaç yaşında diye oda 32 demiş, adamın yüzü degişmiş benim kız çocuk deyince ben yerlere yattım gülmekten , akşam saat bire kadar birbirimize bakıp bakıp güldük. Annem daha o aktara gitmem diyor.

ay çok güldüm yaaa... valla annen çok yaşasın :))) kadın senin yüzünden neler çekmiş :))) onlar olmasa ne yapardık acaba :))

kız ilaçlarla nasıl şişiyorum ki zaten normalde de çıtır değilim yani bide senin yediklerini yesem kapılardan ittirerek geçerim sanırım.. :)))

Gunaydinlarrrr
Hepinize neşe dolu guzel haberli bir gun diliyorum...

nimesay82 önden gelip kapıları açmış bende sonrada gelip camları falan açtım topiği havalandırdım.:)))

topik kullanıma hazır halde :))) güle güle kullanın :))))

günaydın hanımlar... hepimizin uğrunda verdiğimiz bebiş tedavilerimizde şanşı bol olsun , Allah yardımcımız olsun.. güzel haberlerle dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle...

bende çayı koydum :1::1::1:

eee ben de kahvaltıyı hazırlayım bari :))

herkese günaydınn güzel bir gün olması dileğiylee:16:

hahahahaha zaten elime filan ne zaman yumurta alsam hep kendi yumurtalarım geliyoooo , bana herşey yumurtalıklarımı hatırlatıyo :60::60:

günaydın kızlar hepinizi sevgiyle kucaklıyorum sabah sabah ne güzel bir açılış olmuş böyle kahvaltılar hazırlanmış,çaylar koyulmuş hatta kahveler bile yapılmş içilmiş ben geç kalmışım :1: hepinize afiyet bal şeker olsun yarasın inşallahh..her günümüz böyle cıvıl cıvıl geçsin :16::16:

ay sorma bende 2 aydır yiyorum birde annem gitmiş aktardan karışım almış içinde yok yok, arı sütü, polen, krem bal, propolis.Dün bitmişti yenisini aldı, bir de geçen hafta eşime keçiboynuzu pekmezi, kuru incir. Ve aktar en sonunda dayanamamış anneme abla sen bunları bu kadar çok neden alıyorsun demiş. Annemde kız senin yüzünden rezil oldum adamda bunları babanla biz kullanıyoruz sanacak diye kıpkırmızı olmuş.
:52::52::52:Ve anlatmaya başlamış benim kızım var o kansızlık çekiyor ona yediriyorum diye aktarda hemen atlamış abla senin çocuk kaç yaşında diye oda 32 demiş, adamın yüzü degişmiş benim kız çocuk deyince ben yerlere yattım gülmekten , akşam saat bire kadar birbirimize bakıp bakıp güldük. Annem daha o aktara gitmem diyor.

:1::1::1: mda cım ne kadar çok şanslısın ne kadar güzel çok düşünceli bir annen var :nazar:

evet canım pazartesi akşam gittim dün itibari ile yeni tüp startını verdik dün ilk dogum kontrol hapıma başladım artık kısmetimizde ne varsa yaşayıp görecegiz. Ama bu seferki süreçte daha rahatım sanki daha umutluyum.

umutlu ol tabii..aslında şakaya da vur ben öyle yapıyorum.Eşime diyorum bi şeyi beceremedik ya.. dört şeritli yolda yolunu bulamıyorsun(kanallar açık ya benim) :)))
işi iyice dalgaya vurduk :))) sizde öyle yapın

bi gün mutlaka olcak inşallah...

Canım tekrar merhaba..cumartesi tüm gün çalıştım giremedim..pazar tek tatil günümdü 6 gün çalışınca bu hafta o günde de ne yapacağımı şaşırdım dinlenemedim zaten.... pazartesi oldu tabi ardından iş yogunluğuma bir de öğleden sonra doktor kontrolüm girdi araya bugün de yine iş koşturma annemin de hastanede rahatsızlığı ile ilgili rutin kontrolleri vardı onunla bile ilgilendim iş arasında derken ancak bu akşam girebildim gün aşırı girince tabi 2-3 gün girmeyince insan çok uzun zamandır yokmuşuz gibi geliyor.Ama sende aklımdaydın bugün girince şöyle bir hızlı tarama yapıp baktım özellikle sana görünce hemen yazayım dedim zaten doktoruna gideceğini unutmamıştım pazartesi günü çok sevindim ama adetinin geldiğine tedaviye başlayabilmişsin hemen bu ay.
tekrar hayırlısı olsun güzelim,,bu arada hissettiklerine gelince demek ki sadece ben değilim aynı psikolojide olan müşterek duygularımız ,, 1.aşılamada bende tedaviye başladığımda ve aşılamaya girerken çok umutlu ve çok heyecanlıydım bu sefer 2.aşılama tedavim başladığından beri bırak heyecanı his yok....kontrollere işim gibi gittim geldim.iğnelere de aynı şekilde duruşmaya girer çıkar gibi iğneye girip çıktım (bu arada ben kendim yapmıyorum o da ayrı bir sorun) umut elbette var ama nedense ilk aşılamada yaşadığım büyüyü kaybettim...1.aşılama adı üstünde ilk 'ti elbette herşeyin ilki heyecanı farklı oluyor sanki olması çok muhtemelmiş gibi yerinde duramıyorsun ama şimdi tecrübe var tarih tekerrür ediyor gayet normal böyle hissetmemiz yarın gidiyorum mesala yine kısmetse..bugün son iğnemi vuruldum sorun yoksa yarın çatlatma iğnesini vurur perşembe günü aşılamaya girmiş olurum ama heves yok bende de aşılama mağduru olmamızın da etkisi var tabi hayal kırıklığı yaşadık ya.. bu da etken genelde 2.ve 3.aşılamalarda alışılmış bir duygu olsa gerek...ilkinde işim gücümü gözüm görmedi hamile kalacakmışım gibi heyecan yaptım başka bir şeye odaklanamadım şimdi ise iş güç ve normal rutin sorumluluklarıma odaklıyım hani bunu da arada mecburdum yapıyorum gibi bakalım dediğin gibi kısmet hakkımızda hayırlısı kısmet olur olursam ve test gününü görmekte nasipse zaten ben ay sonu göreceğim anyayı konyayı nasılsa..ikimizde bir hafta ara ile alacağız bu durumda sonuçları Allah kısmet ederse..:)),, dün gece hiç uyumadım kabuslar gördüm ağlayarak uyandım huzursuz bir geceydi bugünde sıcakta tüm gün yoruldum ama ayakta sallanıyorum desem yeri var ama bak girdim burdayım tatlım kocaman kocaman öpüyorum seni minik yiğenin uğur getirsin sana inşallah..

canım ya duygularımız düşüncelerimiz aynıymış ne güzel..bu süreç artık bize monotonlaşmış bir durum gibi görünüyo..alıyosun ilaçları iğneleri vurunuyosun sonra kontrole gidiyosun sanki hergün işe gidip gelmek gibi oldu..belkide düşünmemek daha iyi daha kolay toparlanırız sonuç için..1 hafta arayla alıcaz sonuçlarımızı inşallah arka arkaya sevinç haberleri alırız mutlu oluruz..inşallah yeğenim bana bize hepimize uğur getirir bende çok öpüyorum tatlım seni..

mda , annenin başına gelenleri okuduğumda koptum ve hala yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyorum :)) Allah başımızından eksik etmesin annelerimizi. iyi ki varlar ..
bu arada kahvaltıyı kaçıranlar arkadaşlar üzülmeyin buyrun sabah kahvelerimizi içmeye :)

umutlu ol tabii..aslında şakaya da vur ben öyle yapıyorum.Eşime diyorum bi şeyi beceremedik ya.. dört şeritli yolda yolunu bulamıyorsun(kanallar açık ya benim) :)))

zamanla zaten işi şaka vurmamak elde değil.. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın arkadaşlar.. dediğin gibi bir gün hayırlısıyla bizler de meleklerimizi kucağımızı alacağız.. geçenlerde tv de gezinirken bir programa denk geldim . " dilekte bulunurken gelecek zamanı değil şimdiki zaman kipi kullanın" dedi bayan. şimdiki zamanı kullanaılım ki isteklerimizin gerçekleşmesi süreci kısa olsun..

canım inşallah son aşılaman olur.hayırlısıyla bebişine kavuşursun.sıcaklar burada da çok bastırdı.elimi kaldıracak halim kalmıyor.izmir tabi daha beterdir.bende seni çok öpüyorum.

canım inşallah son aşılaman olur.hayırlısıyla bebişine kavuşursun.sıcaklar burada da çok bastırdı.elimi kaldıracak halim kalmıyor.izmir tabi daha beterdir.bende seni çok öpüyorum.

şimdi geçmişi okudumda .kahvaltılar kahveler ne güzel bir enerji olmuş burası içim açıldı valla sabah sabah.hep böyle olalım inşallah.umutsuzluk olmasın kimsede.gayem 07 evet şimdiki zamanı kullanalım çok doğru bir laf olmuş.hepimizin bebişleri bu ay geliyor :1:öpüyorum hepinizi...........

şimdi geçmişi okudumda .kahvaltılar kahveler ne güzel bir enerji olmuş burası içim açıldı valla sabah sabah.hep böyle olalım inşallah.umutsuzluk olmasın kimsede.gayem 07 evet şimdiki zamanı kullanalım çok doğru bir laf olmuş.hepimizin bebişleri bu ay geliyor :1:öpüyorum hepinizi...........

bugün ben de burdaki enerjiden olacak sanırım kendimi daha farklı ve daha umutlu hissediyorum... inşallah canım benim anneliğe hazırlanıyoruz artık :) görüşmek üzere tekrardan..

ay çok güldüm yaaa... valla annen çok yaşasın :))) kadın senin yüzünden neler çekmiş :))) onlar olmasa ne yapardık acaba :))

kız ilaçlarla nasıl şişiyorum ki zaten normalde de çıtır değilim yani bide senin yediklerini yesem kapılardan ittirerek geçerim sanırım.. :)))
Zaten 4-5 sene evvel bu bebek için yola çıktıgımda 45 kg dım şu anda 64 kg oldum bilgine ,annem çok tatlıdır. Elinden gelse bebegi kendisi içime koyacak.

:1::1::1: mda cım ne kadar çok şanslısın ne kadar güzel çok düşünceli bir annen var :nazar:

off sorma kuzum o benden çom üzülüyor biz ailece çok iyi anlaşırız, ve hep allahım snada bir evlat nasip etsin sende benim senden gördüğüm güzellikleri mutlulukları yaşa diye dua ediyor.

hahaha 4 şeritli yol bak buda iyiymiş üstelik yumurtada yok trafikte sıkışık degil :1:
mda , annenin başına gelenleri okuduğumda koptum ve hala yüzümdeki gülümsemeye engel olamıyorum :)) Allah başımızından eksik etmesin annelerimizi. iyi ki varlar ..
bu arada kahvaltıyı kaçıranlar arkadaşlar üzülmeyin buyrun sabah kahvelerimizi içmeye :)

kahve yasak hatunlar doktorum bana bu süreçte kahve çay asitli içecekleri yasakladı bilginize, portakal suyu içelim lütfen:32:

Zaten 4-5 sene evvel bu bebek için yola çıktıgımda 45 kg dım şu anda 64 kg oldum bilgine ,annem çok tatlıdır. Elinden gelse bebegi kendisi içime koyacak.

off sorma kuzum o benden çom üzülüyor biz ailece çok iyi anlaşırız, ve hep allahım snada bir evlat nasip etsin sende benim senden gördüğüm güzellikleri mutlulukları yaşa diye dua ediyor.

hahaha 4 şeritli yol bak buda iyiymiş üstelik yumurtada yok trafikte sıkışık degil :1:

kahve yasak hatunlar doktorum bana bu süreçte kahve çay asitli içecekleri yasakladı bilginize, portakal suyu içelim lütfen:32:

kahve değilde çay olmazsa olmazım ama :50::50::50:

kızlar yaaa şu hormonlar benim kafamı bulandırıyor derlerdide inanazdım bu benmiyim diyorum..eşim iş toplantısı için şehir dışındaydı cuma ve cumartesi.pazar günü eve geldi onu çok kıskandım gittiği günden beri küsüm ona :25::25::25:mecbur gitti ödül geceleri oldu bide adamın bişey yaptığı yok sırf başkasıyla dans etti diye.antalya sıcakları bastırdı evdeyim sıkılıyorum ve adamcağıza sarıyorum durduk yere.bunalım takılıyorum 1 haftadır falan siz olmasanız daha çok canım sıkılacak iyiki varsınız...

mda cnm bak sana söyleyecektim aklıma gelmişken yazayım
benim doktor biesteronu kullanmamı istemedi bıraktırdı

zaten bu ilaç 3 ay sonra etksini gösteren bi ilaç ayrıca kanıtlanmış bişeyde değil dedi :50:
bıraktım ben şu an hiç bişey içmiyorum sadece folbiol o kadar :52:

kızlar yaaa şu hormonlar benim kafamı bulandırıyor derlerdide inanazdım bu benmiyim diyorum..eşim iş toplantısı için şehir dışındaydı cuma ve cumartesi.pazar günü eve geldi onu çok kıskandım gittiği günden beri küsüm ona :25::25::25:mecbur gitti ödül geceleri oldu bide adamın bişey yaptığı yok sırf başkasıyla dans etti diye.antalya sıcakları bastırdı evdeyim sıkılıyorum ve adamcağıza sarıyorum durduk yere.bunalım takılıyorum 1 haftadır falan siz olmasanız daha çok canım sıkılacak iyiki varsınız...

çok sıkma eşini ama benim eşimde kış başı antalya ya toplantıya gitmişti 2 günlüğüne bende orada bir iş arkadaşı ile dans ettiği için kızmıştım ve 1 ay kapris yaptım neticede eşimde sıkıntı yoktu ancak kız zaten aklına koymuş bazı şeyleri ve biz bunu çok sonra ögrendik eşimde bana iyiki sen müdahele etmişsin yoksa kız bana saracaktı dedi. ne olur ne olmaz bende çok sık iş gezisine çıkarım hatta yılda 4-5 kez gitmek zorunda kalıyorum ama kimseyle dans etmiyorum.

mda cnm bak sana söyleyecektim aklıma gelmişken yazayım
benim doktor biesteronu kullanmamı istemedi bıraktırdı

zaten bu ilaç 3 ay sonra etksini gösteren bi ilaç ayrıca kanıtlanmış bişeyde değil dedi :50:
bıraktım ben şu an hiç bişey içmiyorum sadece folbiol o kadar :52:

benimkisi devam dedi zaten benim bu ay 3. ay olmuş olacak şimdi 3. kutuya başlayacagım
hatta bana bir senedir bemiks kullandırıyordu onu bıraktırdı , bu ay elevit verdi.
şimdi elevit 1 , coraspin 1, deha 2 kullanıyorum devamlı olarak

Son düzenleme:
Back
X