Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yaaa şu hormonlar benim kafamı bulandırıyor derlerdide inanazdım bu benmiyim diyorum..eşim iş toplantısı için şehir dışındaydı cuma ve cumartesi.pazar günü eve geldi onu çok kıskandım gittiği günden beri küsüm ona :25::25::25:mecbur gitti ödül geceleri oldu bide adamın bişey yaptığı yok sırf başkasıyla dans etti diye.antalya sıcakları bastırdı evdeyim sıkılıyorum ve adamcağıza sarıyorum durduk yere.bunalım takılıyorum 1 haftadır falan siz olmasanız daha çok canım sıkılacak iyiki varsınız...

Canım benim sen içini ferah tut,o kadar sorunlar yaşadınız çocuk için mücadeleler verdiniz hep yanındaydı eşin,şimdi bebiş beklerken üstelik hiç gözü senden başkasını görür mü

Erkekler bizim kadar ince düşünmez biliyorsun o an onun için basit gibi gelmiştir.Senin küsüp üzüleceğini bilse emin ol yapmazdı canım üzme sen kendini...

Öp kocişini barışın bak nasıl mutlu olacaksın hemen :))

çok sıkma eşini ama benim eşimde kış başı antalya ya toplantıya gitmişti 2 günlüğüne bende orada bir iş arkadaşı ile dans ettiği için kızmıştım ve 1 ay kapris yaptım neticede eşimde sıkıntı yoktu ancak kız zaten aklına koymuş bazı şeyleri ve biz bunu çok sonra ögrendik eşimde bana iyiki sen müdahele etmişsin yoksa kız bana saracaktı dedi. ne olur ne olmaz bende çok sık iş gezisine çıkarım hatta yılda 4-5 kez gitmek zorunda kalıyorum ama kimseyle dans etmiyorum.

aaa ne kızlar var yaa.. unatmaza bak sen... valla biz eşlerime güveniyoruz da kimi kadınlara güvenmiyoruz diyelim artık :)) Allahtan benim eşimin çalıştığı bölümde kız mız yok :))))

çok sıkma eşini ama benim eşimde kış başı antalya ya toplantıya gitmişti 2 günlüğüne bende orada bir iş arkadaşı ile dans ettiği için kızmıştım ve 1 ay kapris yaptım neticede eşimde sıkıntı yoktu ancak kız zaten aklına koymuş bazı şeyleri ve biz bunu çok sonra ögrendik eşimde bana iyiki sen müdahele etmişsin yoksa kız bana saracaktı dedi. ne olur ne olmaz bende çok sık iş gezisine çıkarım hatta yılda 4-5 kez gitmek zorunda kalıyorum ama kimseyle dans etmiyorum.

sıkmıyorum eşimi aslında ama yinede çok serbestde bırakmıyorum :47::47::47:o tanımadığı başka şehirden gelen biriyle dans etmiş mecbur kaldım diyor tanımıyorum zaten diyo.iş arkadalarıda dürüst insanlardır hepsini tanıyorum ama yinede belli olmaz.biz eşlerimizi koruyoruz aslında onlar anlamıyor bizi bak sana iyikide müdahale etmişsin diyor eşin biz yuvamız için çabalıyoruz bilseler...bende kimseyle dans etmem hoşlanmam... kızdım ona ben nasıl koruyorsam kendimi sende aynı şekilde olmalısın diye erkek sonuçta allahım bizi kötü niyetli insanlardan korusun...

aaa ne kızlar var yaa.. unatmaza bak sen... valla biz eşlerime güveniyoruz da kimi kadınlara güvenmiyoruz diyelim artık :)) Allahtan benim eşimin çalıştığı bölümde kız mız yok :))))

aynen canım eşlere güvenmek yetmiyor sadece etrafımızda bu insanlardan o kadar çok varki bence her koşulda dikkat etmek lazım

sıkmıyorum eşimi aslında ama yinede çok serbestde bırakmıyorum :47::47::47:o tanımadığı başka şehirden gelen biriyle dans etmiş mecbur kaldım diyor tanımıyorum zaten diyo.iş arkadalarıda dürüst insanlardır hepsini tanıyorum ama yinede belli olmaz.biz eşlerimizi koruyoruz aslında onlar anlamıyor bizi bak sana iyikide müdahale etmişsin diyor eşin biz yuvamız için çabalıyoruz bilseler...bende kimseyle dans etmem hoşlanmam... kızdım ona ben nasıl koruyorsam kendimi sende aynı şekilde olmalısın diye erkek sonuçta allahım bizi kötü niyetli insanlardan korusun...

ama kafanada takıp kendini hırpalama , bize söylemek düşer ama zaten yapacagı varsa sen akşama kadar söyle eşlerimizin çok dikkatli davranması lazım ama allahtan ki bizler şanslıyız.:16:

Canım benim sen içini ferah tut,o kadar sorunlar yaşadınız çocuk için mücadeleler verdiniz hep yanındaydı eşin,şimdi bebiş beklerken üstelik hiç gözü senden başkasını görür mü

Erkekler bizim kadar ince düşünmez biliyorsun o an onun için basit gibi gelmiştir.Senin küsüp üzüleceğini bilse emin ol yapmazdı canım üzme sen kendini...

Öp kocişini barışın bak nasıl mutlu olacaksın hemen :))

doğru söylüyosun aslında biz eşimle 9 yıldır beraberiz bugünde evliliğimizin 5. yılı :38:13 haziran nikah günümüz 28 haziran düğün günümüz memlekette yaptık düğünü oyüzden nikahı önce yaptık...iyi günlerde geçirdik kötü günlerde neler yaşadık bu seviyeye gelmek için eşimin anne ve abla faktörü vardı çok çektim onlardan şimdi allahıma şükür mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz.artık kimseyide karıştırmıyoruz hayatımıza...bir kaçgün daha geçsinde anlasın beni çok hassasım mezhebim geniş değil diyorum eşime tanımadınmı beni 9 yıldır diyorum gülüyo...naz yapim azcık hiç yapmıyordum elime koz gelmişken :27::27::27:

doğru söylüyosun aslında biz eşimle 9 yıldır beraberiz bugünde evliliğimizin 5. yılı :38:13 haziran nikah günümüz 28 haziran düğün günümüz memlekette yaptık düğünü oyüzden nikahı önce yaptık...iyi günlerde geçirdik kötü günlerde neler yaşadık bu seviyeye gelmek için eşimin anne ve abla faktörü vardı çok çektim onlardan şimdi allahıma şükür mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz.artık kimseyide karıştırmıyoruz hayatımıza...bir kaçgün daha geçsinde anlasın beni çok hassasım mezhebim geniş değil diyorum eşime tanımadınmı beni 9 yıldır diyorum gülüyo...naz yapim azcık hiç yapmıyordum elime koz gelmişken :27::27::27:

Canım nice mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi dilerim.çocuklarınızla, sevdiklerinizle, sizi sevenlerle :)))

ama kafanada takıp kendini hırpalama , bize söylemek düşer ama zaten yapacagı varsa sen akşama kadar söyle eşlerimizin çok dikkatli davranması lazım ama allahtan ki bizler şanslıyız.:16:

eşimle bizim çok yakın arkadaşlarımız vardı tatil bayram yılbaşı aklına gelen özel günlerde bereberdik ama eşini aldattığını öğrendik hemen ipleri kopardık yüzüne bile bakmıyoruz kızcaz mahvoldu boşandılar falan.....eşimde bu konularda çok hassas dediğiniz gibi eşimize ne kadar güvensekte dışardaki insanları tanımıyoruz...aslında ilk gün ağlamıştım sinirden ama takmamaya başladım artık onun gözleri herşeyi anlatıyor bana o yüzden içim rahatladı...

canım inşallah son aşılaman olur.hayırlısıyla bebişine kavuşursun.sıcaklar burada da çok bastırdı.elimi kaldıracak halim kalmıyor.izmir tabi daha beterdir.bende seni çok öpüyorum.
Sardunyacim....ayni dedigin gibi cok sicak 37.5 guneste haftasonu biraz duseceksede yinede mevsim normalleri ustundeymis napalim artik aka aka kosturacagiz canim benim opuyorum
canım ya duygularımız düşüncelerimiz aynıymış ne güzel..bu süreç artık bize monotonlaşmış bir durum gibi görünüyo..alıyosun ilaçları iğneleri vurunuyosun sonra kontrole gidiyosun sanki hergün işe gidip gelmek gibi oldu..belkide düşünmemek daha iyi daha kolay toparlanırız sonuç için..1 hafta arayla alıcaz sonuçlarımızı inşallah arka arkaya sevinç haberleri alırız mutlu oluruz..inşallah yeğenim bana bize hepimize uğur getirir bende çok öpüyorum tatlım seni..
Superim... Beraber yuruduk biz yollarda diye tebessumle ani tazeleyecegimiz gunler yakin olsun hepimiz icin insallah kendine iyi bak...optum canim

aaaa ne ara kahvaltı yaptınız yaa :)) bak görüyomusunuz bana ayırmadınız demi :))) masal yapmış kahvaltıyı öğle yemeğine yetişirim demiş :)))
arının sütü balın poleni ohhh zaten şişkoyum tostoparlak olurum ben hemen :)))
Medids... Tombikimm benim:))☺☺ hepimiz gercek tombikler olalim diye dua ediyoruz kilolar arada kaynar hamile kalinca uzulme sonra topunu bir veririz plates topigi acariz dogumdan sonra:))
evet gecenin 23:00 de alsancakta ben karşıyakada sen, eşimde diyorki yahu milleti rahat bıraksana bu saatte tanımadıgın insanları aramak çok ayıp , ben de aman sorun yok ben tanıyorum onu dedim geçtim bayagı güldük sonra kendimize.
Mda... cim canim.. Ask olun o kadar tanistik aa gece 23 de olsa seni bekledim heyecanla arayacaksin diye hic te rahatsiz olmam ben sana cikinca ara dedim zaten bari face to face de yapalim da kocacigin tanimadigin demesin bari saka bir tarafa esin ince ve kibar dusunmus tabi sagolsun ama istedigin zaman tel ucundayim herzaman canim bir daha gunes batmadan geldiginde ac birakmayacagim seni...

ok cnmm ama senide bekliyorum beraber güzel haberlerle içelim kahvemizi :38:
Seyhann korkuyorum da nerden cikti delirtme beni bizim seninle yasimiz belli zaten zaman mi var bir de basima korku cikarma korkma ham yapmiyorlar dayaniyoruz evel Allah herseye saglik olsun yeter adetin gelsin tedaviye baslayacaksin guzelim kardes yapacaksin guzel kizina once sansini dene ki sonradan keske deyip kendini suclama bak ben yarin asilamaya giderken ne girgirlar yaparim simdi.. Ogle yemegide yalan oldu benim isten yiyemedim doktora gidicem diye birazdan cikarim artik gideyim bakalim tek yumurtamiz ne olmus gorelim

nice mutlu yıllara canım, hep mutlu olun, hep gülün ve beraber yaşlanın.:54:

ahhh masalcimmm ahhh derincimm ve mdacim....
Bende umursamak istemiyorum bu fshi ama doktorum cok onemli diyor :-(
O takilinca ben hayli takiliyorum..
Zaten bu ayda dusmezse ben tatile kacarimm :-) kizdirmasin beni bu fsh....
Masalcimmm bayiliyorum boyle tek yazmana ve acik acik yazmana :-) sana islerinde ve sicaklarda kolayliklar diliyorum :-)
Derincim emin ol hepimizde ayni durumlar olustu gaz kabizlik vs ama bi kac gune gecer canim....
Canim ... Sen bizi dinle guzelim fsh i dusurecek hicbir ilac yok bunu daha oncede tibbi bilgilerden alinti yaparak ogrendiklerimizi konustuk burada da .. Sen nasilsa baslayacaksin tup bebek tedavine hiccc takma birak doktorun takadursun birde dusunmeden ilerle bakalim stres yapma olcme bicme emin ol daha olumlu olur iltifat ve temennilerin icinde cokk tesekkur ederim takipteyim seni de kendine iyi bak sevgilerimle

Selam kızlar okumaktan yazamadım vala masallah keyıfler yerınde neguzel bızde ıyıyız sukur bebısımle bugun agrım var bıraz ama normal tabı buyoyo bebısım optum hepınızı kızlar

kızlar puregon iğne kullanıyorum bugün 4. günüm 75 le başladım 3 gün bugün 100 lük vuruldum 3 günde böyle vurulcam ama benim acayip gazım var karnım çok şişti kabızlığımda var iğnemi yapıyor bunları sizde böyle oldunuzmu?

bende puregon kullanmıştım ama böyle yan etkileri olmadı...
kızlar yarın opu var yolun yarsına geldim çok heyecanlıyım acaba kaç tane çıkacak kaçı döllenecek ay ne heyecanlı rabbim hepimizin yüzüne baksın.

inşallah hayırlısıyla atlatırsın opuyu

arkadaşlar nasılsınsın herkes iyimi? Ben çok sık giremiyorum ama aklımda hep sizde herkesi çok öpüyoruz biz bebişimle allah en kısa zamanda hayırlısıyla sayfadaki bütün arkadaşlarıma bebek nasip etsin..

Canim Allah nice yıldönümleri nasip etsin insallah. Bir dahakini bebisinizle kutlarsınız insallah. Bizim de Ağustos'ta 5nci yıldönümü, insallah bende senin gibi hamile kutlarım :49:

$2.gif
........................................

Son düzenleme:
kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:

kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:

canım ya ohh ne güzel tam 10 tane yumurta :nazar: inşallah hepsi saglıklı olurlar , çok sevindim canım darısı başımıza artık,
rana canım önceki tüplerde kaç yumurtan olmuşmuştu az mıydı . Neden sordun diyeceksin yoksa şu bana verdiğin adresten aldıgın kürlermi iyi geldi diye sordum,

canım ya ohh ne güzel tam 10 tane yumurta :nazar: inşallah hepsi saglıklı olurlar , çok sevindim canım darısı başımıza artık,
rana canım önceki tüplerde kaç yumurtan olmuşmuştu az mıydı . Neden sordun diyeceksin yoksa şu bana verdiğin adresten aldıgın kürlermi iyi geldi diye sordum,

canımya karışık biraz ilki 8di yaşım çok küçüktü z demişlerdi birinde 2oldu olgunlaşmadı tüp iptal oldu aşılama yapıldı digerleride azdı son yaptırdığım 13 bu 10 derken kafam karıştı kürü her ihtimale karşı kullandım aman ipatl falan olmasın diye ama 3eksik bu kz:52::52:
birde bizim şeker hastası eşim pgt falan yapılıyor sağlıklı en fazla 2çıkıyodu inş bu yumurtayla yine 2olurda hamile kalırım:52::52:

canımya karışık biraz ilki 8di yaşım çok küçüktü z demişlerdi birinde 2oldu olgunlaşmadı tüp iptal oldu aşılama yapıldı digerleride azdı son yaptırdığım 13 bu 10 derken kafam karıştı kürü her ihtimale karşı kullandım aman ipatl falan olmasın diye ama 3eksik bu kz:52::52:
birde bizim şeker hastası eşim pgt falan yapılıyor sağlıklı en fazla 2çıkıyodu inş bu yumurtayla yine 2olurda hamile kalırım:52::52:

anladım canım , hiç olumsuz düşünme iptal olmayacak bak nasıl geçen sefer tutmuştu bu seferde tutacak allahın izniyle, sonrada gelsin bebişler :emir_bebek:

Back
X