Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar sonunda başladık korktuğum gibi kist falan olmamış tertemiz rahim 75 ile başladık cuma günü ilk kontrolüm var. 2. aşılamamı zeynep kamil in tüp bebek bölümü takip edicek orda hep uzman doktorlar var ultrasonda bugün de çok detaylı muayne etti beni. rahim anomalimin olduğunu söyleyince dosyamı açtı ayrıntıyla inceledi. benim sol overim var kist yok çok net ultrasonda rahim içi de temiz. ama sağda tüpüm yok. sağda da bişey var kist değil dedi yumurtalık da değil dedi ama yumurtladığını söyledim geçen sağ tarafta birsürü yumurtam vardı dedim halbuki pelvik mr ımda sağ over tanımlanamamış yazıyor. bakıcaz dedi ilacı verdikçe görücez dedi. embriyonik bir kalıntı olabilir dedi. aslında belli unicorn uterusun yarın+kör boynuz diye tabir edilen gelişmeyen sağ tüpümün uzantısı olabilir yada gelişmemiş bir over. yoksa yumurtlamazdı dimi. herneyse başladık bakalım. cuma ya artık bakıcaz. içim çok rahat geçen seferden daha rahatım. inşallah bu son aşılamam olur kızlar.

cok şükür start ı vermişsin..hadi hayırlısı canım benim...rabbim bu defa gönlünün muradını verir inşallah..ve inşalahh..bu son aşılaman olur ve tüpe de gerek kalmaz canım ...öpüyorum cok..

kızlar günaydın dün bende yazmıştım ama konular arasında karıştı sanırım:) dün akşam bende regl oldum, aşılamamın 11. günü idi, zaten aşılamamda adetimin 10.günü yapılmıştı. en son 29 mayısta adet olmuştu. dün ayın 18'i, yani bayaaa erken oldum adeti. bu iğneler herşeyi nasıl değiştiriyor. perşembe gününe doktordan randevumu aldım, hemen 2. ye başlasam mı ne yapsam bilemedim. merkez uzak bana, biraz dinlensem mi karar veremedim, artık doktor yönlendirir sanırım. bu arada 2.ye de başlarsam maalesef hiç umudum yok. ben 7-8 tane yumurta oluşmuştu, en küçüğü 18 mm. idi, ama tabi kalitelerini bilemiyoruz.eşimde morfolojolji sıkıntısı var, böyle olunca da aşılamada tutma ihtimali düşük oluyor sanırım. inşallah geride kalanlar güzel haberler verirler.

ege üniversitesine ben hiç gitmedim ama eğer bu aşılamada tutmazsa bende tüp bebek düşünüyorum izmirdeyim ege üniversitesine giderken randevu alıyomusun birde sen rapormu çıkartıcaksın ne kadar sürede verirler acaba raporu bilgin varmı canım

Canım, ben ege ünv.infeltilite bölümün de 3 aşılama oldum şimdiye kadar tutmadı reglimim bekliyorum tekrar gitmek için o zaman öğrenicem prosedürün nasıl işlediğini ben öğreneyim sana da bilgi veririm. :))

kızlar günaydın dün bende yazmıştım ama konular arasında karıştı sanırım:) dün akşam bende regl oldum, aşılamamın 11. günü idi, zaten aşılamamda adetimin 10.günü yapılmıştı. en son 29 mayısta adet olmuştu. dün ayın 18'i, yani bayaaa erken oldum adeti. bu iğneler herşeyi nasıl değiştiriyor. perşembe gününe doktordan randevumu aldım, hemen 2. ye başlasam mı ne yapsam bilemedim. merkez uzak bana, biraz dinlensem mi karar veremedim, artık doktor yönlendirir sanırım. bu arada 2.ye de başlarsam maalesef hiç umudum yok. ben 7-8 tane yumurta oluşmuştu, en küçüğü 18 mm. idi, ama tabi kalitelerini bilemiyoruz.eşimde morfolojolji sıkıntısı var, böyle olunca da aşılamada tutma ihtimali düşük oluyor sanırım. inşallah geride kalanlar güzel haberler verirler.

Canım çok erken olmuş reglin doktora sordun mu normalmiymiş.ilaçlar ya geçiktirir yada günüde gelir diye biliyorum.Yaşın küçükse ve rezerv sıkıntın yoksa aşılama haklarını kullan 3.aşılama da hamile kalan arkadaşlarımız var.En iyisini sen bilirsin tabii,hangi tedaviye başlarsan başla umarım bir an önce anne olursun. :))

Kizlarrr mrb benimde ikinci asilamam tutmadi ...bu ay beklemedeyim doktora falan gidecek takatim yok kafa dinliycem sonra tekrar yola devam.keske doktorum hemen tupe gecseeer

Çok geçmiş olsun canım,üzülüyoruz elbette ama elden ne gelir yeni tedavi yeni umut...

arka arkada işgal etmişim sayfayı :)))

masal iyi ki 3 gün evdeydin artık bir hafta koşuşturmadan uğramazsın sen :))))

mda sen de baya kaçaksın bu aralar :))

Canım çok erken olmuş reglin doktora sordun mu normalmiymiş.ilaçlar ya geçiktirir yada günüde gelir diye biliyorum.Yaşın küçükse ve rezerv sıkıntın yoksa aşılama haklarını kullan 3.aşılama da hamile kalan arkadaşlarımız var.En iyisini sen bilirsin tabii,hangi tedaviye başlarsan başla umarım bir an önce anne olursun. :))

teşekkürler canım. perşembe gideceğim doktora, o zaman sorarım dedim, iğnelere bünyem çok çabuk cvp verince(birazda doz yüksek tutuldu sanırım) aşılamam 10.günde oldu, ve yumurta sayısıda çok olunca 11. günde geldi kırmızılar diye düşünüyorum.karakedi arkadaşımız vardı onunda 11 gün gemişti, doktorumuz aynıydı, bizim doktora giden böyle oluyor sanırım:) yaşım küçük değil cnm 29 yaşındayım, aşılama yaptıracağım bir kez daha. ama bu ay mı olur tatilimi yapar sonrasına mı kalır ona doktorlar karar veririz sanırım. hepimiz için hayırlısı cnm.

Büyük gün yarın medidsim.Aslında cumarteside yaptırdım test ama bir gün önce hcg içeren bir iğne yaptırdığım için sonucumu tam olarak anlayamadım.Değer 150 çıktı cumartesi ama gerçek değer değil sanırım.Zaten ege den salı günü tekrarlamamı istedi doktor.Yarın sabah hastanedeyim.öğlen belli olur ve bende inşallah öğleden sonra güzel haberler verebilirim size. İstediğini sorabilirsin.Ben sürekli yazmasamda hergün birkaç kere girip okuyorum geçmişi, haberleri alıyorum. Sen sor ben cevap yazarım.

Hestia canım,sen aşılama tedavini de ege'de mi yaptırdın dosyan direkt mi yukarı çıkıyo.bide ilk ay doğum kontrol hapı kullanıyormusun rapor falan çıkarma işi uzun mu sürüyo ve son olarak iğne olarak puregon mu kullanıyorsunuz.

canım,aklıma geldikçe sorarım ben ara ara cevap verirsen çok sevinirim.:)))

Hestia canım,sen aşılama tedavini de ege'de mi yaptırdın dosyan direkt mi yukarı çıkıyo.bide ilk ay doğum kontrol hapı kullanıyormusun rapor falan çıkarma işi uzun mu sürüyo ve son olarak iğne olarak puregon mu kullanıyorsunuz.

canım,aklıma geldikçe sorarım ben ara ara cevap verirsen çok sevinirim.:)))

bide kan sonucun çıkar çıkmaz yaz merakla bekliyorum.:)) inşallah bir sürü kat olmuştur kan sonucun :))

günaydın bayanlar... umarım günümüz aydın geçer..
sonuçları negative olan arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle... umarım aldığınız son negative sonuç alır arkadaşlar..
yeni tedavilere başlayan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun... tedavi süreci boyunca hep güzel , iyi haberler duymak nasip etsin.. moral en büyük motivasyon.. Allah yardımcınız olsun , şansınız bol olsun...

superisi canımmm, ne güzel haberler bunlar çok sevindim :))) ben biliyorum bu kez gelecek bebişinnn hissediyorummmm...

hestia canım inş. değerin güzel çıkar. Mevlam ne eylerse güzel eyler dua et lütfen...

benimde 7.haftam olacak ama ilişkiden sonra kahverengi lekeler oluyor. doktorum düşük tehlikesi var dedi.
eve kapandım artık 10 gün yatıcam.
Moraller yerlerde.buradan sizlerin iyi haberlerini alınca mutlu oluyorum.
Allahı herkesin gönlüne göre versin...
pelikan aynı dönemde benimde lekem olmuştu sonrada çok hafif bir kanama.ama çok şükür şimdilik bir sorun yok çünkü gerekli tedbirleri aldık.sende mümkün olduğunca rahat ol.inşallah hayırlısıyla atlatırsın....
kızlar bugün itibariyle 2 aşılamam tutmadı artık tüp bebek denemek istiyorum hayırlısı bakalım
çok geçmiş olsun.3.aşılamayı denemeni tavsiye ederim.
Kizlarrr mrb benimde ikinci asilamam tutmadi ...bu ay beklemedeyim doktora falan gidecek takatim yok kafa dinliycem sonra tekrar yola devam.keske doktorum hemen tupe gecseeer
bu ay iyice dinlen cansu.yeni maraton için hazırlan.inşallah herşey gönlünce olur.

cy bence genede test yaptır. eğer kesin negatifse ve kist falan yoksa hiç vakit kaybetmeden ikinciyi yaptır.

pelikan aynı dönemde benimde lekem olmuştu sonrada çok hafif bir kanama.ama çok şükür şimdilik bir sorun yok çünkü gerekli tedbirleri aldık.sende mümkün olduğunca rahat ol.inşallah hayırlısıyla atlatırsın....

çok geçmiş olsun.3.aşılamayı denemeni tavsiye ederim.

bu ay iyice dinlen cansu.yeni maraton için hazırlan.inşallah herşey gönlünce olur.

cy bence genede test yaptır. eğer kesin negatifse ve kist falan yoksa hiç vakit kaybetmeden ikinciyi yaptır.

Teşekkürler canım. perşembe günü dolu dolu 3.gün oluyor, artık doktrorum ne derse o :) aşılamaya başlarsak haftaya çarşamba perşembeye denk gelmesin yeter ki ,eşim olmayacak burda.gerisi sıkıntı değil. bakalım hakkımızda hayırlısı canım. senin de herşey yolundadır inşallah. kendine ve bebişe iyi bak cnm:)

herkese iyi haftalar diliyorum,
bir kaç gündür topiğe göz atamamıştım sayfalar çok ilerlemiş. hepsini okuyamadım. kaçırdıklarım olabilir. bu yüzden olumlu sonuç alanları öncelikle kutlayım.. ayrıca bir çok yeni arkadaş katılmış aramıza, hepsine hoşgeldiniz diyorum.güzel haberlerle topiğimizi şenlendirmenizi bekliyoruz:))

masalcım; seninle denk gelemiyoruz son zamanlarda ama geçmiş sayfalara söyle bir göz atarken 2. aşılamayı olduğunu gördüm. canım benim hiç bir aksilik olmadan bunu da atlattın şimdi sıra müjdeyi beklemeye geldi. umarım bu sefer bebğine kavuşursun. şu sıcak günlerde yüreğmize serin sular serpersin arkadaşım. bugün kaçıncı gün ve hangi gün test yaptıracaksın? biliyorsun seni merakla bekliyorum ve olumlu sonucu alman için yürekten dua ediyorum

mda; sen nasılsın? her şey yolundadır umarım?

merhaba canım iyiyim ilaçlara devam işte , sen nasılsın

geçmiş olsun canım aslında ben yeni tedavin hayırlı olsun demek istiyorum olumsuzlukların hepsini çıkartalım hayatımızdan diye.

arka arkada işgal etmişim sayfayı :)))

masal iyi ki 3 gün evdeydin artık bir hafta koşuşturmadan uğramazsın sen :))))

mda sen de baya kaçaksın bu aralar :))

evet kuzum ya pazar günü evde temizlik le ugraştım hiç bakamadım , dünde izmir deydim.Ege üniversitesine gittim rapor için

günaydın arkadaşlar,
Bugün nedense üzerimde bir tuhaflık var bana bugün hiç birşey güzel gelmiyor.Sabah işe bile gelmek istemedim. Hiç keyif almıyorum şu an , durup dururken neden böyleyim anlamadım.sanırım iyice yorulduk artık.:14:

Back
X