tutmasın tabiiii annelik her kadının yaşaması gereken bir duygudur inşallah hepiniz tadacaksınız bu duyguyu
doğumdan hiç bahsetmeyelimm
nasılsınız kızlar ???
Hehe güldürdün gene beni kuzum ya , sen bana ilaç gibisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tutmasın tabiiii annelik her kadının yaşaması gereken bir duygudur inşallah hepiniz tadacaksınız bu duyguyu
nasılsınız kızlar ???
nasılsınız kızlar ???
Hehe güldürdün gene beni kuzum ya , sen bana ilaç gibisin.
Seyhan valla önceden korkardım da artık ne korku kaldı ne bişey çocuk bi olsun doğum zamanı sağlıkla gelsin de onu da atlatırız. :)))
Herkesin çocuğu kıymetli de bizim çocuklar olursa daha bi kıymetli olcak sanırım eziyetli ve geç geldikleri için :)))
masalcım; seninle denk gelemiyoruz son zamanlarda ama geçmiş sayfalara söyle bir göz atarken 2. aşılamayı olduğunu gördüm. canım benim hiç bir aksilik olmadan bunu da atlattın şimdi sıra müjdeyi beklemeye geldi. umarım bu sefer bebğine kavuşursun. şu sıcak günlerde yüreğmize serin sular serpersin arkadaşım. bugün kaçıncı gün ve hangi gün test yaptıracaksın? biliyorsun seni merakla bekliyorum ve olumlu sonucu alman için yürekten dua ediyorum
NEEVERCARE......merhaba canım,,evet denk gelemedik seninle sen arada uğrayabiliyorsun ben sana denk gelemiyorum o aralarda,,ama aklında olduğumu biliyorum sen de benim aklımdasın çok teşekkür ederim oldum bitti canım beklemedeyiz şimdi..duygular düşünceler çorba gibi..bakalım kısmet hayırlısı güzelim sen nasılsın sağlığın keyfin yerinde mi evde çalışmalar nasıl gidiyor:))
masalcımm saol canım moral oldun bana bu mesajla çok teşekkür ederim ... doktora git gel yıprandım galiba her gidişim 4 saatlik yol demek onun içinde sanırım bu stresler bide işlerimin hep ters gitmesi tabi Allah hakkımızda hayırlısını versin napalımolmadığı kader demekki hayatta en korktuğum şey evlenip çocuk sahibi olamamaktı Allah da beni böyle sınıyor demekki ...bu imtihanın sonunda allah hepimize anne olmak nasip etsin inşllah
HATİŞİM....ne mutlu bana moral olabilmişim sadece sen rahatla diye yazmadım inan ki yazdıklarım gerçekler..bunu aklına içine sindirirsen herşeye daha mantıkla yaklaşırsın,, şunu hiç unutma gözünün önünde var olan yaşayan bir varlığı kaybetmenin acısını yaşamaktansa hiç olmamış birşeyin yokluğuna dayanmak çok daha katlanılır... hayırlı yazılar yazılmış olsun hakkımızda canım.
kızlar sonunda başladık korktuğum gibi kist falan olmamış tertemiz rahim 75 ile başladık cuma günü ilk kontrolüm var. 2. aşılamamı zeynep kamil in tüp bebek bölümü takip edicek orda hep uzman doktorlar var ultrasonda bugün de çok detaylı muayne etti beni. rahim anomalimin olduğunu söyleyince dosyamı açtı ayrıntıyla inceledi. benim sol overim var kist yok çok net ultrasonda rahim içi de temiz. ama sağda tüpüm yok. sağda da bişey var kist değil dedi yumurtalık da değil dedi ama yumurtladığını söyledim geçen sağ tarafta birsürü yumurtam vardı dedim halbuki pelvik mr ımda sağ over tanımlanamamış yazıyor. bakıcaz dedi ilacı verdikçe görücez dedi. embriyonik bir kalıntı olabilir dedi. aslında belli unicorn uterusun yarın+kör boynuz diye tabir edilen gelişmeyen sağ tüpümün uzantısı olabilir yada gelişmemiş bir over. yoksa yumurtlamazdı dimi. herneyse başladık bakalım. cuma ya artık bakıcaz. içim çok rahat geçen seferden daha rahatım. inşallah bu son aşılamam olur kızlar.
ERCELF......canım 2.aşılama için tedaviye başlamışsın hayırlı olsun her aşaman ve sonu güzel olsun arkadaşım...
selam kızlar doktordan yeni geldim hemen bilgileri paylaşayım sizinle..bugün 2.kontrolüm vardı sağ tarafta 14mm ve 11,5 mm sol taraftada 15,5 ve 14mm olmak üzere toplamda 4 yumoşum vardoktorum maşallah dedi
herşey çok iyi gidiyo çarşamba tekrar kontorl var cuma yada cumartesi aşılama dedi..geçen seferkine göre daha güzel ve kısa sürede ilerliyomuş tedavi..inşallah sonuna kadar böyle devam eder..
SUPERİM......Canım gelişmelerin için gözünaydın olsun çokk sevindim o muhteşem 4'lü senin yüzünü güldürsün inşallah güzelim....
kızlar selam nete misafir yogunlugundan ötürü giremiyorum sizinle konusmayı çok özledim valla bugün 2 asılamam yapıldı inş bebişim tutunur anneciğine
TUSEMİM.......sen de 2 .aşılamanı olmuşsun hayırlara vesile olsun canım...misafirler kendini ağırlasın yorma kendini:))
Büyük gün yarın medidsim.Aslında cumarteside yaptırdım test ama bir gün önce hcg içeren bir iğne yaptırdığım için sonucumu tam olarak anlayamadım.Değer 150 çıktı cumartesi ama gerçek değer değil sanırım.Zaten ege den salı günü tekrarlamamı istedi doktor.Yarın sabah hastanedeyim.öğlen belli olur ve bende inşallah öğleden sonra güzel haberler verebilirim size. İstediğini sorabilirsin.Ben sürekli yazmasamda hergün birkaç kere girip okuyorum geçmişi, haberleri alıyorum. Sen sor ben cevap yazarım.
HESTİA.......canım bugün senin için çok özel çok mühim...sağlıkla hayırlı haberler al ve bizlere müjdeni vermek kısmet olsun sana canım...
canımmmm gözün aydın şimdiden :) inşallahh sevinçten göz yaşlarına boğulduğun o anlar gelecek...herşey daha da iyi olsun ..
bu ay kimseden pozitif haber alamadık ama bu da bizim iyi haber değil mi??
bende şu hormonların ve yumoşlar için çörekotu bal tarçın karışımına başladım :)
Masalcımm kızar belkiii bu karışımlara ama napayım deneyelim dedim :)))))
NİMESAY......yerim seni...karışımcı nimesay duramadın yine değil mi?? zararlı olmayacak şeyleri ye iç tabi ...ben bu fsh sorununu önce kafanda yenmeni istiyorum sen onu bir çıkarsan aklından herşeyin daha kolay ilerleyecek canım benim...
kızlar bugün itibariyle 2 aşılamam tutmadı artık tüp bebek denemek istiyorum hayırlısı bakalım
MELEĞİMİBEKLİYORUM....geçmiş olsun bu aşılama için...hayırlı olsun gelecek tedavilerin için...umarım çok uğraşmana gerek kalmadan ilk tüp bebek tedavinde hamile kalırsın canım.
,Kizlarrr mrb benimde ikinci asilamam tutmadi ...bu ay beklemedeyim doktora falan gidecek takatim yok kafa dinliycem sonra tekrar yola devam.keske doktorum hemen tupe gecseeer
CANSU......1 aylık periyodunda dinlenmen çok büyük bir kayıp değil aksine iyi gelecektir bedenin ve ruhun için...sonrasında gelecek tedavilerinde hayırlısı ile bebeğine kavuşmanı diliyorum..hepimiz yorulduk inan ama malesef pes etmeden devam etmek zorundayız..
masal iyi ki 3 gün evdeydin artık bir hafta koşuşturmadan uğramazsın sen :))))
MEDİDS.....adet olmuşsun yeni tedavin için gözünaydın olsun canım... her adet yeni bir başlangıç bebeğe kavuşmak için İNŞALLAH HAMİLE KAL İNŞALLAH......delim benim ...çok güldüm...:)) o 3 günün 2 günü hsonuydu zaten güzelim cumada aşılamadaydım napayım hayatım iş güç benim halimden anlamıyor ki haftasonundan çıkınca pazartesi çok yoğun geçiyor dün öğlene kadar adliyedeydim zaten öğleden sonrada gelen giden arayandan kafamı kaldıramadım bugün daha rahatım..üstelik hsonu geceleri girdim ben kimseler yoktu kendi kendime yazışamadım ki:))
günaydın bayanlar... umarım günümüz aydın geçer..
sonuçları negative olan arkadaşlar geçmiş olsun öncelikle... umarım aldığınız son negative sonuç alır arkadaşlar..
yeni tedavilere başlayan arkadaşlar hakkınızda hayırlısı olsun... tedavi süreci boyunca hep güzel , iyi haberler duymak nasip etsin.. moral en büyük motivasyon.. Allah yardımcınız olsun , şansınız bol olsun...
GAYEM.....hepimizin Allah yardımcısı olsun gayecim evet moral çok önemli...çok... daha dün yine çevremden bir hamile haberi aldım sadece 4 aylık evli ...Allah'ım dedim sen büyüksün...hayırlısını ver var ki bildiğin bekliyoruz...yada olmayacak..ne diyeyim.
megünaydın arkadaşlar,
Bugün nedense üzerimde bir tuhaflık var bana bugün hiç birşey güzel gelmiyor.Sabah işe bile gelmek istemedim. Hiç keyif almıyorum şu an , durup dururken neden böyleyim anlamadım.sanırım iyice yorulduk artık.![]()
MDA...CIM dün de ben öyleydim çalışırken burnumdan soludum ...akşam eve geldiğimde yığıldım yorgunluktan saat 20.00 e geliyordu bir bardak süt içtim kalkıp yemek bile yemedim kolumu kaldırmak istemedim...merak etme tek sen değilsin yaşadıklarımız beklentilerimiz hayal kırıklıkları zor süreçler...üstünde durmadığımız zamanlarda bile bilinç altı harıl harıl çalışıyor bunaltıcı sıcaklarda tuz biber inşallah akıp giden zaman lehimize işler de her sıkıntıyı unutturur bizlere...
siz hamile kalınnn ben size anlatırımmm detyalrı ile
valla aynen dediğin gibi bunlar çok farklı kızım olursa naz koyacam zaten![]()
insan hayatı basamak gibi çıkıyoruz işte birer birer
ama şunu unutmayın hepiniz gerçekten çok güçlüsünüz sabrınızın sonu inşallh selamettt![]()
koymaaa naz ismini.... çok yakın arkadaşım 5 yıl önce ilk tüp bebek denemesinde mikroenjeksiyonla tek embriyo hamile kaldı kızı oldu adı naz...o da 3 yıl sonunda kızına kavuştu bu yüzden de naz koydu adını naz..şimdi 5 yaşında nazından geçilmiyor arkadaşım sıyırmış durumda sakın koymaaaa
yaşadıklarımız , duymak istemediğimiz sonuçları aldığımdaki yıkımlarımız , kah içimize kah ulu orta akıttığımız gözyaşlarımız... ama tüm bunlara rağmen bitmek bilmeyen sağlıkla meleklerimizi kucağımıza alma ümidimiz ... her şeye rağmen onlar için değer... inşallah bu yaşadıklarımız annelik duygusunu tattığımızda sadece anı olarak kalacak.. işte o zaman sabrımızın meyvesini almış olacaz... hayırlısıyla Allah'ım hepimziin emeklerini boşa çıkartmasın...
hoşgeldin masal .... nasıl geçiyor günlerin ?
teşekkür ederim beni de unutmadığın canım :)canım hoşbuldum teşekkür ederim yazdım sana da az önce birşeyler atlamayayım diye tek tek ilgilenmeye çalışıyorum o yüzden geldiğimde cevap yazmam uzun sürüyor ben yazarken gelmiş bu mesajın şimdi gördüm..idare eder canım sıkıntım yok ...karın şişliği ara sıra toplu iğne saçmış gibi kasıkta batmalar adet olacak gibi bel bacak ağrısı bunlar mutad zaten aşılama tedavisinde alıştık ya şikeyet konusu yapmıyorum artık normal nasılsa sen nasılsın canım iyimisin
Hepimizin sabrı zaten malum allahım kimseleri bu yolda daha fazla çaresiz bırakmasın.insan hayatı basamak gibi çıkıyoruz işte birer birer
ama şunu unutmayın hepiniz gerçekten çok güçlüsünüz sabrınızın sonu inşallh selamettt![]()
MDA...CIM dün de ben öyleydim çalışırken burnumdan soludum ...akşam eve geldiğimde yığıldım yorgunluktan saat 20.00 e geliyordu bir bardak süt içtim kalkıp yemek bile yemedim kolumu kaldırmak istemedim...merak etme tek sen değilsin yaşadıklarımız beklentilerimiz hayal kırıklıkları zor süreçler...üstünde durmadığımız zamanlarda bile bilinç altı harıl harıl çalışıyor bunaltıcı sıcaklarda tuz biber inşallah akıp giden zaman lehimize işler de her sıkıntıyı unutturur bizlere...
şaka canım bende inanıyorum ona sanki
isimlerle özdeşiyoruzmu ne :26:
masal gibi benim kızımda zaten![]()
teşekkür ederim beni de unutmadığın canım :)
hayırlısı canım inşallah... her şey gönlünce olsun..
valla ne iyiyim ne kötüyüm... havadan mıdır yaşadıklarımdan mıdır bilmiyorum kendimi bugün tükenmiş gibi hissediyorum..bu durumlara alıştım artık.. geçici ruh durumu diye adlandırıyorum :) öğleden sonra normale dönerim canımcım...
iyi ol canım ..iyi olmak için kendini şımart,, komedi şeyler izle..hareketli parçalar dinle.. birazcık nutella yee.ama çok değil..:)) mutluluk hormonların yükselsin
hepimizde var o dengesiz haller ...gülerken gözlerim dolabiliyor benim mesala..ilginçtir dün eve dönerken durduk yere gözyaşlarım aktı araba kullanırken sonra halime gülmeye başladım ...ışıklarda durunca yanımda burnumun dibindeki genç çocuk bana öyle bir baktı ki kendimi salak gibi hissettim çünkü bir önceki ışıklarda beni ağlarken görmüştü o an sa gülerken istesen tutturamazsın sonra basıp gittim giderken bu sefer saçmasapan hallerime bir daha güle güle geldim Allah'ım dedim sen aklımı ruhumu koru...
iyi ol canım ..iyi olmak için kendini şımart,, komedi şeyler izle..hareketli parçalar dinle.. birazcık nutella yee.ama çok değil..:)) mutluluk hormonların yükselsin
hepimizde var o dengesiz haller ...gülerken gözlerim dolabiliyor benim mesala..ilginçtir dün eve dönerken durduk yere gözyaşlarım aktı araba kullanırken sonra halime gülmeye başladım ...ışıklarda durunca yanımda burnumun dibindeki genç çocuk bana öyle bir baktı ki kendimi salak gibi hissettim çünkü bir önceki ışıklarda beni ağlarken görmüştü o an sa gülerken istesen tutturamazsın sonra basıp gittim giderken bu sefer saçmasapan hallerime bir daha güle güle geldim Allah'ım dedim sen aklımı ruhumu koru...
Hepimizin sabrı zaten malum allahım kimseleri bu yolda daha fazla çaresiz bırakmasın.
Umarım kuzum bende o kadar iyiydimki birden bire sanki akşam o yataga ben yattım , ssabah başkası kaltı inanamazsın ya. Kendime şaşırıyorum
inanırım canım aynı durumdayız birden bire huysuzluk yapıp sonra gidip eşime sarılıp öpüyorum o da sayemde bana nasıl davranacağını şaşırdı artık maymuna döndü..bakalım sonumuz ne olacak hayırlısı olsun mda..cım bu arada sen geldin izmirede niye gelmedin bana yaa gene mi hemen gelip döndün ki halloldu mu bari rapor işin
oh be demekki bende sorun yokmuşçok mutlu oldum şimdi bende sadece bende olur sanıyordum.
geldim bebegim , biraz ugraştırdı bizi hatta sana süpriz yapacaktım karşıyaka ya gelecektim ama eşimle geldik onunda Alsancakta işi vardı senide bu halde yeni aşılama oldugun için çagıramadım.Ama hep aklımdaydın