Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok ya dubai'ye ye gitmiş ordan gönderip kuşadası çok sıcak diye yedi bizi...:))))

:)))) kesin oledir onun kuşadası olduğunu kabul edemem:))
o dereceyi görünce yıkıldım çünkü biraz serinlemek için haftasonu biz de adaya gidecektik ani bir karar değişikliği olabilir her an

o dereceyi görünce yıkıldım çünkü biraz serinlemek için haftasonu biz de adaya gidecektik ani bir karar değişikliği olabilir her an

bence bu sıcakta gün ortası plajlarda bayılma arkadaşım duşa gir çık klimayıda aç evde hafif hafif çok daha iyi serinlersin...yada gittiğin yerde saat 16-17 den sonra at kendini denize ...

oooo gece tam mesai yani, olsun bunlarda güzel yorgunluklardır elbette , zaten kardeşiniz oradayken onu yedik bitiridik bizim için öp kokla diye :52:

evet full mesai :) merveyle konuşuyoruz,öpüp koklama bitince biraz kilo alsın ısırma dönemi gelecek yiyeceğiz onu bol bol :)

bence bu sıcakta gün ortası plajlarda bayılma arkadaşım duşa gir çık klimayıda aç evde hafif hafif çok daha iyi serinlersin...yada gittiğin yerde saat 16-17 den sonra at kendini denize ...

benim o konuda çok acı bir tecrübem var zaten. 16-17 yaşlarındayken 2. derece yanık sebebiyle acillik olmuştum..o bana çok iyi bir ders oldu..o gün bugün güneşe çıkmam

allah klimayı bulandan razı olsun nur içindde yatsın...olmasa napardık bilmiyorum...ne güzel bir serinliktir nemden uzak kupkuru bir serinlik...

arkadaşlar merhaba pelikan arkadaşımızı biliyordunuz , hamileydi şimdi kesesinde kanama başlamış şimdilik istirahat ediyormuş, Eger kanaması cuma ya kadar devam ederse gebeliği solandırılacakmış Ne olur kendisine dua edelim Allahım yardımcısı olsun.:43:

yok ya siz gelin genede , denize giren serinliyor :52:

evet full mesai :) merveyle konuşuyoruz,öpüp koklama bitince biraz kilo alsın ısırma dönemi gelecek yiyeceğiz onu bol bol :)

ohh gördüm resimleri zaten tam ısırmalık cadı , bayıldım rabbim saglıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin

arkadaşlar merhaba pelikan arkadaşımızı biliyordunuz , hamileydi şimdi kesesinde kanama başlamış şimdilik istirahat ediyormuş, Eger kanaması cuma ya kadar devam ederse gebeliği solandırılacakmış Ne olur kendisine dua edelim Allahım yardımcısı olsun.:43:

canım yaa çok şaşırdım dün forumda yazmıştı zaten ama bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum..inşallah kanaması kesilir dua edicem ona allah dualarımızı kabul etsin bebişi onunla olsun..

:(((((
allah yardımcısı olsun, hakkında hayırlısını versin..dualarımız onunla

okumuştum kendi yazısını demek ki devam etti..inşallah bu durum devam etmez de sağlıklı bir gebeliğe dönüşür biranevvel kesilir kanaması bebeği onunla kalır ,,hayırlısı olsun hakkında bir de bu var o kadar uğraş sonrası...

kızlar selam bizim eski asılama topigi buraya tasındı heralde tanıdık isimler gördüm bende önümüzdeki ay 3.kez asılama denicem umarım bu ay tutarda gerek kalmaz brancadan ümitliyim çokkkk umarım şifa olur banada

selam kızlar doktordan yeni geldim hemen bilgileri paylaşayım sizinle..bugün 2.kontrolüm vardı sağ tarafta 14mm ve 11,5 mm sol taraftada 15,5 ve 14mm olmak üzere toplamda 4 yumoşum var :16: doktorum maşallah dedi :nazar: herşey çok iyi gidiyo çarşamba tekrar kontorl var cuma yada cumartesi aşılama dedi..geçen seferkine göre daha güzel ve kısa sürede ilerliyomuş tedavi..inşallah sonuna kadar böyle devam eder..

ercelf cnm hayırlı olsun 2.aşılama tedavin benim arkamdan geliceksin ne güzel..yaptırdığın merkezin tabi önemi var ama önemli olan senin yumurtalarının kalitesi ve eşinin sperminin sağlıklı olması biliyosun..inşallah bu son olur ve hamile kalırsın cnm..

sağol canım inşallah darısı benim başıma çok güzel büyüyorlar yumurtaların sen de mi puregon kullanıyorsun kız içime doğuyor bu yumoşlardan birisi tutacak inşallah artık bizim de yüzümüz 2. aşılamalarda güler inşallah. canım bende yumurta oluyor güzel ve kaliteli eşimde de sorun yok çok şükür değerleri iyi hareketlilik falanda süper hatta aşılama raporu çıkarttırırken zeynep kamildeki üroloji raporu eşime rapor yazarken son yapılmış spermiogramını götürmüştük koç gibi spermlerin demiş çok gülmüştük :) bendeki sorun tek tüplü olmam bu yüzden gebelik şansım azalıyor tüpümün olduğu yumurtalığım çoğunlukla zayıf kalıyor. o yüzden standart bir tüp bebekle belki yüzümüz güler. ama ard arda tutmayanlar yada tutup da düşük yapanlar için mikroenjeksiyon yada farklı döllendirme teknikleri oluyor tabiki ama rabbim inşallah oralara kadar bekletmez bizi.

Karşıda Umut tup bebek merkezini düşünebilirsiniz o zaman cnm. Benim merkezdede paket halinde fiyat , transfer +ilaçlar ve tahliller olarak var. Ben bu sekilde aldım. Ortalama en fazla 6.000 gibi tuttu. Hersey dahil ama yaptıgım e2'ler felanda . Beni. Dr yumoslar belli seviyeye elene kadarr 2 yapmıyor . Yaklaşık 16 mm olduklarında olgunluklarını alamak icin test yapıyor. Ben toplamda2 kere e 2 yaptırdım mesala. Kisiden kisilere değişir ama muhakkak. Yumurta oylama sonrasi bı tahlil yapmıyor. Zaten progestan icin her gun iğne oluyorsun eğer sağlıklı bir gebelik oluşacaksa düşmesi mümkün degil her Türklüğe takviyeyi kullanıyorsun o yüzden dr test bekleme suresince strese sokmama taraftarı. Çalışınca ugrasamiyorumki cnm yaa rapor icin. Keske olsada o paraları vermesek ama iste:/ Hayirlisi bakalim artık ins. Daha fazla masrafa sokmadan gelir bebislerimiz:36:Ben Eylül'de başlıycak cnm bu arada genetik testleri yaptırılan bakalim.

Amanda amann maşallah masallahhh :nazar::nazar: Gelsin artık ikiz bebeler yahuu :))

anladım canım çok güzel açıklamışsın sağol demek genelde olgunlaştıktan sonra bakılıyor e2 ye demekki dolu mu boş mu yumurta diye hımmm :) canım inşallah 2. aşılamam tutar da gerek kalmaz ama eğer tutmazsa ben devlette devam edicem yoluma nasılsa onlar da tutmazsa tüp olarak yani özellere bayılıcaz paraları :)

cok şükür start ı vermişsin..hadi hayırlısı canım benim...rabbim bu defa gönlünün muradını verir inşallah..ve inşalahh..bu son aşılaman olur ve tüpe de gerek kalmaz canım ...öpüyorum cok..

sağol canım benim. çok beğendim tüp bebekteki doktorumu tüp bebek bölümü takip edicek demiştim ya hepsi uzman doktorlar güzelce dosyama baktı beni öyle muayne etti. sol taraf çok net sol yumurtalığın temiz kist yok rahim içi de normal görünüyor dedi. sonra sağ a baktı detaylıca ne olduğunu anlamaya çalıştı. kiste benzemiyor dedi ama yumurtalığa da benzemiyor dedi :) ben de geçen ay sağda çok güzel yumurtalarım vardı doktor öyle söylüyordu dedim şaşırdı pelvik mr ımı inceledi dosyadan ama bak sağ over tanımlanamamıştır yazıyo dedi. gerçekten de öyle. ben de bilmiyorum doktor bey dedim yumurtlama oluyo ilacı verince dedim takip edicez dedi. embriyonik bir kalıntı da olabilir dedi. ama bence o benim tam gelişememiş yumurtalığım. ilaçları verdikçe gelişiyor ve yumurtluyor. kısmet işte sevdecim bakıcaz inşallah 2. aşılamam tutar da tüpe gerek kalmaz.bi ara sana histeroskopi yaptık mı biz dedi hayır dedim. korktum yapalım dicek diye. ama eşimde yapılması iyi olur ne var ne yok tam olarak net bir şekilde öğrenilirdi dedi. belki de tüpe gerek kalmaz tedavini olursun dedi. bilemiyorum artık. ilaca da başladık hele bir atlatalım da şu 2. aşılamayı tüp bebek ilaçları da ağır belki de bir laparoskopi yaptırırım :)

sağol canım inşallah darısı benim başıma çok güzel büyüyorlar yumurtaların sen de mi puregon kullanıyorsun kız içime doğuyor bu yumoşlardan birisi tutacak inşallah artık bizim de yüzümüz 2. aşılamalarda güler inşallah. canım bende yumurta oluyor güzel ve kaliteli eşimde de sorun yok çok şükür değerleri iyi hareketlilik falanda süper hatta aşılama raporu çıkarttırırken zeynep kamildeki üroloji raporu eşime rapor yazarken son yapılmış spermiogramını götürmüştük koç gibi spermlerin demiş çok gülmüştük :) bendeki sorun tek tüplü olmam bu yüzden gebelik şansım azalıyor tüpümün olduğu yumurtalığım çoğunlukla zayıf kalıyor. o yüzden standart bir tüp bebekle belki yüzümüz güler. ama ard arda tutmayanlar yada tutup da düşük yapanlar için mikroenjeksiyon yada farklı döllendirme teknikleri oluyor tabiki ama rabbim inşallah oralara kadar bekletmez bizi.

anladım canım çok güzel açıklamışsın sağol demek genelde olgunlaştıktan sonra bakılıyor e2 ye demekki dolu mu boş mu yumurta diye hımmm :) canım inşallah 2. aşılamam tutar da gerek kalmaz ama eğer tutmazsa ben devlette devam edicem yoluma nasılsa onlar da tutmazsa tüp olarak yani özellere bayılıcaz paraları :)

sağol canım benim. çok beğendim tüp bebekteki doktorumu tüp bebek bölümü takip edicek demiştim ya hepsi uzman doktorlar güzelce dosyama baktı beni öyle muayne etti. sol taraf çok net sol yumurtalığın temiz kist yok rahim içi de normal görünüyor dedi. sonra sağ a baktı detaylıca ne olduğunu anlamaya çalıştı. kiste benzemiyor dedi ama yumurtalığa da benzemiyor dedi :) ben de geçen ay sağda çok güzel yumurtalarım vardı doktor öyle söylüyordu dedim şaşırdı pelvik mr ımı inceledi dosyadan ama bak sağ over tanımlanamamıştır yazıyo dedi. gerçekten de öyle. ben de bilmiyorum doktor bey dedim yumurtlama oluyo ilacı verince dedim takip edicez dedi. embriyonik bir kalıntı da olabilir dedi. ama bence o benim tam gelişememiş yumurtalığım. ilaçları verdikçe gelişiyor ve yumurtluyor. kısmet işte sevdecim bakıcaz inşallah 2. aşılamam tutar da tüpe gerek kalmaz.bi ara sana histeroskopi yaptık mı biz dedi hayır dedim. korktum yapalım dicek diye. ama eşimde yapılması iyi olur ne var ne yok tam olarak net bir şekilde öğrenilirdi dedi. belki de tüpe gerek kalmaz tedavini olursun dedi. bilemiyorum artık. ilaca da başladık hele bir atlatalım da şu 2. aşılamayı tüp bebek ilaçları da ağır belki de bir laparoskopi yaptırırım :)

canımm inşallah darısı seninde başına sağlıkla büyüsün yumoşların ben gonal f kullanıyorum canım diğer aşılamamda da onu kullandım bu ilaca iyi tepki veriyo benimkiler..inşallah içine doğan olur canım bu yumoşlardan biri bebiş olarak geri döner bana..dediğin gibi inşallah 2.aşılamalarımızın sonucunu güzel bir şekilde alırız..bence sende farklı döllendirme teknikleri uygulanmaz oraya kadar gelmez durum maşallah eşinin spermleriyle senin yumurtalarının durumu iyiymiş..tek tüplü olmanada takılma allah istedikten sonra ister tek olsun ister iki tüpün oluyo biliyosun..2 tüpü olupta yumurtası olmayıp hamile kalamayan çok kişi var biliyosun..inşallah tüpe gerek kalmadan bu aşılamanda hamile kalırsın canımcım :16:

Allahım yardımcısı olsun ..................bebegini korusun

kızlar selammmm bişey sorcam
ben bu ay aşılama yaptırcam inşallah cuma günü olcak.
ama ben serophen kullandım iğne değil.4tane falan yumoş vardı ama boyutları küçük
dün benim 10.günümdü boyutları 10 12 idi hepsinin.şimdi aşılamayı kaç olunca yapar doktor
yarın yine kontrol var büyüdüyse cuma aşılama olcak.1günde kaç mm büyür acaba

Maasallah ne kadar yogun bir gun olmus bugün. Oku oku bitmedi vallah.
Arkadaslar sadece aklıma bir soru takıldı. Aşılamada neden bol su içmeliyiz? Vallah ben normal içtiğim gibi ictim, bı ise mı yarıyor? Simdi gidip hemen su iceyim bari.
Allahım Pekkan arkadasımıza da yardım etsin, hayirlisi olsun insallah.

ama ben serophen kullandım iğne değil.4tane falan yumoş vardı ama boyutları küçük
dün benim 10.günümdü boyutları 10 12 idi hepsinin.şimdi aşılamayı kaç olunca yapar doktor

5 metre büyüyo:27::27:

arkadaşlar malesef iyi haberlerle gelemedim. 1. tüp bebek denemem sanırım dış gebelikle sonuçlandı.Değerim çok az yükselmiş.Dr. dış gebelik olma ihtimali yüksek dedi.Cuma tekrar test yapılacak kendiliğinden düşmezse ve dış gebelikse ilaçla düşürmeye çalışacaklar. Kısmet değilmiş.önce tutsun diye dua ederken şimdi kendiğinden düşsün diye dua ediyorum:(((((((Kendimi iyi hissedersem 3 ay sonra ikincisini yaptıracağım sanırım.

cnm hayırlısı olsun ne denirki :(

cnm bildiğim kadarı ile en fazla 2 mm

Back
X