Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çokk teşekkür ederim tatlımmm peki sencede iğneden sonra yumurtanın büyümesi dururmu.yani doktorunuz öle bişey dedimi hiç.netten bakıyorum bulamıyorum doktorada soramadım

iğneden sonra yumurta büyümez cnm zaten çatlayacak senin yumurta 18mm olur yarına kadar..

kızlar herkese öncelikle merhaba bugün yumurta kontrolüm vardı yarın içinde doktorum çatlatma iğnemi vurcaktı ama benim yumurta çatlamış doktor hemen eşini çağır aşılama yapcam dedi tabi bizde bi telaş eşim hemen geldi allahtan işyeri yakındı sonra 2 saat spermlerin yıkanmasını bekledik ve ben 2. aşılamamı oldum bu seferde çok acıdı ama sonrasında allahtan fazla ağrım olmadı doktor beni 4 saat yatırdı salmadı eve daha yeni geldim hemen bi duş aldım size yazayım dedim bu seferde umudum yok ama yinede 1 kere daha denemek istedik buda olmazsa artık tüp bebeğe yönlencez bakalım hayırlısı benim içinde dua edin

canım hayırlı olsun tedavin:16:: keşke hemen duş almasaydın beklemesi lazımdı içinde kısmet yinede tüp bebekte bile 2gün yasak abartıp bir hafta duş almayanlarda bu sıcakta daynılmaz tabi ama aşılama o gün bekleyin ilişkilerdede sabahı bekleyin duş için:17::17:
doktorum hep öyle tavsiye ederdi bana.

selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallah :nazar: bugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar

canım hayırlısı olsun ınsallah kavusursun bebısıne saglıklı bı sekılde cok yumosun olmus neguzel oguzel bulusmada gerceklesırse oh degmeyın keyfımıze:)

iğneden sonra yumurta büyümez cnm zaten çatlayacak senin yumurta 18mm olur yarına kadar..

teşekkür ederim canım ama ben yarın değil azsonra olucam iğnemi.
artık 17mm lik yumurtadan umudum.ama çokta umutlu değilim hatta hiç değilim.
bana kalsa yaptırmıycam ama eşim ısrarla yaptıralım diyor.

selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallah :nazar: bugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar

ooooo maaşallah hadi bakalım gelsin bebişler.................inşallah Allahım duy sesimizi birde ikiz olurmuş

Günaydın hanımlar ... hepimiz için güzel bir gün olur..
aşılaması olan ve yapılacak olan arkadaşlar hayırlısı olsun haklarınızda.. umarım her şey gönlünce yolunda gider emellerinize sağlıkla kavuşursunuz.. bizlere de umut olursunuz..

güzel yumurtalar güzel sağlıklı bebek olarak inş sana gelirler :)

Günaydın hanımlar ... hepimiz için güzel bir gün olur..
aşılaması olan ve yapılacak olan arkadaşlar hayırlısı olsun haklarınızda.. umarım her şey gönlünce yolunda gider emellerinize sağlıkla kavuşursunuz.. bizlere de umut olursunuz..

günaydın canım ne güzel dua etmişsin inş herkes bebeğine kavuşur...

günaydın canlar nasılsınız bugün keyfiler yerindedir inşallah :3::3:

superim..günaydın canım,, cumartesi aşılamana giriyorsun demek.bak tedaviye başlayayım mı başlayacağım derken bitti bile neredeyse hayırlısı ile aşılamanda güzel geçecek ve sen bu sefer hamile kalacaksın hayatım sonra masall demişti dersin inşallah...

Superisi canımmm inşallah çok güzel geçer aşılamam kuzummmm.
Çok sevindim olumlu gelişmelerine :)))
Heycanla olumlu haberlerini bekleyip dua edicem senin için.
İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşusunuz.

kanamanın durmasına çok sevindim pelikancım,,inşallah bir daha da olmaz bol bol istirahat et kesildi diye ayaklanma ye iç yat canım ..muayenen yarındı yanlış okumadıysam güzel haberler al..bebeğin-meleğin sımsıkı tutunsun annesine sağlıkla kal canım.

Superisi canımmm inşallah çok güzel geçer aşılamam kuzummmm.
Çok sevindim olumlu gelişmelerine :)))
Heycanla olumlu haberlerini bekleyip dua edicem senin için.
İnşallah hepiniz bebişlerinize kavuşusunuz.

pelikancım inş sağlıkla bebeğine kavuşup yaşadığın sıkıntıları bu günleri hemen unutur mutlu sağlıklı bi şekilde bebeğini büyütürsün canım :emir_bebek:

Gunaydın kızlar nasılsınız bugun erkencıyım ben kan verdım troıd ıcın kahvaltımıda yaptım keyıf yapıyorum artık

Back
X