Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olması gerektiği gibisin..hep böyle mutlu bekle ..kazanan kavuşan olursun canım.

birbirimize verdiğimiz destek olsun , yaklaşımımız olsun burada her şey bize moral oluyor... her ne kadar sanalda olsa burada gördüğüm desteği, anlayışı gerçekte görmüyorum desem yalan olmaz .... masalcım nasıl geçiyor günlerin ?

olması gerektiği gibisin..hep böyle mutlu bekle ..kazanan kavuşan olursun canım.

inş canım hepimiz kazanacığız inş bu savaşı üzülmemek elde değil tabili ama kendimizi yıpratmaktan başka olumlu bi yanı da yok artık herşeyi oluruna bıraktım zaten bu ay dinlenmedeyim hayırlısıyla önümüzdeki ay maraton tekrardan başlıcak inş allah nasip ederse :)

inş canım hepiiz kavuşacağız inş üzülüyoruz ama kendimiz yıpratmaktan başka bişey olmuyor herşey rabbimin izin verdiği gibi oluyor artık herşeyi oluruna bıraktım zaten bu ay dinlenmedeyim artık önüzdeki ayı beklicem :) sabırsızlıkla....

öyle.... herşey O'nun izin verdiği müddetçe var ve olur.....bu ayın tadını çıkart aklında ne varsa yapmayı ertelediğin yada istediğin yap canım .....elim sen de oynar gibiyiz birimiz bir ay ara verirken diğerimiz yeni tedavisine başlar diğeri beklerken...sonra diğeri sonuç alır beklemeye girer bekleyen tedaviye başlar bir umut....yeni tur yeni şans şeklinde bir daire etrafında dönüyoruz bakalım kısmetlerimiz var mı nerede nezaman bilmeden..

birbirimize verdiğimiz destek olsun , yaklaşımımız olsun burada her şey bize moral oluyor... her ne kadar sanalda olsa burada gördüğüm desteği, anlayışı gerçekte görmüyorum desem yalan olmaz .... masalcım nasıl geçiyor günlerin ?

evet canım haklısın çünkü en yakınların bile üzülme olur diyip geçiyor ya da bir sürü soru hepimiz aynı savaşı verdiğimiz için beler çektiğimizi nasıl hissettiğimizi birbirimizi çok iyi anlıyoruz burda duyduğumuz pozitif sonuç bile sanki kendimiz hamile kalmış gibi seviniyoruz

:)) yukarıda görürsün ben de senin hatrını sormuştum sen de benimkini sormuşsun :)) idare eder canım dün ateşlendim biraz boğazımda sıkıntı yaşadım su içinde bir üşü bir terle..sersem gibiyim 2 gündür sıcaklardan klimalar -açık ortam dengesizliği yapıyor yapacağını kış mevsiminden çok yazın çekinirim hep bu hastalık durumlarından .pek keyfim yok canım manevi olarak ta çok iyi hissetmiyorum belki bedenimde ki dirençsizlik ruhumada yansımıştır.sen iyimisin canım sen neler yapıyorsun

:)) yukarıda görürsün ben de senin hatrını sormuştum sen de benimkini sormuşsun :)) idare eder canım dün ateşlendim biraz boğazımda sıkıntı yaşadım su içinde bir üşü bir terle..sersem gibiyim 2 gündür sıcaklardan klimalar -açık ortam dengesizliği yapıyor yapacağını kış mevsiminden çok yazın çekinirim hep bu hastalık durumlarından .pek keyfim yok canım manevi olarak ta çok iyi hissetmiyorum belki bedenimde ki dirençsizlik ruhumada yansımıştır.sen iyimisin canım sen neler yapıyorsun

masalcım çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine moralini yüksek tutmaya çalış canım...

:) fark etmemişim canım benim ya kususra bakma lütfen...
geçmiş olsun .. dikkat et kendine canım .. yazın daha çok hastalanıyoruz zaten sağolsun klimalar.. ama sen kendine dikkat etmen bir dönemindesin arkadaşım .. vücüdunun kırıklığından dolayı kendini öyle hissediyorsundur.. sen bol bol sıvı tüketmeye gayret et canım..
ben ne yapayım Kemer de sıcak ve nemden pişiyoruz.. nefes almakta zorlandığımı hissediyorum bazen .. biliyorsun şu an tedavilere ara verdiğimden tatildeyim :) sabahları eşime yardıma geliyorum öğleden sonraları da bazen denizde bazen de arkadaşlarla vakit geçiyorum ..

:) fark etmemişim canım benim ya kususra bakma lütfen...
geçmiş olsun .. dikkat et kendine canım .. yazın daha çok hastalanıyoruz zaten sağolsun klimalar.. ama sen kendine dikkat etmen bir dönemindesin arkadaşım .. vücüdunun kırıklığından dolayı kendini öyle hissediyorsundur.. sen bol bol sıvı tüketmeye gayret et canım..
ben ne yapayım Kemer de sıcak ve nemden pişiyoruz.. nefes almakta zorlandığımı hissediyorum bazen .. biliyorsun şu an tedavilere ara verdiğimden tatildeyim :) sabahları eşime yardıma geliyorum öğleden sonraları da bazen denizde bazen de arkadaşlarla vakit geçiyorum ..

canım kıskandım şimdi bak seni deniz kum güneş ohhhhhh vakit olsada bende gidebilsem süper olur du ama nerdee :( artık sen bizim yerimize de gir denize :8:

Son düzenleme:
canım kıskandım şimdi bak seni deniz kum güneş ohhhhhh vakit olsada bende gidebilsem süper olur du ama nerdee :( artık sen bizim yerimize de gir denize :8:

buyur gel arkadaşım beraber gidelim :) üzülmeyin ben sizin içinde birer kez girerim denize :):)

buyur gel arkadaşım beraber gidelim :) üzülmeyin ben sizin içinde birer kez girerim denize :):)

sağol canım benim sen bizim yerimize bol bol yüz :) kemer çok güzel geçen yaz ordaydım bu yaz kısmet artık biraz zor gideriz :( ama insana iyi geliyor tatil stres atıyoruz

sağol canım benim sen bizim yerimize bol bol yüz :) kemer çok güzel geçen yaz ordaydım bu yaz kısmet artık biraz zor gideriz :( ama insana iyi geliyor tatil stres atıyoruz

kemer tatil için güzel de yaşamak için pek ideal bir yer değil canım :) zaten kemer'in tadını çıkaranlar tatil için gelenler oluyor :) biz sezonda çalıştığımızdan eşimle ancak kış aylarında tatil yapabiliyoruz..

tatil kime iyi gelmez ki.. adını duymak bile insana yetiyor..geçen sene tedavilerden pek yazdan bir şey anlamamıştım... şimdi ara verdiğimden kendimi biraz daha rahatlamış , tatil moduna soktum açıkcası..

çokk teşekkür ederim tatlımmm peki sencede iğneden sonra yumurtanın büyümesi dururmu.yani doktorunuz öle bişey dedimi hiç.netten bakıyorum bulamıyorum doktorada soramadım
Ben büyümez diye biliyorum canım zaten büyürse kendiliğinde diger büyük yumurtanın çatlama riski var.

Back
X