hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık
ahh be güzelim bnmde gözüm dikili kalıyor bi hamile görünce ,küçük bebeği kucağında anne baba görünce eşimin suratı..
muayne günlerimin gebe polikliniği gününe denk gelmeleri ,aşılamalarımın doğum hanede yapılmsı bi yerde sancılanan kadınlar yeni doğanlar, dışarda heyecanlı bekleyiş çok yaralanmalarım oldu ama inan pes etmeden devam edeceğim abartmıyorum menopaza girene kadar zorluycam

sende umudunu kaybetme bende negatif görünce veya adet olunca aynı bunalımı yaşıyorum ,o iri yarı adamın dolu gözleri çok koyuyor ama geçecek diyorum ve geçecek biliyorum ALLAHın izniyle bizde kavuşcaz minnak sıpalarımıza