çözdüm tabi çözmemmi artık bundan sonra yandın sen bittin, benim hayallerimle oynadın, degersiz bir kagıt parçası gibi fırlatıp attın beni nayırrrr![]()
atarmıyım hiççç bak en sonunda işlem tamam diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çözdüm tabi çözmemmi artık bundan sonra yandın sen bittin, benim hayallerimle oynadın, degersiz bir kagıt parçası gibi fırlatıp attın beni nayırrrr![]()
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede toparlanıp yeniden başlarsın tedaviye...NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah..hayırlı cumalarınız olsun..yarın bu saatlerde aşılamaya girmeye hazırlanıyo olucam dualarınıza ihtiyacım var..
atarmıyım hiççç bak en sonunda işlem tamam diyorum![]()
selam kızlar bende bugün 3.kontrole gittim..benim yumoşlar solda 19,5mm 16,5 ve 13.5mm, sağdada 16,5 ve 14,5mm olmak üzere büyüyen 5 tane var maşallahbugün son iğnemi oldum yarın akşam 6da çatlatma iğnemi vurulucam ve cumartesi sabah 11de 2.aşılamam olacak hayırlısıyla..dualarınızı bekliyorum kızlar
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
bugün ilk defa bir doktor bana sen çok özel bir hastasın dedi. bunu diyen zeynep kamil hastanesinin tüp bebek bölümündeki uzman bir doktor. sahip olduğum rahim anomalisi %5 görülen anomalilerin arasında ennnn nadir görüleniymiş. yarım rahimli olmak. buna bağlı olarak tüpümün olmadığı tarafta böbreğimin de olmaması. yani benim hem sağ tüpüm hem sağ böbreğim hemde rahmimin sağ tarafı yok hiçbirisi gelişmemiş. ama ben yine de şükrediyorum. bol su içerek böbreğime iyi bakıyorum 1 tanesi olduğu için şükrediyorum. bu problemler doğum yapmama engel değil çünkü sağ tüpüm sağ yumurtalığım ve rahmim çok sağlıklı buna şükrediyorum. rahmim biraz küçük tabiki yarım olduğu için ama onun da çaresi var dikiş atılıyor rabbim istedikten sonra. ve ben hala ümitliyim olacağına dair inancımı hiçbirzaman kaybetmiyorum. herşey için şükretmek lazım doktorum da bu ender durumdan dolayı özel olduğumu söyledi. bunu farkettiği için çok mutuyum bugün daha 8. günüm solda gelişen hiç folikülüm yok. 1. aşılamamda doz arttırımımın erken yapıldığını söyledi infertilitede olmuştu o , bu tüp bebek bölümü tarafından takip ediliyor. erken arttırmışlar dozu biz sabırlı olucaz 75 le devam edicez dedi. doktora aşık oldum galibaçok bayıldım çok. ilgili. mükemmel bir doktor. dosyamın içine düşüyo her defasında.neyse sabırlı olucaz işte 75 le devam geç de olsa sağlıklı gelişen bir yumurta istiyor sanırım bu doktor.
ben çok rahatım hiç üzülmüyorum güzelce iğnelerimi yapıyorum. Alllahtan hayırlısını diliyorum. eğer 2. aşılamam da tutmaz sa b ölüm doktorlarım ne derse onu yapıcam.
bugün ilk defa bir doktor bana sen çok özel bir hastasın dedi. bunu diyen zeynep kamil hastanesinin tüp bebek bölümündeki uzman bir doktor. sahip olduğum rahim anomalisi %5 görülen anomalilerin arasında ennnn nadir görüleniymiş. yarım rahimli olmak. buna bağlı olarak tüpümün olmadığı tarafta böbreğimin de olmaması. yani benim hem sağ tüpüm hem sağ böbreğim hemde rahmimin sağ tarafı yok hiçbirisi gelişmemiş. ama ben yine de şükrediyorum. bol su içerek böbreğime iyi bakıyorum 1 tanesi olduğu için şükrediyorum. bu problemler doğum yapmama engel değil çünkü sağ tüpüm sağ yumurtalığım ve rahmim çok sağlıklı buna şükrediyorum. rahmim biraz küçük tabiki yarım olduğu için ama onun da çaresi var dikiş atılıyor rabbim istedikten sonra. ve ben hala ümitliyim olacağına dair inancımı hiçbirzaman kaybetmiyorum. herşey için şükretmek lazım doktorum da bu ender durumdan dolayı özel olduğumu söyledi. bunu farkettiği için çok mutuyum bugün daha 8. günüm solda gelişen hiç folikülüm yok. 1. aşılamamda doz arttırımımın erken yapıldığını söyledi infertilitede olmuştu o , bu tüp bebek bölümü tarafından takip ediliyor. erken arttırmışlar dozu biz sabırlı olucaz 75 le devam edicez dedi. doktora aşık oldum galibaçok bayıldım çok. ilgili. mükemmel bir doktor. dosyamın içine düşüyo her defasında.neyse sabırlı olucaz işte 75 le devam geç de olsa sağlıklı gelişen bir yumurta istiyor sanırım bu doktor.
ben çok rahatım hiç üzülmüyorum güzelce iğnelerimi yapıyorum. Alllahtan hayırlısını diliyorum. eğer 2. aşılamam da tutmaz sa b ölüm doktorlarım ne derse onu yapıcam.
canım sana bişey sorcam yumurtanın oluşmadığını yazmışsın fsh yüksekliğindenmi kaynaklanıyo bende aynı durumdayım 2. aşılamamı yaptırdım ama bunda da umudum yok tüp yaptırsam anca 1 tane yumurtam oluyo bunlada bana tüp yapmazlar deme
canım fsh yüksekliği zaten erken menapoz belirtisi , dolayısı ile bizlerin yumurta rezervleri azalmaya başladıgı için fsh degerimiz yükseliyor.ve ignelere ilaçlara saglıklı bir bayanın verdiği tepkiyi veremiyoruz ve az sayıda yumurta oluşuyor. Ama bu her tüp deneyen için aynı olacak diye bir koşul yok. Mesela benim aşılamada 3 yumurta vardı tüpte 1 tane oldu. oda gelişmedi.
hadi ya benimki daha vahim o zaman aşılamada o kadar ilaca rağmen 1 tane oldu
kızlar nasılsınız ercelf canım tedaviye başladın sanırım hayırlı olsun mda sen ne durumdasın bitanem dogum kontrol hapıyla aran nasıl? beni mahveder o hapta sinir bulantı isteksizlik iştahsızlık bütün yan etkileri yani:111::111: rabbim bizi koruyor ama işte onu içmedende hiç bir tedaviye başlayamadımbu aralar iştahım çoook açık devamlı yemek istiyorum inş hamileyimdir degilsem baya uğraşcam bu kiloları vermek için bir tabak dolusu kızartma yemek istiyorum yogurtlu üstü domates sosluuuuuu
![]()
bence öyle düşünme, hiç belli olmaz bu işler ne yani şimdi ben yeni tüp bebekte hiç yumurta alamayacakmıyım , elbette alacagım zaten doktorların istediği çok yumurta degil sağlıklı yumurta , diger topic lerden birisinde biriyle tanışmıştım kızın tüp bebekte tek yumurtası olmuş ve o tek yumurta embiryo oluyor ve şimdi hamile olacagı varsa her şekilde olur ona bakarsan bazılarınında 5-6 yumurtası oluyor hepsi embiryo oluyor hatta 1-2 tane transfer yapılıyor ama kısmetinde yoksa tutmuyor.Hiç bunlara kafa yorma sen tedavine odaklan unutma sayı degil kalitesi önemli.
kızlar bişey sorcam sizlere benim öğleden beri kasıklarım yumurtalıklarım ağrıyo neden kaynaklanıyodur yumurtalar çatlamış sanırım dimi
ne kötü bir davranış bu böyle , yahu bir doktora yakışırmı böyle söylemek zaten insanlar kendi başına bu işi yapabilse sana gelemzlerdi. takılma sakın böyle şeylere olsunda ziyarete gidersin bunu söyleyen doktora gazeteye çıkmadan size haber verelim dedik diyede ilave edersin.Bizdede hareket ve sayı problemi var ama tüp bebekte bunlar sorun degil biliyorsun. 1 tane bulunca iş görüyor.doğru söylüyosun canım doktorda 1 yumurtanın yetebileceğini söylüyor ama bizde sadece yumurta sorun değil eşimdede hareket problemi var gittiğim bi doktor sizin çocuğunuz olursa gazetelik olursunuz yani o kadar imkansız demek istedi benim baya moralimi bozmuştu ama dediğin gibi 1 tanecik olsun kaliteli olsun
yaşasın perimin yumoşları çatlamaya başladı, çatlatma ignesinden sonra agrı oluyor uzucum bendede olmuştu hatırlamıyormusun ilk aşılamada sizin başınızın etini yemiştim eyvah adet oluyorum diyekızlar bişey sorcam sizlere benim öğleden beri kasıklarım yumurtalıklarım ağrıyo neden kaynaklanıyodur yumurtalar çatlamış sanırım dimi
merhaba kızlar..daha önceden de yazmıstım asılama olduğum zamanlarda...
simdi ise tüp bebek tedavisine basladım gonalf 300 kullanıyorum.3. iğnemi yaptık bugün..inşallah emeklerimizin karsılığını alırız...