Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim tatlım umarım öylesindir.
Bak şimdi daha ben yemekte yememiştim. Sen zaten çokta güzel yemek yaparsın bilirim çok tarif ve resim aldık zamanında senden agzımızın suyu aka aka.
Hapın yan etkilerine gelince evet hepsini yaşıyorum malesef içmek zorundayım.

ay canım eskiye götürdün beni neydi o durmadan bişeyler yap besle kaynanayı:90::90:lakin kendimi besleyip emelime ulaşmaktan onur duyuyorum:56: inş sende yemişsindir bu arada bişeyler :16:
derin bakma sen o dra delimine mdanın takdiği iyiymiş çok güldüm gazeteden önce sana getirdim hehe:) benimde ilk tüpümde niye tutmamış olabilir demiştim druma aletler bozuldu bu ay herkezin tutmadı demezmi tövbeya gülüyüm ağlayımmı :36:

canım bilemedim ama çatlatma iğneni vurmuş muydun? eğer vurmadıysan yumurtalar büyümeye devam ettiğinde de ağrı olabiliyor.

dün akşam 6da vurdum canım yumurtalar büyümüyodur herhalde iğneden sonra :26:

ne kötü bir davranış bu böyle , yahu bir doktora yakışırmı böyle söylemek zaten insanlar kendi başına bu işi yapabilse sana gelemzlerdi. takılma sakın böyle şeylere olsunda ziyarete gidersin bunu söyleyen doktora gazeteye çıkmadan size haber verelim dedik diyede ilave edersin.Bizdede hareket ve sayı problemi var ama tüp bebekte bunlar sorun degil biliyorsun. 1 tane bulunca iş görüyor.

yaşasın perimin yumoşları çatlamaya başladı, çatlatma ignesinden sonra agrı oluyor uzucum bendede olmuştu hatırlamıyormusun ilk aşılamada sizin başınızın etini yemiştim eyvah adet oluyorum diye:52:

doğru söylüyosun canım şimdi hatırladım çatlasında patlasın yumoşlar yarında bebiş olsunlar inşallah :16:

kızlar biraz önce klinikten aradılar yarın kaçta gelceğimizi hatırlatmak için sanki allah arattı onları :1: bende hemen doktorumu istedim telefona hemşiresiyle konuştum dedim ilk aşılamada böyle olmamıştı diye oda bana bu sefer yumurtan fazla olduğu için sancın olması normal dedi..şu fazla yumoşların bana ettiklerine bakın ya :ssz: bulantın varmı dedi yok dedim eğer olursa haberimiz olsun dedi gece kaç olursa ara dedi iyi dedim bende..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum..:10:

merhaba kızlar..daha önceden de yazmıstım asılama olduğum zamanlarda...
simdi ise tüp bebek tedavisine basladım gonalf 300 kullanıyorum.3. iğnemi yaptık bugün..inşallah emeklerimizin karsılığını alırız...

hoşgeldin cnm tüp bebek tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı embriyoların olur ve bebiş olarak geri dönerler sana..

ay canım eskiye götürdün beni neydi o durmadan bişeyler yap besle kaynanayı:90::90:lakin kendimi besleyip emelime ulaşmaktan onur duyuyorum:56: inş sende yemişsindir bu arada bişeyler :16:
derin bakma sen o dra delimine mdanın takdiği iyiymiş çok güldüm gazeteden önce sana getirdim hehe:) benimde ilk tüpümde niye tutmamış olabilir demiştim druma aletler bozuldu bu ay herkezin tutmadı demezmi tövbeya gülüyüm ağlayımmı :36:
rana bu arada kayınvaliden ve görümcen hala senlemi yaşıyor.

kızlar biraz önce klinikten aradılar yarın kaçta gelceğimizi hatırlatmak için sanki allah arattı onları :1: bende hemen doktorumu istedim telefona hemşiresiyle konuştum dedim ilk aşılamada böyle olmamıştı diye oda bana bu sefer yumurtan fazla olduğu için sancın olması normal dedi..şu fazla yumoşların bana ettiklerine bakın ya :ssz: bulantın varmı dedi yok dedim eğer olursa haberimiz olsun dedi gece kaç olursa ara dedi iyi dedim bende..şimdi uzattım ayaklarımı yatıyorum..:10:
ohhhh ay pericim ben çok heyecanlandım yaw:18: senin yerine sanki ben aşılama olacagım :30:

canım maşallah nazar değmesin inşallah ya demek 3. kontrolünde pırtladı bunlar böyle :) yani anca büyümüşler 19,5 mm olan umut vaadediyor ama diğerleri de çok iyi aşılamadan sonra seni bol sevişmeli günler bekliyor hihihi :) çünkü geriden geliyolar sırayla :) ay çok sevindim darısı benim başıma inşalllah. benim bugün 8. günüm ve henüz gelişen hiç folikülüm yok iğnelerin 4. günüydü bugün. inşallah olucak doktorum sen çok özel bir hastasın dedi sabırlı olucaz ve 75 ile devam edicez dedi yavaş yavaş ama sağlıklı büyüyen bir folükül elde edicek sanırım benim valla 10 günü geçer daha aşılamamın olması...benim unicorn uterus rahim anomalim var sağ tüpüm yok buna bağlı olarak sağ yumurtalığımda yok. en nadir görülen anomali imiş yani ben türünün son örneğiyim :)))) Allahtan hayırlısını diliyorum çok alıştım artık hiç üzülmüyorum sabırla ve rahatça iğnelerimi yapıyorum.

canım böyle isyan etme lütfen Allahın gücüne gider. ben de zaman zaman senin gibi o kimsesiz sokağa atılan çocukları gördükçe bunlara veriyosun da bize niye vermiyosun rabbim diye isyan ettiğim olmuştur ama Rabbimin yarattığı her şeyde bir hikmet vardır o çocuklar da belki hayata 10 - 0 yenik başlıyolar ama iyi aileler tarafından evlat ediniliğ huzurla yaşayacakları sıcak yuva saadetine kavuşuyolar. herkesin imtihanı farklı hepimiz bişeylerle sınanıyoruz. ben dün kanserden dedemi kaybettim toprağa verdik. o yaşlıydı ama nice genç kanser hastası var. sen önce sağlıklı olduğuna dua et canım gerisini zaten rabbim bilir..

canım benim çok sağol darısı seninde yumoşların başına inşallah :1: senin yumoşlarda anca büyür canım takılma..çok sevindim moralini bu kadar düzgün olmasına ve pozitif ve mutlu olmana..ne kadar terslik olursa olsun sen böyle dimdik durdukça bebişine kavuşman çok yakındır canım :16: hep böyle mutlu umutlu ol..

canım yeni tedavin hayırlı olsun..aşılaman da basarılı bi sekilde gerçekleşir ve pozitif sonuçlanır inşalllahhhhh:16::16:

rana bu arada kayınvaliden ve görümcen hala senlemi yaşıyor.

ohhhh ay pericim ben çok heyecanlandım yaw:18: senin yerine sanki ben aşılama olacagım :30:

valla tatlım bende hiç heyecan yok desem inanırmısın :24: yarın olsunda bitsin biran önce diyorum günleri saymaya başlayalım..ben yumoşlarımı tembihliyorum yumoş arkadaşlarınızı mda'yada gönderin mutlaka diye meraklanma sen çok kısa zamanda gelicekler..ve inan bende senin tüp bebek tedavinde senden daha çok heyecanlı olucam kesinlikle :54:

merhaba kızlar..daha önceden de yazmıstım asılama olduğum zamanlarda...
simdi ise tüp bebek tedavisine basladım gonalf 300 kullanıyorum.3. iğnemi yaptık bugün..inşallah emeklerimizin karsılığını alırız...

hayırlı olsun canım inş bukez muradına erersin yaşın kaç?
benimde 5.tüpüm ama gözün korkmasın benimki farklı biraz işlemlerim bitti bekliyorum:6:

of kızlar sormayın o doktora gidicem zaten eğer olursa mda canım seni okudukça kendime moral buluyorum çünkü hemen hemen aynı dertten muzdaribiz ben tüp bebek merkezinede gitmiştim başlıcaktık tedaviye ama miyom vardı bende ameliyat ol 6 ay falan geçsin öyle gel dediler sonra fsh bi ara düşer gibi oldu o sıradada doktorum aşılama deneyelim ilk önce dedi ilki tutmadı 2. olalıda 2 gün oluyo bugün bakalım buda tutmazsa tüpe geçcez ama kafama takılan 2 hastanede ayrı ayrı ölçtürdüm fsh ı birinde 10 değer düşük çıktı hangine inancağımı şaşırdım yüksek çıkan özel tüp bebek merkeziydi sonra doktoruma söylediğimde özel olduğu için masus yüksek çıkarıyolar falan dedi fazla inanma dedi bu doğrumudur sizce

of kızlar sormayın o doktora gidicem zaten eğer olursa mda canım seni okudukça kendime moral buluyorum çünkü hemen hemen aynı dertten muzdaribiz ben tüp bebek merkezinede gitmiştim başlıcaktık tedaviye ama miyom vardı bende ameliyat ol 6 ay falan geçsin öyle gel dediler sonra fsh bi ara düşer gibi oldu o sıradada doktorum aşılama deneyelim ilk önce dedi ilki tutmadı 2. olalıda 2 gün oluyo bugün bakalım buda tutmazsa tüpe geçcez ama kafama takılan 2 hastanede ayrı ayrı ölçtürdüm fsh ı birinde 10 değer düşük çıktı hangine inancağımı şaşırdım yüksek çıkan özel tüp bebek merkeziydi sonra doktoruma söylediğimde özel olduğu için masus yüksek çıkarıyolar falan dedi fazla inanma dedi bu doğrumudur sizce

canım moralini bozma lütfen bu kadar takılma fsh durumuna..hiçbir zaman 1 yada 2 doktorla sınırlı kalma cnm keşke bikaç yerde daha ölçtürseydin fsh'ı o zaman karşılaştırıdın en azından için daha rahat ederdi..sen şuan sadece aşılama sonucuna odaklan tutmazsa eğer ondan sonra tüp bebek için düşünmeye başlarsın..belkide tüp bebeğe hiç gerek kalmıcak..moral çok önemli unutma canım

Son düzenleme:

ayyy şimdi senin doktora gidip bir güzel pataklayacagım ama ne sinir bişeymiş o öyle :41: zaten güzelim bu fsh sabit bir deger degilki her seferinde farklı çıkabiliyor. Benim doktorum ilk ve son defa bir sene önce ölçtürdü bir daha bakmadı bile gerek yok dedi.Geçenlerde birisi ile konuşmuştuk ölçtürmüş 104 çıkmış kadının dünyası başına yıkılmış hemen ertesi gün tekrar öltürmüş stresten 124 olmuş.Aradan 1-2 ay sonra ölçtürmüş 13 çıkmış. Takılma sen bunlara ver bakıyım sen şu doktorun adresini bana :1:

canım moralini bozma lütfen bu kadar takılma fsh durumuna..hiçbir zaman 1 yada 2 doktorla sınırlı kalma cnm keşke bikaç yerde daha ölçtürseydin fsh'ı o zaman karşılaştırıdın en azından için daha rahat ederdi..sen şuan sadece aşılama sonucuna odaklan tutmazsa eğer ondan sonra tüp bebek için düşünmeye başlarsın..belkide tüp bebeğe hiç gerek kalmıcak..moral çok önemli unutma canım

sağol canım şimdiki doktorum iyi daha çok bana moral veriyo ayrıyeten oda fsh değerinin anlık bi değer olduğunu her an değişebileceğini fazla takılmamam gerektiğini söylüyor kafanı rahat tut diyor ama ben herşeyi kendime dert ediniyorum strese girmek için sanki bişeyler buluyorum sağolsun eşim beni strese sokmamak için elinden geleni yapıyo akşamları gelince o hizmet ediyo bana beni yerimden hiç kaldırmıyo allah inşallah emeklerimizin karşılığını verir canım hepimiz hak ediyoruz bunu bakalım bu sefer fazla düşünmemeye çalışıyorum 2 gün geçti bile kaldı 12 gün hadi hayırlısı

ayyy şimdi senin doktora gidip bir güzel pataklayacagım ama ne sinir bişeymiş o öyle :41: zaten güzelim bu fsh sabit bir deger degilki her seferinde farklı çıkabiliyor. Benim doktorum ilk ve son defa bir sene önce ölçtürdü bir daha bakmadı bile gerek yok dedi.Geçenlerde birisi ile konuşmuştuk ölçtürmüş 104 çıkmış kadının dünyası başına yıkılmış hemen ertesi gün tekrar öltürmüş stresten 124 olmuş.Aradan 1-2 ay sonra ölçtürmüş 13 çıkmış. Takılma sen bunlara ver bakıyım sen şu doktorun adresini bana :1:

canım benim o zaman acemiydik bu konularda o kadar çok üzülmüştümki şimdi artık biraz bilgi sahibiyim merak etme senden önce onu ben dövcem işin ilginç yani beni ameliyat eden doktor söylüyo bunu miyom ameliyatını yapan

sağol canım şimdiki doktorum iyi daha çok bana moral veriyo ayrıyeten oda fsh değerinin anlık bi değer olduğunu her an değişebileceğini fazla takılmamam gerektiğini söylüyor kafanı rahat tut diyor ama ben herşeyi kendime dert ediniyorum strese girmek için sanki bişeyler buluyorum sağolsun eşim beni strese sokmamak için elinden geleni yapıyo akşamları gelince o hizmet ediyo bana beni yerimden hiç kaldırmıyo allah inşallah emeklerimizin karşılığını verir canım hepimiz hak ediyoruz bunu bakalım bu sefer fazla düşünmemeye çalışıyorum 2 gün geçti bile kaldı 12 gün hadi hayırlısı

hayırlısı tabi canım düşünme aşılama olmamış gibi davran odaklandıkça daha çok kurarsın strese girersin..en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah canım :16:

Back
X