Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım çok yoğun oldukları için soramadım.
neyse artık bi kaç gün içer bırakırım.ama bi taraftanda düşünüyorum bebek yerleşene kadar 5 6 gün geçiyormuş tüplerde yolculuğu.
5 6 günde zaten tutunacağı kıvama gelir rahim.kafam çok karışık.

hangi ildesin canım hangi hastaneye gittin

Benimde dün test günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı :(
Adetimi bekleyeceğim simdi. Ama adet belirtisi falan da yok ya. Normal adet gunüm 27 si falan. Ama aşılamada erken geliyor degil mı adet? Yoksa ilaçlar geciktiriyor mu? Bakalım ne zaman gelecek? Hayırlısı artık.

hayırlısı olsun canım

teşekkür ederim kızlar ama ilk olmasının verdiği tecrübesizlikle böyle terslikler yaşadım.
sonu hayır olsun diyorum ama sanmıyorum çok umutsuzum.yumurtamın çatladığınıda düşünmüyorum.ateş ölçüyorum.
benim aşılamadan sonra öle batmalarım kasılmalarım falan olmadı.şu anda hiç yaptırmaamış gibiyim.
çok az kan geldi bi kaç saat sonra.
kızlar doktor bana vermedi ama ben kendim progestan aldım çünkü rahim kalınlığım 4mm idi.buna rağmen vermedi.
bende kendim aldım ama sizler günde kaç adet kullanıyorsunuz.

cnm dereceni kaldır at lütfennnnnnn

ölçme mi diyorsun seyhancım.çatladığımı bi kesinleştirsem ölçmeyeceğim.

cnm ölçme beyni rahat bırakmıyoruz böyle yaparak
sen elinden geleni allahın izni ile zaten yapmışsınnn gerisi takdir ilahi
kaldır dereceni çok ciddiyim bak biliyosun seninle biz orda tanıştık ama bende müthiş stres yaptıı
bu aşamada dereceyle zaten işin yok senin bi dünya iğne ilaç aldın
kendini yok yere strese sokma cnm benimmmm :38:

cnm ölçme beyni rahat bırakmıyoruz böyle yaparak
sen elinden geleni allahın izni ile zaten yapmışsınnn gerisi takdir ilahi
kaldır dereceni çok ciddiyim bak biliyosun seninle biz orda tanıştık ama bende müthiş stres yaptıı
bu aşamada dereceyle zaten işin yok senin bi dünya iğne ilaç aldın
kendini yok yere strese sokma cnm benimmmm :38:

çok haklısın canım boşa strese sokuyor beni gerçekten.
çıktımı çıkmadımı adetmi geliyor bilmem ne diyerek.
zaten bu ay aşılamada tutmazsa birşey yapmayacağım
sadece bekliycem allah ne zaman verirse ozaman olsun diycem.

çok haklısın canım boşa strese sokuyor beni gerçekten.
çıktımı çıkmadımı adetmi geliyor bilmem ne diyerek.
zaten bu ay aşılamada tutmazsa birşey yapmayacağım
sadece bekliycem allah ne zaman verirse ozaman olsun diycem.

bazen zaten keşke hiç bişey bilmeseydik diyorum:50:

slm kızlar nasılsınız umudu yitirmek yokkk daha aşılamadasınız yahuuu bırakacam tedaviyi falan olmaz bırakmayın hiç olmazsa tüp denersiniz:16::16:
mda ne yiycez canım bugün?:1: ay canım sıkıldı evde annemleri çagırdım arkadaşlarıyla yaylaya çıkacaklarmış ne yaylası dedim bozkır köyünün diyor yarabbim yeni icat oldu yani buldu canım babam istedigin varmı diye soruyor sanki hamişimde öyle davranıyor:43:benide götürürdüde ödü patlar şimdi bana bişey olcak diye yaşatmadıgım kalmadığı için adama sevinememişti hamileligime bile sıkıntılardan:43:

ay şiştim sanırım apartmandada eşimin amcasının gelini var zile basmaktan bıkmadı delimine misafiri gelecekmiş züccaciye sandı beni tabak çatal sehpa:52::52: ne diye misafir çagırıyosun madem :36:tüp demedim belimi çektirdim vs uydurdum yatıyorum diye burda pek meşhur çocugu olmayanı hemen belini çektirirler :9: güldügüme bakmayın benide kaynanam çektirmişti bide çeken kadın sabah eznıyla salona git kafanı 3kez yere vur demişti dınk dınk dınk vallahi vurmuştum:9::9:
kızlar yalnız evde oturmaktan dilim şişti sanırım sizde okuyup gülersiniz:9::9:

slm kızlar nasılsınız umudu yitirmek yokkk daha aşılamadasınız yahuuu bırakacam tedaviyi falan olmaz bırakmayın hiç olmazsa tüp denersiniz:16::16:
mda ne yiycez canım bugün?:1: ay canım sıkıldı evde annemleri çagırdım arkadaşlarıyla yaylaya çıkacaklarmış ne yaylası dedim bozkır köyünün diyor yarabbim yeni icat oldu yani buldu canım babam istedigin varmı diye soruyor sanki hamişimde öyle davranıyor:43:benide götürürdüde ödü patlar şimdi bana bişey olcak diye yaşatmadıgım kalmadığı için adama sevinememişti hamileligime bile sıkıntılardan:43:

ay şiştim sanırım apartmandada eşimin amcasının gelini var zile basmaktan bıkmadı delimine misafiri gelecekmiş züccaciye sandı beni tabak çatal sehpa:52::52: ne diye misafir çagırıyosun madem :36:tüp demedim belimi çektirdim vs uydurdum yatıyorum diye burda pek meşhur çocugu olmayanı hemen belini çektirirler :9: güldügüme bakmayın benide kaynanam çektirmişti bide çeken kadın sabah eznıyla salona git kafanı 3kez yere vur demişti dınk dınk dınk vallahi vurmuştum:9::9:

bende evde yalnızım canım çok sıkıldım ikide birde buzdolabının kapısını açıyorum bakıyorum bakıyorum sonra kapatıyorum ağzıma göre bişey bulamıyorum offf sıcak çok zaman geçmiyo

canım ya bel çektirme maceran süpermişş :9::9::9::9:

:nazar:su periim hosgeldiinnn canım nasıl geçti aşılaman???hayırlı olsun inşallah bebişin göbişine yerleşirr:9:

kahramanlarda mda görmedi daha ben yazayım dedim

ben 2. aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim ama tutmazsa tüp bebeğe geçcez merkez araştırıyorum şimdiden orası hakkında bilginiz varmı daha önce smyra ya gitmiştim az çok orayı biliyorumda burayı duymamıştım

ben 2. aşılamamı yaptırdım şuan beklemedeyim ama tutmazsa tüp bebeğe geçcez merkez araştırıyorum şimdiden orası hakkında bilginiz varmı daha önce smyra ya gitmiştim az çok orayı biliyorumda burayı duymamıştım

cnm ben mda ile aynı doktora gidiyorum benim aşılamamı doktor orda yaptı yani sadece aşılama ve bir iki test için gittim. aşılamamı kendi doktorum yaptığından ordakilerle ilgili birşey söyleyemeyeceğim. benim arkadaş smyrna da yaptırmıştı tüp bebeği tutmuştu ilk denemede. ama özel ege de nasıl bilmiyorum.

cnm ben mda ile aynı doktora gidiyorum benim aşılamamı doktor orda yaptı yani sadece aşılama ve bir iki test için gittim. aşılamamı kendi doktorum yaptığından ordakilerle ilgili birşey söyleyemeyeceğim. benim arkadaş smyrna da yaptırmıştı tüp bebeği tutmuştu ilk denemede. ama özel ege de nasıl bilmiyorum.

sağol canım ben raporda çıkartmak istiyorum ama acaba yardımcı olurlarmı bu konuda bilmiyorum arkadaşın raporlamı yaptırmıştı canım ne kadar tutmuştu bi bilgin varmı?

Back
X