Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bazen iznim aralarda kayabiliyor ondandır kuzucum.
umarım bu sefer herşey güzel olur gayem zaten şimdi adetim 1 hafta gibi geçmiş olacagından tedaviye başlayamayacagız . Başka türlü izin alamadım işler sıkışık diye bakalım çizecegimiz yol ne olacak

olsun her işte vardır bir hayır... belli de olmaz ki muayane günü yumurtalama gününe denk gelir ve süpriz yapar belkim yumoşların sana ... valla ilk okuduğumda aklıma ilk bunlar geldi yazdım ben de... bence her şey çok güzel olacak bak görürsün .. bu arada başlanmış iş bitmiş demektir.. dolayısıyla sen tedavine verdiğin kararla başlamış oldun bile canım ... Allah emeklerimizi boşa çıkartmadan sabrımızın meyveleriylle kavuştursun hepimizi..

olsun her işte vardır bir hayır... belli de olmaz ki muayane günü yumurtalama gününe denk gelir ve süpriz yapar belkim yumoşların sana ... valla ilk okuduğumda aklıma ilk bunlar geldi yazdım ben de... bence her şey çok güzel olacak bak görürsün .. bu arada başlanmış iş bitmiş demektir.. dolayısıyla sen tedavine verdiğin kararla başlamış oldun bile canım ... Allah emeklerimizi boşa çıkartmadan sabrımızın meyveleriylle kavuştursun hepimizi..

canım ne güzel yazmışsın ama benim mucizeye inancım kalmadı olmadı hiç bugüne kadar bu konuda bir mucize ama allahım daha fazla bekletmesin

Mcan cim hayırlı uğurlu olsun prensesimizde oldu saglikla doğsun insallah
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm

herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...

canım prenses geliyor demek,ben geçen gün yazmıştım kız haberi gelecek diye yanılmadım :34:allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.herşeyin yolunda olması da harika bir haber maaşallah diyelim :nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm

canım dualarımız seninle hakkında hayırlısı :16::16::16:

bugün oğlum beni tekmelerle uyandırdı.bugün daha net ve daha sert şekilde hissettim.:emir_bebek:

allahım güzel haberler almanı nasip etsin...inşallah 9 ay sonra hayırlı sağlımklı bebişle kucağını doldursun...

herkese günaydın öncelikle.dün sabah erkenden gittim doktora.çok ayrıntılı ve uzun bir muayene geçirdim.çok şükür herşey yolundaymış.bebek gayet iyiymiş.cinsiyeti sordum ve müthiş cevap,bebek kız dedi doktor emin olmak için tekrar tekrar baktı erkek olmadığından emin oldu.inşallah Allah sağ sağlim doğmayı nasip eder ve isteyen herkesin gönlüne göre verir...

Gunaydinnn Ayy cnmm bede guzel haber buu kucuk minik prensesisimizin burda bir sürü talibi olucak . Şimdiden gözde :))

Hadi bakalimm ins. Sıkı sıkı tutunsunlar anneciklerinee. Dualarimiz seninlee:16:

bugün oğlum beni tekmelerle uyandırdı.bugün daha net ve daha sert şekilde hissettim.:emir_bebek:

Ay senin oğlunu yeriz bizz :) Buyumuste kabına sığmamaya başlamış hee. :emir_bebek:

Uzun zaman oldu siteye gelmeyeli hepinizi çok özledim sayfamız 681 gelmiş maşalalhh hamiş olan arkadaşlarımzda olmuş çok sevindim.bana gelince bu ayın 26 sında tüp bebek için gidicez hastaneye hep dua ediyorum allahım şu mübarek ayında bana ve beim gibi çocuk isteyen arkadaşlarıma bebeklerini ver diye hep aklımdasınız canlarım inşallah bu ay tüp bebeğe gitmeden hamile kalırım ...bu ayda bi değişiklik yapayım dedim ovulasyon testi aldım pazartesi yapmaya başlıcam bide öyle denicem belki faydası olur ne dersiniz güzel hatunlar :) hepiniz öpüyorum bundan sonra daha sık gircem inşalalhh:49::49::49::49:

Uzun zaman oldu siteye gelmeyeli hepinizi çok özledim sayfamız 681 gelmiş maşalalhh hamiş olan arkadaşlarımzda olmuş çok sevindim.bana gelince bu ayın 26 sında tüp bebek için gidicez hastaneye hep dua ediyorum allahım şu mübarek ayında bana ve beim gibi çocuk isteyen arkadaşlarıma bebeklerini ver diye hep aklımdasınız canlarım inşallah bu ay tüp bebeğe gitmeden hamile kalırım ...bu ayda bi değişiklik yapayım dedim ovulasyon testi aldım pazartesi yapmaya başlıcam bide öyle denicem belki faydası olur ne dersiniz güzel hatunlar :) hepiniz öpüyorum bundan sonra daha sık gircem inşalalhh:49::49::49::49:

hoşgeldin canım özlettin kendini,topik baya ilerledi sen yokken...inşallah tedaviye başlamadan hamiş olursun tatlım süpriz olabilir çünkü bir arkadaşımız tüp bebeğe hazırlanırken hamile kaldı.inşallah sende aynı olursun....hakkında hayırlısı olsun öpüyorum seni:54::54::54:

pko var ve hormon dengelerim bozuktu kullandığım ilaçtan sonta kistler yok olmuş ve hormon seviyelerim dengelenmişti..dr.adetin 3. günü tekrar tahlil yapacaktı ve rahim filmi istemişti ama adet olamadım daha...geçiğimiz pazartesi dr.a gittim eşimin sonuçlarına bakarak normal yollarla bebek sahibi olabilirsiniz tabi benim durumum bozulmazsa

canım bak ne güzel eşinde sorun yokmuş senin de rahim filmin temiz çıkarsa gerisi hiç sorun değil adet düzensizliğine soğan suyu da iyi geliyor istersen dene.inşallah sorun teşkil etmez bence takip edildikten sonra olur yumurtlaman ve inşallah doğal yolla hamile kalırsın.

Ooo hadi gözün aydın cnmm .:) İnsan kaybedip bulunca daha bi kıymetli gelmiştir şimdi buzdolabın :) İnş. kasık ağrıların bebiktendir. Hayra yoralım hayır olsunn. Çok az kaldı sonucu öğrenmenee hadi güzel haberlerle gelde coştur bizi :)

Valla cnm ben o doğum kontrol hapını evlenmeden önce 6 ay evlendikten sonra 3 yıl kullandım.Toplam 3 buçuk yıldan sonra ilacı bıraktım ilk ay bile düzene girmedi :)) Bari 1 kez olsaydı iyiydi :) Bendede polikistik overin hiç bir belirtisi yok. Bendeki tek etkisi adet düzensizliği. Benimde kurtarıcım söktürü ilaç . Dr d.kontol hapındansa söktürücü kullan en azından etkisi daha az dedi . istediğim tarihte getiriyorum adeti:) İyi tarafından düşünelim her türlü tatil,gezi ve adet olmak istemediğin durumda gelmiyo işte. Bu yaşıma kadar ramazanda adet görmüşlüğümde pek yoktur. :)İpler benim elimdee :)

inşallah jolly cim valla hissedilir derecede kasık ağrılarım var giriyor çıkıyor baya sancılı :) ama ben üzerinde durmuyorum. bişeyler oluyor belli ki ya tutunuyor yada tutunamıyor gidiyor :( rabbim hayırlısını nasip etsin. biz ne desek boş. sonuç belli aslında rabbim biliyor ben de öğrenicem birkaç gün sonra.

bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

canım en doğrusu kesinlikle 1 yumurta ile aşılamaya gidilmesi yeterki kaliteli olsun hemencik gelir sana bebişin. hayırlısı olsun inşallah canım.

çok sevindim mcan sana doktor ilk önce erkek dememişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum :) ilk kızımız desene. Allah kucağına almayı nasip etsin.

geçmiş olsun canım zaten bu haftaki dualarımızın hepsi senin için canım.

erkek işte heyytt ben burdayım diyor :) ne güzel canım artık hareketlerini dinle. günde 10 kere derler hep hareket etmesi gerekirmiş. tabi daha minik bu prens ilerleyen aylarda daha net hissedeceksin:)

hoşgeldin canım aramıza dönmene sevindim Allah yardımcınız olsun ve utandırmasın yeni tedavinizde. özelden mda ya mesaj at bence seni hemen listemizde güncellesin.

Amanda amann kimler gelmiş:)) İns. Bu ay gelir bebis. Olmazda artık seninlede aynı tarihte tup seruvenine baslamis olacagizz:)) Aynı tarihte başlayan sanırım 5 kisi olucaz ins. Patlama yaşatınız burdaa:16:

canim hayirli olsun transferin insallah güzel sonuclanir dualarimiz seninle..

cnm ne güzel oglusun artik burdayim diyo.eminim cok güzel bir duygu olmali

kimler gelmis kimler özlettin kendini tatlim yoktun uzun zamandir.insallah ara vermek iyi gelmistir sana..umarim tüp bebege gerek kalmadan bu ay kendiliginden gelir bebisin..eger tüpe baslarsanda ilk transferinde kavusursun melegine insallah :16:

süper süper süperrrrrr haber bu :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım..daha güzel haberler ver bizlere..dikkat et prensese...

bebeskooo nerelerdeydin yaa...gecenlerde listeye bakıyordum ne kadar uzun zaman oldu gelmeyeli diyordum ve geldin...hoşgeldin..evet çok ilerliyor sayfalar bazen zor bile oluyor okumak takip etmek :))
tüpe başlayacakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım..benimde tüpe başlanacak sende de var mı benim gibi korku :)

kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..

kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..

canım üzülme muaynen sorunsuz geçerse bence izin verir uzanarak gideceğini söylersin kendi arabanızla ve mola vererek insanlar saatlerce uçakla uçuyor son aylarına kadar takma kafana hamileysen de hasta değilsin ya. inşallah gidersiniz..

bugün kontrolden geldim 3 yumurtatadan sadece 1 tanesi istenen büyüklükte.... canım sıkıldı tek yumurta ile aşılama ya giriyor olmaktan ....aslında çok yumurta elde edilebilirdi ama drum bizim işimiz bi yumurtayla deyip az verdi ilacın dozunu hayırlısı artık :31:cumartesi gece 11 de çatlatma iğnesi olcam, pazartesi 11 de aşılamam yapılacak dualarınızı bekliyorum:54::54::54::54::54::54::54:

MELEK04...pazartesi gireceğin aşılama işleminin bebeğine kavuşman için vesile olmasını umuyorum melek..arkadaşlar özellikle de 3.aşılamasında gelişen tek yumurtası ile şuan hamile olan mcan arkadaşımız canını sıkacağın bir durum olmadığını söylemiş zaten,,doğanın isteği olacak seninde kısmetinde bu gereklilik için tek sağlıklı yumurta ihtiyacın olan..rast gitsin herşey canım.

canım tatil yapacak olmana çok sevindim git annenin yanına hasret gider gir koynuna anne sıcaklığı kadar hiçbişey yoktur..bu tatil inşallah sana çok iyi gelicek bol bol ye iç,denize gir..ama bizleride unutma olurmu arada kendinden haber ver..iyi tatiller şimdiden canımcım :16:

SUPERİM...teşekkür ederim canım..bende şimdiden heyecanlıyım anne ve babamı kızkardeşimi yiğenlerimi göreceğim ve onlarla 4-5 gün geçireceğim için..hayırlısıyla pazartesi sabahı yola çıkacağım..kesinlikle unutmam sizleri her an burada olup yazamadığımız zamanlarda da biliyorum ki hepimiz hepimizin aklındayız.. tatilde olsamda fırsat bulduğumda mutlaka haberleşiriz..kendine iyi bak canım sıcaklar dediğin gibi perişan ediyor insanı izmir de cayır cayır bol nem..değişen birşey malesef.

iyi tatiller masalcımmmmm :) bizim için de bol bol yüz. keşke biz de vakit ayırabilsekkkkk ama marmaris tatilimizi iptal ettik tedavi yüzünden ve iyiki de etmişiz. koskoca 1 senede adam gibi bir yumurta gelişti o da rezervasyonun ilk gününe denk geldi o gün çatlatma iğnesi vuruldum iyimi :p ee gitmiceksiniz diyor işte bebek bensiz gitmek yok ben gelicem diyor belki de :) herşey nasip işi. senin tatil yapabilmene çok sevindim canım. iyi dinlenmeler.

ERCELF....saol ercelfcim..bayrama girmeden güzel haberlerini bekliyorum umarım topiğe güzel bir bayram neşesi hediyesi olur bebeğinin müjdesi.....tatil için hiçbir program yapmamıştım bu yaz için..ta ki tüp bebek planlarım ertelenene dek..ama şimdi madem bebek için birşey yapamıyorum kendim için kendimi düşünüp birşeyler yapmamın zamanı geldi..kısmetse ailemi ziyarete ve 4-5 gün kafamı dinlemeye yazlığa gidiyorum..hatta dün itibarı ile bayram sonrası hemen istanbula gidip aynı süreçlere başlayacağım için bayramda 3 günde olsa eşimle beraber bir tatil programı yaptım bile allah kısmet ederse..istanbul öncesi eşime de bana da moral olur diye düşündüm hayatı sadece bebeğe endekslemek çok ta doğru değil ..demek ki zamanı var en azından ben onsuz geçen zamanı ve hayatı rafa kaldırmanın doğru olmadığına inanıyorum sonuçta sonuç değişmiyor çünkü...zaten herşeyi bir kenara koyup önceliği ve planları ona kavuşmak için yapıyoruz fakat gel gör ki planlar yapılanlar olmayacağı varsa olmadık sebeplerle ertelenebiliyor gerçekleşemiyor bu nedenle en azından özgür kaldığın bu zamanları bunalıma girmeden eve kapanmadan sevdiklerinle değerlendirmek doğru olan imkanların olduğu sürece hayata küsmeyeceksin..sende neticeni al pozitif olsun kutlamaya gidersin eşinle iptal ettiğin tatil programını yeniden yapıp inşallah...

MCAN...topiği açtım ve bir baktım ki nihayetin de kızımız geliyormuş...gözünaydın olsun tebrik ederim..bu kadar mavilerden sonra pembeler çok güzel oldu..allah nazarlardan saklasın sağlıkla da kucağına almak kısmet olsun canım..minik prensesin sağlıklı tertemiz uzun şanslı bir ömürle dünyaya gelsin inşallah...

umarım tatlım ,
ben Çarşamba ve pazar izinliyim malesefki cumartesi çalışıyorum :19: haftaya bugün gece yola çıkıyoruz bakalım bize ne diyecek doktor benimde bugün adetim başlayacak gibi agrım sızım var azıcık

MDA...canım arkadaşım..haftaya cumartesi gecesi yola çıkıyorsun..pazar istanbuldasın 13.ağustos ta pazartesi memorial da ilk randevun ilk tanışman..
zaman nasıl su gibi geçiyor temmuz 9 da oraya ilk gidişimdi 13 temmuzda ameliyat olmuştum sen gittiğinde ben orada ameliyat olalı bir ay bitmiş olacak..inanamıyorum akan zamana...zaten irtibattayız ama 13 ağustosta oradan hayırlı ve güzel haberlerle çıkar çıkmaz beni aramanı bekliyor olacağım tıpkı ilk çıktığımda telefona sarılıp seni aradığım gibi...umarım sende benim gibi oradan umutlu ...mutlu...memnun ayrılırsın bitanem..ikimize de sağlıklı bebeklerin gelişinde doğru vesileler olsun memorial...en kısa zamanda.

EBERİS...transferin yapılmış umarım 12-14 gün sonrada hamileyim diye yazarsın..hakkında hayırlısı olsun canım.bu hafta dualar senin niyetine..

hoşgeldin bebesko..aynı tarihlerde aynı maratonlardayız demek..hayırlı olsun canım umarım sorunsuz şekilde başlar..devam eder..mutlulukla sonuçlanır..
bol bol haberleşiriz artık madem geldin...:)

mavi...cim ..evde çok sıkılmış olmanı anlıyorum çok ta haklısın..şimdiden üzülme 17 ağustos geldiğinde önce bir muayeneni ol bakalım..belki şartlar değişir hiç belli olmaz seyahatine izin çıkar doktorundan..şayet kararı sana bırakırsa sende kendin kendini nasıl hissediyorsan ona göre karar verirsin..yok izin vermez ise mutlaka bir bildiği vardır aksini yapmasan daha iyi olur..olurda gidemeyecek olursan..eşin kısa mesafeli gezintilerle mutlaka sana destek olacaktır,,herkesin haberi olabilir olsun ama önemli ve öncelikli olan sen ve bebeğinin sağlığı..sonuçta hamilesin..oğlun da hareketli bak tekmelerle uyandırıyor artık seni:)) ne mutlu..dur bakalım bir muayene ol..şimdiden sıkılma

hoşgeldin canım özlettin kendini,topik baya ilerledi sen yokken...inşallah tedaviye başlamadan hamiş olursun tatlım süpriz olabilir çünkü bir arkadaşımız tüp bebeğe hazırlanırken hamile kaldı.inşallah sende aynı olursun....hakkında hayırlısı olsun öpüyorum seni:54::54::54:

mavi canım bebeğinin cinsiyeti belli olmuş aslan parçası oğlun olcakmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım darısı bzilerin başına inşalalhh..

Amanda amann kimler gelmiş:)) İns. Bu ay gelir bebis. Olmazda artık seninlede aynı tarihte tup seruvenine baslamis olacagizz:)) Aynı tarihte başlayan sanırım 5 kisi olucaz ins. Patlama yaşatınız burdaa:16:

jollyy canım arkadaşım inşalalh şuan ezan okunuyo yatsı hepimiz için dua ediyorum rabbim şu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün inşalalhh aminnnnnnnnnn

kimler gelmis kimler özlettin kendini tatlim yoktun uzun zamandir.insallah ara vermek iyi gelmistir sana..umarim tüp bebege gerek kalmadan bu ay kendiliginden gelir bebisin..eger tüpe baslarsanda ilk transferinde kavusursun melegine insallah :16:

su perimmm hep aklımdaydınız inanın hepinizin güzel haberleri almadan bırakıp gitmek varmı demi ama :))) ara vermek çok iyi geldi tatile gittim gezdim eğlendim geldim bu ay çok heyecanlıyım nedense tüp bebeğe başlıcam için galiba :))) meleğim gelsinde teyzesi tüple gelsin hiç önemli değil ama gelsin artıkk :))) çok özledim onuuuuuuuuuuu :(((

süper süper süperrrrrr haber bu :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım..daha güzel haberler ver bizlere..dikkat et prensese...

bebeskooo nerelerdeydin yaa...gecenlerde listeye bakıyordum ne kadar uzun zaman oldu gelmeyeli diyordum ve geldin...hoşgeldin..evet çok ilerliyor sayfalar bazen zor bile oluyor okumak takip etmek :))
tüpe başlayacakmışsın hakkında hayırlısı olsun canım..benimde tüpe başlanacak sende de var mı benim gibi korku :)

canım arkadaşım geldim geldim gezdim tozdum geldim :))) baktım bebiş olmuyo tüp yaptıralım artık dedik eşimle :)) canım ilk başlarda korkuyodum ama korkmuyorum artık tüp den bebeişim için herşeye değer diyorum sende öyle de :)))

hoşgeldin bebesko..aynı tarihlerde aynı maratonlardayız demek..hayırlı olsun canım umarım sorunsuz şekilde başlar..devam eder..mutlulukla sonuçlanır..
bol bol haberleşiriz artık madem geldin...:)

mavi...cim ..evde çok sıkılmış olmanı anlıyorum çok ta haklısın..şimdiden üzülme 17 ağustos geldiğinde önce bir muayeneni ol bakalım..belki şartlar değişir hiç belli olmaz seyahatine izin çıkar doktorundan..şayet kararı sana bırakırsa sende kendin kendini nasıl hissediyorsan ona göre karar verirsin..yok izin vermez ise mutlaka bir bildiği vardır aksini yapmasan daha iyi olur..olurda gidemeyecek olursan..eşin kısa mesafeli gezintilerle mutlaka sana destek olacaktır,,herkesin haberi olabilir olsun ama önemli ve öncelikli olan sen ve bebeğinin sağlığı..sonuçta hamilesin..oğlun da hareketli bak tekmelerle uyandırıyor artık seni:)) ne mutlu..dur bakalım bir muayene ol..şimdiden sıkılma

masall canım inşallah hepimizinki mutlulukla sonuçlanır eylül ayında hamiş oluruz :))) ben ayın 26 da rengli olcam hep dua ediyorum allahım bua ya kendiliğinden hamile olayım diye olmasamda gidicez artık napalım sonu güzel olsunda :))

Back
X