- 24 Mayıs 2011
- 1.348
- 38
- 158
jollyy canım arkadaşım inşalalh şuan ezan okunuyo yatsı hepimiz için dua ediyorum rabbim şu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün inşalalhh aminnnnnnnnnn
Ayy ins. Cnm Allah dualarımızı kabul ederr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jollyy canım arkadaşım inşalalh şuan ezan okunuyo yatsı hepimiz için dua ediyorum rabbim şu mübarek ayda hepimizin yüzünü güldürsün inşalalhh aminnnnnnnnnn
kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. Doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... Canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..
Ayy çok güzel bir haber buuuu.Topiğin ilk prensesi geliyor.Ne güzel bir duygu bu.Hamile olduğun haberini aldık, şimdi cinsiyetini öğrendik.İnşallah sağlıklı doğum haberlerini de alıcaz burdan ve hep birlikte kutlayacağız Allahın izniyle.Bir birimizi hiç görmedik belki ama bu güzel haberler beni çok mutlu ediyor gerçekten.Sanki yıllardır tanıyormuş gibi sevinip mutlu oluyorum.Prensesimize çok iyi bak.
canım çok sevindim allahım bıdıgın demek kızmış hemde bizim ilk kızımız mcancım kolla kendini bu topicte çok erkek var .
aman bugün bayram olsun![]()
tebrik ederim mcancim ne guzel kizin oluyomus allah saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah..topigin ilk prensesi hayirli olsun..herseyin yolunda gitmesine sevindim..
Mcan cim hayırlı uğurlu olsun prensesimizde oldu saglikla doğsun insallah
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm
canım prenses geliyor demek,ben geçen gün yazmıştım kız haberi gelecek diye yanılmadımallah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.herşeyin yolunda olması da harika bir haber maaşallah diyelim
![]()
Gunaydinnn Ayy cnmm bede guzel haber buu kucuk minik prensesisimizin burda bir sürü talibi olucak . Şimdiden gözde :))
çok sevindim mcan sana doktor ilk önce erkek dememişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum :) ilk kızımız desene. Allah kucağına almayı nasip etsin.
.
süper süper süperrrrrr haber bu :) rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım..daha güzel haberler ver bizlere..dikkat et prensese...
MCAN...topiği açtım ve bir baktım ki nihayetin de kızımız geliyormuş...gözünaydın olsun tebrik ederim..bu kadar mavilerden sonra pembeler çok güzel oldu..allah nazarlardan saklasın sağlıkla da kucağına almak kısmet olsun canım..minik prensesin sağlıklı tertemiz uzun şanslı bir ömürle dünyaya gelsin inşallah...
..
slm canım kızın oluyormuş ne güzel sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir inşallah canım ne güzel giydirirsin onu mini etekler tokası çantası![]()
rabbim sana bağışlasın
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.inşallah en kısa zamanda sizlerde prenslerinize veya prenseslerinize kavuşursunuz.
ereclf geçen ay çok erkendi cinsiyet için ama kemik yapısına göre erkek gibi demişti doktorum.bu ay detaylı muayeneden sonra kız dedi umarım önümüzdeki aya farklı birşey denmez.
Dun gece hiç uyku tutmadı bı de yogun bir bel agrisi eklenince buna abartisiz7-8 kez uyanıp farklı odalarda yer aradım kendime en son sıcaktan da bunaldım (oysa dışarıda yağmur yağıyordu) ve çarşafını yere serip uyudum , neyse arkadaslar herkese güzel mutlu ve huzurlu bir gun diliyorum
canım ne güzel yazmışsın ama benim mucizeye inancım kalmadı olmadı hiç bugüne kadar bu konuda bir mucize ama allahım daha fazla bekletmesin
Arkadaslar günaydın herkese su an itibariyle transferim yapıldı herkesin duasına ihtiyacım var bol bol dua edelim hepinizi Cook öptüm
Uzun zaman oldu siteye gelmeyeli hepinizi çok özledim sayfamız 681 gelmiş maşalalhh hamiş olan arkadaşlarımzda olmuş çok sevindim.bana gelince bu ayın 26 sında tüp bebek için gidicez hastaneye hep dua ediyorum allahım şu mübarek ayında bana ve beim gibi çocuk isteyen arkadaşlarıma bebeklerini ver diye hep aklımdasınız canlarım inşallah bu ay tüp bebeğe gitmeden hamile kalırım ...bu ayda bi değişiklik yapayım dedim ovulasyon testi aldım pazartesi yapmaya başlıcam bide öyle denicem belki faydası olur ne dersiniz güzel hatunlar :) hepiniz öpüyorum bundan sonra daha sık gircem inşalalhh![]()
kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..
Dun gece hiç uyku tutmadı bı de yogun bir bel agrisi eklenince buna abartisiz7-8 kez uyanıp farklı odalarda yer aradım kendime en son sıcaktan da bunaldım (oysa dışarıda yağmur yağıyordu) ve çarşafını yere serip uyudum , neyse arkadaslar herkese güzel mutlu ve huzurlu bir gun diliyorum
kızlar 17 ağustosta ayrıntılı 4 boyutlu ultrasonla normal muaynem var. doktorum çok titiz memlekete gideceğiz bayramda yola gitmeme izin vermezmiş önceden öğrendik yengem ağzını aramış ne dicek acaba diye,çok üzüldüm ben gitmek istiyorum çünkü bu sene hiç gitmedim evde çok sıkıldım kendi arabamızla gideceğiz 12 saat sürüyor yol ama yorucu olmuyor mola vererek gidiyoruz her gittiğimizde... canım sıkıldı gerçekten muayne günü belli olacak bakalım planımızı yapmıştık ve herkes geleceğimizi biliyor..
mavi çok şükür hamileliğin baştan beri sorunsuz şekilde geçiyor.eğer doktorunda izin vermezse bu senin ve bebeğinin iyiliği için olacaktır.hem sürede çok uzunmuş ben 12 saate hayatta cesaret edemezdim.sende sakın bu ayrıntıları düşünüp üzme kendini.eğer gelebilirlerse ailen gelsiin senin yanına.yeterki can sağlığı olsun hiçbir şey için üzme kendini...
canım üzülme muaynen sorunsuz geçerse bence izin verir uzanarak gideceğini söylersin kendi arabanızla ve mola vererek insanlar saatlerce uçakla uçuyor son aylarına kadar takma kafana hamileysen de hasta değilsin ya. inşallah gidersiniz..
üzme kendini canım inşallah bi problrm çıkmaz gidersin sen dua et o güne daha çok var gönlünce olsun inşallah
canım şimdiden gidemeyeceğini düşünerek gemileri yakma ... belki muayane günü her şeyin yolunda olduğunu söylecek doktorun.. ama yine de gidemeyecek olursan üzülme çünkü bu senin ve eşin içinde özel bir bayram kutlaması olacak... çünkü oğluşunuzla geçireceğiniz ilk bayramınız olacak annesi ... doğumdan sonra hayırlsıyla 40 uçurmaya gidersin sen paşanla birlikte..
saolun kızlar.okadar kafama takmışımki rüyamda bile bunlarla uğraştım.benim ailem burda ama eşimin ailesi orda,ailesini çok özledi ikimiz içinde çok iyi olacaktı.tatile ihtiyacımız var,doktorumuzun pinpirikliği yüzünden işte hamileliğim sorunlu olsaydı bende hiç düşünmezdim.memleket burnumda tütüyo.bu zaman kadar bütün hamile olan tanıdıklarım düşük riski bile geçirdiler özellikle görümcem doğurana kadar gezdi uzun yolculuklara çıktı hep,allah nasip ettiyse zaten evde bile olacak olur diyorum...hayırlısı...
MELEK04...pazartesi gireceğin aşılama işleminin bebeğine kavuşman için vesile olmasını umuyorum melek..arkadaşlar özellikle de 3.aşılamasında gelişen tek yumurtası ile şuan hamile olan mcan arkadaşımız canını sıkacağın bir durum olmadığını söylemiş zaten,,doğanın isteği olacak seninde kısmetinde bu gereklilik için tek sağlıklı yumurta ihtiyacın olan..rast gitsin herşey canım.
SUPERİM...teşekkür ederim canım..bende şimdiden heyecanlıyım anne ve babamı kızkardeşimi yiğenlerimi göreceğim ve onlarla 4-5 gün geçireceğim için..hayırlısıyla pazartesi sabahı yola çıkacağım..kesinlikle unutmam sizleri her an burada olup yazamadığımız zamanlarda da biliyorum ki hepimiz hepimizin aklındayız.. tatilde olsamda fırsat bulduğumda mutlaka haberleşiriz..kendine iyi bak canım sıcaklar dediğin gibi perişan ediyor insanı izmir de cayır cayır bol nem..değişen birşey malesef.
ERCELF....saol ercelfcim..bayrama girmeden güzel haberlerini bekliyorum umarım topiğe güzel bir bayram neşesi hediyesi olur bebeğinin müjdesi.....tatil için hiçbir program yapmamıştım bu yaz için..ta ki tüp bebek planlarım ertelenene dek..ama şimdi madem bebek için birşey yapamıyorum kendim için kendimi düşünüp birşeyler yapmamın zamanı geldi..kısmetse ailemi ziyarete ve 4-5 gün kafamı dinlemeye yazlığa gidiyorum..hatta dün itibarı ile bayram sonrası hemen istanbula gidip aynı süreçlere başlayacağım için bayramda 3 günde olsa eşimle beraber bir tatil programı yaptım bile allah kısmet ederse..istanbul öncesi eşime de bana da moral olur diye düşündüm hayatı sadece bebeğe endekslemek çok ta doğru değil ..demek ki zamanı var en azından ben onsuz geçen zamanı ve hayatı rafa kaldırmanın doğru olmadığına inanıyorum sonuçta sonuç değişmiyor çünkü...zaten herşeyi bir kenara koyup önceliği ve planları ona kavuşmak için yapıyoruz fakat gel gör ki planlar yapılanlar olmayacağı varsa olmadık sebeplerle ertelenebiliyor gerçekleşemiyor bu nedenle en azından özgür kaldığın bu zamanları bunalıma girmeden eve kapanmadan sevdiklerinle değerlendirmek doğru olan imkanların olduğu sürece hayata küsmeyeceksin..sende neticeni al pozitif olsun kutlamaya gidersin eşinle iptal ettiğin tatil programını yeniden yapıp inşallah...
MCAN...topiği açtım ve bir baktım ki nihayetin de kızımız geliyormuş...gözünaydın olsun tebrik ederim..bu kadar mavilerden sonra pembeler çok güzel oldu..allah nazarlardan saklasın sağlıkla da kucağına almak kısmet olsun canım..minik prensesin sağlıklı tertemiz uzun şanslı bir ömürle dünyaya gelsin inşallah...
MDA...canım arkadaşım..haftaya cumartesi gecesi yola çıkıyorsun..pazar istanbuldasın 13.ağustos ta pazartesi memorial da ilk randevun ilk tanışman..
zaman nasıl su gibi geçiyor temmuz 9 da oraya ilk gidişimdi 13 temmuzda ameliyat olmuştum sen gittiğinde ben orada ameliyat olalı bir ay bitmiş olacak..inanamıyorum akan zamana...zaten irtibattayız ama 13 ağustosta oradan hayırlı ve güzel haberlerle çıkar çıkmaz beni aramanı bekliyor olacağım tıpkı ilk çıktığımda telefona sarılıp seni aradığım gibi...umarım sende benim gibi oradan umutlu ...mutlu...memnun ayrılırsın bitanem..ikimize de sağlıklı bebeklerin gelişinde doğru vesileler olsun memorial...en kısa zamanda.
EBERİS...transferin yapılmış umarım 12-14 gün sonrada hamileyim diye yazarsın..hakkında hayırlısı olsun canım.bu hafta dualar senin niyetine..
Canım...nasıl gidiyor..varmi bi gelişme..belirti v.s...sabirsizlaniyorum senin icin...merakla bekliyorum..