Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese günaydın,güzel ve sağlıklı bir gün olur inşallah herkes için...

ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
:ssz:

merhaba Nimeysacım ... neden bir anda karamsarlığa düştün böyle canım ?? bak ne güzel tatile gittin moral depoladın, tahlillerinde istediğin gibi sonuçlandı ... her yolunda güzel ilerlerken yeni tedaviye adım atacağın bu zamanlarda düşünme bu şekilde.. bu şekilde davranarak düşecek olan FSH ını ve güzel tamamlanacak olan tedavinin gidişatını olumsuz yönde etkilersin .. bu arada için rahat ollsun yumurtalar toplanırken doktorun gelip eline tutup sana güven verip her şeyin yolunda gittiğini söyleyecek ve 10-15 dakikalığına rahat bir uyku çekeceksin.. ayılırken de ağrın ve sızın pek olmayacak..1 saat sonra yürüyerek merkezden çıkıp normal yaşantını döneceksin .. sonra merkezden gelecek güzel haberlerle transferin yapılacak... transferde korkulacak bir şey yok .. toplam 5 dklık bir işlem.. tüp bebek tedavi öyle gözünde korkulacak bir işlem değil .. bedenen ve manen yoruyor seni elbet ama ağrı-acı yönünden için ferah olsun..
şimdi sen bunları düşünmeyi bırakıp kendini oyalayabilecek başka uğraş bul canım.. şimdiden böyle stress yapıp endişelenirsen FSH tavan yapar bak.. onca uğraşlarında heba olur sonra.. sen içini ferah tutup olumlu ol kafi.. her şey bak o zaman daha güzel olacak..

sahurda sancıyla uyandım .. hala sancım var arkadaşlar hiç iyi değilim..

gözün aydın Ayşecim regli olmuşsun .. sancıların gecikmesindendir arkadaşım .. evdeysen ayaklarını kaldırıp istirahat etsen biraz olsun sancını dindirebilirsin :(

dimplecim kaç gündür göremedim merak ettim seni... umarım ters bir durum yoktur canım .. her şey yolundadır inşallah...

ayşecim öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun.bir tane ağrı kesici alıp dinlen bugün.bu arada ben yasinleri okudum listede güncelleyebilirsin...

tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi

tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi

geçen sene çektirmiştim ; doktorum adet bitiminin hemen ertesi gün çektirmemi söylemişti. sen doktoruna arayıp sorsana canım ya da randevu aldığın yeri de olabilir... onlar seni aydınlatabilir. ama ben adet bitimi diye biliyorum ..

Mrb güzel bayanlar günaydınnn... Mutlu güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle inş hepiniz iyisinizdir öpüyorum hepinizi :54: :16::16::16:

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

dimplecim kaç gündür göremedim merak ettim seni... umarım ters bir durum yoktur canım .. her şey yolundadır inşallah...

MRB CANIM çok fazla ziyaret edemiyorum sizleri özlüyorum üzlüyorum gelemeyince :30: herşey yolunda canım bişey olduğu yok hiçbir umut yok bu ay sanki aşılama olmamış gibi geçiyor günler bugün kaçıncı inan saymadım bile sen nasılsın canım senin tedavi süreci ne zamn başlıcak

geçen sene çektirmiştim ; doktorum adet bitiminin hemen ertesi gün çektirmemi söylemişti. sen doktoruna arayıp sorsana canım ya da randevu aldığın yeri de olabilir... onlar seni aydınlatabilir. ama ben adet bitimi diye biliyorum ..

canım aradım konuştum yarın gidicem sonrası da başka bi güne randevu verilecek . bide sizlere sorayım dedim canım

Günaydın Ayşe, adetliyken çekilmiyor diye biliyorum hsg.kanamanın bitişini takip eden ilk günler olması lazım.Adetliyken çekilmesinin sakıncalarıda var sanırım.Bana ege ünv de adet olunca ara randevu vericez demişlerdi.Aradım ilk gün bir hafta sonraya randevu verdiler.Belki senide o yüzden çağırdılar.İlerleyen günlere Hsg randevunu vermek için.

herkese günaydın,güzel ve sağlıklı bir gün olur inşallah herkes için...
günaydın canım kızımız olcakmış çok sevindim sayfamızın prensesi eksikti oda tamamlandı inş sağlıkla gelir hayırlı olsun canım :16: yandın sen bu kadar erkeğin içinde bi tane kız olcak :9:

ayşecim gözünaydın geçmiş olsun canım tedavi sürecine başlıcaksan kesinlikle ağrı kesici kullanma biraz sabret canım inş çabuk biter sancıların öpüyorum canım :54:

neden bu kadar umutsuz konuşuyorsun üzme kendini dua et canım ya inşallah aşılaman tutar rabbim en en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

Günaydın Ayşe, adetliyken çekilmiyor diye biliyorum hsg.kanamanın bitişini takip eden ilk günler olması lazım.Adetliyken çekilmesinin sakıncalarıda var sanırım.Bana ege ünv de adet olunca ara randevu vericez demişlerdi.Aradım ilk gün bir hafta sonraya randevu verdiler.Belki senide o yüzden çağırdılar.İlerleyen günlere Hsg randevunu vermek için.

evet canım dediğin gibi önümüzdeki haftaya verirler..senin bebişler ne alemde iyi bak onlara hıııı.bol bol ye :)))))

günaydın canım kızımız olcakmış çok sevindim sayfamızın prensesi eksikti oda tamamlandı inş sağlıkla gelir hayırlı olsun canım :16: yandın sen bu kadar erkeğin içinde bi tane kız olcak :9:

ayşecim gözünaydın geçmiş olsun canım tedavi sürecine başlıcaksan kesinlikle ağrı kesici kullanma biraz sabret canım inş çabuk biter sancıların öpüyorum canım :54:

çok sağol canım bugüne kadar hiç ağrı kesici içmedim ama zamanında az gitmedim acile iğne yapıp gönderiyorlardı ..

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

merhaba arkadaşlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. ne niyetle ve kaç tane okuyacağım?

neden bu kadar umutsuz konuşuyorsun üzme kendini dua et canım ya inşallah aşılaman tutar rabbim en en yakın zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah

canım bilmiyorum hiç bir hissiyat yok allahtan umut kesilmez ne olcağı belli olmaz biliyorum ama hiç bi heyecan umut ışığı belirmiyor bu ay hatta aklıma bile gelmiyor aşılama olduğum artık sonucu görcez hep birlikte inş canım allah en kısa sürede bana ve dileyen herkese anne olmayı nasip eder canım bu arada yasinleri okuyamadım henüz canım en geç perşembeye kadar okumuş olurum yazamasam bile aklında kalmasın canım kesinlikle okurum emin olabilirsin...kendine dikkat et canım

Back
X