Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
:ssz:

canım noldu birden bu kadar karamsarlığa kapıldın?düşünüp odaklanma o kadar sonra fsh yükselir yine allah korusun..herşey çok iyi olucak inşallah tüp bebek o kadar korkulacak bir tedavi değil sadece bedenen ve psikolojik olarak yıpratıyo insanı..inşallah sonucun güzel olucak bu zamanlarını anıp gülücez beraber :16:

sahurda sancıyla uyandım .. hala sancım var arkadaşlar hiç iyi değilim..

aysecim gözünaydın ve geçmiş olsun sonunda gelmiş inatçı kırmızılar..geç geldiği için sancın fazla olabilir dinlenmeye çalış bugün..

Canım bence eşinin gerginliği kese ve senin geç yumurtlaman arasındaki sorununuzdan kaynaklanıyor,korkuyor olabilir.Biliyorsun onlar bizim gibi duygularını rahatça dışa vurmazlar bunun gerginliğini yaşıyor olabilir

Sende hormonlarından dolayı daha hassassın ikisi birleşince ister istemez tatsızlık çıkabilir.Bence mümkün olduğunca birbirinizi üzmemeye çalışın bu günler birbirinize destek olacağınız günler...

Kendine çok dikkat et üzme kendini ki bebeğinde üzülmesin, bebişinle konuş ona şarkı söyle :)))

tedaviye başladığım hastahaneyi aradım yarına randevu verdi ama yarın giriş yapılıp radyolojiden randevu alcakmışım .. kafam karıştı adetliyken mi yoksa normal günde mi çekiliyo rahim filmi

cnm benim filmim adet bitiminden sonra çekilmişti adetin 8.yada 9.günü diye hatırlıyorum..

MRB CANIM çok fazla ziyaret edemiyorum sizleri özlüyorum üzlüyorum gelemeyince :30: herşey yolunda canım bişey olduğu yok hiçbir umut yok bu ay sanki aşılama olmamış gibi geçiyor günler bugün kaçıncı inan saymadım bile sen nasılsın canım senin tedavi süreci ne zamn başlıcak

canım neden umudunu kaybettin nerden biliyosun tutmadığını..iyi düşün iyi olsun bebişin belki seninle şuan üzme onuda..güzel haberini alıcaz inşallah

İkizlere hamile olan başka bi arkadaştı canım, bende sadece bir kese göründü.Ama kese boşmu dolu mu belli değil hala.her gidişimde sadece kese görüyoruz.Benim kese ile son adet tarihim uymuyo.kesenin boyutu bir hafya geriden geliyormuş. Dr. geç döllenme olabilir dedi. bir hafta sonra gidicem kalp atışı görürsek normal bir hamilelik sayılacak.Bu arada eşimle aramız çok kötü yaa. Sürekli kavga etmeye başladık biz. Hamilelik olayına hiç sevinmedi desem yeridir.İlgisiz ve umursamaz duruyor.moralim çok bozuk.Bebek gelmeden daha aramız bozuldu ne olacak bilmiyorum.

cnm inşallah haftaya bebişinin kalp atışını duyacaksın ve hayatında duyduğun en güzel ses olacak..eşin bence şuanki belirsizlikten dolayı böyle sen takılma ona tabi bide senin hormonlarda şuan alt üst düşünme sen bu durumu..sevinmez olurmu hiç mutlaka sevinmiştir belki belli edemiyordur bunu..

canım üzme kendini sen inançlı birisin daha birsey belli değil ama olumsuz da olsa sonuç biz insanların yapabileceği birşey yok hepsi ALLAHU TEALANIN elinde o isterse olur o istemezse olmaz bize sadece yapabileceğimiz sabırla dua etmek kalıyo ... rabbim üzmesin seni dilerim olumsuz haber almazsın canım.

bugün 35.gün ve artık normali geçtim yani canım çok sıkkın aylarca tedavi oldum ilk ay bile düzenli adet göremedim allah yardım etsin bize bizi de sevindirsin insallah

sahurda sancıyla uyandım .. hala sancım var arkadaşlar hiç iyi değilim..

canım adetin gelmiş sonunda çok şükür 35 gün de fena değil hsg adet bitiminde çekiliyor canım sen hangi hastanede çektireceksin? adet günlerimizde aynı seninle benim de bugün söküldü tüm umutlarım bitti. artık aşılama defterini kapattık.tüp bebek için rapora başvuruyorum perşembe günü sanırım 1,5 ayı bulur. eylül yada ekim gibi tüp bebek yolcusuyum Allah ın izniyle.

ben geçen ayın 25 de rengli oldum bu ay test alıp denemek istedim ovelasyon tesi testte 30 günde bir adet olan 13.günü yapsın diyodu ben bugün yaptım 13.günümde 2 tana koyu çizgi çıktınormalde benim yumurtlama günüm takvime göre ayın 9 da sizce nedir bu

canım demekki ovulasyon olmuş bu günleri değerlendir bence.

ilacimin bitmesine son bir tane kaldi..ve gerginligim hat safhada..
Neler oluyor ki...neden sorun yapiyorum neden bu kadar cok dusunuyorum?
Fsh dusecek mi tupe gecilecek mi acili mi olacak bayiltilirken zorlanacakmiyim offff offf birde tutar mi tutmaz mii :-(
Napcam ben yaa tatil donusu ne kadar iyiydim :-(
:ssz:

canım daha yeni bir arkadaşım yaptırdı tüp bebek 5 dklık bir narkozla toplandı yumurtaları hiçbişey hissetmedi korkma lütfen herşey olacağına varır. kendini rahatlat stres bizim en büyük düşmanımız.

Ah be gülüm ya...uzulmussun yine...evet dönüp bakınca ne cok emek verdik..bende inanamıyorum..ve artık tüpe gelip dayandık ya hala alışamadım...iki buçuk yıldır hep umut hep hüzün yasadık seninle...ve hep olur diyen doktorlara güvendik..ve evet. ..sonuc maalesef gözyaşı..yorulduk ..cok yorulduk ama devam edeceğiz gülüm..tup ise tup...seneye ikizleri alırız belki kucağımıza...ha. Kimbilir..

evet sevde cim yıkılıp yıkılıp yeniden ayağa kalkıyoruz bu sabah söküldü. ama ben rüyalardan kurtulamadım hala masmavi gözleri olan bir bebek vardı bu gece kucağımda turkuaz da bir tulum giydirmişim saçları da simsiyah şuan simasını bile hatırlıyorum dana minick boynunu kafasını bile tutamıyo bana bir bakışı vardı anlatamam inanamazsın.rabbim dedim kuluna sabret diyorsun heralde sonunda olacak sabret..yada sadece rüyalarda kucaklayabileceğiz bebeklerimizi. belki de kaybettiğim meleğimdi...

merhaba canım ... iyiyim teşekkürler sen nasılsın ? valla sorma bu sene kavrulduk desem yalan olmaz :)) sanırım kış geldiğinde hiç üşüdüğümü söylemeyeceğim :)) sen neler yapıyorsun ?

bende hiç üşüdüm demicem valla çekilmiyo sıcaklar..ben yaz mevsimini hiç sevmiyorum zaten kışı gökgürültülü yağmura deli oluyorum..sürekli yağmur yağsın istiyorum hatta :1: ben iyiyim canım kırmızıları bekliyorum 3.aşılama için hafta sonu gelir inşallah günü 11i çünkü..bakalım gelecekmi yoksa yinemi bekletecek beni..

kızlar bu sabah adetim söküldü ilginçtir aşılama günü lekelenmem oldu gecikir bu yüzden diye bekliyodum ama 27. günümde adet oldum. neyseki Allahtan heveslendirmedi birde test yapma sürecine girmedik o zaman daha çok yıkım oluyo. ama benim canım kocam dün akşam bile hiç mi ümit kalmadı artık başlıyor mu diye soruyo o bu aydan çok ümitliydi yumurtlamanın erken olması güzel büyümesi erken yapılması falan ama kısmet tabiki.demekki 1 kez gebe kaldım ya ne büyük mucizeymiş. 1 ayda yumurtlama olunca bile hamile kalma ihtimalin %20. biz yakalayamadık o %20 yi 3 aşılama ve arada doğal denediğimiz 1.5 yılda.
perşembe günü adetimin 3. gününde gidip başlıyorum tüp bebek raporu için işlemlere. zaten artık kurt gibi olduk sğreci de biliyorum sanırım 2 ayda çıkar. belki ekim adetimle birlikte başlayabilirim tüp bebeğe. bu sırada da hem raporumu çıkartıcam hem de dinlenmiş olurum. belki eylül de tatile gideriz eşimle.
sadece artık aşılama sürecini kapatmış olmamıza seviniyorum. ona da ben seviniyorum bakalım doktorum ne dicek. ben devlet hast. gidiyorum ya 3 aşılamamdan 2 tanesi yapıldı 1 i iptal edildi. ama tüp bebeğe geçebilmek için 2 aşılama olması kesinlikle şart. 3. sü hasta ve doktorun isteğine kalmış. yani ben de 2 aşılama oldum ikiside tutmadı. artık doktorla konuşup geçicem. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

kızlar bu sabah adetim söküldü ilginçtir aşılama günü lekelenmem oldu gecikir bu yüzden diye bekliyodum ama 27. günümde adet oldum. neyseki Allahtan heveslendirmedi birde test yapma sürecine girmedik o zaman daha çok yıkım oluyo. ama benim canım kocam dün akşam bile hiç mi ümit kalmadı artık başlıyor mu diye soruyo o bu aydan çok ümitliydi yumurtlamanın erken olması güzel büyümesi erken yapılması falan ama kısmet tabiki.demekki 1 kez gebe kaldım ya ne büyük mucizeymiş. 1 ayda yumurtlama olunca bile hamile kalma ihtimalin %20. biz yakalayamadık o %20 yi 3 aşılama ve arada doğal denediğimiz 1.5 yılda.
perşembe günü adetimin 3. gününde gidip başlıyorum tüp bebek raporu için işlemlere. zaten artık kurt gibi olduk sğreci de biliyorum sanırım 2 ayda çıkar. belki ekim adetimle birlikte başlayabilirim tüp bebeğe. bu sırada da hem raporumu çıkartıcam hem de dinlenmiş olurum. belki eylül de tatile gideriz eşimle.
sadece artık aşılama sürecini kapatmış olmamıza seviniyorum. ona da ben seviniyorum bakalım doktorum ne dicek. ben devlet hast. gidiyorum ya 3 aşılamamdan 2 tanesi yapıldı 1 i iptal edildi. ama tüp bebeğe geçebilmek için 2 aşılama olması kesinlikle şart. 3. sü hasta ve doktorun isteğine kalmış. yani ben de 2 aşılama oldum ikiside tutmadı. artık doktorla konuşup geçicem. hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar.

canım geçmiş olsun inan bu sefer bende olduğunu düşünmüştüm tedavin başından itibaren çok iyi gidiyodu ama demekki bebişin sana aşılamayla gelmek istemiyo..tüp bebekte tutma oranı daha fazla biliyosun..vereceğin bu 1-2 ay ara sana çokiyi gelecek inan bana..ve tüp bebeğe süper bir şekilde başlayacaksın hayırlısıyla..zaten benimde 3.aşılama tutmazsa bende tüp yolcusuyum arkanızdan gelicem..hakkında hayırlısı olsun canım allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..

bende hiç üşüdüm demicem valla çekilmiyo sıcaklar..ben yaz mevsimini hiç sevmiyorum zaten kışı gökgürültülü yağmura deli oluyorum..sürekli yağmur yağsın istiyorum hatta :1: ben iyiyim canım kırmızıları bekliyorum 3.aşılama için hafta sonu gelir inşallah günü 11i çünkü..bakalım gelecekmi yoksa yinemi bekletecek beni..

inşallah bekletmeden gelir hayırlısıyla son aşılaman tedavine başlarsın canım ... gelir gelir sen dert etöediğin zaman gelir kırmızılar :)) umarım son aşılamanda hayırlsıyla yüzün güler meleğine kavuşursun canım...

hayırlısı olsun ercelf... umarım ilk denemende başarılı olup meleğine kavuşursun ..

Geçmiş olsun canım,tüp adayları olarak aramıza hoş geldin, inan ki bu süreç daha umutlu bence yüzde olarak daha büyük bir ihtimal var ama yine de ara verdiğin iki ay içerisinde kafan rahatken bebeğine kavuşursun inşallah...

üzülme vardır bundada bi hikmet allahtan gelen herşeye boyumu kıldan incedir yeter ki ondan gelsin inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım...ben dokuz eylül ünv.hastahanesinde tedavi olyorum

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

canım geçmiş olsun inan bu sefer bende olduğunu düşünmüştüm tedavin başından itibaren çok iyi gidiyodu ama demekki bebişin sana aşılamayla gelmek istemiyo..tüp bebekte tutma oranı daha fazla biliyosun..vereceğin bu 1-2 ay ara sana çokiyi gelecek inan bana..ve tüp bebeğe süper bir şekilde başlayacaksın hayırlısıyla..zaten benimde 3.aşılama tutmazsa bende tüp yolcusuyum arkanızdan gelicem..hakkında hayırlısı olsun canım allahım en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah..

evet canım ara vermek istiyorum biraz toparlanmam lazım nisandan beri hallice puregon yedim adetim sökülene kadar da ateşler bastı daha bu yaşta kendimi menapozlu kadınlar gibi hissetmeye başladım içimde sıkıntı oluşuyo hep içim ateş gibi yanıyo sıcak basıyo zaten havalarda sıcak bir de kendi ateşim. kolay değil. neyseki adet olmak da bir mucize düzenli bir şekilde bir de olamasam o sıkıntı da hiç çekilmez heralde.yani tabi 1 kez normal yolla hamile kalmış bir insan olarak tüp bebeğe geçmek biraz canımı acıtıyor ama vardır bunda da bir hayır ne diyelim. rahim filminden 2 ay sonra hamile kalmıştım sonra kürtaj oldum ve birdaha hamile kalamadım artık ben kürtajda bir sorun olduğunu da düşünmeye başladım zaten tek tüplüyüm tüpümde yapışıklıklar yada rahimiçi yapışıklık olmuş olabilir. artık tüpe geçmeden önce konuşucam zaten doktorumla belki histeroskopi isteyebilir. hakkımızda hayırlısı canım. sen de kurtul biran önce bu aşılama sürecinden inşallah sonuncusu olur senin.benim olamadı.

hayırlısı olsun ercelf... umarım ilk denemende başarılı olup meleğine kavuşursun ..
sağol canım. nasip ne diyelim. yolumuza devam.

Ya bir sürü şeyyy omuş ayrı kaldım kaçırdım. Okumakla bitiremedimmm.
NASILSINIZZZZZ?

üzülme vardır bundada bi hikmet allahtan gelen herşeye boyumu kıldan incedir yeter ki ondan gelsin inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım...ben dokuz eylül ünv.hastahanesinde tedavi olyorum

hoşgeldin pelikan ben de bi ara seni merak edip sormuştum hiç gelmiyor diye sitem etmiştim duymuşsun sanırım sitemimi :) nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır. bizler de herbirimiz ayrı ayrı devam ediyoruz mücadelemize. 3. aşılamam da tutmadı bugün adet oldum. tüp bebeğe geçiyorum artık.

Back
X