• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepinize günaydın arkadaşlar dün hastanedeydik eşimle tüp bebek için işlemleri başlattık bakalım hayırlısıyla sabahtan bir koşturmaca yaşadık hormon tahlillerimi yeniledim akciğer ve ekg çektirdim bazal ultrason değerlendirmem yapılamadı foliküllerim kist olmuş :( birdahaki adetinde gel dedi. önemsiz zaten giderler birdahaki adette dedi. herneyse ben de kafaya takmadım zaten 1 ayı bulacak diğer evrakları toparlamam. hayırlısıyla bir çıksın da raporum ben de başlayabileyim artık tüp bebeğe. hepinizi öpüyorum çok..

canım hadi hayırlısı inşallah testler işlemler bir an önce biter uğraştırmaz seni raporunu alırsın sorunsuz şekilde..

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okuyacak

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin..

PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

yok ayse cim o soğan suyu bana yaramadı 2 ay önce yapmıştım sen normal adetimi bir şaşırttı bu 37. günümde adet oldum :) o yüzden akışına bırakıcam. zaten vücur atar birdahaki adetimde. yeni liste çok güzel olmuş yine canım ellerine sağlık 1-2 güne temizlenirim ve okurum.bu arada ben pek okuyamadım sen ne yaptın adetin bitti mi ne zaman çektiriyosun hsg yi?

canım bi çok kişi memnun kalıyo kürlerden.. ben dün incir ve havuç kürüne başladım çünkü bu ay ilaç vermicek dr.. tahlillerle geçicek demişti..yeni listeyi son haline getirene kadar çok değiştirdim :))) adetiminde bugün 4.günü bitmedi daha hsg de salı günü canım arkadaşlar sağolsunlar rahatlattı beni ağrı kesici içersen ağrı olmaz diyorlar nasipse içip çektiricem

Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

canım , unutmaki sen o bebegi ne zorluklar ile elde ettin, ama o herşeye inat seninle olmayı tercih etti. Sakın ola yersiz endileşere kapılıp kendinide onuda üzme olurmu .O bundan sonra hep ömür boyu seninle kalacak.

hepinize günaydın arkadaşlar dün hastanedeydik eşimle tüp bebek için işlemleri başlattık bakalım hayırlısıyla sabahtan bir koşturmaca yaşadık hormon tahlillerimi yeniledim akciğer ve ekg çektirdim bazal ultrason değerlendirmem yapılamadı foliküllerim kist olmuş :( birdahaki adetinde gel dedi. önemsiz zaten giderler birdahaki adette dedi. herneyse ben de kafaya takmadım zaten 1 ayı bulacak diğer evrakları toparlamam. hayırlısıyla bir çıksın da raporum ben de başlayabileyim artık tüp bebeğe. hepinizi öpüyorum çok..

Hadi bakalım hayırlı ve uğurlu olsun inşallah başlayacağın tedavin.Ama tüp bebek tedavisi çok farklı insan daha fazla heyecanlanıyo.Sende yaşayınca göreceksin.Embriyoyu hazır koyacaklar ve o andan itibaren hamile sayılıyorsun. İnşallah sonucunda güzel olur.

kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.
ah kuzucum kendi doktorunla görüşmeden sakın üzülüp kendini hırpalama o üniversite hastahanelerinde hep aynı şeyler yaşanıyor malesef zaten doktorda demiş bu cihazlar eski diye . Umarım herşey çok güzel olur.

Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Amin
yetercim ya bir geldin pir geldin hepimiz seni çok sevdik hani demişsinya ne zamandır bu topicte gibiyim diye , dogru demişsin sanki bizde hep seninleymişiz gibi hissettik o samimiyetin sıcaklıgın bizelere kadar ulaştı hep ugra bizlere .

mda canım benide listemize tekrar eklermisin rica etsem . istanbul ,3 aşılama , sebepsiz inf., şuan tüp bebek için rapor çıkarmakla uğraşıyorum. yazmıyorum pek yazacak birşey olmadığından bende, ama hep takipteyim canım...

ekledim tatlım
kızlar kaç gündür mda dan haber alamıyoruz dimi işleri yoğundu sanırım umarım iyidir..

evet en son işlerim çok yoğun şantiyedeyim demişti,vakti olmuyodur girmeye.

ah kızlar sormayın ya o kadar yogun olduki bu aralar anlatamam koşuştırmaca başladı bizim tabi yaz bitiyor ya başlarız artık . Neyse yarın akşam Kısmetse İstanbul' a gidiyorum, yeni umutlara , mutluluklara kucak açıyorum. Umarım herşey yolunda gider , eşimle anlaştık bol bol gezip tozacagız İstanbullu güzeller önerilerinizi bekliyorum nerelere gidelim kocacıgımla. :32:

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin..

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

canım beni de ekleyebilirsin listeye hastalığım biter bikaçgüne...listeyi yaptım diyosan okumayan olursa onun yerine de okuyabilirim...

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

ayşe ilk olarak özür diliyorum yasin konusunda seni durumdan haberdar edemedim.geçen haftadan beri taşınma telaşım vardı ve internet bağlantım bugün daha yeni geldi bu zaman aralığında da nete girme imkanım olmadı zor durumda bıraktığım için kusura bakma..geçmiş sayfalara şöyle bir göz attım mavi arkadaşımız okumuş sanırım benim yerime teşekkür ediyorum..yeni listeye eklemeni yapabilirsin artık okuyabilirim.hsg konusunda da ferah tut içini hayırlısı ile atlatacaksın ne acılar çekiyoruz bu dönemde 5 dk nedir ki..ama öncesinde ağrı kesici içmeyi unutma derim genede:)

Hepinize güzel bir gun diliyorum arkadaslar mutlu ve güzellik dolu haberlerolsun gününüzde.
Arkadaslar yasinleri okuyan arkadaslara coook teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun ve en yakın zamanda sizleri evlat sahibi yapsın ya da hamislere saglikla bebislerini kucağa almayı nasip etsin çok dağılın tekrardan insallah salı gunü sizlere hamileyim haberini veririm.
Hepinizi cooook optum
ebereris inşallah salı günü güzel haberini alırız.Allah gönlüne göre versin...
ah kızlar sormayın ya o kadar yogun olduki bu aralar anlatamam koşuştırmaca başladı bizim tabi yaz bitiyor ya başlarız artık . Neyse yarın akşam Kısmetse İstanbul' a gidiyorum, yeni umutlara , mutluluklara kucak açıyorum. Umarım herşey yolunda gider , eşimle anlaştık bol bol gezip tozacagız İstanbullu güzeller önerilerinizi bekliyorum nerelere gidelim kocacıgımla. :32:

mda kuzum bu kadar yoğun çalışmanın ardından gidip güzelce gez toz istanbulda.inşallah bu değişiklik sana çok iyi gelir...

ercelf umarım çok yorulmadan alırsın raporunu.inşallah ilk denemende de bu çektiklerinin mükafatını görüp bebeğine kavuşursun...

mdacimmmm iyi dinlenmeler canim...esinle bol bol bol eglen..varsay ilk gunlerdeki gibisiniz..oh ne bebis telasi var ne baska :-) opuyoruz..bizlerede haber ve..bana da dua et hormon testine az kaldi

canım beni de ekleyebilirsin listeye hastalığım biter bikaçgüne...listeyi yaptım diyosan okumayan olursa onun yerine de okuyabilirim...

canım ben seni eklemeyi unutmuşum kusuruma bakma eksik olursa yardımcı olursun canım belki ben okuyamam çünkü pazartesi adetm biter salı hsg var sanırım hsg sonrası da kanama oluyo böyle olursa ben senden yardım isterim canım

==mda = 2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

ayşe ilk olarak özür diliyorum yasin konusunda seni durumdan haberdar edemedim.geçen haftadan beri taşınma telaşım vardı ve internet bağlantım bugün daha yeni geldi bu zaman aralığında da nete girme imkanım olmadı zor durumda bıraktığım için kusura bakma..geçmiş sayfalara şöyle bir göz attım mavi arkadaşımız okumuş sanırım benim yerime teşekkür ediyorum..yeni listeye eklemeni yapabilirsin artık okuyabilirim.hsg konusunda da ferah tut içini hayırlısı ile atlatacaksın ne acılar çekiyoruz bu dönemde 5 dk nedir ki..ama öncesinde ağrı kesici içmeyi unutma derim genede:)

canım önemi yok normalde haber veriyordun merak ettim ama..hayırlı olsun canım peki ev mi aldın yoksa kiramı canım mavi arkadaşımız okudu sana düşen yasinleri sorun olmadı yani çok şükür ki arkadaşlarımız çok anlayışlılar..canım önümüzdeki haftaya ekleyeyim çünkü herkes gördü kaç tane okuyacağını eksiklerimiz olursa yardım edersin olur mu canım...vallahi hsg konusunda burdaki arkadaşlar öyle rahatlatmışlardı ki beni ama malesef ki bi arkadaşım aradı bugün ordan burdan konu açılınca anlattım hsg yi resmen sesi titredi çok zor allah yardımcın olsun dedi acayip korktum dua edin bana

dilerim herşey yolunda gider ve hakkında herşeyin hayırlısı olsun..gezin vallah tadını çıkartın bizim bebişler değerli olur onları her yere götüremeyiz..o yüzden bebek gelince zor olabilir gezmeler tadını çıkar canım

GÜNAYDINLARRRR iyi hafta sonlarııııııııııııııııı

Back
X