Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mdacım bugun dogum gununmus kutlu olsun canım yenı yasın ınsallah bebegını getırır sana seneye 3 kısı kutlarsınız dogum gununu:)
Mdacım bugun dogum gununmus kutlu olsun canım yenı yasın ınsallah bebegını getırır sana seneye 3 kısı kutlarsınız dogum gununu:)
canım ben seni eklemeyi unutmuşum kusuruma bakma eksik olursa yardımcı olursun canım belki ben okuyamam çünkü pazartesi adetm biter salı hsg var sanırım hsg sonrası da kanama oluyo böyle olursa ben senden yardım isterim canım
Mdacimmmm nice mutlu senelere canimhersey gonlunce olur insallah
Kuzucugummm dogum gunün kutlu olsun nice nice mutlu yaslarin olsunn. Bu son 2 kişilik dogum gunün olsun insallahhh![]()
selam kizlar herkese iyi hafta sonları..
Mda , canim dogum gununu burdanda kutlayayim iyiki dogmussun seneye bebeginle beraber kutlarsin insallah..pazartesi hayirli haberlerini bekliyorum merakta birakma bizleri..bir seye ihtiyacin olursa yardimci olmaya calisirim..
Kizlar buarada bugun adet gunum ama gelen giden yok hala..belirtimde yok bekledigim icin gelmiyo sanirim..opuyorum hepinizi..
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Umarı hepimizin tüm dilekleri kabul olur.
Bende şimdi işten çıkıyorum bugün erken ayrılıyorum akşam 22:30 da yola çıkıyoruz kısmetse İstanbul maceramız başladı umarım haberler güzel olur ve biz bir dahaki adetim ile başlarız tüp tedavisini. Dualarınızı esirgemeyin.
AYSE cim canım banada yasin yazmışsın ama sanırım istenbulda vaktim olmayabilir bu haftalıkta beni affedin.Başka bir arkadaşa devredeyim hakkımı.
günaydın kızlar uzun bi aradan sonra yine aranızdayım şöyle bi göz attım yazılanlara 41 yasin okumaya başlamışsınız eğer isterseniz bende okuyabilirim ve hatta uygun bi haftada bende talibim ilk aşılama deneyimimiz başarısız oldu ama hala umutluyuz biraz ara vermek istedik doktorumuzda uygun gördü ama geçen ay adetim nerdeyse gelmedi 10 gün sonra falanda damla damla gelmeye başladı bu 3 gün kadar devam etti sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi? yada aşılamadan dolayı olan bi durum mu testte yapmadım.bide yeni işe başladım bi iki gündür ayaktayım ya göbeğimin altına doğru bi sancı oluşmaya başladı. deneyimi arkadaşlarımız yorumlarsa sevinirim.
Amin canım inşallah dediğin gibi senye 3 kişi kutlamak nasip olsun , hatırladıgın için teşekkür ederim.![]()
selam kizlar herkese iyi hafta sonları..
Mda , canim dogum gununu burdanda kutlayayim iyiki dogmussun seneye bebeginle beraber kutlarsin insallah..pazartesi hayirli haberlerini bekliyorum merakta birakma bizleri..bir seye ihtiyacin olursa yardimci olmaya calisirim..
Kizlar buarada bugun adet gunum ama gelen giden yok hala..belirtimde yok bekledigim icin gelmiyo sanirim..opuyorum hepinizi..
canım hoşgeldin aşılamadan sonra adetin gecikmesi normal olabilir ama sen yine de bir test yap çünkü adetin normal sökülmemiş sanırım lekelenme şeklinde olmuş belki de hamilesindir kasık ağrılarında ondandır herşey gönlünce olsun.
mda cım doğum günü kutlu olsun canım sağlıkla nice yıllara. umarım yeni yaşın sana uğur getiri bu yaşının içerisinde de alırsın bebeğini kucağına. istanbul yolculuğuna az kaldı nasıl hissediyorsun direk tedaviye başlayacakmısınız yoksa ön görüşmemiydi canım?
tatlım nasılsın adet beklemeleri başlamış inşallah gelmez de bebiş gelir :) bekleyince gelmez zaten o kırmızılar ben de ne zaman beklemesem erkenden gelir. psikolojik işte umarım gecikmez sıcaklarda adetler de sapıtıyo ben de çok yoğun oldum meğersem 3. aşılamamın kistleriymiş sebebi hepsi hediye olarak kaldılar :) birdahaki ay gidicez dediler bu ay rahat burası :) öpüyorum canım seni.
kızlarr bu kırmızılar gelmedii daha neden acaba??gelsede hormon testi yaptırsamm
canim benimde gelmedi senin gunun ne zamandi ne kadar gecti?sicaklardandir yada psikolojik olarak bekledigimiz icin gelmiyolardir inatci kirmizilar![]()
mdacım seni listeden çıkardım canım uygun olduğunda eklerimö tekrar yerine melek04 okuyacak .. iyi gezmeler canım
mcancım listeyi güncelledim benimle ilgilenip rahatlatmaya çalıştığın için çok teşekkür ederim film yüzünden acayip gerildim dr dan ağrıkesici iğne isticem bana dua edin düşününce çekilemeyecek bi ağrı olsa başka türlü çekilirdi bu film ama yinede korkuyorum çünkü normal muayenede bile rahatsz oluyorum