• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canim bekliyorum kirmizilari ama gelmedi hala beyaz sut gibi akintim var..valla kendimi okadar hazirladimki asilamaya sanmiyorum bebis oldugunu..gelsede baslasak bitsek hemen tedavi gun saymaya baslasam keske..insallah cok bekletmez canim..masallah buay senin icin bosalmis resmen iyi olmus ama kistlerinden kurtulursun ne guzel..bende opuyorum canim seni..

kirtler önemsiz birdahaki ay gider ben de bu 2 aylık arada biraz diyet ve yürüyüş yapıp kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım yapabilirsem tabi:)

Yaa seninde mi pericim? Vala 3gun bitiyor 4.gun olacak..ben karadenizdeyim pek sicak yok buralarda :-) ama psikolojik diyorum..bekliyoruz ya gelmez..bebis varmi acaba sende benim olmasi mumkun degil ilacim vardi bu ay :-)

birkac gune gelir insallah canim psikolojik bencede..valla benim hamile olma olasiligim var ama oldugumu sanmiyorum o kadar ay bos gecti buay mi kalicam sanki:1:

kirtler önemsiz birdahaki ay gider ben de bu 2 aylık arada biraz diyet ve yürüyüş yapıp kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım yapabilirsem tabi:)

yaparsin canim hatirlarsan bende diyet ve yuruyus yapmistim bayada kilo verdim..yeterki iste yapamayacagin sey yok inan bana..:34:

günün ve haftanın ilk günaydını benden olsun..hepimize günaydınlar çok güzel haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah..:16:

haftanın ikinci günaydını benden gelsin :)) hepimize sağlıklı , sıhhatli geçireceğimiz güzel bir hafta olması ümidiyle İYİ HAFTALAR ARKADAŞLARIM ....

gayemmm nerelerdesin merak ettim insallah bi sorun yokturr

gayecimm nerelerdesin bugün???
kesin gezmedesinn ya da misafir var :)))
öpüyorum senii

GÜNAYDIN Nimeysacım.. merak edip sorduğun için teşekkürler canım benim ; çok mutlu oldum inan :)
valla arkadaşım ne gezmedeydim ne de misafir ağırladım ... perşembe gününden beri kafamı yastıktan kaldıramadım..klimalardan üşütüp her tarafım tutuldu.. neyseki bugün kendimi biraz daha iyi hissettim.. ama hala tam düzelmiş değilim arkadaşım..
sen nasılsın ? neler yapıyorsun ?

merhaba canım dün rahim filmi için randevu aldım salı günü nasipse.. Bi de kan verdim hormon değerlerine bakılacak sonuçları merak ediyorum inşallah iyi çıkar..seni listeye eklicem ..liste daha hazır değil çünkü daha okumayanlar var eğer sesleri çıkmazsa listeyi öyle düzenlicem

Ayşecim , payıma düşen yasinleri bugün yarın okuyup haber veriririm arkadaşım ... umarım yarınki HSG filmin sorunsuz biçimde tamamlayıp güzel sonuçlar alırsın .. endişe yapma rahat ol arkadaşım..

MDA;
canım geçmiş doğum günün kutlu olsun .. geç oldu ksr bakma anca bugün girebildim foruma :( umarım yeni yaşın sana hayırlsıyla tüm keşke dediklerini yaşatması dileğiyle canım arkadaşım..
bu arada bugün doktor randevunda var ... inşallah hayırlı haberlerini alırız tatlım..

herkese güzel sabahlar canlar yeni bir haftaya başlıyoruz bu hafta 3 kişi test yapcak umarım hayırlı güzel sonuçlar olur :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

canım hoşgeldin aşılamadan sonra adetin gecikmesi normal olabilir ama sen yine de bir test yap çünkü adetin normal sökülmemiş sanırım lekelenme şeklinde olmuş belki de hamilesindir kasık ağrılarında ondandır herşey gönlünce olsun.

normalde bugün gelmesi gerekti ama daha gelen giden yok bakalım bi iki gün daha bekleyip yapmayı düşünüyorum testi.

kızlar aşılaması tutanlar belirtileriniz nelerdi:50: benim aşılamamın 8.günü ve iki gündür göğüslerimi mıncıklıyorum:1: kafayı yedim artık malesef hassasiyet yok tutmadı galiba offf ya umutluydum aslında:25: dünden beri kadınlar klübünde girmrdiğim topik kalmadı ama yok istediğim cevabı alamadım çolk mutsuzum

GÜNAYDIN Nimeysacım.. merak edip sorduğun için teşekkürler canım benim ; çok mutlu oldum inan :)
valla arkadaşım ne gezmedeydim ne de misafir ağırladım ... perşembe gününden beri kafamı yastıktan kaldıramadım..klimalardan üşütüp her tarafım tutuldu.. neyseki bugün kendimi biraz daha iyi hissettim.. ama hala tam düzelmiş değilim arkadaşım..
sen nasılsın ? neler yapıyorsun ?

Canimmm gecmis olsun..ben karadenizdyim buralar serin geciyor sansliyiz bu konuda..aman dikkat canim..iyi sayilirim kahverengiler geliyor iki aspirin aldim kirmizilar cabuk gelsin diye yarina hormon testi var bakalim gorecegim neler bekliyor beni...

Superim kahverengiler geliyor iki aspirin aldim bakalim kirmizilar tam ne zman gelecek...sende durumlar nasill ?

kızlar aşılaması tutanlar belirtileriniz nelerdi:50: benim aşılamamın 8.günü ve iki gündür göğüslerimi mıncıklıyorum:1: kafayı yedim artık malesef hassasiyet yok tutmadı galiba offf ya umutluydum aslında:25: dünden beri kadınlar klübünde girmrdiğim topik kalmadı ama yok istediğim cevabı alamadım çolk mutsuzum

Melekcimm hic bir yerini minciklama :-) hic anlayamazsin cunku belirti filan olmuyor..test gunu bekliyeceksin.tam tarihin ne zman?

Canimmm gecmis olsun..ben karadenizdyim buralar serin geciyor sansliyiz bu konuda..aman dikkat canim..iyi sayilirim kahverengiler geliyor iki aspirin aldim kirmizilar cabuk gelsin diye yarina hormon testi var bakalim gorecegim neler bekliyor beni...[/QUOTE]

teşekkürler canım .. karadeniz'in nersindesindesin ? ben de ucundan bucağından karadenizliyim onun için sordum .oralar miss gibidir püfür püfür esiyordur... benim yerime de serinle canım :)
hadi gözün aydın kırmızı bayrağı çekmişisin :) umarım yarınki tahlilinde tüm değerlerin normal çıkar.. öpüyorum..

Back
X