• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım kaç gündür sesin soluğun çıkmamış.. inaşşah her şey yolundadır..test sonucuna az kalmış olması gerek canım .. hayırlsıyla güzel haberlerini duyacağız bu sefer tatlım... kendine iyi davran canım ... sağlıcakla kal arkadaşım..:16:

canım 14. gün hafta sonuna denk geliyo:ssz: ben 12.gün yapıcam cuma günü

melekcim belirtilere takılıp kendini hiç stresse sokmaya gerek yok canım.. günlük yaşantına devam eder gibi düşünmemeye çalış ve bol bol dua ederek kendin için hayırlsını iste canım... şunu da belirtmek isterim ki gününden önce test yapmamalısın bence. tam gününü bekleyip o gün yap gerçek sonucunu öğrenmek istiyorsun.. şansın bol olsun..

Superim kahverengiler geliyor iki aspirin aldim bakalim kirmizilar tam ne zman gelecek...sende durumlar nasill ?

canım bende hala gelen giden yok bende pco var o yüzden geç gelicek herhalde..bekliyorum canım napayım..senin gelmeye başlamış sonunda artık test sonuçlarını bekliyorum merakla :16:

gayem..canım yeniden merhaba..klimaların gazabına uğramışsın..aman dikkat et hepimiz aynı durumdayız açsan bir dert çarpılıp hasta oluyor insan bacak bel ağrısı öksürük tutulma burun tıkanıklığı vs...açmasan terden sıcaktan nefes alınmıyor az kaldı diye teselli olacağız artık eylül ayına bir girelim 10 eylülden itibaren iyice rahatlarız inşallah..geçmiş olsun güzelim

nimesay...adet olmuşsun canım..hormon tahlillerinin sağlıklı ve normal çıkmasını diliyorum ki her yönden bedenin hamilelik için hazır olsun özel mesajın için ayrıca teşekkür ederim tekrar bende seni çok öpüyorum

kızlar masaldan ve seyhandan uzun zamandır ses çıkmıyo..iyilerdir inşallah..

superim kalp kalbe karşı durumu oldu sanırım az önce...ben sana mesaj attım sen yazdığımı görmeden masaldan uzun zamandır ses çıkmıyor yazmışsın..seyhan kararlı ve bilinçli olarak uzun zamandır yok evet..bunuda bildirdi zaten topikten bir süre uzak kalacağını ancak ben geçen hafta başı annemleri ziyarete gittim 4-5 günlüğüne cuma gecesi izmire döndüm fakat zaten bodrumdayken de çarşamba günü topiğe girmiştimdünde girdim ancak hiçbiriniz pazar olması nedeni ile yoktunuz seninde girer girmez hatrını sordum canım bir daha sorayım keyfin yerinde mi canım kaçıncı günündesin hala gelmedi

melekcim..sonucunu almaya az kalmış nimesay çok güzel söylemiş ne kendini ne aklını mıncıklama:)) hamile olup olmadığını anlaman için hiçbir belirti yaşamayacaksın.Aklını başka uğraşlarla ve düşüncelerle meşgul edip bu konuya odaklanmamaya gayret et canım ki zaman kolay ve stressiz geçsin.tüm belirtiler öncelikle sen hamile olduğunu test sonrası öğrenip üzerinden de gerekli ve yeterli bir zaman geçtikten sonra başlayacak..dileriz ki hamile olmuş olasın hakkında hayırlısı.

Son düzenleme:
gayem..canım yeniden merhaba..klimaların gazabına uğramışsın..aman dikkat et hepimiz aynı durumdayız açsan bir dert çarpılıp hasta oluyor insan bacak bel ağrısı öksürük tutulma burun tıkanıklığı vs...açmasan terden sıcaktan nefes alınmıyor az kaldı diye teselli olacağız artık eylül ayına bir girelim 10 eylülden itibaren iyice rahatlarız inşallah..geçmiş olsun güzelim

nimesay...adet olmuşsun canım..hormon tahlillerinin sağlıklı ve normal çıkmasını diliyorum ki her yönden bedenin hamilelik için hazır olsun özel mesajın için ayrıca teşekkür ederim tekrar bende seni çok öpüyorum

masalcım teşekkür ederim canım ... az kaldı diyerekten gün sayıyorum nemli günler geçsin diye..bu sene nem bezdirdi iyice hepimizi bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ki ...
sen nasılsın canım? güzel tatil sonrası işlerinin başına geçmişsindir... kolaylıklar seninle olsun canım..

masalcım teşekkür ederim canım ... az kaldı diyerekten gün sayıyorum nemli günler geçsin diye..bu sene nem bezdirdi iyice hepimizi bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ki ...
sen nasılsın canım? güzel tatil sonrası işlerinin başına geçmişsindir... kolaylıklar seninle olsun canım..

daha iyi olduğuna sevindim vücut direncini destekleyici takviyeler al bu dönemde.bende idare ediyorum,,
şükür gayemcim..anne-baba ziyareti 3 günde denizle buluşma sonrası sağsalim evime döndüm canım,,tek amacım aile ziyaretiydi gördüm rahatladım.sağol canım.bugün işimin başındayım bir hafta olmayınca herşey yığılmış cuma akşamına kadar harıl harıl çalışacağım ..biraz dinlendim ya acısı katmer katmer çıkar artık 1 sene çalış bir hafta çalışma denklemi işte adı tatil oluyor dinlendinmi diye sorsan kafamdaki ruhumda ki yorgunlukları bir haftada atılmıyor be gayemcim..malesef.sağlığımıza bugünümüze şükür olsun napalım..ben çalışırken çok daha mutlu ve rahatım hernekadar işim resmiyet ve ciddiyet stres dolu olsa da inan daha iyiyim evde olmak boşta oturmak bana hiç iyi gelmiyor..alışmışım 15 yıldır non-stop çalışmaya..kurdukça kuruyorum iş olmayınca saçmasapan ne varsa geçmişte yaşadığım tüm unutmaya çalıştığım olumsuz luklar sorunlar hepsi birden koşup geliyor çorba gibi oluyor aklım adetten beri kullanmaya başladığım hormon ilaçlarımın yan etkileri çok fazla..ruhsal durumum kötü etkileniyor..ilk yan etkisi depresyon huzursuzluk umarım aylarca kullanmak zorunda kalmam şimdiden böyleyse zor işler bunlar hepimiz için..15 gün kaldı adetime yeni adetle kistimin yok olmuş olmasını ve hormonlarımın normale dönmüş olmasını diliyorum gayemcim

melekcim belirtiler olmayabilir bunları hiç düşünme.bende 12.gün test yapmıştım doktorumun isteğiyle o zamanda sonuç çıkıyor,sonra 15.gün tekrar test yaptırmıştık yükselme olup olmadığını görmek için.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım....

Selam kızlar nasılsınız herkes gelmıs neguzel keyıfler yerındedır ınsallah benım keyfım yok kızlar hem gunler bıran once gecsın ıstıyorum hemde hıc gecmesın ıstıyorum kardeslerım bayramdan sonra askere gıdıcek sehıt haberlerı geldıkce ıcım cız edıyo bayramdan sonra oglumu gorucm nasıpse merak ettıgım ıcın bıran once gelsın o gun ıstıyorum anlıycagınız kafamda yuregımde karısık kızlar neyse sıktım sızlerıde kendınıze ıyı bakın optum

Selam kızlar nasılsınız herkes gelmıs neguzel keyıfler yerındedır ınsallah benım keyfım yok kızlar hem gunler bıran once gecsın ıstıyorum hemde hıc gecmesın ıstıyorum kardeslerım bayramdan sonra askere gıdıcek sehıt haberlerı geldıkce ıcım cız edıyo bayramdan sonra oglumu gorucm nasıpse merak ettıgım ıcın bıran once gelsın o gun ıstıyorum anlıycagınız kafamda yuregımde karısık kızlar neyse sıktım sızlerıde kendınıze ıyı bakın optum

yelizcim kardeşlerin askere gidiyormuş allah kavuştursun canım.benimde 2 abim doğuda sınırda yaptılar zor şartlarda bizde çok endişelenmiştik hep dağlardaydılar günlerce ulaşamıyorduk çok zor geçti o günler,allahın izniyle sizinde geçecek kavuşacaksınız,içini ferah tutmaya çalış,kolay değil ama.içine umutsuzluk çöktüğü zaman oğluşunu ona kavuşacağını düşün....

yelizcim kardeşlerin askere gidiyormuş allah kavuştursun canım.benimde 2 abim doğuda sınırda yaptılar zor şartlarda bizde çok endişelenmiştik hep dağlardaydılar günlerce ulaşamıyorduk çok zor geçti o günler,allahın izniyle sizinde geçecek kavuşacaksınız,içini ferah tutmaya çalış,kolay değil ama.içine umutsuzluk çöktüğü zaman oğluşunu ona kavuşacağını düşün....

sagol canım oglum ıcın gun sayarken kardeslerımın askerlıgıde bıtıcek ınsallah benım abımde doguda sınırda yaptı canım hergun dıken ustundeydık ınsallah kardeslerım doguya gıtmez dıycem ama focada olanları bılyosun pıslıkler artık heryerde neyazıkı Rabbım hepsını korusun

sagol canım oglum ıcın gun sayarken kardeslerımın askerlıgıde bıtıcek ınsallah benım abımde doguda sınırda yaptı canım hergun dıken ustundeydık ınsallah kardeslerım doguya gıtmez dıycem ama focada olanları bılyosun pıslıkler artık heryerde neyazıkı Rabbım hepsını korusun

askerlerimiz polislerimiz rabbime emanet rabbim hepsini korusun vatan hainlerinden...:72::72::72:

kızlar aşılaması tutanlar belirtileriniz nelerdi:50: benim aşılamamın 8.günü ve iki gündür göğüslerimi mıncıklıyorum:1: kafayı yedim artık malesef hassasiyet yok tutmadı galiba offf ya umutluydum aslında:25: dünden beri kadınlar klübünde girmrdiğim topik kalmadı ama yok istediğim cevabı alamadım çolk mutsuzum

melek benimde göğüslerimde hassasiyet falan yoktu hatta son iki gün bel ağrısı başlamıştı test yapmadan adet olacağım diyordum ama geldi mucizem.o yüzden sende bu belirtilere takılma.hakkında hayırlısı olsun...

melekcim belirtilere takılıp kendini hiç stresse sokmaya gerek yok canım.. günlük yaşantına devam eder gibi düşünmemeye çalış ve bol bol dua ederek kendin için hayırlsını iste canım... şunu da belirtmek isterim ki gününden önce test yapmamalısın bence. tam gününü bekleyip o gün yap gerçek sonucunu öğrenmek istiyorsun.. şansın bol olsun..
canım çatlatma iğnesinin etkisi 12.günde geçtği için çıkan sonucun doğru olduğunu düşünüyorum:40: bende kafaya takmamaya çalışıyorum ama malesef imkansız:28: hepimizin hakkında hangisi hayırlı ise rabbim onu nasip eder inşallah :16::16::16:

melekcim..sonucunu almaya az kalmış nimesay çok güzel söylemiş ne kendini ne aklını mıncıklama:)) hamile olup olmadığını anlaman için hiçbir belirti yaşamayacaksın.Aklını başka uğraşlarla ve düşüncelerle meşgul edip bu konuya odaklanmamaya gayret et canım ki zaman kolay ve stressiz geçsin.tüm belirtiler öncelikle sen hamile olduğunu test sonrası öğrenip üzerinden de gerekli ve yeterli bir zaman geçtikten sonra başlayacak..dileriz ki hamile olmuş olasın hakkında hayırlısı.
inşallah canım ya bende kendimi mıncıklamamaya çalışıyorum ama bide bakıyorum ki elim göğüslerimde:1::1: rabbim hepimizin yardımcısı olsun psikolojimiz hiç iyi değil :1::1:

melekcim belirtiler olmayabilir bunları hiç düşünme.bende 12.gün test yapmıştım doktorumun isteğiyle o zamanda sonuç çıkıyor,sonra 15.gün tekrar test yaptırmıştık yükselme olup olmadığını görmek için.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım....
benim 14 gün bayrama denk geliyo o kadar bekleyecek kadar sabırlı değilim:50: bende 12.güün yapcam:94: rabbim seninde pipilini sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin inşallah :16::16::16:
melek benimde göğüslerimde hassasiyet falan yoktu hatta son iki gün bel ağrısı başlamıştı test yapmadan adet olacağım diyordum ama geldi mucizem.o yüzden sende bu belirtilere takılma.hakkında hayırlısı olsun...
bak bu yazdıkların çok iyi geldi canım :54: bendede çok hafif bel ağrısı var ama ben adet olmadanda belim ağrır onuda belirtiden saymıyorum kısmette varsa olur artık yapcak bişey yok rabbim kızçeni bağışlasın inşallah:16::16:

Son düzenleme:
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK:43::43:

bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı:43::43:

ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum:43::43: yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende :43::43:

MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK:43::43:

bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı:43::43:

ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucum:43::43: yarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende :43::43:

rana :( çok üzüldüm diyecek söz bulamıyorum arkadaşım rabbim en kısa zamanda acını hafifletsin. kaçınılmaz son yiyecek ekmeği yokmuş rabbim yazmamış canım böyle düşün vardır bunda da bir hayır. yıkma sakın kendini hayat devam edicek sen toparlanacaksın yepyeni ümitlerin olacak. umarım kürtajın sorunsuz geçer en kısa sürede eski sağlığına kavuşursun ve yine hamile kalırsın üzülme canım.Allah a emanet ol.

Back
X