tahlil sonuçlarından az çok anlayanınız var mı dr um izinli sonuç elimde ve merak ediyorum
hsg sonucunmu aysecim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tahlil sonuçlarından az çok anlayanınız var mı dr um izinli sonuç elimde ve merak ediyorum
merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız
geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
dün öğrendim bugün sizlere umut olmak için ve dualarınızı almak için yazıyorum.
inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ve benimde inşallah bu rüyam kısa sürmesin.herşey gönlünüzce olsun
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
geçmiş olsun arkadaşım umarım sonuçların güzel çıkar...
hsg sonucunmu aysecim?
hayır yanlışım yoksa eğer hsg 1 hafta sonra çıkacak...bahsettiğim adetin 3. günü bakılan tahlil sonuçları
Gunaydın kızlar nasılsınız bakalım aysecım gecmıs olsun canım acaba ceken doktordanda olabılıyomu bu agrılar sen devlete cektırmıstın deme canım benım doktorum cok ozenlıydı ve bıde anlamadıgım sonuc hemen bellı oluyo sana nıye soylemedılerkı tuhaf geldı canım bana nısbhr hayırlısı olsun canı kucagına almak nasıp olsun ınsallah optm hepınızı
doğru söylüyosun canım bu düşünceleri bir atsak kafamızdan herşey daha güzel olucak ama işte atamıyoruz..canı ne zaman isterse o zaman gelsin kırmızılar artık iyice gerdi beni çünkü..yeni tedaviye başlamak istiyorum ama aşılamada tutma şansı az olduğu için aynı negatif sonucu almak yine üzecek beni diye istemiyorum..orataya karışık haldeyim yani![]()
canım ben ikinci aşılamayı bir yaptırayım, eğer tutmazsa 3. denemeyeceğim. tabi bu yönde senin kafanı karıştırmak hiç istemem. aşılama tutma olasılığı düşük ama tuttumu tutuyor:) ben çalıştığim için bu işlerle uğraşırken zorlanıyorum , eşimde morfoloji sıkıntısı var, bu nedenlerden ötürü 2 aşılama diyorum, ama sen 3. yü deneyebilirsin, tüp veya aşılama - ama bu adetinle başla derim. sıkma fazla canını lütfen cnm.
meraba kızlar maalesef bu ayda hüsranla sona erdi bugün gelmesi gereken kırmızılar dün akşam geldii çok üzülüyoromm çooookkk![]()
artık beklemekten usandım yaa... bu ay aşılamaya gitcem 2 yıl olcak eylülde(... bide kızlar ben dün akşam 11,30 da adet oldum şimdi benim adetimin 3. günü nezaman oluyoo cuma mı ? c.tesi mi? ona göre dr gidimm diyorum eğer c.tesine denk gelirse yine öbür aya sarkacak aşılamam bayramdan ötürü...
geçmiş olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..adetinin 3.günü yarın oluyo adetin dün akşam gelmiş o yüzden başladığı gün ilk gün sayılır..
gerçekten mi? Ayyy çok sevindim buna hiç beklemeden gidiimm o zaman dua edin bana inş. Ilk aşılamada tutar meleğim... Aminn...
hayırlsıı olsun canım hakkında... Inşallah emeklerini allah boşa çıkarmadan ilk denemende hamile kalırsın..
evet canım nasip işte dediğin gibi tuttumu tutuyo..ben 3.aşılamayıda deneyeceğim eşimde doktorumda aynı fikirde..hem istesemde bu adetimle tüp bebeğe başlayamam öncesinde bir sürü test yapılması gerekiyo diye biliyorum..şuanda beklemekten başka yapacak bişeyim yok malesef canım..sen ne zaman yaptıracaksın 2.aşılamayı?düzene girdimi eşinin işleri?
gerçekten mi? Ayyy çok sevindim buna hiç beklemeden gidiimm o zaman dua edin bana inş. Ilk aşılamada tutar meleğim... Aminn...
Tsh 1.2143
fsh 5.94
lh 4.12
prolaktin 17.55
estradiol 40
referans değerleri yazıyor ama çok uzun ve anlamıyorum