• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım yazdıklarını okudum gerçekten topikte bir durgunluk var herkes canından bezmiş gibi ben de dahil. enerjimiz düştü sanırım. hiç hamiş haberimiz de yok uzun zamandır kendilğinden süpriz yapanlar hariç tedavi görenler hep negatif aldı :( herkes kabuğuna çekildi sanırım. bayramdan sonra yepyeni sinerji ve yepyeni tedavilerle yolumuza devam ederiz inşallah :)

Ayni hissiyat icindeyiz ayni gözlemde bulunmusuz demek ki .. Sanirim yorgunuz... Ve umarim tekrar diriliriz sanada hakkinda hayirlisi olsun diliyorum canim ,, sorunsuz saglikli tedaviler hepimize..

topiği havalandırmanı çay koyup kahvaltı hazırladığın günleri özledim:)) artık görüşemiyoruz ancak mesaj yakalarsak sonradan cevaplayabiliyoruz..bu aralar dikkatimi çekti genel anlamda istisnalar elbette var..topikte bir durgunluk sessizlik var eski neşemizi sohbetlerimizi özler oldum..çoğu arkadaşımız yok..ayda bir iki gibi nadiren tek mesajla gelir gider oldular ayrılmak yada ara vermek isteyen de oluyor haklı olarak çünkü bu süreçte bazen..bazılarımıza bebek mevzusunu testleri hormonları tedavileri hatırlatacak birşey duymamak bu konunun içinde çok olmamak daha iyi ve doğru geliyor anlayışla saygıyla karşılıyorum bebeğine kavuşanlar ise bambaşka korkular heyecanlar endişeler ve yepyeni meşguliyetlere girenler oluyor doğal olarak hepsini her sebepten ötürü haklı buluyorum ...hayat her gün bambaşka telaşlar ve olaylarla yaşanıyor çünkü herzaman aynı istikrar ve istekle pc başında bulunmak ne bir zorunluluk ne mümkün olabiliyor....
hastalık sıkıntı acı bir olay yaşanmasında varsın herkes iyi olsun meşgul olsun yada canı istemesin...burası zaten gönül isteği ile pozitif olarak sohbet edebileceğin bir yer..gün gelir yine kalabalık ve cıvıl cıvıl olduğu zamanlarda olur yepyeni giren insanlarla....

napalım bende bir süre ortama ayak uydurayım arada gelir bakarım..her ay yeni bir adet döngüsü bebek bekleyen bizler için..umarım girdiğim zamanlarda o ay için bol bol sağlıklı hamile haberleri alırım...

medids...cim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..tüm muayene ve resmi işlemlerini tamamlamışsın vakti geldiğinde de sağlıkla tedavine başlamanı sonucunun hayırlı olmasını diliyorum sana..kendine çok iyi bak arkadaşım...

ranacım...... hala hüzünlü mısraların gözlerimin önünde..umarım kürtajın sağlıklı başarılı geçmiştir...daha öncede yazdığım gibi yaralarını çabucak sarmanı ve üst üste yaşadığın bu acı kayıplarının nedeninin en kısa zamanda belirlenerek sağlıkla evladına yeniden hamile kalmanı diliyorum.....

superim...bir an evvel adetini ol ki rahatla ve yeni umutların dolsun kalbine çok öpüyorum arkadaşım.

yeliziz....canım kardeşlerin için senin adına sevindim tekrar hayırlı tezkereler...bahsettiğin arkadaş topiğimize ve mda ya bir süre önce en son girdiğinde saydıran arkadaş mıydı...yanlış birşey yazmak istemem şayet doğru hatırlıyor isem (yanlışta olabilir) kendisinin o hareketinden sonra bir daha bu topiğe yazacağını pek sanmıyorum.sorduğun için yazayım dedim...sevgiler...

mcancım...sana da sağlıklı günler diliyorum mesajlarını görüyorum anladığım kadarı ile herşey yolunda..prensesine ve kendine iyi bak.

gayem..canım sende sabahları ve öğlene kadar topiğin müdavimi günaydınısın bir kaç gündür senide çok göremedim..klimalardan üşütmüştün umarım daha kötüye gitmemiştir rahatsızlığın seni de öpüyorum...

ve kızlar..... ara ara geleceğim kim neler yapıyor bakacağım,, aylardır geçmişim olan arkadaşlarım gönlümde yeriniz ayrı ayrı yakında bayram var zaten bayramlaşırız hepimiz...sağlıkla mutlu huzurlu kalın ,,mutlulukların en güzelleri yazılmış olsun hepimizin kaderine

aşağıya baktımda sadece ben varım neyse ara geldikçe gündüz akşam sabah okunurum heralde,,şimdi böyle dedim ya yarından itibaren topik full çekerse şaşırmam olsun ben olmasamda öyle olsun hep burası neşeli mutlu kalabalık olsun:))

güzel yürekli arkadaşım evet kürtajım başarılı geçti.. okadar acı olduki çok agır geldi bu yük bana:43::43: inanılmaz kan kaybettim merkeze zor yetiştim geceden sunni sancı vermişlerdi birkez daha dogum sancıları çektim o sancılarım arasında nasıl dua ediyorum rabbim isteyen herkeze ver ne olur birkez daha bu kez saglıklı ver kucagıma diye:43::43: o soguk odada ne yaşanması gerekiyorsa yaşadım druma dedim hani bu masada dogumumda karşılacaktık diye oda bu kızın başına gelen diye sevdi gözyaşları arasında gerisini hatırlamıyorum:43::43: bebegim tek parça halinde teste gönderilmiş bu yavrumun minik mezarı bile olmadı:( problemin neyse bu kez tesiş koyabilcez dediler inş dedim

kimsenin canını sıkmak istemiyorum sadece sizinle gülüp aglayabiliyorum neredeyse bütün msjları okuyabildim son günlerde beni tuvalete sperm örnegi düşüren sakar arkadaşınız olarak hatırlarsınız diyen arkadaşımı tebrik ediyorum yüzümü güldürmeyi başardı evet öyle diyince hatırladım arkadaşım seni:)
yeliz sakın üzülme tedirgin olma hemde hamiş halinde neden korksan başına gelir ALLAH korur onları kardeşine kavuşacaksın sag salim hem kardeşine hem bebişine:38::38:

ben yaşadıklarıma inanamıyorum hala şaşkınım herkez neden durgun bende anlamadım yorulmak yok pes etmek yok inş anne olucaz hepimiz yine en az 6ayım var tedavi için yani 6.tüp bebeğim için:30::30: hem maddi hem manevi hazırlıklarım olucak kalbimin bir köşesine bu yavrumuda acımla birlikte saklayıp hayatıma kaldıgım yerden devam edecegim..:14::14:

güzel yürekli arkadaşım evet kürtajım başarılı geçti.. okadar acı olduki çok agır geldi bu yük bana:43::43: inanılmaz kan kaybettim merkeze zor yetiştim geceden sunni sancı vermişlerdi birkez daha dogum sancıları çektim o sancılarım arasında nasıl dua ediyorum rabbim isteyen herkeze ver ne olur birkez daha bu kez saglıklı ver kucagıma diye:43::43: o soguk odada ne yaşanması gerekiyorsa yaşadım druma dedim hani bu masada dogumumda karşılacaktık diye oda bu kızın başına gelen diye sevdi gözyaşları arasında gerisini hatırlamıyorum:43::43: bebegim tek parça halinde teste gönderilmiş bu yavrumun minik mezarı bile olmadı:( problemin neyse bu kez tesiş koyabilcez dediler inş dedim

kimsenin canını sıkmak istemiyorum sadece sizinle gülüp aglayabiliyorum neredeyse bütün msjları okuyabildim son günlerde beni tuvalete sperm örnegi düşüren sakar arkadaşınız olarak hatırlarsınız diyen arkadaşımı tebrik ediyorum yüzümü güldürmeyi başardı evet öyle diyince hatırladım arkadaşım seni:)
yeliz sakın üzülme tedirgin olma hemde hamiş halinde neden korksan başına gelir ALLAH korur onları kardeşine kavuşacaksın sag salim hem kardeşine hem bebişine:38::38:

ben yaşadıklarıma inanamıyorum hala şaşkınım herkez neden durgun bende anlamadım yorulmak yok pes etmek yok inş anne olucaz hepimiz yine en az 6ayım var tedavi için yani 6.tüp bebeğim için:30::30: hem maddi hem manevi hazırlıklarım olucak kalbimin bir köşesine bu yavrumuda acımla birlikte saklayıp hayatıma kaldıgım yerden devam edecegim..:14::14:

Rana.. cım canim benim genc yasinda bu takihsizlikleri yasamamis olmani isterdik elbette basta kendin seni taniyan seven herkes ve biz... Seninde yuregin o kadar temiz ve güclüki suan duygularini dusuncelerini cok olgun samimi en dogru sekilde dile getirisinden belli.. Kararliligini olumlu dusuncelerini okumak beni cok sevindirdi bukadar uzuntunun arasinda kocaman bir helal olsun sana... Yasadigimiz her olumsuz ve aci olayin mutlak yeni bir mutluluga gebe olacagina inanmak zorundayiz kayiplarin seni asla amacindan arzundan geri dondurmesin mda ya haber verdim o da cok uzuldu zaten seni seneler oncesinden bu kulupte tanimis bebek ugruna az sey yasamamissin gecmiste atlattiklarini da biliyorum umarim tum bu acilarini sana unutturacak guzellikte gunlerin olsun... Aklimdan cikmadin o gun mesajini okudugumdan beri o yuzden tekrar anmistim seni.. Cevap verebilmene mutlu oldum bir parca icim rahat canim kendine cok iyi bak tekrar gecmis olsun oncedende dedigim gibi Allah gordugunden kucagindakinden yoksun birakmasin dinlenme surecinde bedenen ruhen kendin icin elinden geleni yap bu konuda gerekirse yardim al bu cok onemli... Kendini yenilenmis ve iyi hissetmek icin en onemli sey senin saglikli olman heryonden en ufak seyler insani etkilerken senin herkesten cok morala ihtiyacin var Saglikla kal arkadasim tekrar buyuk gecmis olsun.

ben seni gülümsetmişim tatlım ama sen beni hüzünlendirdin.ama çokta takdir ettim seni.yaaşadıkların çok üzücü olmasına karşı seni sağlam gördüm.
ve azimli gördüm.sen bu şekilde bebğini kucağına alırsın inşallah allahın izni ile.
umarım bir daha böyle üzücü bir durum yaşamazsın canım.ve inşallah beklediğin 6ayda bebeğin kendiliğinden gelir annesine.
hakkında hayırlısı olsun.

kızlar öncelikle hepinize günaydınlar hepiniz için hayırlı bi gün olur inşallah ..geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun şimdide dua ediyorum rabbim sonuçlarımı temiz çıkarsın tüplerim açık olsun diye.
dün çok kötü bi gündü işlem sırasında ağrı olacağını biliyordum ama bu kadarını inanın hiç düşünmemiştim...benden sonra ilk defa bu filmi çekilecek arkadaşlarımı korkutmak istemiyorum sonuçta bu ağrı herkeste bir olmuyor ..allah herkesin yardımcıı olsun

ayşecim benim hsg sonuçlarım on dakika sürmeden çıkmıştı ilişki için falanda yasak konmamıştı.acaba enfeksiyon riskin falan mı var.doktorun son aşamada rahim ağzını iyice temizlemiştir umarım.ve inşallah sonuçların güzel çıkar yaşadıklarına değer...
kızlar buarada ebererisin tüp sonucu dün belli olucaktı dimi girdimi hiç buraya haberi olan varmı?

su perisi ben unutmuştum ebererisi inşallah pozitifdir sonucu...
meraba kızlar maalesef bu ayda hüsranla sona erdi bugün gelmesi gereken kırmızılar dün akşam geldii çok üzülüyoromm çooookkk:14::14::14::14::14::14::14::14::14::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
artık beklemekten usandım yaa... bu ay aşılamaya gitcem 2 yıl olcak eylülde :((... bide kızlar ben dün akşam 11,30 da adet oldum şimdi benim adetimin 3. günü nezaman oluyoo cuma mı ? c.tesi mi? ona göre dr gidimm diyorum eğer c.tesine denk gelirse yine öbür aya sarkacak aşılamam bayramdan ötürü...

medne o hüsranların arkasından geliyor büyük sevinçler yeter ki ümidini kaybetme.eğer dün akşam başladıysa adetin 3.günün cuma oluyor.benimde son adetim böyle akşam başlamıştı ertesi sabah doktorumu arayıp sordum bizzat bugün ilk günün demişti...
Kızlar bende pazartesi doktora gittim tüp bebek için, bütün evraklarım tamamlandı muayene oldum her şey gayet iyiymiş sperm sonuçları da iyi çıktı, smear örneği aldılar muayene sırasında o da temiz çıktı sonucunu bugün aldım :)))

artık dosya da bütün evraklarım hazır rapor için onay bekliyorum.sanırım önümüzdeki ay başlarız tüp bebeğe

bir an önce başlamak istiyorum insan her geçen gün daha da yorulduğunu hissediyor.Umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. :))))

medids inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine önümüzdeki ayda senin için merakla gün sayarız birlikte...
topiği havalandırmanı çay koyup kahvaltı hazırladığın günleri özledim:)) artık görüşemiyoruz ancak mesaj yakalarsak sonradan cevaplayabiliyoruz..bu aralar dikkatimi çekti genel anlamda istisnalar elbette var..topikte bir durgunluk sessizlik var eski neşemizi sohbetlerimizi özler oldum..çoğu arkadaşımız yok..ayda bir iki gibi nadiren tek mesajla gelir gider oldular ayrılmak yada ara vermek isteyen de oluyor haklı olarak çünkü bu süreçte bazen..bazılarımıza bebek mevzusunu testleri hormonları tedavileri hatırlatacak birşey duymamak bu konunun içinde çok olmamak daha iyi ve doğru geliyor anlayışla saygıyla karşılıyorum bebeğine kavuşanlar ise bambaşka korkular heyecanlar endişeler ve yepyeni meşguliyetlere girenler oluyor doğal olarak hepsini her sebepten ötürü haklı buluyorum ...hayat her gün bambaşka telaşlar ve olaylarla yaşanıyor çünkü herzaman aynı istikrar ve istekle pc başında bulunmak ne bir zorunluluk ne mümkün olabiliyor....
hastalık sıkıntı acı bir olay yaşanmasında varsın herkes iyi olsun meşgul olsun yada canı istemesin...burası zaten gönül isteği ile pozitif olarak sohbet edebileceğin bir yer..gün gelir yine kalabalık ve cıvıl cıvıl olduğu zamanlarda olur yepyeni giren insanlarla....

napalım bende bir süre ortama ayak uydurayım arada gelir bakarım..her ay yeni bir adet döngüsü bebek bekleyen bizler için..umarım girdiğim zamanlarda o ay için bol bol sağlıklı hamile haberleri alırım...

medids...cim herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim..tüm muayene ve resmi işlemlerini tamamlamışsın vakti geldiğinde de sağlıkla tedavine başlamanı sonucunun hayırlı olmasını diliyorum sana..kendine çok iyi bak arkadaşım...

ranacım...... hala hüzünlü mısraların gözlerimin önünde..umarım kürtajın sağlıklı başarılı geçmiştir...daha öncede yazdığım gibi yaralarını çabucak sarmanı ve üst üste yaşadığın bu acı kayıplarının nedeninin en kısa zamanda belirlenerek sağlıkla evladına yeniden hamile kalmanı diliyorum.....

superim...bir an evvel adetini ol ki rahatla ve yeni umutların dolsun kalbine çok öpüyorum arkadaşım.

yeliziz....canım kardeşlerin için senin adına sevindim tekrar hayırlı tezkereler...bahsettiğin arkadaş topiğimize ve mda ya bir süre önce en son girdiğinde saydıran arkadaş mıydı...yanlış birşey yazmak istemem şayet doğru hatırlıyor isem (yanlışta olabilir) kendisinin o hareketinden sonra bir daha bu topiğe yazacağını pek sanmıyorum.sorduğun için yazayım dedim...sevgiler...

mcancım...sana da sağlıklı günler diliyorum mesajlarını görüyorum anladığım kadarı ile herşey yolunda..prensesine ve kendine iyi bak.

gayem..canım sende sabahları ve öğlene kadar topiğin müdavimi günaydınısın bir kaç gündür senide çok göremedim..klimalardan üşütmüştün umarım daha kötüye gitmemiştir rahatsızlığın seni de öpüyorum...

ve kızlar..... ara ara geleceğim kim neler yapıyor bakacağım,, aylardır geçmişim olan arkadaşlarım gönlümde yeriniz ayrı ayrı yakında bayram var zaten bayramlaşırız hepimiz...sağlıkla mutlu huzurlu kalın ,,mutlulukların en güzelleri yazılmış olsun hepimizin kaderine

aşağıya baktımda sadece ben varım neyse ara geldikçe gündüz akşam sabah okunurum heralde,,şimdi böyle dedim ya yarından itibaren topik full çekerse şaşırmam olsun ben olmasamda öyle olsun hep burası neşeli mutlu kalabalık olsun:))

masal canım ya senden böyle bir mesaj okumak şok etti beni.şimdi yaz tatili bayram tatili vs derken dağıldık iyice.eminim bayram sonrası eski günlere dönmeye başlarız.

ranacım mesajın inan benide dağıttı ama inanıyorum ki Allah bir gün bu çektiklerinin mükafatını verecektir sana.sen yeterki sabret ve yılmadan devam et yola.İnşallah bundan sonra kader seninde yüzünü güldürür..

ayşecim benim hsg sonuçlarım on dakika sürmeden çıkmıştı ilişki için falanda yasak konmamıştı.acaba enfeksiyon riskin falan mı var.doktorun son aşamada rahim ağzını iyice temizlemiştir umarım.ve inşallah sonuçların güzel çıkar yaşadıklarına değer...

su perisi ben unutmuştum ebererisi inşallah pozitifdir sonucu...

medne o hüsranların arkasından geliyor büyük sevinçler yeter ki ümidini kaybetme.eğer dün akşam başladıysa adetin 3.günün cuma oluyor.benimde son adetim böyle akşam başlamıştı ertesi sabah doktorumu arayıp sordum bizzat bugün ilk günün demişti...

medids inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine önümüzdeki ayda senin için merakla gün sayarız birlikte...

masal canım ya senden böyle bir mesaj okumak şok etti beni.şimdi yaz tatili bayram tatili vs derken dağıldık iyice.eminim bayram sonrası eski günlere dönmeye başlarız.
Neden sok ettim seni canim,, oysa mesajimda ve devaminda yeliz ercelf rana ile yazismalarimda neyi neden hissedip dusundugumu gayet guzel acikladim paylasmak istedim zaten arkadaslarda paylasimama ortak oldu ustelik sen de dagildigimizi onaylamissin arada herkes bir aydir ayni ve benzer dusuncelerini paylasiyor zaten ben herkesi birarada ozledigimi dile getirdim anlasildigimdan da suphem yok mutlaka bayram sonrasi yaz da bittigi icin herkes yeni tedavileri baslayinca toplanir canlanir zaten yeni heyecanlar umutlar sorular gun saymalar baslar kuskum yok bunuda belirttim . Canim sok olma yani :))) sok olacak bisey yok yazdiklarimda.

canım benım ınan senı merak edıyordum ama sormayada korkuyordum cok sukur korktugumdan daha ıyısın ınsallah tez zamandada toparlanırsın ve yenıden bebısın ıcın guc toparlarsın ınsallah sorun neyse bulunurda bıdaha bu acıyı yasamazsın Rabbım kımseye yasatmasın dusmanıma bıle vermesın boyle bı acıyı kardesımı beklerken oglumda gelıcek hatta 10 aylık olcak nasıpse ama kardesımın kızı var melegımız o enguzel zamanlarında babası yanında olamıycak ve babası gelınceye kadar 1 bucuk yasında olcak ılk adımlarını ılk soozlerın goremıycek aklıma gelmısken bızı uzdugunu dusunup lutfen sıkıntılarını ıcıne atma bız herzaman senı dınlemeye hazırız

canım ayşeye yazmışsın bende cvp vermek istedim.hsg çekimi sırasında radyasyon alındığı için doktorlar hemen ilişki önermiyor...

mavicim nasıl oldun iyi misin

canım iyiydim ama dün akşam çok kötü oldum yine sırtımdaki ağrı sağ tarafıma tamamen yayıldı parmaklarımı bile oynatamıyordum ağrıdan çok kötüydüm doktoru aradıkda parol ağrı kesiciyle 1 tane ağrı kesici jel söyledi kullandımda kesilince uymuş kalmışım akşam resmen süründürdü beni.bu klima mahvetti beni ama onada mecburuz...şimdi çok şükür iyiym inşallah yine başlamaz

canım iyiydim ama dün akşam çok kötü oldum yine sırtımdaki ağrı sağ tarafıma tamamen yayıldı parmaklarımı bile oynatamıyordum ağrıdan çok kötüydüm doktoru aradıkda parol ağrı kesiciyle 1 tane ağrı kesici jel söyledi kullandımda kesilince uymuş kalmışım akşam resmen süründürdü beni.bu klima mahvetti beni ama onada mecburuz...şimdi çok şükür iyiym inşallah yine başlamaz

bel fıtığı probleminde vardı sanırım,,bir de üstüne klima çarpması çok dikkat et kendine cam kapı açarak bulunduğun yerde rahatlamaya çalış klimanın ayarlarını da minumum düzeyde üstüne gelmeyecek şekilde petek ayarını yaparak kullan çok bunalırsan gerçi zaten yapıyorsundur da,, az kaldı canım sık dişini yakında tamamen bitecek bu sıcaklar sonra çokk soğuk ta yazacağız buralara inşallah..

Kızlar kizlarr herkesler iyidir umarım söyle bir gecmise goz attimda:)

Vee Mda tup serüvenine basliyor hadi bakalim hayirli olsun anne adayımız:)

Ayse İnan cok şaşırdım o kadar acı çekmene. Yapılan Merkez'den merkeze mı değişiyor anlamadım. Ben hicbirsey hissetmemistim. Yada cok okuduğun icin zaten stresli girdin işleme o yüzden fazla acı çekmiş olabilirsin. Neyse atlattın cok cok gecmis olsun.;)

Supericim ara felan vermek yokk.Bir anlık verdigimiz karalar icin sonradan pişmanlık duyabiliyoruz. Durmak yok bebeler gelene kadar uğraşırcaz:) Benim cevremdede kim ay bebek çalısmalarına başladık dese o ayı testi pozitif çıkıyor. Ama tup bebek merkezine bir gidiyorum elinde tahlil sonuclarını dr'a istermem icin bekleyen en az 20 çift oluyor. O zaman anlıyorum ki yalnız değiliz;)

Ranacim İnan Cokk üzüldüm:( İnsan zor elde edince kaybetmek tabiki cok daha acı. Ama hamile kalabildin ya ins. Bir dahaki denemedede pozitifi göreceksin.

Ve Masal'cik ta gelmiş hosgelmiss:16: 2. Tup bebik deneme Devrem benim :)) İns. Bu son olur tabikide:) Bencede haklisin sekerim hem ramazan bende yaz ayının durgunluğu var topikte. İyi tarafından bakarsak aksam okumak daha kolay oluyor:) Az kaldı bayram sonrasi başlayınca tedaviler dolacak taşımak yine buralarr:16:

Son düzenleme:

Ayse İnan cok şaşırdım o kadar acı çekmene. Yapılan Merkez'den merkeze mı değişiyor anlamadım. Ben hicbirsey hissetmemistim. Yada cok okuduğun icin zaten stresli girdin işleme o yüzden fazla acı çekmiş olabilirsin. Neyse atlattın cok cok gecmis olsun.;)

Supericim ara felan vermek yokk.Bir anlık verdigimiz karalar icin sonradan pişmanlık duyabiliyoruz. Durmak yok bebeler gelene kadar uğraşırcaz:) Benim cevremdede kim ay bebek çalısmalarına başladık dese o ayı testi pozitif çıkıyor. Ama tup bebek merkezine bir gidiyorum elinde tahlil sonuclarını dr'a istermem icin bekleyen en az 20 çift oluyor. O zaman anlıyorum ki yalnız değiliz;)

Ranacim İnan Cokk üzüldüm:( İnsan zor elde edince kaybetmek tabiki cok daha acı. Ama hamile kalabildin ya ins. Bir dahaki denemedede pozitifi göreceksin.

Ve Masal'cik ta gelmiş hosgelmiss:16: 2. Tup bebik deneme Devrem benim :)) İns. Bu son olur tabikide:) Bencede haklisin sekerim hem ramazan bende yaz ayının durgunluğu var topikte. İyi tarafından bakarsak aksam okumak daha kolay oluyor:) Az kaldı bayram sonrasi başlayınca tedaviler dolacak taşımak yine buralarr:16:
Jollyy... Cim sagol guzelimm hosbuldum haftasonundan bu yana buralardayim ne guzel karsilama bu ...agzindan herzamanki sicakligindan bal damlıyor icimi ısıttı mesajın.... Hep soyledim soylerim topigi sirinler diyarına benzetsem bir an icin herkes farkli her tat var tabi oyle yada boyle ...Sen ve seyhan bu ormanın sevimli sempatik neseli sirineleri olursunuz iyiki varsiniz evet canim planlanan programlarda beraberce tup evresi devresiyiz birkac kisi dusunulen gibi ayni donemler olur sonu guzel olur insallah mesajlarimi ozenli okudugun dusunce ve duygularima ortak oldugun icin tesekkur ederim canim Allah neseni bu guzel huyunu hep daim etsin... Sakin kaybolma:))

Son düzenleme:
Kızla aklıma geldı 35 oz unde dun test gunuydu bugun geldı yazar dıye bekledım ama yazmadı ınsallah gelmıstır mucızesı buarada kardeslerımın bırı Ankaraya bırı manısaya gıdıyo ankaraya gıden kardesım manısaya gıden teyzemın oglu keske kardesımde yakınlara gıtseydı yemın torenıne gıtmeyı cok ıstıyorum cunku :( bakalım nasıp olcakmı ıkısıde 24 agustosta gıdıyolar yanı dogum gunumde:(

canım kardeşlerin için hayırlısı olsun ankarada yakın sayılır belkide gitme şansın olur hiç takılma..hayırlısıyla bitirip gelsinler dualarımız onlarla ve bütün askerlerimizle :16:

Kızlar bende pazartesi doktora gittim tüp bebek için, bütün evraklarım tamamlandı muayene oldum her şey gayet iyiymiş sperm sonuçları da iyi çıktı, smear örneği aldılar muayene sırasında o da temiz çıktı sonucunu bugün aldım :)))

artık dosya da bütün evraklarım hazır rapor için onay bekliyorum.sanırım önümüzdeki ay başlarız tüp bebeğe

bir an önce başlamak istiyorum insan her geçen gün daha da yorulduğunu hissediyor.Umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. :))))

canımcım bütün testlerinin sonuçlarının güzel çıkmasına çok sevindim artık bebişine kavuşman için önünde engel kalmadı..inşallah önümüzdeki ay kavuşursun meleğine :16:

canım dediğin gibi artık sık görüşemiyoruz ama ben inanıyorumki herkesin gönlü birbiri içinde atıyo birbirimizi hep düşünüp merak ediyoruz..yaz tatilinde olduğumuz için kimimiz kendini dinlemeye çekti,kimimiz tatile çıktı,kimimiz ara vermek istedi..hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz toparlanmak istiyoruz..birde şu sıralar bütün herkesin tedavisi ertelenmiş durumda ve tüp bebek hazırlıkları yapıyoruz..tabi sürpriz hamile haberleride olmasa topic iyice sessiz kalıcak bebiş konusunda..bayramdan sonra hepimizin toparlanacağını düşünüyorum..yine eskisi gibi burda olucaz hepberaber :16: bende bazen diyorum girmeyeyim ara vereyim diye ama sizlerle sohbet etmeden,haber almadan nasıl dururum diye düşünüyorum :1: hatta eşim bile diyo sen iyice sardın foruma diye..buraya girmezsem rahat edemiyorum..:21: sende bizi bırakıp gitme o güzel sohbetinden,bilgilerinden mahrum bırakma bizi olurmu :25:

ranacım tekrar çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına..ama herşeye rağmen dimdik ayakta durmana umudunu kaybetmemene çok sevindim..allahım bu kötü günlerini eninde sonunda bitirecek ve seni meleğine kavuşturacak..yüzünün güleceği günler çok yakındır inşallah

tatlım benim ne güzel demişsin yalnız değiliz diye çok doğru ama işte insan kabullenemiyo bunu..hele etrafında sürekli hamile olan ve doğum yapan insan varsa..napalım buda bizim sınavımız bizler allahın sevgili kullarıyız demekki bizi böyle sınıyo..olsun varsın bizler mucizelerimize kavuşmak için elimizden gelen herşeyi yapıcaz ve sonunda bizlerde ANNE olucaz :16: pozitif enerjin içinde sağol burada iyiki varsın :54:

canım dediğin gibi artık sık görüşemiyoruz ama ben inanıyorumki herkesin gönlü birbiri içinde atıyo birbirimizi hep düşünüp merak ediyoruz..yaz tatilinde olduğumuz için kimimiz kendini dinlemeye çekti,kimimiz tatile çıktı,kimimiz ara vermek istedi..hepimiz zor zamanlar geçiriyoruz toparlanmak istiyoruz..birde şu sıralar bütün herkesin tedavisi ertelenmiş durumda ve tüp bebek hazırlıkları yapıyoruz..tabi sürpriz hamile haberleride olmasa topic iyice sessiz kalıcak bebiş konusunda..bayramdan sonra hepimizin toparlanacağını düşünüyorum..yine eskisi gibi burda olucaz hepberaber :16: bende bazen diyorum girmeyeyim ara vereyim diye ama sizlerle sohbet etmeden,haber almadan nasıl dururum diye düşünüyorum :1: hatta eşim bile diyo sen iyice sardın foruma diye..buraya girmezsem rahat edemiyorum..:21: sende bizi bırakıp gitme o güzel sohbetinden,bilgilerinden mahrum bırakma bizi olurmu :25:
Superim benim... Ayni dusuncedeyiz demek ki yazdiklarin yazdiklarimdan farksiz elbet yaz bitince tedaviler baslayinca yeni umutlarla daha cok sohbetler paylasimlar yasanir yine hicbiyere gittigim yok ki benim guzelim buradayim gidiyorum demedimki ... Oyle olsa burada olurmuyum elimden geldigince herkesi bana yazilan her mesaji takip ediyorum zevkle ....ara verenleride cok hakli buluyorum calisanlar isinde gucunde arada yaz bayram tatilleri tedavi aralari var her neden dogal ve normal .olacak tabiki bu tur duraganliklar arada yeri gelecek bende olamayacagim herkes gibi.. Ama gonuller akillarda yer ettik bir kere.. Bebek diye diye hayati boslamamak kopmamak gerekir cok zor ayakta duranlar cok derin buyuk acilar dertler yasayanlar var en yakinlarimizda bile az once hastaneden geldim esimin en genc amcasi kanser bes yildir hastanelerde yasiyor artik acilar icinde taninmaz halde cokta severim icim eridi gitti Allah caresiz dert zor hastalikla mucadele etmek dayanmak zorunda birakmasin kimseleri... Sende ne olur daha rahat olmaya calis,, onemli olan nefes alan yasayan bizlerin sevdiklerimizin sagligi herseyden once eger kaderlerimizde varsa anne olmak olacagiz oyle yada boyle hayirlisiysa saglikli olacaksa sagligimizla buyutebileceksek olsun basimiz ustune hersey herkes icin guzel olsun insallah....

Son düzenleme:
Back
X