Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolurdu bir hamile olmuş olsan yaa,,şu üzerimizdeki ağırlık bir dağılsa bayram öncesi...
ahh canım yaa nerdee keşke olsam..valla şimdi dışarı çıkıyorum şeytan diyo git kan testi yaptır en azından için rahatlasın..eşimde ümitli olabilirsin diyo..bilmiyorum canım valla..yaptırıp gelirim muhtemelen testi haber veririm gelince..öpüyorum çok..
güzel yürekli arkadaşım evet kürtajım başarılı geçti.. okadar acı olduki çok agır geldi bu yük banainanılmaz kan kaybettim merkeze zor yetiştim geceden sunni sancı vermişlerdi birkez daha dogum sancıları çektim o sancılarım arasında nasıl dua ediyorum rabbim isteyen herkeze ver ne olur birkez daha bu kez saglıklı ver kucagıma diye
o soguk odada ne yaşanması gerekiyorsa yaşadım druma dedim hani bu masada dogumumda karşılacaktık diye oda bu kızın başına gelen diye sevdi gözyaşları arasında gerisini hatırlamıyorum
bebegim tek parça halinde teste gönderilmiş bu yavrumun minik mezarı bile olmadı
problemin neyse bu kez tesiş koyabilcez dediler inş dedim
kimsenin canını sıkmak istemiyorum sadece sizinle gülüp aglayabiliyorum neredeyse bütün msjları okuyabildim son günlerde beni tuvalete sperm örnegi düşüren sakar arkadaşınız olarak hatırlarsınız diyen arkadaşımı tebrik ediyorum yüzümü güldürmeyi başardı evet öyle diyince hatırladım arkadaşım seni:)
yeliz sakın üzülme tedirgin olma hemde hamiş halinde neden korksan başına gelir ALLAH korur onları kardeşine kavuşacaksın sag salim hem kardeşine hem bebişine
ben yaşadıklarıma inanamıyorum hala şaşkınım herkez neden durgun bende anlamadım yorulmak yok pes etmek yok inş anne olucaz hepimiz yine en az 6ayım var tedavi için yani 6.tüp bebeğim içinhem maddi hem manevi hazırlıklarım olucak kalbimin bir köşesine bu yavrumuda acımla birlikte saklayıp hayatıma kaldıgım yerden devam edecegim..
![]()
========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu
== sardunya =2 tane mcan84 okudu
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
==gayem07 =2 tane okudu
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu
bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyoruz
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIR
su perim günaydın. Ben adet oldum. C.tesi için ne olur ne olmaz randevu alacağım. Eğer eşimin iş durumuna uymayacaksa iptal ederim randevuyu. Hamile değilsen kırmızılar daha fazla bekletmez inş. Canım.
beni de şirin yap ben hangi şirin olurdum :)))
ayşecim ben okudum yasin-i şerifleri allah kabul etsin
inş su perisibiraz önce ablamla konuştum oda rüyamda gördüm seni dedi hemen bi test yaptır dedi.
çalıştığım için akşam acile gidip kan testi yaptırıcam artık kesin çözüm yarın sizlerlede paylaşırım sonucu inş bayram hediyesi olarak gelir topiğimize ve bizlere....
ahh canım yaa nerdee keşke olsam..valla şimdi dışarı çıkıyorum şeytan diyo git kan testi yaptır en azından için rahatlasın..eşimde ümitli olabilirsin diyo..bilmiyorum canım valla..yaptırıp gelirim muhtemelen testi haber veririm gelince..öpüyorum çok..
merhaba ayşe bugün nasılsın hala ağrın sancın var mı.
Bu 3.gün oldu haber yok senden..dünde yazdım rahatsızdın en son umarım iyisindir gayem...
merhaba canım devamlı olarak ağrım yok ama birden sancı belime sızı atıyor ve ben daha banyo yapmadım birazdan banyo yapıcam oruçta tutamadım çünkü az da olsa kanama görüyorum
seninki gerçekten büyük talihsizlik.inşallah bir an önce tamamen toparlarsın kendini ve bu süreçte yaşadığın en büyük acı bu olur...
amin allah razı olsun ..bidaha bu filmi çekebileceğimi sanmıyorum .. rabbim hayırlı sonuç almamı nasip ederde inşallah gerek kalmaz arkadaşların dediğine göre tahlil sonuçlarım iyimiş bakalım haftaya dr ne diyecek
inşallah her şey gönlünce olur.bi daha böyle şeyler yaşamana gerek kalmadan bebeğine kavuşursun...