• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba arkadaşlar ben de hastaneye gittim bugün evraklarımı teslim ettim. sistemik hastalık raporum 5 eylül de çıkacakmış sonra da ultrasona girip ilaç raporum için dosyamı teslim edicem. sanırım 15 eylül de çıkmış olacak tüüp bebek raporum ve 5 ekim adetimle birlikte başlayacağız. hepinizi öpüyorum.
Ercelf....tetkiklerinin olumlu cikmasina sevindim ercelfcim artik gun sayacaksin baslamak icin bir ay gibi kisa bir zaman kalmis simdiden hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olsun canim
dr herşey normal ama bu ay rahim filmi çekildiğim için adetten sonra ilişki dedi..bende yumurtlama bozukluğu varmış inşallah 4 5 aylık tedaviyle gebe kalırsın dedi olmazsa başka şeyler düşünürüz dedi
Ayse..cim artik sende bu yola girdin ufak ufak destek ilaclara baslamissin tahlil sonuclarin ve film sonucun zaten guzeldi umarim ileride herhangi bir ileri tedavilere gerek kalmadan hayirlisi ile evladina kavusursun sen de.

desteğiniz için sağolun kızlar bu sabah adet oldum drum 2. aşılama için çağırdı %2 morfoloji ile aşılama deniyoruz hakkımızda hayırlısı rabbim hepimizin yardımcısı olsun :14:
Melek..... Yeni bir asilama sürecine girmissin hayirli olsun canim umarim bu kez bebegin gelir..morfoloji elbet onemli fakat tedavi yontemleri ile gebelik elde etmek icin ozellikle tup bebek te morfoloji bozuklugunu ekart ederek saglikli tek bir spermi bulup seciyorlar. İmkansiza neden olan bir faktör sorun değil.

keşke canım ama nerdeeeee..olsa mucize olurdu herhalde..bebek için beklemeye devam yapacak bişey yok..
Superim... Canim hala adet olmamissin ve adet sokturucu vermis doktorun sanirim umarim gec dollenme ihtimalin hakikate dönüşür...bu arada ben face kullanmiyorum ama mda' ya rica ettim gösterdi resmini artik seninle yazısırken yüzün hayalimde...cok sekersin tam tahminlerimde ki gibi buldum seni:))))

sizlerinde istediği gibi yeni bi dua topiği açtım bencede bu daha uygun oldu.. okumak isteyen arkadaşlarımı bekliyorum görüşmek üzere allaha emanet olun...
bu arada yarın dr. sonuçlarımla gidicem bakalım bizim için tedavi diyecekmi..öpüyorum hepinizi
Ayse....cim yeni dua topigin hayirli olsun kulüp teki bircok topikten katilim saglamissin eline saglik.

Selam kızlar nasılsınız ben tesekur ederım guzel dıleklerınız ıcın bugun tam sıze yazıyordumkı kardesım aradı ıyı oldugunu duydum rahatladım kuzenımde ararsa dahada rhatlıycam tabı Rabbım hepımızın yardımcısı olsun gonlumuzun muradını versın ınsallah
Yeliziz....canim oglun saglikla buyuyormus iyi haberlerini almissin kontrolunde gozunaydin olsun kardesin den iyi haber almissin tekrar askerligi hayirli olsun hayirlisiyla da dönmek nasip olsun canim..

slm kızlar nasılsınız topiğe giremiyorum fazla memleketteyim hergün bir yerde davetler falan takip edemiyorum haftaya allah nasip ederse evimize dönüyoruz.burda havalar çok güzel dönünce yine sıcaktan yapış yapış olacağız.biraz önce hastane ziyaretinden geldim yeni bir bebiş dünyaya geldi,ona bakarak hem kendime hemde sizler için dua ettim:16::16::16:
Mavi...cim haftaya saglikla dön evine insallah...kendine bebegine iyi bak canim.

gözün aydın canım de senin adına sevindim hayılı tezkereleri olsun inş:16:

mda başladın sanırım ignelere ay heyecan yaptım inş bukez olsun:16: bu e2nedemek oluyor kızlar onu anlamadım? ya tutarsa diyip yaptırıyorum sanırım tüplerimi:26:
dün dr a gittim çok şükür parça falan yok dedi kanaman normal kesilecek dedi sanki kesiliyor gibi ay öldüm bu kandan hamile kaldım kürtaj oldum devam yani bazı kürtajdan sonra gelmiyor çogunun en az 3ay en fazla 6beklemek lazım dedi yapışıklık adet düzenlemesi için dogum kontrol ahpı ve bir hap verdi:14: nefret ediyorum bu haptan ama bide gecikme vs yaşamayım kendine gelsin hormonlar daha bebegimin genetik sonucu gelmemiş bu zaten açıga çıkaracak herşeyi zaten beklemedeyim oof ne kötü:6::6:

menemenlik kavanoza biber domates karışımı yaptım konserve bu kış deniycem inş iyi olursa yaparım yazın hormonsuz domateslerle birazda biber kızarttım koydum denemelerim bitmeyecek tabiki birazda dolamlık bibermi kurutsam diyorum bakcaz artık kendime terapi uyguluyorum böylece buyrun gelin yeriz kışın mis gibi

bu arada terapime sigara eklendi dayanamadım içtim gerisi geldi :ssz: inş abartmam :1:

mavi iyi tatiller sanada artık hava serinliyor okadar sıcak olmaz umarım hayırlı yolculuklar sanada sag salim dön evine:34:
Rana...cım biraz daha iyisin okuduklarimdan anladigim kadariyla sevindim arkadasim umarim su kanaman da biran evvel sonlanır bedenin sagligina kavusur..genetik test sonuclarin alinca yaz yine canim Rabbim tez vakitte yasadiklarini unutturacak mutluluklar versin sana....

mutlu pazarlar arkadaşlar....
Gayem....canim nasilsin seninde kulaklarini cinlattik izmirde olsaydin kosar gelirdin sen de yanimiza...

Ercelf....tetkiklerinin olumlu cikmasina sevindim ercelfcim artik gun sayacaksin baslamak icin bir ay gibi kisa bir zaman kalmis simdiden hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olsun canim

Ayse..cim artik sende bu yola girdin ufak ufak destek ilaclara baslamissin tahlil sonuclarin ve film sonucun zaten guzeldi umarim ileride herhangi bir ileri tedavilere gerek kalmadan hayirlisi ile evladina kavusursun sen de.

Melek..... Yeni bir asilama sürecine girmissin hayirli olsun canim umarim bu kez bebegin gelir..morfoloji elbet onemli fakat tedavi yontemleri ile gebelik elde etmek icin ozellikle tup bebek te morfoloji bozuklugunu ekart ederek saglikli tek bir spermi bulup seciyorlar. İmkansiza neden olan bir faktör sorun değil.

Superim... Canim hala adet olmamissin ve adet sokturucu vermis doktorun sanirim umarim gec dollenme ihtimalin hakikate dönüşür...bu arada ben face kullanmiyorum ama mda' ya rica ettim gösterdi resmini artik seninle yazısırken yüzün hayalimde...cok sekersin tam tahminlerimde ki gibi buldum seni:))))

Ayse....cim yeni dua topigin hayirli olsun kulüp teki bircok topikten katilim saglamissin eline saglik.

Yeliziz....canim oglun saglikla buyuyormus iyi haberlerini almissin kontrolunde gozunaydin olsun kardesin den iyi haber almissin tekrar askerligi hayirli olsun hayirlisiyla da dönmek nasip olsun canim..

Mavi...cim haftaya saglikla dön evine insallah...kendine bebegine iyi bak canim.

Rana...cım biraz daha iyisin okuduklarimdan anladigim kadariyla sevindim arkadasim umarim su kanaman da biran evvel sonlanır bedenin sagligina kavusur..genetik test sonuclarin alinca yaz yine canim Rabbim tez vakitte yasadiklarini unutturacak mutluluklar versin sana....

Gayem....canim nasilsin seninde kulaklarini cinlattik izmirde olsaydin kosar gelirdin sen de yanimiza...

canım benim saol iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın? senin tedavi ne durumda şuan ah inş fazla bekletmezler bu bebekler bizi dün saolsun arkadaşlarımız bizi piknige götürdü onlarda yıllarca ugraştı ama onun sorunu hamile kalamamak degil 12 düşük yaşamış bukadar oldugunu bilmiyordum:53: şimdi oglu var 3yaşında bukadarmı tatlı olur önce şımarık gibi geldi nedense hiç sevesim gelmedi zorla çocuk sevdirdi kendini halacım diye tutturdu baya eglendim onunla hani aynı şeyleri yaşayınca sevebildim yoksa sanki bak çocukları olmayınca böyle ilgileniyorlar vs diye geçiriyorlar zannediyorum içimden:(( 1kez kürtaj olmuş bekledim diyor hep düşmesini yoksa igne ilaç iyice yapışıyor rahme kürtaj olmak zorunda kalıyorum hamile kalmak zor oluyor dedi kanama akışı gözüküyormuş bebege utrasyonda onu soruyordum az falan dedilermi bekliyormuş hiç duymamıştım bunu rahim atar kanama olunca kürtaj rahmi mahveder dedi ofya neyse aklımızda bulunsun kızlar hamile kalırsak soralım kan akışı iyimi diye bebek saglıklı doguyormuş öyle olunca sonuncu öyle dogmuş:16:

mda da benim resmimde vardı facede yokta ben ona göndermiştim silmediyse mdacıgımın bende var gelinlikli saklıyorum gözüm gibi bilgisayarda :)) yıllar önce paylaşmıştık :16:

Bayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla bulusup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmam gerektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....

Jollyy...cikkk sormusun sen de gel nerdesin diye bayram sonrasi bak basima gelenleri son durumumu geldim yazdim okursun arkadasim sen naerdesinnnn:))))))
Hepinizi öpüyorum gorusmek uzere...kizlar..

Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok

Son düzenleme:
canım benim saol iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın? senin tedavi ne durumda şuan ah inş fazla bekletmezler bu bebekler bizi dün saolsun arkadaşlarımız bizi piknige götürdü onlarda yıllarca ugraştı ama onun sorunu hamile kalamamak degil 12 düşük yaşamış bukadar oldugunu bilmiyordum:53: şimdi oglu var 3yaşında bukadarmı tatlı olur önce şımarık gibi geldi nedense hiç sevesim gelmedi zorla çocuk sevdirdi kendini halacım diye tutturdu baya eglendim onunla hani aynı şeyleri yaşayınca sevebildim yoksa sanki bak çocukları olmayınca böyle ilgileniyorlar vs diye geçiriyorlar zannediyorum içimden:(( 1kez kürtaj olmuş bekledim diyor hep düşmesini yoksa igne ilaç iyice yapışıyor rahme kürtaj olmak zorunda kalıyorum hamile kalmak zor oluyor dedi kanama akışı gözüküyormuş bebege utrasyonda onu soruyordum az falan dedilermi bekliyormuş hiç duymamıştım bunu rahim atar kanama olunca kürtaj rahmi mahveder dedi ofya neyse aklımızda bulunsun kızlar hamile kalırsak soralım kan akışı iyimi diye bebek saglıklı doguyormuş öyle olunca sonuncu öyle dogmuş:16:

mda da benim resmimde vardı facede yokta ben ona göndermiştim silmediyse mdacıgımın bende var gelinlikli saklıyorum gözüm gibi bilgisayarda :)) yıllar önce paylaşmıştık :16:
Canim gez dolas evde kapali kalma sagligin elverdigince stabil kalmamaya calis dusunup kurmamak icin genetik arastirma sonuclarin bir ciksin da egrisi dogrusu iyice belli olsun rana bu merkezde devam etmekte kararli misin arastirmalar icin bir sonraki sefer icin ..?? Mesajini okumadan kendimden bahsetmistim ne durumda oldugumu okumussundur zaten canim istanbuldayim yarin hastaneyim bakalim ne durumdayim ogrenecegim bu ay icin baslarim diye bir umudum pek yok gecen ayki hayal kirikligim yuzunden bir ayda pek bir degisiklik oldugunu sanmiyorum bakalim....senin resmini gormedim canim bir dahaki sefere soylerim mda ya varsa gosterir canim

Bayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla buluup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmama gektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....

Jollyy...cikkk sormusun sen de gel nerdesin diye bayram sonrasi bak basima gelenleri son durumumu geldim yazdim okursun arkadasim sen naerdesinnnn:))))))

Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok[/QUOTE

canım çok geçmiş olsun neler yaşamışsın neyse enfeksiyon falan gelip geçici inş çok büyük sorunlarımız olmaz :34: tatlım rabbim sana güç versin bol boool helalinden kazançlar versin çalışmak zordur sanırım birde evde ugraş vermek eşinde yokmuş amcanızada acil şifalr diliyorum. tedavinde olumlu sonuçlar alırsın kist çok beter bişey bilirim ama ilaçla düzelmeyecek bişey degil hakkında hayılı ise başalrsın inş tedavine hepimiz bu gelgitleri yaşıyoruz birgün bitecek bunlar diyorum hepsi rüyaydı bebegimin odasına koşturacagım ona sımsıkı sarılacagım onca acıyı hiç çekmedim sen verdin sen aldın rabbim bu hediyen için teşekkür ederim :43: zamanımız dolsun biran önce kavuşalım artık bebeklerimize.....

Ben seni leyla olarak tanidim hala da leyla diyorum ....o aci haberini veren mesajini okudugumda herkes gibi tarifsiz acinin uzuntusunu hissettim rana'nin huznune eklendi uzuntun.....ahh arkadasim ne diyebilirim ki ....

.Üzüntünu yasamadan tekrar umut etmeye baslayamaz insan....yeni bir umut hayal kirikliginin hissedilmesinin ardindan gelebilir ancak...bu yuzden hayal kirikliginin icinde ki yanginin acisini yasama imkani da tanı kendine tanı ki hüznünü tüketip ,,yeniden yine umut edebilesin.....Yine yeniden suyun üstüne cıkabilesin....Allah yuzunu en yakin zamanda güldürsün insallah arkadasim .zor cok zor.....bu zorluklarin acilarin seni guzel gunlere daha guclu kosarak kavusturmasini diliyorum cok gecmis olsun leylacim.

Cok tesekkur ederim ranacim iyi temennilerin ve gecmis olsun dileklerin icin insallah hepimiz saglikla emelimize kavusuruz herseyin basi saglik her saglikli nefes icin sukurler olsun .....ailelerimiz cevmizden caresiz dertle tarifsiz acilarla yasam savasi verenleri gordukce gozumuzun onunde herseye daha farkli bakar hale geldim hayirlisini diliyorum bebek kunusunda kendimede herkesede ama illaki saglik olsun gerisi yalan.....o yoksa her maksat istek hayal bosss.kendine iyi bak canim

Iyı aksamlar kızlar bugun askarlerımızı gonderdık cok agladım dunden berı uzuldum halada uzgunum ama aksamda guldum doktorumun sankı ıcıne dogmus gıbı yarınkı randevumu bugun aksama aldı oglumun guzel yuzunu yumuk yumuk ellerını gorduk cok ıyı geldı dogum gunum bugun guzel bı hedıye oldu bana anlıycagınız 327 gram 22 cm olmus saglıgıda ıyı sukur Rabbım kucamıza almak nasıp etsın ınsalllah ısteyen herkese saglıkla versın

yeliz umarım sağ sağlim kavuşmakta nasip olur.çok fazla düşünüp bebeğinide üzme sakın...
günaydın tatlım nasılsın , bende ilk ignemi dün akşam yaptım . Tam igneyi yaptık aradan 3 dk geçmedi lavaboya gittim hafif pembe şeffaf bir akıntım geldi içinde kan var deli :85: oldum ilaçtan desem daha ilaç yerine bile ulaşmadı ki. bekledim sabaha kadar başka gelen yok ama 2-3 gündür adet olacak gibi agrılarım vardı, eyvah dedim gene geçen seferki tüpte oldugu gibi olacak erken gelecek her halde diye biliyorsunuz benim adetlerim 1 senedir bozulmuştu hep ara kanamalarım oluyordu kendimi biraz hırpaladım hemen sabah hastahaneyi aradım doktorlar müsait degilmiş hemşirelerle görüştüm sorun yok devam dedi ne zaman dolu dolu kanama oldu o zaman saymalısın dedi.Hatta akşamsan başladı diyelim ama leke şeklinde sabah söküldüyse sabahtan sayacaksın dedi. Umarım aksilik çıkmadan tamamlarım şu maratonu . Bazen ah diyorum daha opuyu bile göremedim . O aşamaya bile gelemedim. :95:

mda inşallah bu sefer değil opu transferi bile göreceksin ve inşallah bu defa Allah yüzünü güldürecek.sen yeter ki umudunu kaybetme...

Masal gecmıs olsun onemlı bısey degılmıs Allahtan buaralar salgın zaten bagırsak enfeksıyonu bırz kendıne dıkkat edersen atlatırsın hemen mcancım nasılsın prensesımız nasıl ben oglumu hısetmeye basladım artık sende hısedıyomusun

Bayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla bulusup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmam gerektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....

Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok

canım hoşgelmişsinmerak ettim seni nerelerdesin diyecektimki hasta olduğunu yazmışsın..çok çok geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir..şu sıralar baya salgın varmış zaten bula bula seni bulmuş oda kıyamam..tam iyileşemeden de işlere güçlere başlamışsın zor olmuştur eminim..en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah..ben hala ama hala adet olmadım ilacı 3 gündür kullanıyorum ama bitince gelirmi malum :25: iyice dengesizleşti durumum..kafamda karmakarışık aşılama yaptırma konusunda..verdiğim kiloları geri almaya başladım yavaş yavaş ve buna dur demem lazım..yeniden diyetisyene gidip 5-6 kg daha vermek istiyorum ama eşimle bu konuda atıştık biraz o bir an önce olsun bitsin artık çocuk sahibi olmak istiyorum diyo ama bende biraz daha kg verip benim ve bebek için daha sağlıklı olmak istediğimi söylüyorum..iyice karıştım yani :50: sende yeni tedavin için buraya gelmişsin maşallah hızına yetişemiyoruz..inşallah yarın hayırlı haberlerini alırız..merakla bekliyor olucam haberini..inşallah herşey yolunda gidicek yarın..unutmadan eşinin amcası içinde acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun..buarada tahminlerinde yanılmamışsın hayalindeki gibi çıkmama sevindim :16: bende seni çok merak ediyorum ama göremiyorum malesef :55: mda'yı görüyorum sürekli fotolarından oda çok tatlı :50:

Günaydınlar, günün ve haftanın ilk günaydını benden olsun bu sabah pencereyi ben aralayayım dedim çayıda koydum bekliyorum herkesi :1: çok güzel bir hafta olur inşallah sürpriz haberler alırız bu hafta..çalışan arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum :16:

Masal gecmıs olsun onemlı bısey degılmıs Allahtan buaralar salgın zaten bagırsak enfeksıyonu bırz kendıne dıkkat edersen atlatırsın hemen mcancım nasılsın prensesımız nasıl ben oglumu hısetmeye basladım artık sende hısedıyomusun

merhaba yelizcim ben iyiyim prensesimde çok şükür iyi doktorumuz her şey yolunda dedi.sen nasılsın oğluşun kocaman olmuş maşallah.bu arada bende bebeğimi bir haftadır hissetmeye başladım.ilerde dahada belirginleşecekmiş hareketleri.umarım Allah herkese tattırır bu duyguları...

Son düzenleme:
Hepinize günaydın güzel bayanlar :)))

sorunsuz iyi bir hafta diliyorum...

Son düzenleme:
Günaydınlar, günün ve haftanın ilk günaydını benden olsun bu sabah pencereyi ben aralayayım dedim çayıda koydum bekliyorum herkesi :1: çok güzel bir hafta olur inşallah sürpriz haberler alırız bu hafta..çalışan arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum :16:

su perim çayın çok güzel olmuş eline sağlık :)))

Tatlım çok çok geçmiş olsun,kullandığın ilaçlar zayıf düşürmüştür seni salgın da denk gelince yakalanman normal neyse ki dinlenmiş ve atlatmışsın tekrar geçmiş olsun.

Yine İstanbul dasın sanırım inşallah mda gibi sende bu ay başlayabilirsin, umarım her şey yolunda gider :)))

Mda ile görüşmüşsünüz süper valla :))) bir daha kine İzmir'e gelebilen ve İzmir de olan tüm arkadaşlar bir araya geliriz inşallah :)))

merhaba Masalcım, İzmir de olsaydın uçarak gelirdim :)) ama Antalya'ya yolun düşündüğünde nasipse görüşeceğiz... unutmadım hala :)
bu arada canım tekrar geçmiş olsun dileklerimi ileteyim sana... her şeyin üst üste gelmesi seni baya bi sarsmıştır.. aynı dertten ben de muzdarip olduğumdan çektiklerini çok iyi anlayabiliyorum canım..ama şu an için her şeyin normale dönmesine sevindim tatlım... inşallah bugün de doktorundan hayırlısıyla güzel haberler alırsın..bu ay başlamasanda sakın kendine dert etme hayatım; geç olsun da her şey yolunda gitsin.. ay dediğin su gibi akıp gidiyor... günler birbirini kovalıyor; bazen sadece bu akışa seyirci kaldığımı hissediyorum...yine gün içerisinde iyi haberlerini alırız inşallah canım..hakkında hayırlısı olsun cicim...Allah emeklerini boşa çıkartmasın ..
bu arada akrabanız için acil şifalar dilerim canım; geçmiş olsun..
görüşmek üzere ... çok öpüyorum..

canım çok geçmiş olsun bayramdanda bişey anlamamışsın allah şifa versin tekrar yaşama inşallah.
benim durumum nasıl olacak hormon değerlerim böyle normal kalırmı bilmiyorum ama sabahveakşam aç karınla havuç ve incir suyu içiyorum ..
topikte iyi oldu ya dediğin gibi başka topiklerden katılım oldu.. çok güzel oldu..

Back
X