Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar bayanlar ... güzel , umut dolu hafta geçirmeniz dileğiyle...
superim ben de kahvaltıyı hazırlamaya başlayayım bari![]()
afiyet olsun canımmmhep pencereyi sen aralardın bu sefer ben yapayım dedim
![]()
sen pencereleri açınca daha bir ferah olmuş içerisi tatlım :)) bide güzel bayanların mis gibi parfümleri kokmuş :)))
gayemde kahvaltı hazırladı mı ohh keyfimize diyecek yok :)) yeriz içeriz eğleniriz. :))
Hep dert hep düşünmek yoruyor bizi biraz da arsızlığa vuralım dimi ama :))
canım rapor çıkınca ilaçları devletten alıyorsun maksimum 1000 tl tutuyor yazdıkları ilaçlar ve adedine göre değişiyor tabiki. hastaneye de ilk deneme için 490 tl yatırıyorsun transfer olacağı gün. ikinci denemede de 390 tl.
merhaba rana canım sen benim yerime heyecan yapmışsın kuzum ama bende tık heyecan yok bu sefer yada henüz başlamadı galiba. Ama senin iyi olmana inan çok sevindim . Geçen sene annemde yapmıştı menemen konservesi pekde güzel oldu bütün sene hormonsuz olarak yedik. Bu sene gene yapacagız bakalım şu istanbul işini bir halledelim sonra oturup yapcaz beraberce , dolmalık biberlemizi kuruttuk bana gelin artık :)))gözün aydın canım de senin adına sevindim hayılı tezkereleri olsun inş
mda başladın sanırım ignelere ay heyecan yaptım inş bukez olsunbu e2nedemek oluyor kızlar onu anlamadım? ya tutarsa diyip yaptırıyorum sanırım tüplerimi:26:
dün dr a gittim çok şükür parça falan yok dedi kanaman normal kesilecek dedi sanki kesiliyor gibi ay öldüm bu kandan hamile kaldım kürtaj oldum devam yani bazı kürtajdan sonra gelmiyor çogunun en az 3ay en fazla 6beklemek lazım dedi yapışıklık adet düzenlemesi için dogum kontrol ahpı ve bir hap verdinefret ediyorum bu haptan ama bide gecikme vs yaşamayım kendine gelsin hormonlar daha bebegimin genetik sonucu gelmemiş bu zaten açıga çıkaracak herşeyi zaten beklemedeyim oof ne kötü
menemenlik kavanoza biber domates karışımı yaptım konserve bu kış deniycem inş iyi olursa yaparım yazın hormonsuz domateslerle birazda biber kızarttım koydum denemelerim bitmeyecek tabiki birazda dolamlık bibermi kurutsam diyorum bakcaz artık kendime terapi uyguluyorum böylece buyrun gelin yeriz kışın mis gibi
bu arada terapime sigara eklendi dayanamadım içtim gerisi geldiinş abartmam
mavi iyi tatiller sanada artık hava serinliyor okadar sıcak olmaz umarım hayırlı yolculuklar sanada sag salim dön evine![]()
saklamazmıyım hiç allahım hemde iki tane var birisi eşinle biriside yalnız çok tatlı ve güzelsin.canım benim saol iyi olmaya çalışıyorum işte sen nasılsın? senin tedavi ne durumda şuan ah inş fazla bekletmezler bu bebekler bizi dün saolsun arkadaşlarımız bizi piknige götürdü onlarda yıllarca ugraştı ama onun sorunu hamile kalamamak degil 12 düşük yaşamış bukadar oldugunu bilmiyordumşimdi oglu var 3yaşında bukadarmı tatlı olur önce şımarık gibi geldi nedense hiç sevesim gelmedi zorla çocuk sevdirdi kendini halacım diye tutturdu baya eglendim onunla hani aynı şeyleri yaşayınca sevebildim yoksa sanki bak çocukları olmayınca böyle ilgileniyorlar vs diye geçiriyorlar zannediyorum içimden
( 1kez kürtaj olmuş bekledim diyor hep düşmesini yoksa igne ilaç iyice yapışıyor rahme kürtaj olmak zorunda kalıyorum hamile kalmak zor oluyor dedi kanama akışı gözüküyormuş bebege utrasyonda onu soruyordum az falan dedilermi bekliyormuş hiç duymamıştım bunu rahim atar kanama olunca kürtaj rahmi mahveder dedi ofya neyse aklımızda bulunsun kızlar hamile kalırsak soralım kan akışı iyimi diye bebek saglıklı doguyormuş öyle olunca sonuncu öyle dogmuş
mda da benim resmimde vardı facede yokta ben ona göndermiştim silmediyse mdacıgımın bende var gelinlikli saklıyorum gözüm gibi bilgisayarda :)) yıllar önce paylaşmıştık![]()
Aaaa ne demek bundan sonra hep görüşecegiz elbette sende geleceksin bende daha beraberce tranfer yaptıracagız memorialde dur bakalım , canım tekrar tekrar çok geçmişler olsunBayramdan sonra birkac gün giremedim... Sizlerin bayramını kutladiktan sonra arefe gunu gecesi sabaha karsi yuksek ates bagirsak enfeksiyonuna yakalandim bayramin son gunune kadar atesli kusma ishal uc gun yattim cok bitkin ve halsiz dustum tabi bir suru ilac kullanmak zorunda kaldim bayram boyle gecti bende...ardindan ise basladim hemen carsamba persembe fakat tam duzelemedigim icin atesli ve halsiz calistim cuma gunu malum biliyorsunuz mda geldi izmire onunla bulusup ogle yemegi yedik 3-4 saat birlikteydik aksam uzeri yolcu ettim evine ..ayni gun adet sancilarim aksam tavan yapti cuma gecesi yataklarda kivrandim her ay cok sancili gecer bilenler biliyor artik beni fakat bu ay kistimin varligi eziyeti daha da arttirdi tam anlamiyla süründürdü beni hastaligimin arkasindan bir de adet yüzünden telef olunca bir haftadir epey sarsildim arka arkaya...toparlanamadan ,,neyse cuma gecesi cok hafif bir lekelenmem oldu cumartesi gunu ise beklenilen gunde 21 gunluk cycloprogonova hormon ilacim bittikten sonra tam 4. Gun 25. Gunde adet basladi ve apar topar dun aksam istanbula geldim istanbuldayim suan kus misali ne zaman nerdeyim bende anlamadim su bir haftada yarin sabah 8.30 da randevum var muayene kan testleri gorusme derken ogleden sonra yi bulacak neticelerim.... Bu sefer yalnizim esimde yok ...amcamiz kanser agir hasta dogal olarak onun yanina gidip geliyor surekli tek akrabasi ve cok yakinlar..isleri de cok birikti yogun nasilsa onluk birsey yok suan icin gelme dedim bari birimiz isinin gücünun basinda olsun ...cunku tedaviye baslayamama ihtimalim yine mevcut bir ayda kistimin kaybolmasi e2 min cok yuksekken bir periyotta duzelip dusmesi zor biraz en az iki aya ihtiyacim oldugunu dusunuyorum ben ..fakat yinede adetin 3. Gunu burada olmam gerektigi icin geldim tabi yarin yine bir hastane memorial günü ...tedaviye baslayamazsam yarin gece hemen izmire donecegim isimin gucumun basina bu tedaviler geller gitler yuzunden is hayatim aile sorumluluklarim ruh sagligim epey gelgit yasiyor calisanlar icin cok daha zor ustelik kendi isin olunca cok zor kazanclar düstü masraflar cok..is basinda degilsin calismayinca para da yok cunku maas veren yok neyse..herkesin kendi hayatina durumuna gore bircok sorun yaratiyor tabi bu durumlarimiz umarim yasadiklarimiz bir gun karsiligini hayirlisi ile bulur.....
Jollyy...cikkk sormusun sen de gel nerdesin diye bayram sonrasi bak basima gelenleri son durumumu geldim yazdim okursun arkadasim sen naerdesinnnn:))))))
Hepinizi öpüyorum gorusmek uzere...kizlar..
Mda.....cigim seninle bulusmak seni agirlamak benim icin de cok özel ve keyifliydi en yakin zamanda tekrar bulusmayi diliyorum yine gel yine gel...herzaman gel...canim.zaten bu gidisle kesin istanbuldada hastanede cakisacagiz emin ol opuyorum cok
mrb kızlar nasılsınız
yeliz umarım sağ sağlim kavuşmakta nasip olur.çok fazla düşünüp bebeğinide üzme sakın...
mda inşallah bu sefer değil opu transferi bile göreceksin ve inşallah bu defa Allah yüzünü güldürecek.sen yeter ki umudunu kaybetme...
Günaydınlar, günün ve haftanın ilk günaydını benden olsun bu sabah pencereyi ben aralayayım dedim çayıda koydum bekliyorum herkesiçok güzel bir hafta olur inşallah sürpriz haberler alırız bu hafta..çalışan arkadaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum
![]()
Hepinize günaydın güzel bayanlar :)))
sorunsuz iyi bir hafta diliyorum...
günaydınlar bayanlar ... güzel , umut dolu hafta geçirmeniz dileğiyle...
superim ben de kahvaltıyı hazırlamaya başlayayım bari![]()
ohhh günaydın iyi haftalar canlar,
bir geldim ohh topic havalanmış , kahvaltılar çaylar ohhh biraz hazıramı kondum ki acaba ama ellerinize sağlık pek güzel olmuş.
çok iyimiş canım bende 5-6 tutar zannediyordum ege ünv. de 2000 tl falan tutuyormuş ben balıkesirdeyim bana izmir daha yakın ama istanbulda da kalacak yerimiz var en kısa zamanda irinden birine karar vermemiz gerekiyor.
peki canım başarı şansları nasılmış biliyor musun?
masalcım istanbul a hoşgeldin yokluğunu farketmiştim tatildesin sandım meğersem rahatsızlanmışsın çok geçmiş olsun mikrobik bişey geçirdin sanırım. adetin de gelmiş şu saatlerde doktorda olman lazım umarım herşey yolunda gider senin için dua edeceğim inşallah artık bu ay başlarsın tedavine.benim de az kaldı evet sanırım 5 ekimdeki adetimle başlayacağım :) raporum 15 eylül de çıkacak ama ben sonraki adetimi bekleyeceğim..
ayse cim canım nasılsın sana dua topiği için özel mesaj atmıştım umarım almışsındır. sık giremiyorum senin yazılarını da hep kaçırdım sanırım rahim filmin temiz çıkmış sanırım çok sevindim yumurtlama bozukluğu için de ilaç kullanırsın hepimiz gibi :) senin basit bir ovulasyon takibi hamile kalacağına inanıyorum. bu aydan sonraki ay şansın çok yüksek bol bol değerlendir malum yumurtlama günlerini. ben rahim filminden sonraki 2. ayımda hemen hamile kalmıştım canım :) umarım sen de kalırsın.
canım çok çok üzüldüm inanki..geçenlerde senden bahsetmiştik haber çıkmadı diye..söylenebilecek bütün sözler seni teselli edemez biliyorum..allahım sana sabırlar versin en kısa zamanda toparlanırsın inşallah..
canım çok ama çok üzüldüm rabbim sabırversin olanla ölüme çare yok rabbim hayırı sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah üzme kendini bizdende uzak kalma haber ver mutlaka olurmu bilki yavrun öbür dünyada şefatçin olarak seni bekleyece allaha emanet ol..öpüyorum
üzüntümü dile getirecek kelimeleri bulamıyorum ... ne diyeceğimi bilemiyorum...Allah sabır versin arkadaşım ; bir daha aynı acıyı yaşatmasın ... umarım en kısa sürede toparlanır aramıza geri dönersin.. Allah'a emanet ol canım..
arkadaşım gerçekten çok üzüldüm allah sabır versin. umarım en kısa zamanda toparlanırsın
rabbim sabır versin arkadaşım.en kısa zamanda acını unutturacak bir melek göndersin sana tekrardan rabbim inş.
ebereris hakkında hayırlısı olsun inşallah en kısa sürede pozitifi görürsün...
minikmeleğim inan çok ama çok üzüldüm.günlerdir topiğe girmeyince merak etmiştim meğer ne zor şeyler yaşamışsın.bu acıya diyecek tek bir sözüm bile yok inan inşallah Allah sabrını verir...
Selam hanımlar yıne kotu haberımız var mınık melegım ben merak etmıs senı ama boyle haber almayı beklemıyodum Rabbım sabır versın ınsallah sana ıkıtane bebegımız melek oldu neyazıkı Allahım herkese hayırlısını versın
canııımm ne diyecegimi bilemiyorum inan rabbim ahirette kavuştursun yavrularımıza en büyük teselli inan( destekte çok önemli tabiki ama en büyük teselli kendi kendimiz çook zor günler bunlar hele bayram sahaı hissettiklerim tarifi imkansız küçücük mezarına gidemedigim yavrumamı aglayım yoksa acısı taze olan yeni bırakıp giden yavrumamı bilemedim
bazen öyle an geliyorki iniveriyor yaşlar gözümden kesinlikle çabalamayı bırakmak yok şimdi öyle düşünüyorsun bence birkere o duyguyu tattınmı en azı hayal ettinmi sapa saglam kucagına aldıgın minik nefesi gerisi geliyor sıkma çıksın ooo korkunç acı yüreginde
kendini iyi hissedeceksen girme bir süre ama çare degil hepimiz biriz bu hedefte tattırsın bizede rabbim anne olabilmeyi
![]()
hepinizi çook seviyorum en güzel bayramlarda mutlulukları yaşayalım inş minik bedenlere bayramlıklar giydirelim kimsenin kucagı boş kalmasın...
sevo cum bayramın kutlu olsun umarım iyisindir mesajını görünce yazmak istedim. öpüyorum seni çok arkadaşım.
canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm gerçekten içim parçalandı seninle durumumuz birebir aynı olduğu için de acım ikiye katlandı hep umuttun sen bana. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve en önemlisi hayırlısı ise nasip etsin. böyle demekten başka çaremiz yok. meleklerimize hepimiz cennette kavuşacağız. yaşadıkların çok zor gerçekten ama rabbim sabrını verir biraz toparlan pes etmek yok bizler gibi olan arkadaşlarımızın hepsi bebeklerini kucağına aldılar biz de kanımızın son damlasına kadar savaşacağız yeniden denersiniz ancak önce kendi sağlığın ve eşinin sağlığı canım. Allah size sağlık sıhhat versin biraz toparlanın hayat devam eder bir şekilde yeniden gebe kalırsın inşallah tez zamanda. Allah a emanet ol.
ah ya ben ne diyecegimi bilemiyorum , allahım bu sınavları nasıl geçecegiz sen bizlerin bu haline acı rabbim üzme bekletme bizi daha fazla , canım hemen toparlanıp yeni tedavilere başlaman dilegimle allah sabır versin
MDA tekrar hoşgeldin, inşallah tedavin sorunsuz ilerler ve güzel sonuçlar alırsın.
MİNİKMELEĞİM bebeğini kaybetmişsin, çok üzüldüm.Takdiri İlahi, elden birşey gelmiyor.Ne desem boş biliyorum.Allah sabır versin.
Benim çok midem bulanıyo arkadaşlar yaa.Hem de tüm gün.Sanırım zorlu bir hamielik dönemi olacak benim için.Dayanmaya çalışıyorum ama hergün böyle nasıl geçecek hiç bilmiyorum..
Söyleyecek bir söz bulamıyorum inan ki ne kadar zor şeyler yaşamışsın.Allah sabır versin canım
Mücadeleyi bırakmamak gerek Rana doğru söylüyor...Kendine dikkat et lütfen...[/QUOT
merhaba kızlar. bugün iş başı yaptım. aslında hiç çalışmak istemiyorum. zor bir gün. yüreğimin üstünde bir ağırlık hissediyorum. herşey rüya gibi geldi ve geçti. bir varmış bir yokmuş oldu yavrum. ben hamile olduğuma daha inanamamışken, hergün bakıp şükrederken, şimdi kaybettiğime inanmak çok daha zor. neşeli gününüzde sizide üzmek istemezdim. özür dilerim. yeni bişeylere başlamak artık çok zor. zaten 3 ay korunmamız gerekiyormuş. sonrasını hiç bilmiyorum. tek bildiğim kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum yaptım. herkes çocuğunu alıp giderken benim kucağım boş kaldı. ardından kürtaj çok zor geçti. yalvardım ama yinede uyutmadılar. rabbim kimseye yaşatmasın.
Söyleyecek bir söz bulamıyorum inan ki ne kadar zor şeyler yaşamışsın.Allah sabır versin canım
Mücadeleyi bırakmamak gerek Rana doğru söylüyor...Kendine dikkat et lütfen...[/QUOT
merhaba kızlar. bugün iş başı yaptım. aslında hiç çalışmak istemiyorum. zor bir gün. yüreğimin üstünde bir ağırlık hissediyorum. herşey rüya gibi geldi ve geçti. bir varmış bir yokmuş oldu yavrum. ben hamile olduğuma daha inanamamışken, hergün bakıp şükrederken, şimdi kaybettiğime inanmak çok daha zor. neşeli gününüzde sizide üzmek istemezdim. özür dilerim. yeni bişeylere başlamak artık çok zor. zaten 3 ay korunmamız gerekiyormuş. sonrasını hiç bilmiyorum. tek bildiğim kadın doğum yüzü görmek istemiyorum. suni sancı ile normal doğum yaptım. herkes çocuğunu alıp giderken benim kucağım boş kaldı. ardından kürtaj çok zor geçti. yalvardım ama yinede uyutmadılar. rabbim kimseye yaşatmasın.
senin mutsuz günün bizim de mutsuz günümüz demektir canım. yaşadıkların çok acı gerçekten neden kürtaj sırasında bayıltmadılar zaten suni sancı ile normal doğum acısını yaşamışsın üzerine bir de kürtaj çok zorlamıştır seni. kadın olmak çok zor iş gerçekten. bu yüzden cennet annelerin ayaklarının altında deniyor ya. 3 ay dinlen canım adetlerinin düzene girmesini bekle. Allah önce sana ve eşine sağlık versin mutluluğunuzu hiç bozmasın eşin sana hep destek olsun inşallah. yine hamile kalırsın. rabbim hayırlısın nasip etsin. canım acılı günlerinde soramadım ama bizim durumumuz birebir aynı olduğu için merakımı mazur gör neden bebeğini kaybettiğinle ilgili bişey söylediler mi? genetik incelemeye gönderdinizmi? bir de senin en son ki mesajını hatırlıyorum sendin değil mi karıştırmıyorum bebeğin cildinde bir sorun gözüktüğünü söylemişti üniversitedeki asistan doktorlar detaylı ultrasonu bekliyorum demiştin. acaba bu sebepten mi kaybettin? bunun rahim anomalin le bir ilgisi varmı acaba? dikiş atılmamıştı sanırım bebeğin de baya büyümüştü 19 haftalıkmıydı yanlış olmasın. ama her ne olursa olsun gerek yok deseler bile birdahaki gebeliğinde dikiş attırmalısın canım. zararı olmaz faydası olur. bebeği birdaha içeriye itmek mümkün değil dikiş olmaz sa... sorularımla bunaltmadım umarım seni şimdi cevap vermek zorunda değilsin ama doktorunla görüştüğünde herhangi bir sebep söylerseler bana da bilgi verirsen çok sevinirim. Allah a emanet ol.
senin mutsuz günün bizim de mutsuz günümüz demektir canım. yaşadıkların çok acı gerçekten neden kürtaj sırasında bayıltmadılar zaten suni sancı ile normal doğum acısını yaşamışsın üzerine bir de kürtaj çok zorlamıştır seni. kadın olmak çok zor iş gerçekten. bu yüzden cennet annelerin ayaklarının altında deniyor ya. 3 ay dinlen canım adetlerinin düzene girmesini bekle. Allah önce sana ve eşine sağlık versin mutluluğunuzu hiç bozmasın eşin sana hep destek olsun inşallah. yine hamile kalırsın. rabbim hayırlısın nasip etsin. canım acılı günlerinde soramadım ama bizim durumumuz birebir aynı olduğu için merakımı mazur gör neden bebeğini kaybettiğinle ilgili bişey söylediler mi? genetik incelemeye gönderdinizmi? bir de senin en son ki mesajını hatırlıyorum sendin değil mi karıştırmıyorum bebeğin cildinde bir sorun gözüktüğünü söylemişti üniversitedeki asistan doktorlar detaylı ultrasonu bekliyorum demiştin. acaba bu sebepten mi kaybettin? bunun rahim anomalin le bir ilgisi varmı acaba? dikiş atılmamıştı sanırım bebeğin de baya büyümüştü 19 haftalıkmıydı yanlış olmasın. ama her ne olursa olsun gerek yok deseler bile birdahaki gebeliğinde dikiş attırmalısın canım. zararı olmaz faydası olur. bebeği birdaha içeriye itmek mümkün değil dikiş olmaz sa... sorularımla bunaltmadım umarım seni şimdi cevap vermek zorunda değilsin ama doktorunla görüştüğünde herhangi bir sebep söylerseler bana da bilgi verirsen çok sevinirim. Allah a emanet ol.
destekleriniz için teşekkür ederim. ben dikiş mevzusunun peşinde koştururkn fakültede deri altında ödem görüyorum demişti asistan. sonra içim rahat etmeyince 2 gün sonra kendi dr.uma gittim. orda kalbinin durduğunu öğrendim. fakülteye araştırılması için göndermişti. genetik ve patolojik test için. gittiğimde otopsi istediğimizi söyledik ve evrak imzaladık. ancak doğum yapıp yavrumu görünce kıyamadım. paramparça etmelerine gönlüm razı olmadı. genetik test için ise bebek doğar doğmaz alınması gerekiyormuş parçanın otopsi isteyince almamışlar, vazgeçincede zamanı geçmiş olmuş gibi bişey söylediler. rahim durumumla ilgisi yokmuş. bebekle ilgili bir problemmiş. belki kalbinde yada beyninde problem vardı ondan oldu dediler. dikiş attırmış olsam enfeksiyon sebebi sanabilirdim.
amin. duaların için teşekkür ederim. sağlıklı sen alırsın inşallah kucağına meleğini.minikmeleğim işe başlaman iyi olmuş en azından biraz olsun aklın dağılır.yeni hayatına alışman daha kolay olur belki.yaşadıkların gerçekten çok ağır çok zor umarım hayatın boyunca yaşayıp yaşayacağın en büyük acın bu olur.Allah kolaylık versin her şey için ...
destekleriniz için teşekkür ederim. ben dikiş mevzusunun peşinde koştururkn fakültede deri altında ödem görüyorum demişti asistan. sonra içim rahat etmeyince 2 gün sonra kendi dr.uma gittim. orda kalbinin durduğunu öğrendim. fakülteye araştırılması için göndermişti. genetik ve patolojik test için. gittiğimde otopsi istediğimizi söyledik ve evrak imzaladık. ancak doğum yapıp yavrumu görünce kıyamadım. paramparça etmelerine gönlüm razı olmadı. genetik test için ise bebek doğar doğmaz alınması gerekiyormuş parçanın otopsi isteyince almamışlar, vazgeçincede zamanı geçmiş olmuş gibi bişey söylediler. rahim durumumla ilgisi yokmuş. bebekle ilgili bir problemmiş. belki kalbinde yada beyninde problem vardı ondan oldu dediler. dikiş attırmış olsam enfeksiyon sebebi sanabilirdim.
amin. duaların için teşekkür ederim. sağlıklı sen alırsın inşallah kucağına meleğini.
anladım canım. rahimden kaynaklanmıyordur bence de sanırım ciltteki ödemden olmuş olabilir yada başka bir problem vardı demekki. çok da fazla araştırmaya gerek yok bence de canım iyi yapmışsın.genetik birşey varsa bile öğrenmen neyi değiştirecek ki? yeniden olur hiç üzülme. rabbimin hikmeti vardır bunda da bir hayır her şekilde şükür etmek lazım. işe başlaman da iyi olmuş canım. kendine çok iyi bak.
iyiydir gayem canım beklemedeyiz işlerimi toparlamaya çalışıyorum, geçen sefer iş yerimle fazlaca telefon trafiği yaşadık ve hiç bişey anlamadım bu sefer daha az olsun diye ugraşıyorum ama bunun önüne sanırım hiç geçemeyecegim.afiyet bal şeker olsun canım benim![]()
hoşgeldin arkadaşım... nasıl gidiyor hayat ?