• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamınaleyküm arkadaşlar bende bu topiğe ilk kez yazıyorum

2 ay sonra aşılama yapmayı planlıyorum

başarısız 2 aşılama bi tüpüm var :(

2 ay sonra 3. aşılamamı yaptırıcam belki :31:

şimdi doğum kontrol hapı
elevit (folik asit) belki bu değişebilir

birde çocuk aspirini kullanıyorum

dua edelim birbirimize inşallah

Kızlarrr merhabalar... Ben ilk kez bu topicten yazıyorum :)
bisürü aşamadan geçtikten sonra yarın aşılama yaptıracağım allahın izniyle... Dualarınızı bekliyorum.. Inanılmaz heyecanlıyım.. Kalbim küt küt aşırı hızlı atıyor.. Ellerim titriyor sürekli..yaptıranların desteklerini ve tecrübelerini bekliyorum... Bi arkadaşım var sevdelinka,sağolsun çok aydınlatıcı bilgiler veriyor :46:
Allah hepimiz için hayırlısını versin... Iyi ki varsınız..

Selamm:) Heyacanın hiç bitmesin 9 ay sonunda bebisinı kucağına alana kadar devam etsin insallah:) Hiç biseycik anlamiycaksin zaten normal muayeneden daha bile kolay. En zor kısmı 14 günlük bekleme suresi:) Hayirli olsun şimdiden umarım ilk asilamanda kavuşursun bebisine :16:

şimdi doğum kontrol hapı

İns. Bu sefer kavuşursun bebisine. Hepimizin bir cok ortak noktası var. Olumsuz Aşılamalar tup bebekler.. Dualarimiz hepimiz icin:16:

Herkese gunaydin... Hastanedeyim ilk kontrol muayene bitti kan sonuclarina gore igne doz seyri ve cetrotide eklenecegine karar verilecek sadece sagda 3 adet yumurta ile basladim malum sol gariban hastaligimdan ameliyatlarimdan.. Bu uc yumurta boyutu adetin 3. Gununde basladigimizda 8-5,,8,,7 ml di 3 gunluk 225 gonalf sonunda bugun iki tanesi ignelere cevap vermis gozukuyor 12.5-10.5-8 seklinde bir tanesinde gelisme simdilik yok benden haberler boyle....

Figen.... arkadasim 3. Asilamani gecirmissin insallah bu sefer gelir bebegin saglikla hayirli olsun saglikli gunler diliyorum sana ..

Tunaydinlar efenimm:1:Maşallah maşallah büyüsün bebik adayları . İki tane olsun bizim olsunn öyle degil mı:) Bir dahaki kontrol ne zamana Simdi?

Herkese gunaydin... Hastanedeyim ilk kontrol muayene bitti kan sonuclarina gore igne doz seyri ve cetrotide eklenecegine karar verilecek sadece sagda 3 adet yumurta ile basladim malum sol gariban hastaligimdan ameliyatlarimdan.. Bu uc yumurta boyutu adetin 3. Gununde basladigimizda 8-5,,8,,7 ml di 3 gunluk 225 gonalf sonunda bugun iki tanesi ignelere cevap vermis gozukuyor 12.5-10.5-8 seklinde bir tanesinde gelisme simdilik yok benden haberler boyle....

Figen.... arkadasim 3. Asilamani gecirmissin insallah bu sefer gelir bebegin saglikla hayirli olsun saglikli gunler diliyorum sana ..

masal umarım süreç boyunca hep olumlu gelişmeler yaşarsın...

senin kadar ayrılacağını bu şekilde dile getiren birini görmedim :) işte bu yüzden seviyom seni :)
dün medidsle msn verdik ama bir türlü denk gelemedik.. masal tam tel nosu verecekken acil çıkmam gerekti apar topra yazamadan gittim.. ama bugün medids e ben davet yolladım sanırım bayram olmasından dolayı izinli kendisi bugün buralarda yok ; masalcan 'a özelden tel nosu verdim .. sana hangisini vereyim :1::1:

tatlım aynen tahmin ettiğin gibi izinliydim.Gerçi keşke işe gelseydim evi kaldırıp indirdim temizlik yapacağım diye her yerim ağrıyor :))

ben msn açtım ama sen henüz işbaşı yapmadın sanırım. ara ara açabiliyorum msn :)) ama seni muhakkak denk getireceğim :))

öpüldün :)))

hepinize iyi dilekleriniz için tşk ederim inş hepbirlikte mutlu sona ulaşırız allahım hepimizin gönlüne göre versin

Joooolllyyyy:3: şükür kavusturana cnm ya napıyosun?

İyidir kuzucuğum yaa buralardayımm aynı bıraktığın gibi ehehehehe :))) Asker gelsinde inş. gerek kalmaz ama olurki yolun düşerse bekleriz senide buraya :)

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.

bisürü aşamadan geçtikten sonra yarın aşılama yaptıracağım allahın izniyle... Dualarınızı bekliyorum.. Inanılmaz heyecanlıyım.. Kalbim küt küt aşırı hızlı atıyor.. Ellerim titriyor sürekli..yaptıranların desteklerini ve tecrübelerini bekliyorum... Bi arkadaşım var sevdelinka,sağolsun çok aydınlatıcı bilgiler veriyor :46:

hayırlı olsun aşılaman arkadaşım ... inşallah ilk ve son denemn olur ve hayırlısıyla meleğine kavuşursun ... Şansın bol olsun ..

tatlım aynen tahmin ettiğin gibi izinliydim.Gerçi keşke işe gelseydim evi kaldırıp indirdim temizlik yapacağım diye her yerim ağrıyor :))

ben msn açtım ama sen henüz işbaşı yapmadın sanırım. ara ara açabiliyorum msn :)) ama seni muhakkak denk getireceğim :))

öpüldün :)))

günaydın Medidscim, ben de öğleye kadar dört gözle senin online olmanı bekleyeceğim canım ... dün sana mail yolladım istersen bir bak mail kutuna tatlım... öptümm çok...

bu mübarek Cuma gününde yüreğimizden tüm geçenelerin gerçekleşmesi dileğiyle GÜNAYDINLAR...:16:

canım merhaba nasılsın, nasıl gidiyor? adet öncesi tedavi oluyor mu ben daha hiç gitmedim ya ama bana adetin 3. günü gelinecek ilk dediler onun için adete yakın aldımda bileti daha öncesinden yapılması gereken şeyler varsa eğer siz beni bilgilendirinde ona göre davranayım:( Allahım herkes için hayırlısını verir inşallah tez günden tez saatten olumlu sonuçlar alırız...
canım merhaba, bu durum kişiye göre degişiyor bazen uzun protokol uygulanıyorki adet öncesi başlanıyor ignelere bazen de kısa protokol buda adetin 2 veya 3. günü ignelere başlanıyor doktorun en güzel şekilde sana uygun olanı önerecektir.

Herkese merhaba
Benim de oglum olacak insallah. Zorlu bir ultrason mucadelesi sonunda gorebildik cinsiyeti:))) bagdas kurup oturdugu icin gormekte zorlandi dr. Ama azmettik gorduk:)))
Dun seyhan da yazmis erkek gibi diye tahmini dogru cikti
Kiz ya da erkek hic onemli deil tabiki onemli olan saglikli ve hayirli bir evlat olmasi ama insan yine de merak ediyor....
Umarim isteyen herkes en kisa zamanda bu duygulari yasar...
ohhh topicteki erkeklere bak , maşallah ogluşlarımız çogalıyor . Canım Allah saglıla kucagınıza almak nasip etsin çok öpüyorum ikinize.

aman mcanım kızına dikkat et bu kadar topikcanın içinde yarışacaklar onun için

mrb arkadaşlar nasılsınız ben dün 3. aşılamayı oldum allahım hepimizin yüzünü güldürsün bana dua edin canlarım bu sefer olmazsa ara vermek zorunda kalacam çünkü romatizma hastasıyım onun tedavisine başlamam gerekecek hastalıgım ilerlemek üzere :50:
figencim umarım bu son olsun bir daha böyle çabalara girmek zorunda kalmazsın dualarımız seninle

slm kızlar dün evimize geldik tatlimiz bitti.hiç birşey anlamadık hemen su gibi geçti.bu arada topikte neler olmuş pek takip edemedim öyle bir göz gezdirdim ama hepsini okuyamadım...
mavicim o tatiller yokmu hep erkenden gelip bitiyorlar zaten . Bende geçen İstanbula gittigimde bir bakmışım son güne gelmişiz çok üzülmüştüm heleki bu aralar canımda hiç çalışmak istemiyor off

hoşheldin arkadaşım umarım ilk ve son olsun, elbetteki buradaki herkes dualarımızda seninde olacagın gibi.

şimdi doğum kontrol hapı

merhaba reyyan hayırlısı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza , bişey sormak istiyorum 2 kez aşılama ,1 kez tüp denemişsinde şimdi neden tekrar tüp bebek degilde aşılama deniyorsun.

Allahımmmmm
Bu mübarek Cuma GÜNÜ sana el açtım yalvarıyorum, ne olur SEVDİKLERİMİZİ bizlere bağışla, evlatlarına ve tüm sevdiklerine... Nerede varsa tüm hastalarımıza hayırlı şifalar ver, dertlilere devalar, borçlulara edalar, iş bekleyenlere hayırlı iş, evsizlere hayırlı bir ev, çocuk isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlat, eş dileyene hayırlı eş, nasip et en kısa sürede Ya Rabbimmmm... Daralan yüreklerimize ferahlık ver, bilerek bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla affet bizleri Allahımmmm... Amin.
yetercim ne güzel bir dua olmuş böyle ,
Allah hepimizin tüm dualarını kabul eylesin canım

bu mübarek Cuma gününde yüreğimizden tüm geçenelerin gerçekleşmesi dileğiyle GÜNAYDINLAR...:16:
gayem günaydın balım, bakıyorumda herkes birbirini görmiş gibi bende merak ediyorum seni gayem :52:

Back
X