ERCELF........2 gün daha aynı dozla devam ettim canım evet,,yarın 2.kontrolüm var..cetrodite iğnesinede başlıyorum bugün..hayırlısı ..dur hayatım toplama falan deme ben daha adapte olamadım ne zaman başladım da ortasına geliyorum anlamadım böyle iyiyim biraz daha devam etsin...:)))) buradan işimi gücümü yapıyorum arada uzanıp kitaplarımı okuyorum arada gezip hava alıyorum bazen alışveriş:))) yeni kanunlarımıza çalışıyorum falann opu transfer den bahsedince neden burada olduğumu hatırlıyorum ohh diyorum bahane oldu bu dinlenmeme :))şaka bir tarafa hakikaten tüp bebek çok farklıymış yumurtlama takipleri ilaçlar aşılamalar ameliyatlar falan basamak mış hepsi sadece antremanmış gibi geliyor insana bu son aşamayıda görüp yaşayınca tabi..hepimizin hakkında hayırlısı olsun güzelim alakan için ayrıca tekrar teşekkür ederim ercelf..cim öpüyorum
masalcım sonunda başladın tüp bebeciğine inşallah bir an evvel kavuşursun.yaw bende çok merak ediyorum ama bir yandan da korkuyorum hala.aşılamaya göre biraz zahmetli değil mi?allah hepimizin yardımcısı olsun .
canım,, teşekkür ederim ..elbette aşılamaya göre çok farklı her an doktordasın sürekli kan veriyorsun bu nedenle kosting olma korkusunu her an ensende hissederek devam ediyorsun..her etabı ayrı bir önemli baraj atlar gibi..zaten tedavide gelebileceğin son nokta ...korkma canım ben hiç korkmadım başlarken koşa koşa geldim zaten iğneler konusunda aşılamalarda epey tecrübe sahibi olunca başlarken sorun yok bu tedavide esas olan gonalf lerden sonra 2.hafta..herşey bu bölümde stress oluyor tabi biraz olmaması zor ama kendini mümkün mertebe telkin edip meşguliyetler yaratacak herşeyi akışına bırakacaksın zaten doktorların elindesin Allahın izni ve doğanın gereği ne olacaksa oluyor korkmanın endilşe ederek hesap kitap plan yapmanın faydası yok...hiç korkma sende zamanı geldiyse ertelemeden biran evvel başla canım öptüm bende.
ben kendime ....sen bana söz verdik...sözümü aldım ona göre tutmazsam sen bana kız tutmazsan ben senin başının etini yer dururum haberin olsun ...selamlarını iletiyorum zaten canım her konuştuğumuzda( yanımda ise o sırada )söylüyorum.. senden de ara haberler veriyorum yakında geliyor az kaldı diye..öpücüklerini aldım ohh pek güzeldi..yanaklarımda güller açtı..canım sen de benim kulaklarıma ilaç gibi gelen o şen ve güzel kahkahalarınla her duyduğumda hoşuma giden ses tonunla ve derin dikkatli bakışlarınla gözümün önündesin...
Selam kızlar nasılsınız??
umarım hepiniz iyisinizdir..
tanışmalar görüşmeler olmuş ne güzel..bende merak ediyorum sizleri..
masalcım çok güzel haberlerle gel bizlere nolurrrrr
bu arada yakında bi izmir yapma olasılığım var...belki duydunuz belki duymadınız..mustafa yaşar diye bi akapunktur uzamanı var..bitkisel ilaçlarla tedavisi mevcuttur..yakın iki tanıdıgım bebek için gitmişlerdi ve 5 ay sonunda hamile kaldılar..sanırım bizde deniyecegiz ..
birazda izmiri gezeriz ilk kez geliyoruz kaçırmamak lazım güzelliklerini..
herkescikler kendine iyi baksın...
nimesay..inşallah haberler iyi olur bende bekliyorum nimesaycım...sen yine alternatif tıp yollarına düşmüşsün..kıyamam ya,,öncedende bahsettin sanki sen bu adamdan da bende sana yazmıştım epey bişiler aylar önce artık tabi diyemiyorum birşey sen bilirsin canım kendin karar vereceksin...ne yaparsın ne edersin bilemiyorum ama biran evvel kavuşalım hepimiz en doğru yollardan en doğru zamanda hayırlı mutluluklara....yine de rahat edemiyorum paranı harcama bu tür şeylere benim fikrim karar senin hayatım.
anım ya ben senide çok merak ediyorum gaye ve mda bir içim su valla seninde onlardan kalır yanın yoktur eminim seni nasıl görebilirim ki pazartesi gelince denk gelirsek çözelim bu sorunu :)))
Eşin yanına geliyormuş 1 hafta açığı 2 günde kapatırsınız siz :)) gez dolaş rahatla ki yumoşlarında büyük kaliteli ve bebiş olmaya hazır hale gelsin :))
çok öpüyorum canım iyi tatiller :)
medids.....canım ben face kullanmıyorum..msn kullanmıyorum..ve daha nice paylaşım sitesi neyse kullanmıyorum mda ile zaten sanal arkadaşlığımız aylar önce gerçek hayatımıza taşıdık ..telefon numaralarımızı birbirimize vererek önce konuşmaya mesajlaşmaya başladık sonra yüzyüze işte biliyorsunuz zaten paylaştık sizlerle bu gelişimleri,, seyhanın,superimin resmini mda ile görüştüğümde o gösterdi gayeme ise cep tel.nuna mms ile resim gönderdiğim için birbirimizi gördük.şayet sen de özel mesajla ulaşım bilgini verirsen tanışırız canım bir ara..nasıl istersen elbet bende hepinizi ayrı ayrı merak ediyorum keşke mümkün ve makul bir yol olsa idi tanışıp görüşebilseydik...böyle işte ara ara denk gelirse göreceğiz gibi...eşim geldi de gitti bile anlayamadım bile ..gitsin istemedim tabi ama yapacak birşey yok bari birimiz işinin gücünün işyerinin başında olsun zaten amcası malum onu ziyaret ediyor..fakat yarın gece tekrar geliyor çünkü artık opu yaklaşıyor ..artık geldiğinde birlikte izmire dönüş yaparız zaten benimde son haftam işte...bakalım hayırlısı canım benim...bende seni çokkk öptüm....
bence hiç görme manken gibi hatunn

seyhan......seyhancım tüm iltifatların için çok teşekkür ederim önemli olan güzel bakmak...neye kime güzel bakarsan güzel görürsün...burada bende kimi gördüysem hepiniz güzelsiniz ayrı ayrı:))
şimdiden bi sürü talibi olacak kızımın desenize...
masalcım sanada iyi hafta sonları umarım gene olumlu gelişmelerle dönersin topiğe...
mcancım..canım inşallah iyi gitsin herşey ..senin dualrının yeri çok başka benide eksik etme okurken arkadaşım olur mu prensesine kendine iyi bak..
herkese günaydın kızlar
2 gündür hastanedeydik dün geldik şükür kayınpederim sağ salim çıktı ameliyattan ve gözüde gayet iyi tabi daha 1 ayı bulurmuş tam olarak görmesi dua eden herkese çok tşk ederim
bu arada kızlar bugün evlilik yıl dönümümüz tam tamına 5 yılı doldurduk ama eşim şehir dışında keşke yanımda olsaydı da güzel bi kutlama yapabilseydik...
burcucum..... kayınpederin atlatmış ameliyatını iyiymiş gözünaydın ... evlilik yıldönümüz de kutlu olsun canım nice seneleriniz olsun sağlıklı mutlu...
bak ben 10 yılı devirdim su gibi geçiyor seneler zaman...sağlıkla mutlulukla geçsin gününde olmazsa başka zaman kutlarsınız yeterki isteyin..günlere ayrıntılara takılma üzülme.
inş tedavi sürecin boyunca herşey mükemmel geçer ve sonunda meleğine kavuşursun öpüyorum canım kendine iyi bakk
dimple....canım çokk teşekkür ederim hayırlısı ...öpüyorum bende seni...
Günaydın kızlarrrr
masalımm güzel haberlerini bekliyorum cnmmmm
bende bekliyorum tatlım bi gelse haber vereceğim...:))))sağol canım özel mesajını aldım cevap yazacağım bekle.....acele karar verip yanlış birşey yapma...şu hastaneden haber bekliyorum gelsin rahatladığım ilk fırsatta cevaplayacağım hukuki sorunu
Selam kızlar dun ugrayamadım hıc sohbetler ılerlemıs okuyamadım dun oglumla mevlude gıttık sonrada babamızı kacırdık ve alsancaga gıttık ıyıkıde gıtmısız harıka bı havaı fısek gosterısı ızledık muhtesemdı gercekten veeee eve geldık oglumun ılk tekmelerını hısetım dun okadar guclu vurdukı esımde hıssetı Rabbım herkese nasıp etsın cok guzel bı duygu gercekten
yeliziz....ne mutlu arkadaşım Allah devamını daim etsin..senin oğlan pek hareketli çıkınca zaptedemeyeceksiniz maşallah olsun.....
mrb maslcım masalın inşaalah sana doğru adım adım geliyordur. her şey gönlünce olsun canım.
leyluşum...sağol canım benim gönüllerimizde olan hayırlı istekler dualar niyetler hepimizin kabul olsun...teşekkür ederim sanada şu 3 aylık dönemde kendini dinlememeni diliyorum lütfen bebek konusunda yoğunlaşma kendine reset atmayı dene biliyorum çok zor ama mecbursun allah sabrını vermese çok daha büyük acılar dertler de vermezdi öyle düşün gerekirse de destek al..gayet normal ve çok ta önemli seni öpüyorum canım herşey güzel olacak.....sadece zamanı gelince.
ben den haberler güzel 7 gün 112,5 doz iğne vuruldum dün kontrlüm vardı sağda ve solda olmak üzeere 2 tane sağlıklı yumurtam var

12mm ve 13mm salı tekrar kontrole gitcem bu aşılamada daha rahatım inşallah sonuda güzel olur

melek..cim yeniden aşılama sürecindesin hakkında hayırlısı olsun sonu güzel olsun inşallah...
çok saol canım ismi artık değişmeyecek,herkes benimsedi sorarken çınar napıyo diyolar doğmadan ismine alıştı :))))
mavi..cim oğlunun ismi hazır çınarrrr...çok beğendiğim bir isimdir..ismi gibi güçlü ismi gibi uzun ömürlü olsun...
ranacım...genetik sorunu yokmuş peki sorun neymiş ..lütfen cinsiyetini aklına getirip kendini daha da üzme..bu tür detayları düşünmemeye çalış ..yaşadın bitti...önüne bakacaksın arkana baktıkça ilerlemek zor ,,gün gelecek kız yada oğlan kucağında olacak evladın inşallah..hayırlısını versin Allah hayırsız olacaksa zaten sonuç bu oluyor öyle düşün..