• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese selamlar sevgiler,

jolly tedaviye başlamışsın umarım her şey yollunda gider ve bebeğine kavuşursun. allah yardımcın olsun

masalcım canım arkadaşım allah yardımcın olsun, umarım her şey planlandığı gibi gider, iistanbuldan bebeğinle beraber dönersin cnm...dualarım seninle
allah yardımcın olsun

Günaydınn :) Sağol cnm yaa bakalım inş. bu sefer alnımızın akıyla çıkarız bu işte :) İnş. bi aksilik olmazsa 3 gün arayla müjdeli haberleri veririzz ayağımızıda öyle bir sürerizki arkamızdan koşarsınız direkk :))

Evet kuzucuğumm başladık bakalım:) Gonalf ve ve orgalutan kullanıyorum şu an. Biraz süpriz oldu başlamam. Geçen aydan kendiliğimden bol bol yumurtlayıp 2 tanesini çatlatamayınca iptal olucaktı ama e2 ve diğer testlerim normal çıkınca başladık:)Bu sefer olsunnnnnn:16:

inşallah canım inşallah bu sefer olur çift embriyo mu koyuduracaksın yine canım tabi opu da kaç yumiş çıkacak bakalım. yine istanbul tüp bebeğe mi gidiyosun canım memnunsun sanırım sen ordan.

merhaba canlar,

masalcım inşallah herşey yolunda gidiyor canım. hamile olanlar ne kadar azaldı topikte. hepimizin ihtiyacı var sizden gelecek müjdeli haberlere. Allah yardımcın olsun canım benim. inatçı tatlı bir kızın, masalın olur inşallah ve sıkı sıkı tutunur sana.
joll canım diğer beklediğimiz müjdemizde senden gelecek inşallh. iptal olmadan hayırılısıyla yapılır ve sağlıkla gelir inşallah meleğin sana.

nerdesiniz kızlarrrr
masalım sen ne yaptın aklım sendeeee

seyhanım ben burdayım canım ..
masalla konuştum hayırlısıyla yarın 08:30da eşiyle op için hastanede olacakmış... inşallah bu sfer her şey daha farklı ve daha güzel olacak...

seyhanım ben burdayım canım ..
masalla konuştum hayırlısıyla yarın 08:30da eşiyle op için hastanede olacakmış... inşallah bu sfer her şey daha farklı ve daha güzel olacak...

cnm evet sana yazıyorummm ama senden bişey gelmiyoooo

ayy çok sevindimmm bütün dularımız masal ve jolly için olsunnn
inşallah herşey çok güzel olacak
çalışmasam kesin giderdimmm yanına :31:

haber geldi.....bu gece 21.00 çatlatma iğnesi 2 kutu ovitrelle sağdan ve soldan ...yarın sabah tekrar muayene ve kan değerler..çarşamba sabahı herşey yolunda giderse opuya alınacağım inşallah hayırlısı ile .. iyi dileklerde temennilerde bulunan hatrımı nasıl gittiğini soran her arkadaşıma yeniden tekrar teşekkür ederim...yarın kesinleşirse çarşamba için opu yine yazar haber veririm zaten görüşmek üzere sağlıkla sevgiyle ....

masal umarım çarşamba günü sorunsuz bir opu geçirirsin ve herşey için güzel bir başlangıç olur...
canım hoşgeldin hadi dön artık çok özledim seni ra vermek de fayda etmiyor dimi kafada hep aynı şey. bakalım ben biraz rahatladım tüpe geçeceğim için en azından birliktelik stresimiz hesaplamalar filan bitti çok şükür. artık tüp bebekde zaten herşey doktorların elinde. ekim ayında yaptırıcaz kısmetse ama bu aralar en büyük sorunum zeynep kamil de devam mı etsem ilaçlarımı devletten alıp özele mi gitsem? z.k ile ilgili hiç iyi şeyler duymuyorum ben de çok özel bir hasta olduğum için herkes kendine özel bir merkez bul diyor. kafam çok karışık.

ercelf eğer maddi durumun elveriyorsa özel durumun olsada olmasada özele git bence...

cnm evet sana yazıyorummm ama senden bişey gelmiyoooo

ayy çok sevindimmm bütün dularımız masal ve jolly için olsunnn
inşallah herşey çok güzel olacak
çalışmasam kesin giderdimmm yanına :31:

evet canım ya dualarımız Masal, Mda ve Jolly için .... inşallah bu son tedavileri olur da meleklerine kavuşurlar ...

ben de sana yazıyorum ama senden ses soluk çıkmayınca bekliyorum :(

jolly'cim inşallah göreceğin son tedavi olur mutlu sona kavuşursun canım... şansın bol bol olsun canım.....

jolly tedaviye başlamışsın umarım her şey yollunda gider ve bebeğine kavuşursun. allah yardımcın olsun

Sağolun kızlar. İnş. bu son olsun bu son :)

inşallah canım inşallah bu sefer olur çift embriyo mu koyuduracaksın yine canım tabi opu da kaç yumiş çıkacak bakalım. yine istanbul tüp bebeğe mi gidiyosun canım memnunsun sanırım sen ordan.

Muhtemelen 2 koyarlar yine cnm bakalım dr amcayı ikna edebilirsem :)) Aslında Boyum çok uzun olduğu için 2 taneyi rahatlıkla taşıyabiileceğimi söylüyor ama yinede ikizin her zaman daha zor olduğunuda söylemeden ediyor:) Evet ercelf'çim ben çok memnunum merkezden hiç ilki tutmadı başka yere gidiyim diye aklımın ucundan bile geçirmedim. Çünkü gerek psikolojik destek olsun ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Dr 'um günde ortalama 130 -150 hastaya bakıyor akşam saat 10 'dan önce çıkmıyor ve hafta sonlarıda dahil . İşini severek yapan insanı severim bende ;) Aşılamalarda biliyosundur belki Alman hastanesindeydim . Ancak orda tüp bebek hastalarının yanı sıra normal gebe ve jinekolojik muayne hastalarıda çoktu. Burda transfer aşamasının başından sonuna yanında psikolog sana eşlik ediyor. Tabi en önemlisi kişinin içine sinmesi. O yüzden en kısa zamanda içine sinen doğru bir dr 'la başlarsın inş. :16:

ercelfimmm maddi durum söz konusu olunca insan yorum bile yapamıyo çünkü herkesin kendine göre sıkıntıları zorlulukları vardır
ama senin özel durumunla ilgili en azından memoralle bi görüşmeni tavsiye ediyorummmm ilg görüşme ücretsiz dosyanla gidip bi görüşebilirsin ben öyle yapmıştımm
özellikle semra hanım için çok güzel şeyler duyuyoruz hastanede fakat ücreti 350 tl sanırım mda ve masalda semra hanımın hastasıı
hakkımızda hayırlısı olsun cnm

jolly'cim inşallah göreceğin son tedavi olur mutlu sona kavuşursun canım... şansın bol bol olsun canım.....

Muhtemelen 2 koyarlar yine cnm bakalım dr amcayı ikna edebilirsem :)) Aslında Boyum çok uzun olduğu için 2 taneyi rahatlıkla taşıyabiileceğimi söylüyor ama yinede ikizin her zaman daha zor olduğunuda söylemeden ediyor:) Evet ercelf'çim ben çok memnunum merkezden hiç ilki tutmadı başka yere gidiyim diye aklımın ucundan bile geçirmedim. Çünkü gerek psikolojik destek olsun ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar. Dr 'um günde ortalama 130 -150 hastaya bakıyor akşam saat 10 'dan önce çıkmıyor ve hafta sonlarıda dahil . İşini severek yapan insanı severim bende ;) Aşılamalarda biliyosundur belki Alman hastanesindeydim . Ancak orda tüp bebek hastalarının yanı sıra normal gebe ve jinekolojik muayne hastalarıda çoktu. Burda transfer aşamasının başından sonuna yanında psikolog sana eşlik ediyor. Tabi en önemlisi kişinin içine sinmesi. O yüzden en kısa zamanda içine sinen doğru bir dr 'la başlarsın inş. :16:

jolly benim boyumda kısa ne yaparım bennnn :1::1:
benimde nedense içime doğan ikiz kızlarım olacak gibi evdede bir cadı daha var eşim ne yapar 4 cadıyla bilemiyorum tabiiii :1::1:

jolly benim boyumda kısa ne yaparım bennnn :1::1:
benimde nedense içime doğan ikiz kızlarım olacak gibi evdede bir cadı daha var eşim ne yapar 4 cadıyla bilemiyorum tabiiii :1::1:

Yaa olsun şekerimm yeterki emekleye emekleye taşırız artık ne yapalım 9 ay idare ederiz :1: Hayırlısı bakalım benim için cinsiyet ilk olacağı hiç farketmes. Ama senin bir prensesin var yanına bide yakışıklı bir böcek gelse hiçte fena olmaz hani :)

Yaa olsun şekerimm yeterki emekleye emekleye taşırız artık ne yapalım 9 ay idare ederiz :1: Hayırlısı bakalım benim için cinsiyet ilk olacağı hiç farketmes. Ama senin bir prensesin var yanına bide yakışıklı bir böcek gelse hiçte fena olmaz hani :)

eskiden bende böyle düşünüyodum sanıyodumki böyle bir lüksüm vardı :14:
2 senedir çok yıprandım üzüldümm tedaviye başlamadan bile hep olumsuz şeyler duydum dr lardan
o yüzden canım mevlamdan ne gelirse razıyımmm yeterki sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bi evlat olsunnn

jollyyyy inşallah doktor amcamızdan hayırlı haberlerle gelirsin canım. bu sefer ki tedavinin sonu güzel olsun, doktor amcamıza selam söyle canım benden:)

jollyyyy inşallah doktor amcamızdan hayırlı haberlerle gelirsin canım. bu sefer ki tedavinin sonu güzel olsun, doktor amcamıza selam söyle canım benden:)

İns. Cnm bu sefer her seferinden dahada umutluyum bakalim neler olucak:) Opu sonrasi şişeceğim garanti ama acimiycam bu kez sana dedi Dr amca" :) Cy_76 nin Selami var diyim mı aklımdan şüphe eder mı:)))

canımcım sende sürpriz yapmışsın bizlere opu aşamasına gelmişsin bile maşallah..inşallah o yumoşlar bebişler olarak gelir göbişinin içine konar ayy inşallahh :16: dualarım seninle sonunda o güzel haberi alıcaz inşallah inanıyorum ve bütün pozitif enerjileri sana gönderiyorum :10: :34:

hem masalın hemde jollyy nın iyi haberlerini duyucaz en kısa zamanda ve göbişlerine bebişler dolacak inş...
bizlerede umut ve moral verecekler böylece...

canım yazını yeni gördüm anca girebildim foruma geç oldu ama iyiyim sen nasılsın..senin face varmış galiba herkes görmüş seni ve tatlı kızını bir ben eksik kalmışım aşk olsun :3:

bende eksik kaldım pericim :)) ikinizi de görmedim ne yazık ki :(

Back
X