kısa bir aile ziyaretinin ardından sonunda geldim aklım sizlerdeydi şimdi girdim teker teker okuyorum sayfaları..baya ilerlemiş sayfalar oku oku bitmiyo valla maşallah
masalımm; çok geçmiş olsun ilaç kullanamaman çok kötü gerçektende ama bebişlere etki etmiyo sanırım..inşallah en yakın zamanda atlatırsın bu hastalığı..sonucunu senden daha çok merak ediyorum emin ol

o güzel haberini dört gözle bekliyorum canım
mda; canım sağolsun masal senin hakkında bilgi vermiş yumurtalar geç büyüyomuş ama olsun geç olsun bizim olsun..gitmeden görüşücez inşallah seninle
gayem; nasılsın canım baktımda son günlerde pek girememişsin foruma eşinle tatile gidecekmişsin sanırım huzurlu,eğlenceli bir tatil olur inşallah canım

özletme çok kendini ama
mavi; çınarımızın annesi nasılsın cnm

oğluşununda seninde sağlığın yerindedir inşallah ağrıların azaldımı biraz cnm?
ercelf; raporunun çıkmasına çok az kalmış çok sevindim ve merkez arayışına girmişsin canım inşallah gönlüne göre bir yer bulursun ve hayırlısıyla tüp bebeğe başlarsın ekimdeki adetinle..ben senin için heyecanlanıyorum şimdiden
medids; nasılsın canım senin tüp bebeğe az kaldı dimi ne zaman başlıyacaksın hayırlısıyla..
yeliziz; oğluşunun adına karar vermişsinin cnm çok sevindim adıyla yaşar inşallah..kıpır kıpır durmuyomu annesinin karnında

maşallah kıymetini il canım..
jollyy; canımcım baktım ama senin yazılarını göremedim sanırım transferin yapılmıştır şuanda gün sayıyosundur..inşallah o mutlu haberinle geri dönersin buraya..
dimple; tatlı arkadaşım nasılsın görüşmeyeli
ebereris; 1 ay aradan sonra ne zaman başlıyosun yeni tedavine canım merak ettim senide..
doacım; canım benim nasılsın yapıldımı aşılaman?inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır ve emeklerinin karşılığını alırsın dualarım seninle..
olimbera; hoşgeldin cnm..inşallah bu son aşılaman olur ve sonunda kavuşursun bebeğine..
bebesko; sende hoşgeldin cnm..sonunda tüpe başlıyosun umarım ilk seferde meleğine kavuşursun tatlım..
cy76; canımcım sen nasılsın naptın aşılama işini?en son karmaşık durumlar vardı sanırım yanlış hatırlamıyorsam tabi..iyisindir inşallah..
hestia;bebeğin ve senin sağlığın yerindedir umarım ve bulantıların azalmıştır inşallah arkadaşım..
meleğimi bekliyorum; canım seni resimden bile tanımak güzel..sende sanırım tüpe başlıyomuşsun hayırlısıyla..inşallah bu sefer sorunsuz bir şekilde devam edicek hamileliğin ve meleğine kavuşacaksın canım forumdaki adın gibi
seyhancım; canım topiğin neşesi sen nasılsın,ne zaman başlıyosun tüpe sıra sende artık
mcan; inşallah sende kızında iyisinizdir..
akreb; uzun zaman sonra seni burda gördüğüme çok sevindim canım hiç unuturmuyum seni nasılsın görüşmeyeli?tüp bebeğemi başlıyosun artık?
melek,ayse,nazarboncuğum,burcudalli,sevde,rana ve daha adını şuan hatırlayamadığım arkadaşlarım inşallah hepiniz iyisinizdir..adını yazamadığım varsa kusura bakmasınlar o kadar çok sayfa okudum ve uzun yazdımki kafam allak bullak oldu şuan

:44: bundan sonra buralardayım inşallah