• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MASALCIM;
Bende söyleyecek bir şey bulamadım, ne desek boş, gücüm kuvvetin hep seninle olsun. bir gün inşallah burda hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız...

masalcımm çoookk çoookkk üzüldüm ... ama yapacak hiçbişey yokki :((( tevekkül etmekten başka . inş. çok geçmeden tedavisiz bişekilde kavuşursun meleğine ... amiinn...

Son düzenleme:
şu an kafamı toparlayıpta sana bişeyler yazmak isterdim ama görüyorum ki sen zaten güçlü bi yapıya sahipsin kararlarını almışsın bile canım... ama bazen düşünüyorumda bu kadar güçlü bi karakter olmak her zaman avantajmıdır bilemiyorum:26:duygularını içine çok atma gerektiğinde ağla da bağır da belki rahatlarsın:26: içine attıkça daha kötü olursun canım benim :26: seninde dediğin gibi , herşey mükemmel gitse de, başarı ihtimali hiçbir zaman %100 değildir haşa kimse böyle bi garanti veremez, dolayısıyla, olumsuz sonuç alsakta da, mücadeleye devam, yılmayacağız, öyle ya da böyle bu iş olacak...allahın izni ile

Son düzenleme:
yorum yapan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
moral olarak iyiyim kendiliğinden düşmesi sevindirmişti ama doktora gittim kese hala düşmemiş.aşağı inmiş sadece.
doktor kürtaja alalım yada düşük hapı vereyim dedi.ben nasılolsa kendiliğinden düşüyor diye düşük hapını tercih ettim.
bi kaç güne düşmezsede hemen kürtaj olucam.şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum bebek hiç aklıma gelmiyor.
gerçekten zor bir durummuş allahım kimselere yaşatmasın.
sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler versin hepimizee inşallahhhhh

canım benim hakkında hayırlısı buymuş demekki,insan yazacak bişey bulamıyor....yazdıklarından yorumlarından anladığım kadarıyla güçlü bir yapıya sahipsin,hep böyle ol canım.sen tuttuğunu koparırsın bunu hissediyorum inşallah bebeğin sana gelecek,sende bunun farkındasın...o gün gelecek sevinç göz yaşları dökeceksiniz,eviniz bebek kokacak birtek derdiniz o olacak buna inanıyorum...

şu an kafamı toparlayıpta sana bişeyler yazmak isterdim ama görüyorum ki sen zaten güçlü bi yapıya sahipsin kararlarını almışsın bile canım... ama bazen düşünüyorumda bu kadar güçlü bi karakter olmak her zaman avantajmıdır bilemiyorum:26:duygularını içine çok atma gerektiğinde ağla da bağır da belki rahatlarsın:26: içine attıkça daha kötü olursun canım benim :26: seninde dediğin gibi , herşey mükemmel gitse de, başarı ihtimali hiçbir zaman %100 değildir haşa kimse böyle bi garanti veremez, dolayısıyla, olumsuz sonuç alsakta da, mücadeleye devam, yılmayacağız, öyle ya da böyle bu iş olacak...allahın izni ile

masalcımm çoookk çoookkk üzüldüm ... ama yapacak hiçbişey yokki :((( tevekkül etmekten başka . inş. çok geçmeden tedavisiz bişekilde kavuşursun meleğine ... amiinn...

hem yazacak çok şey hemde yazacak hiç bişey bulamıyorummmm
takdir allahın mevlam neylerse güzel eylerrr :14:

MASALCIM;
Bende söyleyecek bir şey bulamadım, ne desek boş, gücüm kuvvetin hep seninle olsun. bir gün inşallah burda hepimiz güzel haberlerimizi paylaşacağız...

masalım canım,hiç bir şey bulamıyorum söyleyecek şuan her şey boş üzgünüm.... :((((

inan çok üzüldüm ne diyeceğimi ne yazacağımı şaşırmış durumdayım yazdıklarını okurken ağlamamak için kendimi zor tuttum inan buna
elbette herşeyde bir hayır vardır ama insan neden ben demeden de yapamıyor.
dün eve giderken minibüste herkesin yanında çocuğu bebeği vardı sadece benim yanımda yoktu eve zor attım kendimi artık bu yük ağır gelmeye başladı ama sabretmek zorundayız yılmadan yıkılmadan dimdik.........

Masalcim cok uzuldum saskinim acikcasi.. Rabbim sana acini hafifletecek sabri versin insallahhhhhh ..eniyisini yapiyorsun sana suan neiyi gelicekse onu yap..disari at kendini evde daha cok dusuneceksin uzulursun.. En azindan disarda bi nebzede olsa rahatlarsin ...gecmis olsun tekrardan

canım jel i sabahları işe gitmeden evvel uygula 2-3 dk. uzan ve sonra kalk günlük ped kullan bir kısmı dışarı akabilir ama rahim ihtiyacı olanını alıyor merak etme. neden sabahları uygula diyorum çünkü hareket edersen dağılır ilaç gebe uygulayıp yatarsan dağılmayacağı için topak olarak geri çıkar. düzenli kullan. ve düzenli ilişkide bulun. ilk 3 gün üst üste olsun sonra 1 er gün arayla 1 hafta iyi çalış tamam mı :) kasık ağrısı yada akıntı artması olabilir yumurta çatladığında ama sen buna da takılma birlikteliğine bak.

kocanla nice sağlıklı mutlu uzun ömürlere canım.

ne diyim ki. belki kader kısmet demeliyiz belki de araştıralım bir nedeni olmalı demeliyiz. bilemiyorum. tek bildiğim şuanki hissiyatların.. doktor yüzü görmemek istemen herşeyden nefret etmen. bu konuya ufak bir mola vermen gerek. şuan zaten sağlıklı düşünemezsin o yüzden dinlen güelce kafanı boşalt. sonrasında araştırmalar yapılır bir sonraki tüp bebeğin sperm dna sı incelenerek genetik incelemeler yapılarak yapılır. ama şuan sen önemlisin. herşeyden önce sen. bu da geçti diyelim masalcım. hayat devam ediyor. belki tüm şartları zorluyoruz ama olmayınca olmuyor işte. kimbilir belki benim de sayısız tüp bebeğim tutmayacak tutup da kaybedeceğim gücümüz ne kadar yeter bilemiyorum ama kabullenmek çok zor. Allahın takdiri işte herşeyde bir hayır vardır. hep tanıdık sözler.... yazarken bile sıkılıyorum şuan. ne diyebilirim ki..............

canım ne güzel anlatabilmişsin içindekileri okurken kendi yaşadıklarım geldi aklıma bende hırs yaptım kayıplardan yılmadan tedavilerime devam ettim en sonunda geçen sene amiliyat olup sağ tüpümü kaybedesiye kadar üstünden 1,5 yıl geçti hiç düşünmedim çocuk kelimesini ne eşim konuştu nede ben nede çevremdekilere konuşturdum okadar yıpranmıştıkki maddi manevi ilk heycan sonrası hayal kırıklığı bunun yanında hastane sitresi eşimle bile ayrılma noktasına gelmiştik piskolojik olarak çok yıpranmıştım ama kendimize 1,-1,5 yıl biçmiştik bu süre içinde hiç bişey konuşmucaktık bu bize okadar iyi geldiki hastane yok olcakmı olmucakmı soruları yok o işinde ben işimde normal hayatımıza dönmüştük

şimdi tekrardan başlama kararı aldık korka korka ama kendime söz verdim olumsuz düşünerek başlamıcam bu defa olucak diyorum nasipse ve ilk randevumu aldım 20 eylül e SAİT YÜCEBİLGİN e gidicem ismini çok duydum umarım uğurlu gelir ve tekrardan olumsuzluklar olmaz..

masalcım hiç üzülme anladığım kadarıyla çok güçlü bir kişiliğin var seni çok iyi anlıyorum herşeyin hayırlısı . dualarım seninle umarım herşey gönlünce olur..

yazacak birşey bulamamanız normal olumsuz bir sonuç alındığında o ay için o tedavi için sözün bittiği yer oluyor zaten haklısınız..geçmiş geçmişte kalıyor bu tedavide geçmiş oldu bitti..seyhancığım evet ilahi taktir...sms tede yazdığım gibi elbet benimde birgün vardır alacağım vereceğim güzel bir haber yeter ki ben sağlıkla yaşamaya devam edeyim..sizlerle bu durumu paylaşarak ilk öğrendiğim anda ben zaten sıkıntımı attım,,tedavide olan arkadaşlarım arkamdan tüp bebeğe başlamış olanlar sakın ha neticem sizleri demorolize etmesin hepimizin biranda her istediğinin gerçekleşmesi elbet imkansız herkesin herşeyde ayrı bir sırası var..benim sıram henüz gelmemiş çok şükür diyorum halime sağlıklıyım hayatta çok üzülmeye sebep olacak çaresiz dertler gelmesin hiçbirimize..hep mesaj sonlarımda ne derim ben sağlıkla sevgiyle kalın diye olacaksa olacak bir gün bu özlemde bitecek vakti gelince.

melekcim....olumsuz bir sonuç için elbette üzüldüm ama gerektiği kadar .....kendimi yıpratıp ağlayacak içime kapanacak kadar bir kayıp değil başka dertleri acıları düşününce ben yeterince dışarı dönük herşeyini paylaşan biri olmasam zaten burada bulunmaz burada tanıdığım insanlarla dışarıdada özelimi paylaşmazdım merak etme ne hissediyorsam neyi savunuyorsam aslı da o gayet iyiyim canım..yeterince dışa dönük yaşıyorum tüm duygularımı içeride kalan birşey yok sadece hayatın sonu olmadığını hayatın devam ettiğini umutların bitmediğini söylüyor böyle düşünüyor böyle yaşıyorum olması gereken de bu zaten ayılıp bayılmanın ne bana ne çevreme hayatıma bir olumlu katkısı olmaz aksine dahada aşağı çeker beni kendimi 22 yıllık birlikteliğimi 10 yıllık eşimi herşeyden önce düşünmeli mutluluğuma devam etmeyelim hayatımı bir evlatla taçlandırma niyetim o evladı bulana dek devam fakat olayı bir savaş mücadelesine çevirip elimdekileri zedelemeden devam etmek benim için herşeyden mühim.hiç luzum yok sendelemeye ....Allah hayırlısı ise nasip etsin herşeyi.

yarın sabah işime başlıyorum uzun bir ara verdiğim için başımı kaldıramayacağımı biliyorum herşeyi rayına oturtunca yine gelir sohbet ederim hepinizle..sonucumu bildirmek durumundayım bugün topiği bu olumsuz haberle bu havaya bvürüyüp bu mesajlara maruz bırakmak istemezdim ama dediğim gibi bekliyordunuz yazmak durumundaydım arayıp soran arkadaşlarım da vardı neticeyi bekleyen..hepinize teşekkür ederim iyiki varsınız güzel haberlerle dolsun zamanla burası sıradakilere bol şans hayırlı neticeler diliyorum hamilelerimiz herşeyden önemli bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah görüşmek dileğimle ..

sağlıkla ...sevgiyle kalın.:)))))))

Son düzenleme:
kızlarrrr iyi dilekleriniz için teşekürler canlarım benim sağolunnn:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:
masallll canımmmm üzüldümmmm :14::14::14::14::14: Benzer şeyler yaşamış birisi olarak :50::50::50::50:söyleyecek bir şey bulamıyorum :44::44::44::44::44:zaten sözlerin anlamını yitirdiği noktadayız :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

MASAL

Üzüldüm, burdaki herkes gibi bende çok istemiştim (hatta inanmıştım) hamile olmanı ama biz ne kadar istersek de Allah izin vermedikçe olmuyor işte.Hayırlısı böyleymiş diyelim.Ama bebek konusuna saplanıp kalmakla, bunu hayatımızın odak noktası haline getirmekle çok yanlış yapıyoruz.Bu kadar stresle olacaksada olmuyor zaten.Hayat herşeyiyle güzel zaten.Tadını çıkarmalıyız.Allah yazmışsa zaten olacak önüne biele geçemeyiz. Sen zaten iyisin, teselli cümlelerine hiç ihtiyacın yok.Bir gün zaten olacaktır bebeğin o yüzden Allah hayırlısını versin...

Masal cok gecmıs olsun evet cok guclusun ama bence bu cokda ıyı bırsey degıl ınsan acısını yasamalı aglıycaksa aglamalı dıye dusunuyorum bu kadar guclu gorunmek senı yorar en azından kendınleyken uzuntunu yasa sen unutum dıyorsun ama bılınc altında kımbılır neler vat evet en onemlısı saglık rabbım saglıgımızı elımızden almasın ınsallah

cnm naber ne yaptın ?????

Merhaba seyhan cim bugunde sabaha menagon 3 toz 1 su yaptim aksamki 225 gonalfimi 150 e dusuruldu gene w tane cetrotide var tek degisiklik gonal f te ama ovitrelle demediler yarin gene tonguc beyle sabah 8:30 da randevunuz sanirim yarin catlatma ignesini vurulurum . Senden ne haber

Merhaba seyhan cim bugunde sabaha menagon 3 toz 1 su yaptim aksamki 225 gonalfimi 150 e dusuruldu gene w tane cetrotide var tek degisiklik gonal f te ama ovitrelle demediler yarin gene tonguc beyle sabah 8:30 da randevunuz sanirim yarin catlatma ignesini vurulurum . Senden ne haber

bahsettinmi sancılarından ???

bekle beni sabah 9:35 de bu sefer müstecep beyde randevummm

görmeyen kalmasın beni memorialde :1::1::1::1:

bahsettinmi sancılarından ???

bekle beni sabah 9:35 de bu sefer müstecep beyde randevummm

görmeyen kalmasın beni memorialde :1::1::1::1:

Ok canim bahsettim murata denk geldim normal dedi bende erken adetlerimden bahsedince eger kanama renkli akinti olursa haberleselim igne verecegiz dedi , yarin cayi beraber iceriz o zaman. Deli gibide yagmur yagiyor

MDA hoşgeldin, seni burda görmek çok güzel. tedavi aşamasındasın biliyorum, şans senden yana olsun inşallah. İş biraz da şansa bağlı.Biliyorsun bazen çok mükemmel embriyolar tutunamıyor.Bazende dr.ların olmaz dedikleri oluyor. İnşallah Allah sanada bu tedavinde yazmıştır bebeğini. Kendine çok iyi bak oralarda. Moralini hep yüksek tut.İyi haberlerini bekliyoruz.

sağol mcancım ...çift kalbinle diliyorsun ya bu hayırlı iyi niyetli dileklerini yüreğine sağlık canım..biz pimpiriklendikçe dikkat ettikçe korkularımız bizim endişelerimizle birlikte büyüyor işte..sen daha haklısın... içinde bir can var günden güne her an büyüyen kaygıların da onun kadar önemli daha tamamlanmadan zamanı almadan kucağına kaybetme korkun başlıyor işte bir ömürde sürecek olan..çoğu gitti azı kaldı diye düşün sen de şu ana kadar en kritik zamanları atlattın çok şükür inşallah geri kalan haftalarda su gibi aksın hayırlısı ile de kavuş güzel kızına sağlıkla ..mutlaka dikkat ediyorsundur bu sorunla başa çıkarken yazmama hiç gerek yok biliyorum ama yinede ayaklarını sıcak tut bol sıvı tüket doğal meyvalardan sebzelerden c vitamini al taze yeşil ler portakal..kiwi..mandalin çıkacak bak şimdi...ne bulursan artık kronikleşince gitmek bilmiyor hiçbir hastalık ama dikkat et yine de sen yediğine içtiğine hamileliğin verdiği direnç düşüklüğünden de istifa etti tabi enfeksiyonun...hiçbişicikler olmayacak meleğine turp gibi devam edecek fıstık gibi doğacak hayırlısı ile biz karnınızdaki bebekler için hep en iyisini düşünelim ..dediğin gibi kaderimize razı düşüyoruz nasılsa eninde sonunda..desteğin için teşekkür ederim canım çok sağol
canım benim desteğin ve olumlu düşüncelerin için çok teşekkürler...
kızlar merhaba
aşılama yapılalı bugün 6.gün(12eylül) 3gündür göğüslerimin koltuk altı bağlantısında acı var, ortada aman aman yok, bazen kasığımda şimşek çakması gibi batma oluyor geçiyor devam etmiyor. fikriniz nedir?

3 aşılama geçirmiş biri olarak yaşadığın veya yaşamadığın hiçbir belirtiye takılma sakın.sonuç belirtilere göre olmuyor çünkü.hakkında hayırlısı olsun...
dün dra kontrole gittim.5günlük klomen sonucu 20m olmus yumurta ama bidahaki ay gebelik olmazsa çatlatma iğnesi ile klomen tedavisi olacakışım.3.4 ay böyle yine gebelik olmazsaa düşünücez dedi

ayşe umarım hiçbir şeye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın...
kızlar günaydın bu gün evilik yıl dönümümüzz 9. Yıla girdikk

yeter inşallah eşinle birlikte nice 9 yıllar yaşarsın...
MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..

rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..

bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....

ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .

yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....

yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...

melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..

şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.

hepinizi öpüyorum hoşçakalın..

^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^

ah masalcım ah be güzelim hayat işte biçer döver gibi paramparça edip geçiyor bizi ve bize kaderim böyleymiş demekten başka hiç bir şey düşmüyor.bu defa daha ağır daha zor olacak sana ama eminim bu da küllenecek bir süre sonra.insan en yakınlarının ölümüne bile alışıyor.bir müddet tamamaen ara ver iyice dinlen ve sapasağlam başla yeni tedavine.umarım sonunda gülen kullarından olursun Allahın....

yorum yapan arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim.
moral olarak iyiyim kendiliğinden düşmesi sevindirmişti ama doktora gittim kese hala düşmemiş.aşağı inmiş sadece.
doktor kürtaja alalım yada düşük hapı vereyim dedi.ben nasılolsa kendiliğinden düşüyor diye düşük hapını tercih ettim.
bi kaç güne düşmezsede hemen kürtaj olucam.şu an sadece kendi sağlığımı düşünüyorum bebek hiç aklıma gelmiyor.
gerçekten zor bir durummuş allahım kimselere yaşatmasın.
sağlıklı gebelikler sağlıklı bebekler versin hepimizee inşallahhhhh

nisbhr moralininin iyi olmasına sevindim zaten düşünüce başka çarenin olmadığıda aşikar.inşallah hap fayda ederde kendiliğinden düşer bi de kürtaj olayını yaşamak zorunda kalmazsın.inşallah en kısa sürede yeniden sağlıklı bir hamilelik nasip olur...

canım ben,m yazını okudum şimdi inan öyle etkilendim ki.. empati kurdum ve seni çok iyi anladım... zaten ben iddia ediyorum bizler anlıyoruz birbirimiz burda aslında..
keşke şuraya girsem ve herkesten olumlu haberler alsamm,ama olmuyor olamıyor işte bazen...sanırım Allah sevdiği kullarına sabretmesi için zorluklar gözteriyor.
bende daha 4 gün önce aşılama sonucunu olumsuz almış biri olarak,sana inşallah en yakın sürede hayırlısıyla olumlu sonuçlar diliyorum.. aslında senin yaptığın en iyisi,rahat davran boşver,kendini sıkma .. ben tam tersini yaptım,sitem ettim,ağladım çoook,delirdim,hatta isyan ettim:17: (ama şuan utanıyorum kendimden) ve bütün bunlar bi işe yaramadı sadece kendimi üzdüm bolca....ALLAHIM HEPİMİZE HAYIRLI SONUÇLAR VERSİN İNŞALLAH....NE DİYEYİM NASİPTEN ÖTESİ OLMAZ DERLER YAAA,İŞTE ÖYLE...:31::31::31:

MASALIN YARIN TEST GÜNÜ OLMASININ BİR ÖNEMİ KALMADI AYŞECİK..ÇÜNKÜ MASAL BEBEKLERİNİ BULAMADAN KAYBETTİ..

rüyamda iki gündür hastalandığımı görüyordum tuvalete gidiyor bol kanama görüp çıkıyordum bu gece de gördüğüm gibi...sabah uyandım rüyamda gördüğümü yaşadım....şu yaşıma geldim bir kez olsun bir konuda da yanılıyor olmayı ne çok isterdim fakat yine yanılmadım..
olmadı ..olamadı,,başıma gelenlerin de bu olumsuz neticeye katkısı oldu mu bilmiyorum neticede tıbbi gerekçe mi aramalı neden olmadı diye yoksa herzaman yaptığımız gibi kadere teslim olup kısmet değilmiş mi demeli...
evet..medids..cim fazla güçlüyüm ve bu halim benim ashabı mı bozuyor tek damla gözyaşım akmadı tuvalattten çıkıp eşimi dahi aramadan hala size anında yazacak kadar gücüm var düşün..insan bir oturur kalır hiç değilse iki damla gözyaşı akar söylenir isyan eder belki bağırarak ağlar değil mi hiçbiri yok....hiçbirşey gibiyim içim bomboş..sadece çok sinirliyim kızgınlık beni ayakta tutuyor olmalı tek bildiğim bu öfkeyi içimden çıkartmam gerektiği..günlerdir evdeyim yarına sadece bir gün kalmıştı bekliyordum ama görüyorum ki tüm çektiklerim emeklerimiz bu sefer de boşunaymış zaten iki ihtimal yok muydu transfere girerken % 50 gebelik şansım olduğu söylendi %100 hayatta neyde garanti olabilir ki teminatı yok yaşadığımız hayatın bile..bende bu 1.tüp bebek tedavimde geriye kalan o diğer %50 lik kısma girecekmişim demek ki..

bu uğurda yok saydığım çok şeyim oldu şimdi bir bir elinden tutacağım hayatımı kenara koyduğum yerden....

ne jinekolog ne hastane ne kan testleri ne tedaviler iğneler ilaçlar hiçbirini uzun süre görmek duymak bilmek istemiyorum kendi adıma yorgunum çünkü 1 senenin içine peş peşe hiç dinlenmeden 2 ameliyat 2 aşılama ilaç tedavileri 1 tüp bebek sığdırdım iyileşme süreçlerimin arkasından nefes almadan..bu bebek konusunun içinde boğuldum durdum gözüm işimi mesleğimi sorumluluklarımı hiçbirşeyi görmedi tek mevzum hedefim amacım buydu bir sene boyunca..her olumsuz sonuçtan bir ders hayır çıkartmalı ya insan..çıkarıyorum şuan kendimce derslerimi hep yaptığım gibi...kurallarımı koydum kararlarımı aldım bile.yarım saat içinde .

yine hızlı oldu belki ama olsun hayat kendini sağlığını erteleyecek kadar uzun değil....

yarın test günüm diye girip merak yaşamayın boşa heyecanlanmayın diye ve elbette merak ettiğiniz için hemen size haber verdim bir iki gün önceki mesajlarımı hatırlarsanız olumsuz ta olsa muhakkak hemen girip paylaşırım daha öncekiler gibi demiştim.görevimi yerine getirdim...

melekcim..ikiz annesi değil tek çocuk annesi bile olamadım yine..üzgünüm artık topiği sevindirecek güzel haberler sizlerden gelsin bu aralar..

şimdi güzel bir kahvaltı hazırlayıp kendime ,,ardından duşumu alıp giyinip arabama atlayıp bir süre şehrin kalabalığında dolanacağım..kısıtlamalar kalktı nasılsa..bu arada bugünkü iğneyide iptal ediyorum tabi yarınki olumsuz test sonucunu alana dek bugün son iğneyi yaptırıp acı çekmenin bir manası kalmadı.

hepinizi öpüyorum hoşçakalın..

^^ YOK BİR SİTEMİM...HAYATTA HERŞEY KISMET.........MUTLAKA HAYIRLISI OLMUŞTUR HAKKIMDA İNANCIMI HİÇ BİR OLUMSUZLUK YOK EDEMEZ^^

cok uzgunum sabir diliyorum bundan sonrasi icin de sans... sen ve esinle yasadigin mutluluk her seyden onemli bu hepimiz icin gecerli. evlilik huzurlu ve sevgi dolu olsun yeterki biz sonuna kadar mucadele edicez. basarisiz olsak bile yeni yollar secicez. elbette kendi adima ve surda iyi kotu annelik hayalini ugrasini paylasan herkes adina dilegim en kisa zamanda en kolay haliyle evlatlarini kucagina almasi, anne sesini duymasi. umarim bu amaca ulasan ilk arkadaslarimizdan olursun.

ben bugun biraz bos kaldim ve cok dusundum. bu yolda ne kadar yalniz oldugumu ve bunun canimi cok acittigini. elbette kimseyle paylasmamak da benim secimim ama paylasinca ardindan gelecekleri gogusleyecek gucum de yok. bu en yakin dostum olsa bile. ben henuz umutsuz ve olumsuz diilim ama ne olursa olsun sonuc pozitif olmadigi surece mutlu diilim ve bu mutsuzluk her basarisiz ay sonunda iceriden tuketmeye devam edecek.

yine de cok sukur suraya bikac kelime yazmak bile guzel.

tek tek hatirini soracak kadar dahil diilim henuz ama bu yolda hangi asamada olursa olsun tum arkadaslarima yurekten sans dilerim. allah emanetine bizleri layik gorsun. ben daha simdiden hayatta ugras verdigim pek cok seyin gereksiz telaslar oldugunu idrak ettim bile. belki de bu idrak hepimiz icin gereklidir, atmamiz gereken bir adimdir.

garip tesadufler yasiyorum garip insanlarla anlamli konusmalara dahil oluyorum. sanki parca parca icimde hersey ve bu tesaduflerle butune gidiyorum. mesela bugun radyoda kur'an mealine rastladim. duydugum ilk cumle 'mal ve cocuk insanlarin imtihanidir' oldu. tamamen algida secicilik de olabilir ama bu ve benzer seyler fazlasiyla cogaldi hayatimda.

guzel haberler de cogalsin bian once. samimiyetle surda okudugum her haber -iyi kotu- kalbime dokunuyor.

cok uzgunum sabir diliyorum bundan sonrasi icin de sans... Sen ve esinle yasadigin mutluluk her seyden onemli bu hepimiz icin gecerli. Evlilik huzurlu ve sevgi dolu olsun yeterki biz sonuna kadar mucadele edicez. Basarisiz olsak bile yeni yollar secicez. Elbette kendi adima ve surda iyi kotu annelik hayalini ugrasini paylasan herkes adina dilegim en kisa zamanda en kolay haliyle evlatlarini kucagina almasi, anne sesini duymasi. Umarim bu amaca ulasan ilk arkadaslarimizdan olursun.

Ben bugun biraz bos kaldim ve cok dusundum. Bu yolda ne kadar yalniz oldugumu ve bunun canimi cok acittigini. Elbette kimseyle paylasmamak da benim secimim ama paylasinca ardindan gelecekleri gogusleyecek gucum de yok. Bu en yakin dostum olsa bile. Ben henuz umutsuz ve olumsuz diilim ama ne olursa olsun sonuc pozitif olmadigi surece mutlu diilim ve bu mutsuzluk her basarisiz ay sonunda iceriden tuketmeye devam edecek.

Yine de cok sukur suraya bikac kelime yazmak bile guzel.

Tek tek hatirini soracak kadar dahil diilim henuz ama bu yolda hangi asamada olursa olsun tum arkadaslarima yurekten sans dilerim. Allah emanetine bizleri layik gorsun. Ben daha simdiden hayatta ugras verdigim pek cok seyin gereksiz telaslar oldugunu idrak ettim bile. Belki de bu idrak hepimiz icin gereklidir, atmamiz gereken bir adimdir.

Garip tesadufler yasiyorum garip insanlarla anlamli konusmalara dahil oluyorum. Sanki parca parca icimde hersey ve bu tesaduflerle butune gidiyorum. Mesela bugun radyoda kur'an mealine rastladim. Duydugum ilk cumle 'mal ve cocuk insanlarin imtihanidir' oldu. Tamamen algida secicilik de olabilir ama bu ve benzer seyler fazlasiyla cogaldi hayatimda.

Guzel haberler de cogalsin bian once. Samimiyetle surda okudugum her haber -iyi kotu- kalbime dokunuyor.

canım ya sen de ne güzel yazmışsın..ben çok duygusalım şu aralar ve etkileniyorum hemen sorma yani..:2:
Kendimi buluyorum her yazılanda.. Her konuda,her durumda..ve senin de söylediğin gibi bende garip tesadüfler yaşıyorum sürekli..doğru öyleymiş mal ve çocuk imtihanmış gerçekten... Ama ben dua ederken yalvarıyorum allahıma ne olur allahım kimseyi çocuksuzlukla imtihan etme diye... Inşallah olumlu haberler almak istiyorum sizlerden.... Bende bir an evvel bu duygusallıktan artık bi kurtulayım...

Back
X