Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin devamda gelir inşallahmelek cim geç haber vermene rağmen hiç olumsuz bişey düşünmesim içime doğmuştu senin hamile olduğun biliyordum tuttuğunu bu aralar hislerim çok kuvvetli. sabah da eşime eşi hamile olan bir arkadaşından bahsediyordu cinsiyetleri belli mi acaba dedik ben de oğulları olucak onların dedim. akşamına öğrendik ki bebek erkekmiş :)
çok tebrik ederim bizlere de umut oldun. Allah devamını getirsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin. eylül ayında bereketle dönücez demiştik ve döndük çalışan demir ışıldıyor herkes bir bir beğeğine kavuşuyor başlayan tedavilerle sayımız artsın inşallah biz de hamile olalım artık çok özledim o duyguyu..
sağol canım darısı tez zamnda senin ve isteyen herkesin başına olsun inşallahmelek canım gözün aydın tatlım allah analı babalı mutlu günlerde büyütmeyi nasib etsin gerçekten çok güzel demişsin canım inşallah dediğin gibi olurda herkes bende dahil yazar buraya patır patır seninde tedaviylemi geldi bebişin canım
canım o heyecanla bazı arkadaşlarımızın isimlerini unutmuşum kusura bakmamelekcim tebrik ederim canım. çok sevindim. rabbim sağlıkla kucağına almak nasip eder inşallah. dualarına benide eklersen sevinirim. rabim sağlık versin sana ve melegine.
canım hiç unuturmuyum inşallah sende kavuşcaksın bebğine rabbimin izni ile bak benim ki 2. aşılam ile geldi rabbim ne zaman ol derse o zaman olur umarım seninkide bu aşılama ile olmuştur şansın açık olsun canımmelekcım snın adına cokk sevındımmm...hayırlısı ıle bebegını alırın ınsallahh kucagınaa bızlerede dua ett canımm unutma bızlerıdee
sağol canım benim 2 senedir tanışıyoruz klomen topiğnde beri,,, kısmet 2 sene sonraymış ,,,,seninde drun uğurlu gelir inşallah ben inanıyorum rabbim sana tekrardan bu duyguyu tattıracaktır inan (inşallahcanımmmmmm...cok sevindim...ne güzel ya...mutlu sonları görmek insanın umuduna umut katıyor...harika bir haber bu....cuma günü öyle beklemiştik haberini..hafta sonu giremedim nete..ama aklım sendeydi...sırf senin için girmiştim şimdide...cok mutlu oldum..Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza...ay inşallahhhhhhhhhh
.
sağol canım benim ..Canım tebrik ederim benim arkamdan sende güzel haberlerle gelmişsin darısı bütün kızların başına inşallah :))) hadi bakalım arka arkaya hamiş haberleri gelir de yine coşarız inşallah.:)))
kendine dikkat et canım çok çok sevindim senin adına Allah kucağımıza almayı da nasip eder inşallah:)))
hiç belirti arama canım benim kan testim 16 gün 168 idi adet olacakmışım gibi hafif sancılarım vardı o kadar,,,, bazen unutuyorum bebişi belirti olmayınca tabiHayırlı olsun canım çok sevindim darısı bizlerin başına bugün benim 9.günüm ama hiç bir ümidimde belirtimde yok.Artık bende tüp bebek yaptırıcam.
arkadaşlar gözünüz aydın ..çok sevindim ....Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
çok öpüyorum sizi cici anneler![]()
herkese selamlar bu sefer ben değil biz geldik teyzeleri
bthcg:168.0hamileyim
içimde garip bi mutluluk var
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
3 senedir bu anı bekledim
darısı MDA,JOLLY,ERCELF,SEVDE,SUPERİSİ,GAYEM,MASAL35,AYŞE,NİMESSAY,YETEEERR,DOYDO,DOA,CY_76, seyhan TEZ ZAMANDA SİZİN BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH
HALA KORKUYORUM Bİ SORUN ÇIKARMI:18: DİYE 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLIYCAM,,,GEÇ HABER VERDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN SONUCU ANCAK ALABİLDİK![]()
arkadaşlar gözünüz aydın ..çok sevindim ....Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
çok öpüyorum sizi cici anneler![]()
amin devamda gelir inşallahsağol canım benim en çok ta topikteki kızların duaları sayesinde olduğunu hissediyorum evet herkes bir bir kavuşuyor seninde yakındır bebğine kavuşman
inşallh tüp bebek tedavisine gitmeden medids gibi seninde hayırlı haberlerini alırız
tüm kalbimle bunu istiyorum
sağol canım darısı tez zamnda senin ve isteyen herkesin başına olsun inşallahevet canım tedaviyle oldu eşimde varikosel vardı ameliyat oldu morfoloji%2 idi bendede pko vardı aşılama yaptırdık 2. aşılamada geldi kuzum
canım o heyecanla bazı arkadaşlarımızın isimlerini unutmuşum kusura bakmainşallah sende bir an önce tekrar hamile kalırsın da sağlıkla kavuşursun bebeğine
iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim
canım hiç unuturmuyum inşallah sende kavuşcaksın bebğine rabbimin izni ile bak benim ki 2. aşılam ile geldi rabbim ne zaman ol derse o zaman olur umarım seninkide bu aşılama ile olmuştur şansın açık olsun canım
sağol canım benim 2 senedir tanışıyoruz klomen topiğnde beri,,, kısmet 2 sene sonraymış ,,,,seninde drun uğurlu gelir inşallah ben inanıyorum rabbim sana tekrardan bu duyguyu tattıracaktır inan (inşallah)
bizim durumumuz eşimden dolayı çok fenaydı ,,, morfoloji düşüktü aşılama için spermler sınırdaydı ,,kısmet olunca oluyor,,,sen içini ferah tut,,,
ben hala inanamıyorum belirtii falan hala yok
umarım bi sorun yoktur bugün kan testini tekrar ladık bakalım inşallah 2 katına çıkar:18:
sağol canım benim ..öyle bi sürtmüşsünki ayağını dayanamadım geldim bende
hiç bi iş yapmıyorum zaten evi b..götürüyo....hiç umrumda değil valla ben az uğraşamdım
bide kalkıp işmi yapcam
sabah sütümü içtim ,şimdi yumurta falan haşladım kendime
bebişlere iyi bakmak lazım değilmi ama
inşallah kalp atışlarını da görürüzde biraz rahatlarız:26:
hiç belirti arama canım benim kan testim 16 gün 168 idi adet olacakmışım gibi hafif sancılarım vardı o kadar,,,, bazen unutuyorum bebişi belirti olmayınca tabiinaşallah tutmuştur bebişin hiiççç korkma
belirtilere talkılıp üzme kendini
![]()
medids ve melek
sizler adına çok sevindim inş bebeklerinizin kalp atışlarınıda duyarsınız ve sağ salim kucağınıza alırsınız
canım yapma hiçbirşey valla bende yapmıyorum c.tesi eşim bütün evi temizledi :)) bu akşamda ütü yapıcaz beraber :)) aile hekimine kayıt yaptırmayı unutma onlar da bişeyler istiyor belli haftalar da vurulman gereken 2 tane iğne varmış.
bide balık ve kırmızı ette çok tüketmen gerekiyormuş özellikle küçük balıklar dedi bana aile hekimim süt peynir yoğurt ye bol bol dedi ileri haftalar da miğge bulantısı olursa yiyemezsin dedi çocuk ilk kalsiyum deposundan alıyormuş kalsiyum eksikliği olursa sende kramp girmeleri olurmuş ki tehlikeliymiş..
gerçi sen gidince sana da anlatırlar bir sürü şey söylüyorlar arka arkaya :)))
medids ve melek
sizler adına çok sevindim inş bebeklerinizin kalp atışlarınıda duyarsınız ve sağ salim kucağınıza alırsınız
Yenı hamıs bayanlar sız zaten bılırsınızde meyvenızı eksık etmeyın ve taze sıkılmıs portakal suyu ıcın havalar sogudu hasta olmayın bagısıklık sıstemınız zayıflıycak hasta olmanız dahakolaylasır dıkkatlı olun hasta olursanızda ıhlamur ıcın baska yapcak bıseyde yok zaten ayakarınızıda sıcak tutun lutfen
herkese selamlar bu sefer ben değil biz geldik teyzeleri
bthcg:168.0hamileyim
içimde garip bi mutluluk var
çok şükür rabbime
çok şükür bu günüme
3 senedir bu anı bekledim
darısı MDA,JOLLY,ERCELF,SEVDE,SUPERİSİ,GAYEM,MASAL35,AYŞE,NİMESSAY,YETEEERR,DOYDO,DOA,CY_76, seyhan TEZ ZAMANDA SİZİN BAŞINIZA OLSUN İNŞALLAH
HALA KORKUYORUM Bİ SORUN ÇIKARMI:18: DİYE 2 GÜN SONRA TESTİ TEKRARLIYCAM,,,GEÇ HABER VERDİĞİM İÇİN KUSURA BAKMAYIN SONUCU ANCAK ALABİLDİK![]()
Mutlu güzel bir gün diliyorum herkese :)))
Melek heyecanla senden haber bekliyoruz :)))))
arkadaşım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
ne güzel haberler okudum bugün umarım bu güzel haberler artar da daha çok seviniriz![]()
arkadaşım tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
![]()
çook çoook sevindim inşallah hiç ayrılmazsınız,hayırlı uğurlu olsun darısı diğer beleyenlerin başına...
slm kızlarnasılsınız canlar.bende sabahtan beri hastanedeydim sabah gittim açlık kan şekeri sonrada 1 bardak şekerli su içtim 1 saat bekledim ve tekrar tokluk kan şekeri için kan verdim, idrar testi kan uyuşmazlığı testi derken bide kafetaryada kahvaltımı yaptım sohbet muhabbet derken öğlen 12 de eve geldim,biraz kestirdim yarım saat falan şimdi işe koyulcam....
dünde çocuk odasını düzenledik benim o odada yüklüğüm ve bazam var şimdide oğlum için elbise dolabı geleceğinden yerini belirledik,şeklini değiştik odanın ama bitek şekil değişmekle kalsa idi,oğluşumun bir sürü eşyası var onları topladım bir yere dolabı gelince yerleştirm diye bebek arabasını yıkadım balkonda parçalarını çıkardım,sonra bazanın altına bakim dedim ıvır zıvır varsa atayım diye,her yer birbirine girdi ve eşim eringen olduğundan bir şeye dokunmadı sinirden kendi kendimi yiyerek iş yaptım,sonra yemek faslı yemek pişir hazırla sonrada topla derken benim pil bitti nasıl yattığımı bilemedim.okadar yorgunum ki anlatamam....