Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam ayse cim nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar senden çok ümitliyim açıkçası bu ay hamile kalacağına inanıyorum :)))
jolly cim nasılsın canım şikayetlerin azaldı mı ne zaman olucak transferin umarım iyisindir bebişlerin de iyidir senin embriyoların nasıldı canım 1. sınıf mı? yine 2 tane koyduracaksın dimi. 1 ay beklemekle çok iyi ettin canım. bu sefer pozitif sonuç alacağına inanıyorum ben. valla herkes maşallah tam gaz tedavide bir ben başlayamadım ne zormuş devletten rapor almak artık başlamak istiyorum zira raporum haftaya çıkıyor ekim adetimde başlayabilicem. yalnız bayram giriyor araya diye tedirginim eurofertil i düşünüyorum bakalım hayırlısı. artık yapılsın istiyorum herkes ne güzel yaptırıveriyor![]()
nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik uzun zaman oldu seninle yazışmayalı
kızlar mrbb bu asılamada tutmadıı.ama ylmadm yarın doktora gıdıcem sanrıım 4. asılamadan sonra tupe gecıcez ben anladı benım asılama ıle olmuycak artık bundan emınımmm
umarımm dger arkadasların guzel haberleırnı burdan okurumda morel bulurumm
kızlar mrbb bu asılamada tutmadıı.ama ylmadm yarın doktora gıdıcem sanrıım 4. asılamadan sonra tupe gecıcez ben anladı benım asılama ıle olmuycak artık bundan emınımmm
sayfalar o kadar çok seri ilerliyo ki okuyamadım superisi,mda,joll,mavi58,mcan,doa82.olimbira daha adı aklıma gelmeyen güzel anne adayları napıyorsunuz ben yokken neler yaptınız .bende pazartesi günü menepurla başladık tedaviye yarın ilk kont var hayırlısı ile meleklerimiz en kısa zamanda olcak inşalalh sizi çok öpüyorum dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrr![]()
sayfalar o kadar çok seri ilerliyo ki okuyamadım superisi,mda,joll,mavi58,mcan,doa82.olimbira daha adı aklıma gelmeyen güzel anne adayları napıyorsunuz ben yokken neler yaptınız .bende pazartesi günü menepurla başladık tedaviye yarın ilk kont var hayırlısı ile meleklerimiz en kısa zamanda olcak inşalalh sizi çok öpüyorum dualarınızı ne olur eksik etmeyin kızlarrr![]()
önüzümzdeki ay kesinleşecek diye yazmış arkadaş bende hiçç şaşmadım zira devletin tüp bebek konusundaki tavrı belli biz bir gün yetkilire mail atmayı planlıyoruz ne dersinizzz kızlarr
Bende şimdi sana yazacaktım nasıl oldun diye? İndimi karnının şişliği.Umarım iyisindir ve kuzucuklarınlarınla en kısa zamanda buluşursunuz.Ben dün dr. daydım.ikili tarama testi zamanım geldi.Ultrason muaynesinde herşey normaldi.Kan verdim bugün inşallah testlerde normal çıkar ve rahatlarım.Yaşım itibariylede biraz tedirginim ama Allahtan bir sorun çıkmayacak inşallah.Böyle düşünmeye çalışıyorum:) Cinsiyeti konusunda dr. pozisyon vermiyo dedi başta bende üzüldüm biraz.Sonra uğraştı görmeye ve kıza benziyor dedi.Ama ben üzüldüm diye mi yoksa gerçekten gördümü bilmiyorum.Ama şimdilik kız olma ihtimali yüksek.1 ay sonra kesin belli olur dedi.Hayırlısı bakalım.İnşallah topiğin 2. prensesi benimki olur:) Ablanınki erkekmiş.ne güzel erkeklerin çabuk belli oluyormuş.Sağlıkla alsın kucağına inşallah.
hayırlı olsun bebeskom inşallah herşey yolunda gider bir an önce kavuşursun bebişlerine![]()
hayırlı olsun canım benim, inşallah günler hemencicik geçer ve emeğin karşılığında bebeğin sana gelir. :))
mavicim kalbi güzel arkadaşım allah razı olsun rabbim sana kolay doğum versin inşalalhh evladın nur topugibi sağlıklı olsun.benim aklına takılan bişe var canım ben 29 yaşındayım üniversite hastanesinde olcak tüp bebeğim acaba bana tek emriyomu transfer ederler ben 2 etsinler istiyorum ama yaştan dolayı 1 ederler gibi geliyo sende bebeişlerine kavuşursun yazmışın ya canım allahmı söyletti ne ikizimmi olcak ne![]()
mda canım nasılsın inş güzel olumlu sonuçlar alırsın bize hayırlı haberler getirirsin inş..
doydo canım aşılama yapılmış senden de güzel haberleri bekliyorum
HER NERDE VARSA EVLAT SEVGİSİNİ TATMAK İSTEYEN RABBİM HAYIRLISIYLA HERKESE TATTIRSIN..
keyfinin yerinde olmasına sevindim canımcım..eninde sonunda bizde hamile kalıcaz dimi canım artık hiç düşünmüyorum valla ne zaman isterse o zaman gelsin tırtıllarben üstüme düşenide yapayımda gerisi allaha kalsın..sen ne zaman başlıyosun merkez arayışına?
Selammm kizlarr keyifler yerindedir umarimm
Mda'cimm sonunda bebikler seninlee sen şimdiden hamileliğin tadını çıkar en eğlenceli sürectesin şimdi:))
Cy_76 Opu vakti geldi demekk hadi bakalimm hiç birşey hissetmiyeceksin misil misil uyuyacaksın hatta seni kaldırmaya çalışırken birde sınır olucaksinn eklemeyin beni biraz daha uyayım diye:) Toplansın bakalim bebe adayları bol bolda donmuştu olur ins . Benimkilerin yanında kardes kardes uyurlar :))
Seyhannn sende maşallah benim gibi ne ara toplattin bebeleri büyüttünn maşallah masallahhh ikiside tutar insallahh:)
Doydo hayirli Ugurlu olsun aşılaman cok zor geçirmiştir ins. 2.ye gerek kalmadan gelir bebis
Gayemm nerelerdesin yahuu özleme kendinii Masalda buralarda olsa iyidi oda tez zamanda gelsin artikk
Su tup bebek raporuna ilgili haberlerde şimdilik itibar edip moral bozmayalım arkadaslar ne yazıkki her zaman bı deli kuyuya tas atıyor pesindende yüzlercesi gidiyo. Guzel ülkemde her haber icin durum boyle ..İns. İnsaflı bir karar alınacaktır öyle inanalimm( Cok polyannaca oldu ama evrene pozitif enerji gönderelim degil mıEhehehe :))
Bende şimdi sana yazacaktım nasıl oldun diye? İndimi karnının şişliği.Umarım iyisindir ve kuzucuklarınlarınla en kısa zamanda buluşursunuz.Ben dün dr. daydım.ikili tarama testi zamanım geldi.Ultrason muaynesinde herşey normaldi.Kan verdim bugün inşallah testlerde normal çıkar ve rahatlarım.Yaşım itibariylede biraz tedirginim ama Allahtan bir sorun çıkmayacak inşallah.Böyle düşünmeye çalışıyorum:) Cinsiyeti konusunda dr. pozisyon vermiyo dedi başta bende üzüldüm biraz.Sonra uğraştı görmeye ve kıza benziyor dedi.Ama ben üzüldüm diye mi yoksa gerçekten gördümü bilmiyorum.Ama şimdilik kız olma ihtimali yüksek.1 ay sonra kesin belli olur dedi.Hayırlısı bakalım.İnşallah topiğin 2. prensesi benimki olur:) Ablanınki erkekmiş.ne güzel erkeklerin çabuk belli oluyormuş.Sağlıkla alsın kucağına inşallah.