• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eğer aşılamadan bir hafta sonra tekrar çatlatma iğnesi olmamışsan güvenebilirsin.Hadi hayırlısı.

Hayir canim olmadim, ama sasirdim ve hiiiic guvenemiyorum bukadar erken silikte olsa cikmasi ne bilim iste ...yanlistir kesin dedim oglenden beri arastiriyorum ancak girebildim,forumlarda test yanlis cikanlarda var bozuk felan ondan ihtimal vermiyorum canim yarin 13.gunum ve esimin dogumgunu''' insallah yarinda idrar yapcam yine insallah enguzel hediye bu olur nasipse?

bir kaç gündür giremiyorum topiğe..ne var ne yok..uzun uzun bakacağım geriye doğru.,,bu ay ilk aşılamadan sonra direk tüp bebek tedavisine geçeçektim...adetim 3 gün önce geldi..3.gün gittiğim kontrolde doktor beni bir kez daha aşılama için ikna etti...bugün 6.gündü kontrolüm vardı.. 3-4 tane 10-14 civarlarında yumurtalarım var...doktorum gayet güzel gidiyoruz dedi..carşamba günü tekrar erzurumdayım...git gel yoruldum ama sonu güzel olur inşallah...ilk aşılamamda 50 doz alıyorken bu sefer günlük 100 ml doz alıyorum...yani yeni bir tedavi sürecine girdim..tüp olsa belki daha iyi olurdu bilmem ama aşılama ile yola devam ediyorum ..Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın..

Hayir canim olmadim, ama sasirdim ve hiiiic guvenemiyorum bukadar erken silikte olsa cikmasi ne bilim iste ...yanlistir kesin dedim oglenden beri arastiriyorum ancak girebildim,forumlarda test yanlis cikanlarda var bozuk felan ondan ihtimal vermiyorum canim yarin 13.gunum ve esimin dogumgunu''' insallah yarinda idrar yapcam yine insallah enguzel hediye bu olur nasipse?

12. gün çok da erken değil.İnsan heveslenipte sonra hayal kırıklığına uğramak istemiyor.Eğer testi yaptıktan 5 dk. sonra belirdiyse silik çizgi çok büyük ihtimal hamilesin.Ama bir kaç saat sonra çıkınca kesinlikle güvenmemek gerek.Ama içimden bir ses hamile olduğunu söylüyor.Yarın idrar testiyle uğraşma bence kan tahlili yaptır.Pozitif çıkarsa sonuç kağıdında en güzel hediye olur sanırım.

bir kaç gündür giremiyorum topiğe..ne var ne yok..uzun uzun bakacağım geriye doğru.,,bu ay ilk aşılamadan sonra direk tüp bebek tedavisine geçeçektim...adetim 3 gün önce geldi..3.gün gittiğim kontrolde doktor beni bir kez daha aşılama için ikna etti...bugün 6.gündü kontrolüm vardı.. 3-4 tane 10-14 civarlarında yumurtalarım var...doktorum gayet güzel gidiyoruz dedi..carşamba günü tekrar erzurumdayım...git gel yoruldum ama sonu güzel olur inşallah...ilk aşılamamda 50 doz alıyorken bu sefer günlük 100 ml doz alıyorum...yani yeni bir tedavi sürecine girdim..tüp olsa belki daha iyi olurdu bilmem ama aşılama ile yola devam ediyorum ..Allahım emeklerimizi boşa cıkarmasın..

Belki böylesi hayırlıdır. İnşallah herşey yolunda gider.

Yumoslarin guzel gelismis canim hakkinda hayirlisi vardir doktorunun bi bildigi 4.asilamada tutan arkadasim bile var oyuzden hayirlisi olsun hosgeldin buarada tekrardan

Evet su perimm yaptim ve ikinci cizgi vrdi ama hafif ince:26:

canımcım hamile olabilirsinde olmayabilirsinde ben pek güvenmiyorum testlere çünkü..yarın kan testi yaptır canım sonucun çıkar inşallah hamilesindir ve eşine sürpriz olur :16:

canım hoşgeldin nasılsın..tüp bebeğe başlamanı beklerken sürpriz yapmışsın bize aşılamaya dönmüş tedavin..hayırlısı olsun canım maşallah yumurtalarında güzel inşallah tüpe gerek kalmadan gelicek bu sefer bebeğin canım..emeklerinin karşılığını alırsın en kısa zamanda..

canımcım hamile olabilirsinde olmayabilirsinde ben pek güvenmiyorum testlere çünkü..yarın kan testi yaptır canım sonucun çıkar inşallah hamilesindir ve eşine sürpriz olur :16:

Aynen canim guvenilmiyo garanticiyimdir ben emin olmadan sevinemem yarim sevinc yasamaktansa temkinli yaklasiyorum simdilik:-) ama esimde 14. Gun kan yap diyor ..yarin yine idrar bu sefer baska eczaneden alicam bakim nolcak

Merhaba arkadaşlar, çarşamba 2.aşılamamı olacağım inş.bir sorun cıkmazsa.
Bir kaç sorum var, ovitrelle yapacagım bu akşam karnımdan mı kolumdan mı yapmalıyım?
Bir de ben öğretmenım, çarşamba evde dınlenırım de perşembe tüm gun okuldayım 8'den 4'e kadar.Acaba o gun de rapor alıp dinlensem yatsam mı yoksa işe gideyım mı:44:
Karar veremedım, nöbetçıyım o gun bır de.Tüm gun ayakta, nasıl olur kı?
Ne yapmalıyım?:44:
ben göbekten yapıyorum ama koldanda oluyor nasıl kolayına gelirse artık...
arkadaslar hatırlarsanız pespese yaptırmıstık ...daha yeni girdim negatif cıkmıs:(( uzuldum acıkcası farklı hayal etmıstım 3 olumlu olsun dıye ..
insallahh bir sonrakiiiiiiii pozitif cıkar kızlar..

ben daha kan yaptırmadım?bugun 12. gunum siz 12. gunde mi. yaptırdınız kan testini..
amin inşallah...benm adetim başladı cnm kan testi günüm yarındı zten ..yani 14. gün sonrası..
Kizlar bisy sorcam, 12.gun idrar testinde ikinci cizgi silik ciksa guvenebilirmiyiz?
inan belli olmuyor bu işler bende 10. gün dayanamadım yaptım bariz ikinci çizgi vardı umutlandımmı tam da bilmiyorum o duyguyu ama o testi yapmamış say ve kan testine git 2 gün sonra en güzeli ..umarım sen güzel sonuç verirsin ve burdan bağırırsın hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm diye :)

kızlar kan sonuçlarıma bi bakarmısınız...

estradiol 59,7 0-84
tsh 1,21 0,3-4,67
prolaktin 6,76 3,24-29,12
fsh 6,10 1-15
t3 2,91 2,2-4
t4 1,19 0,7-1,8

Kizlar bisy sorcam, 12.gun idrar testinde ikinci cizgi silik ciksa guvenebilirmiyiz?

Evet su perimm yaptim ve ikinci cizgi vrdi ama hafif ince:26:

ben senin hamile olcanı hissediyodum zaten canımm hislerim doğru çıktı bak canım arkadaşım sıra bizlerde inşallah sıra sonuç bekleyen arkadaşlarımızda

günaydın güzeller,
gününü çok güzel olsun , eviniz ofisiniz mutlulukla dolsun :16:

melekcim bişey sorcam sana cnm ileri derece pko hastasıyım diyosun kilon varmı peki ve kistlerin gitmesi için herhangi bişey yaptınmı?bende pko hastasıyım cnm o yüzden sordum..

kusura bakma canım cevap geç oldu biraz:34: benim kilom 75 in altına hiç düşmedi:50: tüylenmem çok fazla var ,,,,çenede özellikle:50::50: ,,,,
her ay yumurtalıklarımda en az 2,3 kist oluyodu ilaç içmeden adet olamıyodum:50: kistlerim adet olunca anca temizleniyodu :50: :50:ama rabbim nasip etti sizede nasip eder inşallah :16:
evet mucize bu ..bende pko hastasıyım ama ileri derecede değil görünüm pkosu bazen hiç kistik yapı bile görünmüyor sayımızda iyi ama olmayınca olmuyor nasip..
sen hani iğneyi kullanmıştın aşılamanda gonal-f miydi bir de kaç doz kullnadın kaç yumoş oldu ? çok soru sordum demi :)

ben ikinci aşılamda 112,5 doz gonal,f kullandım 3 yumurtam vardı ama 1 tanesi daha öndeydi,,,yani 1 yumutayla aşılamaya girdim :34:

inşallah gebelik vardır canım ben 15,gün idrarda yaptım testi,, çok çok silik çıkmıştı :16:16.gün değerim 168 di umarım senin kuzun gelmiştir bu sefer :16::16:

kusura bakma canım cevap geç oldu biraz:34: benim kilom 75 in altına hiç düşmedi:50: tüylenmem çok fazla var ,,,,çenede özellikle:50::50: ,,,,
her ay yumurtalıklarımda en az 2,3 kist oluyodu ilaç içmeden adet olamıyodum:50: kistlerim adet olunca anca temizleniyodu :50: :50:ama rabbim nasip etti sizede nasip eder inşallah :16:

ben ikinci aşılamda 112,5 doz gonal,f kullandım 3 yumurtam vardı ama 1 tanesi daha öndeydi,,,yani 1 yumutayla aşılamaya girdim :34:

anladım canım..peki her ay yumurtalıklarımda en az 2-3 kist oluyodu diyosun normalde pkoda yumurtalıkların içinde çok sayıda vardır o zaman sende ileri derecede değilmiş bu durum sanırım..ve adet olunca temizleniyodu diyosun adet oluncada geçmez bu kistler..neyse sonuçta hamile kalmışsın ya hayırlısıyla önemli olan o..

Back
X