Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buarada kızlar uzun zamandır gayem ve seyhanda gözükmüyo haberi olan varmı acaba?
canım nasılsın
benim kasıklarım ağrıyo sanırım adet olacağım.. bugün 29.günüm geçen ay 31.günde adet olmuştum ...hayırlısı allahtan canım..sen neler yaptın nasıl gidiyo
canım cok saol...evet genelde hızlı gelişir benimkiler ama genelde fos cıkar..:)umarım yine öyle olmaz..
vallahi ne güzel olur canım..evet hatırladım..sen liste oluşturmuştun daha önce...güncelleyelim arkadaşlarda isterse..
inşallah canım inşallah...senin peşinden bizde gideriz umarım..hayırlı haberler vermek kısmet olur bizede..
keşke canım...7 kez klomen ve catlatma iğnesi bir kez aşılama sonrasında yaşadığım hayal kırıklığını yaşamak kortuyor olsada..umut dünyası işte bu...umut etmek güzel herşeye rağmen..
ah canım ya...bu sefer...keşke bu sefer....tüpe gerek kalmadan oluverse...inan yoruldum..cok zor geliyor şehir dışına gün aşırı git gel..hepimiz yoruluyoruz ..hepimize Allah yardım etsin..
umarım...umarım canım...inşallah güzel devam eder süreç..sende kilo meselesini kafana takma be gülüm...ağır işleyen bir süreç kila vermekte..ama yılmamak lazım işte..pes etmemek lazım...umarım bu güçte oluruz bizde..
gunaydın herkese bız sadece besıgımızı aldık canım bıde akrabalardan gelen hedıyeler var daha pek bıseyı yok oglumun ben 30.haftadan sonra alısverıs yapmayı dusunuyorum Allah nasıp ederse bu konuda mavı daha bılgılı cınar beyın herseyı tamam masallah ıstersen ondan bılgı al canım kızlar bugun doada testını yenıylıycek ınsallah mdada doada guzel haberlerle gelır bızene bileyim ben senin kadar dikkat edemiyorum galiba....allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gün geçtikçe heyecan basıyor beni sanki özlüyorum onu biran önce kucağıma alıp sevmeyi istiyorum rüyalarıma giriyor... sen hiç bişey aldınmı bebeğine...
mda belirti varmı canım? biraz anlatsana ikisi de tutunmultur inşallah. bu arada kaçta alıcaksın sonucu burda zaman geçmez bence biraz dışarı çık market gez :)
kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli
kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli
canım ya bu deger bana düşük geldi bende anlamadım şimdi hamilemiyim degilmiyim.Gerçi bugüne kadar yaptırdıklarım hep 0,1 di ama
canım ya bu deger bana düşük geldi bende anlamadım şimdi hamilemiyim degilmiyim.Gerçi bugüne kadar yaptırdıklarım hep 0,1 di ama