• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:24::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::32::32::32::64:

ben halaya başladım kızlar.

:1::1::1::1::1: canım valla bende yerimde duramadım çok duygulandım bütün hamile haberi veren arkadaşlarıma da aynı şekil oluyorum duygulanıyorum sevinçten ne yapacağımı şaşırıyorum heyecanlanıyorum.....allahım herkes bebeğine kavuşsun :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli

MDA, çooook sevindimmm.İçimden bir his hamile olduğunu söylüyordu yada ben öyle olmasını istedim bilmiyorum.Neyse önemli olan pozitifi görmen.Değerin çok düşük değil sanırım biri tutunmuş kuzucuklarından.İnşallah önce değerin katlanarak artar ve sağlıkla kuzucuğunu kollarına alırsın.Tebrik ederim tekrar....

kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli

çok sevindim sevinçten aglıyorum şuanda ALLAH hepimize nasip etsin bu gün duydugum en güzel haber inşallah pazar günü bende mutlu haber veririm

tebriklerrrrrr:))))))))))))))
çok çokk sevindim canım, umarım sağlıklı bir şekilde devam eder, katlanarak artar değerin
kutlamaları başlatabiliriz:)):emir_bebek::52::49::21:

yanı hamılesın hayırlısı olsun ınsallah katlanır degerlerın erken sevınmek ıstemıyosun sanırım ama bence hamılesın

biliyodum ben biliyodummmm ama sarışın yakışıklıyla konuşalım kesinleştirelim :119::119:

canım çok sevindim hayırlı olsun.:52::52:
bence düşük değil bugün 12.günün değilmiydi benim de 12.gün 34.4 çıkmıştı benimki daha düşüktü mesela....olumsuz düşünme kuzum oldu bu iş bence 2 gün sonra inşallah değerin yükselecek inanıyorum :52::52:

canım hamilesin tebrikler, değerinde hiç de düşük değil, ama tek gebelik gibi görünüyor. inşallah bundan sonrası daha da güzel olacak, darısı bizim başımıza:)

içimde hep olacağı hissi vardı:54: tek gebelik için değerin normal bence 2 gün sonra 14.gün oluyo 140 olur inşallah bence kutlaamalar başalsın mda hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mda hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52::52::52::52:

:nazar::nazar::nazar: süper bir haber bu mucizen gercek oldu.Biraz tadını çıkar derin bir nefes al.Sen hamilesin değerin çok normal işallah katlanarak devam eder.Çok umutlandım ya işallah bende bu güzel haberi bir güb burada paylaşabilirim.

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

:24::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::32::32::32::64:

ben halaya başladım kızlar.

:1::1::1::1::1: canım valla bende yerimde duramadım çok duygulandım bütün hamile haberi veren arkadaşlarıma da aynı şekil oluyorum duygulanıyorum sevinçten ne yapacağımı şaşırıyorum heyecanlanıyorum.....allahım herkes bebeğine kavuşsun :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

MDA, çooook sevindimmm.İçimden bir his hamile olduğunu söylüyordu yada ben öyle olmasını istedim bilmiyorum.Neyse önemli olan pozitifi görmen.Değerin çok düşük değil sanırım biri tutunmuş kuzucuklarından.İnşallah önce değerin katlanarak artar ve sağlıkla kuzucuğunu kollarına alırsın.Tebrik ederim tekrar....

canım gözünaydın çok sevindim darıaı başıma inşaallah

çok sevindim sevinçten aglıyorum şuanda ALLAH hepimize nasip etsin bu gün duydugum en güzel haber inşallah pazar günü bende mutlu haber veririm

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, duygularım o kadar karışıkki ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum halen inanamıyorum, o kadar çok bekledimki tam 6 sene bitti kaç tedavi kaç olumsuz sonuç gördüm anlatamam ilk defa 0,1 den fazla bhcg , ilk defa 480 den fazla e2, ve 10 un altında fsh gördüm bu tedavimde bu benim mucizem dedim hep , bana her donör dediklerinde içim burkuldu eyvah dedim artık olmayacak ama şimdi içimde bir yerlerde yeni bir yaşam yeşeriyor yüce rabbim inşallah sonuna kadar mucizemi bana bağışlar . pazar günü tekrar test var ikiye katlasın inşallah. Hepinizi öyle çok öpüyorumki sizlerin ettiği dualar, sizlerin verdiği destek hep çok büyüktü sizlerin payını asla unutamam . Çok öpüyorum sizi iyiki varsınız.:16:

canımmm çooook sevindim.biliyordum hamile olacağını allah tamamını erdirsin inşşalllah..........

canım ya bu deger bana düşük geldi bende anlamadım şimdi hamilemiyim degilmiyim.Gerçi bugüne kadar yaptırdıklarım hep 0,1 di ama

Oyyy kuzucukkk sen anne mi olucaksın şimdi bakimmmmm :) Maşallahh çok çok sevindim cnmm yaa. Bebiş tek gibi duruyor ama hiçte belli olmaz cnm . Tüp bebekte 70 'ten sonrasına kesin gözüyle bakılıyor. İnş. Sağlıkla katlanıcak dualarımızla inş.:16: Senin 3. gün embr. değil mi ? Transfer gününü saymadan 12 gün geçmiş oluyor dimi ?

Canımmmmmmmmmm, çok sevindim değerin daha da katlanır inşallah:)))) ayyyy valla çok güzel bir haber buu :))))))

Tebrik ederim canım benim :))))))))

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum, duygularım o kadar karışıkki ne aglayabiliyorum ne gülebiliyorum halen inanamıyorum, o kadar çok bekledimki tam 6 sene bitti kaç tedavi kaç olumsuz sonuç gördüm anlatamam ilk defa 0,1 den fazla bhcg , ilk defa 480 den fazla e2, ve 10 un altında fsh gördüm bu tedavimde bu benim mucizem dedim hep , bana her donör dediklerinde içim burkuldu eyvah dedim artık olmayacak ama şimdi içimde bir yerlerde yeni bir yaşam yeşeriyor yüce rabbim inşallah sonuna kadar mucizemi bana bağışlar . pazar günü tekrar test var ikiye katlasın inşallah. Hepinizi öyle çok öpüyorumki sizlerin ettiği dualar, sizlerin verdiği destek hep çok büyüktü sizlerin payını asla unutamam . Çok öpüyorum sizi iyiki varsınız.:16:

Yiihhuuuuuuuuuu işte buuuu işte buuu çok sevindim çokkk. biliyordum mda içime doğuyordu senin hamile olduğun tebrik ederim tatlım 70 çok güzel bir değer 2 gün sonra 200 olacak göreceksinnn :D Allahım kucağına almayı nasip etsin canım. hemen doktora koş bence takviye ilaç vs.. gerekiyosa al bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun canım. belki de bebeklerinnn... darısı benim başıma. 1 hafta kaldı başlamama...

pozitiflerimiz arttık kızlar sinerjimiz geri geldi nazar değmesin böyle devam etsin inşallah :):nazar:

Oyyy kuzucukkk sen anne mi olucaksın şimdi bakimmmmm :) Maşallahh çok çok sevindim cnmm yaa. Bebiş tek gibi duruyor ama hiçte belli olmaz cnm . Tüp bebekte 70 'ten sonrasına kesin gözüyle bakılıyor. İnş. Sağlıkla katlanıcak dualarımızla inş.:16: Senin 3. gün embr. değil mi ? Transfer gününü saymadan 12 gün geçmiş oluyor dimi ?
evet kuzum sanırım öyle bakalım bizimle devam edecekmi sıpamız , evet cuma sabahı opu olmuştu , pazartesi akşamda transfer oldu.

Canımmmmmmmmmm, çok sevindim değerin daha da katlanır inşallah:)))) ayyyy valla çok güzel bir haber buu :))))))

Tebrik ederim canım benim :))))))))
amin canım inşallah katlanır , çok öpüyorum

evet kuzum sanırım öyle bakalım bizimle devam edecekmi sıpamız , evet cuma sabahı opu olmuştu , pazartesi akşamda transfer oldu.

amin canım inşallah katlanır , çok öpüyorum

ay şimdi hayecan yaptım bende cumartesi opu salı transfer yapıldı yarın bende test yapsammı gerçi bana verilen kagıtta pazartesi test yapılacagı yazıyo

arkadaşlar yarında seyhanın test günü :16:

mda gercekten aglamamak için kendimi zor tuttum canım tebrik edrim seviçten ne dediğimi bilmiyorum ya allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin kızlar bende ayın 1 de adet olmalıydım ama olmadım ayın 1 de test yaptıkevde negatif çıktı ama adetde olmadım hala çok karıştım ya göğüsleriim agrıyo belim hafif hafif agrıyo ama varmı yokmu diyede düşünmekten kendimi alamıyorum akıl versenize ya kan testi yaptırmayada kkorkuyorum

benim dünden beri ara ara kullandıgım jel kahverengi veye pembe geri geliyo biraz önce baktım gene gelmiş normalde bugün adet günüm galiba testte gerek kalmadı

Back
X