• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim dünden beri ara ara kullandıgım jel kahverengi veye pembe geri geliyo biraz önce baktım gene gelmiş normalde bugün adet günüm galiba testte gerek kalmadı

hiç öyle düşünme bazen yerleşme kanamasıda olabilirmiş, bekle ve ne olursa olsun yarın test yaptır. benim bir arkadaşım normal adet gibi kanaması oldugu halde hamile kaldı.

benim dünden beri ara ara kullandıgım jel kahverengi veye pembe geri geliyo biraz önce baktım gene gelmiş normalde bugün adet günüm galiba testte gerek kalmadı

canım o jel bende de geri gelebiliyor, bugün mesela bende de geldi ama bu durumda neden teste gerek kalmasın ki.
benim şiddetli adet belirtilerim 3 gündür var, erken başladı niyeyse.
bu arada senin bugün 10. günün mü oluyor yani? eğer öyle ise yarın test yapabilirsin cnm dilersen.

hiç öyle düşünme bazen yerleşme kanamasıda olabilirmiş, bekle ve ne olursa olsun yarın test yaptır. benim bir arkadaşım normal adet gibi kanaması oldugu halde hamile kaldı.

merkezi aradım kullandıgım ilaçlar adet olmamı engelliyomuş yarın test yaptır görüşelim dedi jel yapabiliyomuş

canım o jel bende de geri gelebiliyor, bugün mesela bende de geldi ama bu durumda neden teste gerek kalmasın ki.
benim şiddetli adet belirtilerim 3 gündür var, erken başladı niyeyse.
bu arada senin bugün 10. günün mü oluyor yani? eğer öyle ise yarın test yapabilirsin cnm dilersen.
canım sagol içim rahatladı dedigin gibi yarın test yaptırcam hadi hayırlısı

yarın iki hamiş haberi daha alsak süper olur seyhan ve meleğimibekliyorum rabbim sizede nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz :16:

Son düzenleme:
evet kuzum sanırım öyle bakalım bizimle devam edecekmi sıpamız , evet cuma sabahı opu olmuştu , pazartesi akşamda transfer oldu.

Kuzucum senin test günün o zaman yarın hatta yarın akşam :) Sen 11.günde yaptırmışsın testi 70 bile iyi çıkmış o zaman yarın yaptırsan muhtemelen 120 lerde çıkıcaktı ;)

Kuzucum senin test günün o zaman yarın hatta yarın akşam :) Sen 11.günde yaptırmışsın testi 70 bile iyi çıkmış o zaman yarın yaptırsan muhtemelen 120 lerde çıkıcaktı ;)

bilmemki kuzu bize bir form verdiler o formda12. gün ( 05/10 ) da test yazıyordu, bakalım pazar ne olcek, senin ne zaman

mda cım çok sevindim anlatamam sana sevincimi inş bu sevincimiz 9 ay boyunca da devam eder ve kucağına da alırsın çok sevindim yaaaaaa gözlerim doldu resmen burdaki herkesin ve senin anne olmanı çok istiyordum ve sonunda oldu....
inş bu mucizeler bizlerede nasip olur.......

kızlar kan testi sonucum çıktı ama daha kendi doktorum ile görüşemedim , ameliyattaymış onunla görüşmeyi bekliyorum şu an çıkan bhcg degerim : 70,02 sanırım iki gün sonra ikiye katlaması gerekli

canım benim inan çok sevindim inşallah değerin katlanarak artar mda.Allah baştan sona sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin.umarım herşey hep gönlünce olur...

mda cım çok sevindim anlatamam sana sevincimi inş bu sevincimiz 9 ay boyunca da devam eder ve kucağına da alırsın çok sevindim yaaaaaa gözlerim doldu resmen burdaki herkesin ve senin anne olmanı çok istiyordum ve sonunda oldu....
inş bu mucizeler bizlerede nasip olur.......

canım benim inan çok sevindim inşallah değerin katlanarak artar mda.Allah baştan sona sağlıklı sıhhatli bir hamilelik nasip etsin.umarım herşey hep gönlünce olur...

amin arkadaşlar umarım hepimizin bütün dilekleri kabul olur. Allah buradaki hamile olmayı bekleyen arkadaşlarımıza bebek, hamile olanlarada hayırlı bir dogum nasip etsin

Back
X