• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım geçmiş olsun..üzüntünü paylaşıyorum.umarim bu son hayal kırıklığın olur. Benimde bir oğlum var bende oğluma bir kardeş için duaciyim..Mayıs'ta 9u bitirdi..senin kızın kaç yaşında???

Canimmmmm
Tebrikler...arka arka ne güzel haberler alıyoruz...bize de bir umut bir teşvik oluyor...harika.....&

Saolun Dostlar..en zoru bu son dönemeç...15gün bilmemki geçer mi??? Geçsede sonu güzel biter mı? Heyhat...bitsin artık bu bekleyişşşş:37:

güzel bir pazar günü geçirmeniz dilleğiyle:16::16::16::16:

uyku girmedi gözüme öyle kalktım saf saf dolaşıyorum evde,şimdi uyku tutmuyo çocuk oluncada hiç uyuyamicam :37::37::37:yazık banaaaaaaaaa:43::43:

güzel bir pazar günü geçirmeniz dilleğiyle:16::16::16::16:

uyku girmedi gözüme öyle kalktım saf saf dolaşıyorum evde,şimdi uyku tutmuyo çocuk oluncada hiç uyuyamicam :37::37::37:yazık banaaaaaaaaa:43::43:

günaydın canım sanada iyi pazarlar..artık doğum yaklaştıkça uykusuzluk daha fazla olacak büyüdüğü için içinde hiç rahat vermicek sana çınarımız..uykuyu o kadar özliceksinki doğduktan sonra..şimdi ne kadar uyursan o kadar kar canım bol bol uyumaya çalış :16:

Son düzenleme:
şimdi öğrendim 9,75 çıkmış :43::43::43::43:
oysaki bu sefer çok inanmıştım olacağına

canım adetinin kaçıncı günüydü belki yükselir ha ne dersin 0 da çıkmamış ki :( bir umut var bence hala ne diyebilirim ki herşeyde bir hayır vardır canım üzülme nolur..

test sonucumu aldım 72.62 nasıl bilemiyorum galiba hamileyim maasallah suban allah

bir üzülüyor bir seviniyoruz sen hamilesin canım tebrik ederim :)

çok teşekkür ederim darısı hepinizin başına pazartesi sonucum katlıcakmı bakalım endişeliyim dört düşük bir dışgebelik geçirdim

benim de 1 düşüğüm var canım. senin de baya çokmuş düşüklerin sebebini araştırmışmıydınız? hep tüp bebekle mi hamiş kalabiliyorsun?

ay evet canım ne günler atlattık nasıl hamile kalcaz bunun bir sırrı vardı ama ne seneler geçti gitti mucize oluyor işte ol dedimi yaradan oluyor inaki vakti saati hiç önemli degil yeterki artık bizde anne olalım inanıyorum dünyanın en şeker annesi olucaksın o bebek varya çook şanslı ..

hiç sıkmak istemedim belirtin varmı vs vs gün bile saymadım ne ümit ne bir ümitsizlik vermemek adına yüregim seninle kardeşim tek dilegim rabbim ayırmasın ..

rana canım nasılsın ne zaman başlıyosun tedaviye...?

Saolun Dostlar..en zoru bu son dönemeç...15gün bilmemki geçer mi??? Geçsede sonu güzel biter mı? Heyhat...bitsin artık bu bekleyişşşş:37:

geçer gülüm geçer merak etme Allah sonunu hayırlı eder inşallah bu sefer..

canım hadi hayırlısı olsun aşılaman..inşallah 15 gün sonra senden de güzel haberi alırız..

Bebeskom inşallah yarın opun hayırlısıyla iyi geçer ve sağlıklı embriyoların olur..sonunda sende kavuşursun bebeğine..

canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım

canım adetinin kaçıncı günüydü belki yükselir ha ne dersin 0 da çıkmamış ki :( bir umut var bence hala ne diyebilirim ki herşeyde bir hayır vardır canım üzülme nolur..

benim de 1 düşüğüm var canım. senin de baya çokmuş düşüklerin sebebini araştırmışmıydınız? hep tüp bebekle mi hamiş kalabiliyorsun?

canım ben kasımda sanırım ama 2ay daha erteleyebilirim maddi bakımdan hayırlısı artık napıcaz bakalım sen ne alemsin başladınmı tedaviye?

canım bende kan pıhtılaşması varmış kromozom testimiz temiz çıktı diger hamileliklerim normaldı ama artık beklemek istemedik iyikide beklememişim çünkü artık yumurta rezervim azalmıştı

Kızlar ben bu ay beklemedeyım.kıst cıktı ve hıc ılacta vermedı.nıye vermedı dıye dusunmeden edemedım desem yerıdır..bı ay dınlenceksın dedıı...
Sonra tup geccez ama ben bı asılama dahamı yapsam dıyorumm ne dersınız 3 asılamam oldu hıc pozıtıf goremedım..
Tupte baya mesekaltlı o anestezı gozumde buyuyo..

Offf ınsallah bebısler gelırrr

canım bugün opum 10:30 da gerçekleşti anestesi olmadım ama rabbime şükürler olsun hiç ağrım olmadı ben bile şaşırdım kendime 5 dk uzandım sonra hemen giyindim eşimle saat 6 ya kadar gezdik :))))) toplama işlemi yapılırken sürekli dr ile konuştuk 15 yumurtam toplandı dr hepsine dolu çok güzel dedi eşimin siperm değerleride çok güzel çıkmış inşallah güzel emriyolar oluşur dedi dr yarın 9:30 da ara dedi salı veya çarşamba günü tranferim olcak inşalalhh çok dua edin kızlar inşalalh 15 gün sonra bende burda hamileyimmmm diye yazacağım

Maşallah sana anestezisiz opu oldun hee :nazar: :) İslem olurken hiç aci hissetmedin mı ? İns. 15 gun sonra guzel haberler getirirsin .Kismetse Kac bebik koyacak Dr :)

bbesko hayırlı olsun canım..
ama kafama bısı takıldı neden embrıyoları 5. gun tranfer etmıyolarda 3. edıyolar..
bebgın tutunması acısından 5. gun daha saglıklı embrıyolar olusurmuss..
benım de arkaadsım bana tup bebek yaptırırsan 5. gun tarnsfer eden merkez dıye tembıhledı...
yanı bazı merkezler 3. gunden sonra tutamıyoalrmıss..
doktoruna bı sor bencee.
oda tup yaptırdı ve tuttu.
5. gun yapıldı transferı

Kızlar ben bu ay beklemedeyım.kıst cıktı ve hıc ılacta vermedı.nıye vermedı dıye dusunmeden edemedım desem yerıdır..bı ay dınlenceksın dedıı...
Sonra tup geccez ama ben bı asılama dahamı yapsam dıyorumm ne dersınız 3 asılamam oldu hıc pozıtıf goremedım..
Tupte baya mesekaltlı o anestezı gozumde buyuyo..

Offf ınsallah bebısler gelırrr

Benimde aşılamalardan sonra İllaki 1 tane kucuk Yumos kalıyordu. Hiç ilaç kullanmadım adetle direk gidiyor. O yüzden hiç kafana takma kendiliğinden gidecek o ;) Sen kendini hangisine hazır hissediyorsan ona başla tabiki ama Dr'larin cogu ilk 3'te tutmuyorsa 4. İcin cok az bir olasılık veriyor. Hiç olmiycak diye birşey yok tabiki vakti gelmişse aşılamaya bile gerek kalmadan gelir tabi ama sadece benim fikrim artık asilama ile vakit kaybetme derim. Dr bana 3 asilamadada olmuyorsa demekki o yumurta ile sperm bir yerde yanlışlık yapıyor beceremiyorlar bu ısı demişti :)Gelr gelir bebisler hiç merak etme. 1 ay rahatlat kendini sonra hangisine hazır hissediyorsan ona başla :)

Benimde aşılamalardan sonra İllaki 1 tane kucuk Yumos kalıyordu. Hiç ilaç kullanmadım adetle direk gidiyor. O yüzden hiç kafana takma kendiliğinden gidecek o ;) Sen kendini hangisine hazır hissediyorsan ona başla tabiki ama Dr'larin cogu ilk 3'te tutmuyorsa 4. İcin cok az bir olasılık veriyor. Hiç olmiycak diye birşey yok tabiki vakti gelmişse aşılamaya bile gerek kalmadan gelir tabi ama sadece benim fikrim artık asilama ile vakit kaybetme derim. Dr bana 3 asilamadada olmuyorsa demekki o yumurta ile sperm bir yerde yanlışlık yapıyor beceremiyorlar bu ısı demişti :)Gelr gelir bebisler hiç merak etme. 1 ay rahatlat kendini sonra hangisine hazır hissediyorsan ona başla :)

teşekkurler jollyy,bu cektımız sıkıntılar ınsallah en yakın zamanda bıter.
cunku ne yedın ne ıctın ne gezdın tadı oluyoo:((

rabbim hakkında hayırlıısnı nasip etsin üzme kendini olumu allahtan ümit kesilmez sabr ve dua ile tedaviye devam canım

Günaydınlarrr :16:
Bereketli , bol hamişli,güzel büyüyen yomoşlarla dolu bir hafta geçirmek dileğiyle herkese iyi haftalarr :)) :16:

Back
X